Toufas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 και 10 tb να ειναι αν εχεις lossless συμπιεση τι σε νοιαζει εσενα? αρκετες σελιδες πριν ειχα βαλει comparison απο x264 vs bluray/hddvd και με το ματι η διαφορα δεν φαίνεται... http://www.amazon.com/Compression-Algorithms-Real-Programmers/dp/0127887741 και καλο διαβασμα
biscoto Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 επειδή δεν φαίνεται με το μάτι σημαίνει ότι δεν υπάρχει? γαμώτο και νόμιζα ότι ο ποσειδώνας είναι ο όγδοος πλανήτης! και σου ξαναλέω αυτό που είπα στην προηγουμενη σελίδα... τι σχέση έχει το compression με το θέμα μας? file=========normal quality------compression----> compressed file=better quality bigger file====better quality-------compression---->compressed bigger file=better quality αν δεν υπάρχουν κατάλληλες τεχνικές συμπίεσης για τεραστια αρχεία πάλι άσχετο είναι ΥΓ. sorry αν δεν έχω διαβάσει 50 βιβλία πάνω στον προγραμματισμό αλλα δεν ήξερα ότι πρέπει να έχουμε ph d για να μιλήσουμε πάνω σε ένα θέμα στο insomnia
biscoto Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 ε αμα ειναι να μιλαμε με τα σχεδον και τα μπορει δεν καταλαβαινω γιατι κανετε συγκρισεις επι συγκρισεων για τα multiplatform.. εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και βλεπω αλλους να λενε για ΑΑ και 1*** χ 8** εναντι 1**1χ 8*2 κλπ κλπ
telegamesvg Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και βλεπω αλλους να λενε για ΑΑ και 1*** χ 8** εναντι 1**1χ 8*2 κλπ κλπ Κ όμως στα περισοτερα υπαρχουν διαφορες και σε καποια πολυ σημαντικες ..
IceMatrix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ε αμα ειναι να μιλαμε με τα σχεδον και τα μπορει δεν καταλαβαινω γιατι κανετε συγκρισεις επι συγκρισεων για τα multiplatform.. εγω δεν βλεπω καμια διαφορα και βλεπω αλλους να λενε για ΑΑ και 1*** χ 8** εναντι 1**1χ 8*2 κλπ κλπ όσο κι αν διαφωνώ σε άλλα 1000 πράγματα μαζί σου εδώ συμφωνώ... όπου τον συμφέρει ο καθένας μου φαίνεται κοιτάει τις λεπτομέρειες... π.χ. κοιτάμε την διαφορά στο aliasing ενώ την διαφορά στην χωρητικότητα την βάζουμε στην άκρη - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί το κάνω κι εγώ καμιά φορά-
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 όσο κι αν διαφωνώ σε άλλα 1000 πράγματα μαζί σου εδώ συμφωνώ...όπου τον συμφέρει ο καθένας μου φαίνεται κοιτάει τις λεπτομέρειες... π.χ. κοιτάμε την διαφορά στο aliasing ενώ την διαφορά στην χωρητικότητα την βάζουμε στην άκρη - βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί το κάνω κι εγώ καμιά φορά- τελικα η κλινικη αποτοξινωσης κανει καλη δουλεια..
Pytzamarama Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Συνεχιζω να μην καταλαβαινω προς τι η συζητηση περι compression. Αν παντως εννοειτε τα περι υφων,το PS3,απο αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους, εχει κατα 99% των περιπτωσεων χαμηλοτερης ποιοτητας textures λογω του: 1)Μεγαλυτερου OS memory footprint του PS3,δηλαδη στη (κατατμημενη δυστυχως) μνημη του,το λειτουργικο συστημα καταλαμβανει πολυ περισοτερο χωρο. 2)Oτι το PS3 δεν εχει EDRAM αλλα πρεπει το backbuffer να παει πρωτα στη κυρια μνημη για να αναλαβει το RAMDAC να το απεικονισει 3)Οτι το BD εχει αργο transfer οποτε στις heavy textured σκηνες υπαρχει προβλημα 4)Οτι το MSAA στο PS3 "κοστιζει" 5)Της ευρειας χρησης του "ευκολου" Quincunx AA στα PS3 games που θολωνει το συμπαν 6)PSGL
Narayan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 http://www.ps3fanboy.com/2008/06/08/spoiler-metal-gear-solid-4-insert-disc-2/ Πολύ γέλιο... Βασικά έπρεπε να λέει: "Εδώ είναι PS3 με BluRay, δεν χρειάζεται να αλλάξεις Disk που διαρκεί πέντε δευτερόλεπτα κάθε 20 ώρες gameplay, αλλά χρειάζεται install των 10GB που διαρκεί κανά μισάωρο κατά το οποίο θα μπορούσες να παίζεις ήδη το παιχνίδι" :mrgreen: Γειά σου βρε Kojima... δεν το ήξερα βρε ότι η Sony βγάζει και γυαλιά για να φοράς
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 χαχα οντως συμφωνω, τι νοημα εχει να μην αλαζεις δισκακια αν πρεπει να περιμενεισ 3 λεπτα καθε 6 ωρες. μεσα σε 3 λεπτα αλλαζεις 25 δισκακια...
Toufas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 τελικα η κλινικη αποτοξινωσης κανει καλη δουλεια.. trollaki! το ps3 ειναι καλυτερο σε αυτα που δεν βλεπει το ματι μην λες τα δικα σου!!
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 trollaki! το ps3 ειναι καλυτερο σε αυτα που δεν βλεπει το ματι μην λες τα δικα σου!! η πλακα ξερεις ποια ειναι τουφας? για θυμισου ΠΟΙΟΙ αρχισανε τις συγκρισεις και τα μετρηματα των πολυγωνων κλπ κλπ κλπ.... :lol::lol::lol::lol::lol: εμεις απλα λεγαμε "ωπα! το λεγομενο nextgen εσκασε μυτη" και τοτε βγαινανε οι γνωστοι αγνωστοι με τα ps2 και μας μετραγανε τα πολυγωνα και το ορατο aliasing, κανχαζοντας οτι <<ΟΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ PS3, ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ>> ετσι λοιπον, οταν ηρθε το πληρωμα του χρονου καποια στιγμη, ψαχναμε κι εμεις να βρουμε λογο να τα στειλουμε για μπανιο, αλλα αντι αυτου, τελικα βρεθηκαμε να γελαμε ακομα πιο δυνατα, διοτι αυτοι που παλια μετραγανε γραμμες, τωρα μετρανε γαργαρες...
IceMatrix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 τελικα η κλινικη αποτοξινωσης κανει καλη δουλεια.. πολύ καλή δουλειά στην προτίνω ανεπιφύλακτα...
ripperkostas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Gran Tourismo P + Logitech G25 (απλα εκτος συναγωνισμου...) .Εσεις με ποια τιμονιερα παιζετε στο xbox 360 το PGR; Με της Microsoft (αν λεγετε αυτο το πραγμα τιμονιερα!);
Προτεινόμενες αναρτήσεις