Slayer12001 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 βασικά θα παίξει ρόλο και ένα μεγάλο price cut, αν και εμένα δεν με βλέπω να παίρνω άλλη κονσόλα πριν το επόμενο XBOX... Sorry κιολας αλλα πιστευεις οτι νοιαζετε καποιος για το αν θα παρεις η οχι? Φιλικα παντα Και στην τελικη δεν καταλαβενω γιατι εχετε φαγωθει ολοι με το ps3 αφου δεν σας αρεσει/σας την σπαει/δεν το γουσταρεται γιατι ασχολειστε ρε παιδια πραγματικα τωρα δλδ και γιατι οποιος εχει ps3 ειναι προβατο και ολα τα αλλα κοσμητικα επιθετα? Για να το πηρε καποιος μαλλον αυτο του εκανε κεφι να παρει και δεν χρειαζεται να του την λετε και σττην τελικη δεν σας ζητησε τα δικα σας χρηματα για να το κανει
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Sorry κιολας αλλα πιστευεις οτι νοιαζετε καποιος για το αν θα παρεις η οχι? Φιλικα πανταΚαι στην τελικη δεν καταλαβενω γιατι εχετε φαγωθει ολοι με το ps3 αφου δεν σας αρεσει/σας την σπαει/δεν το γουσταρεται γιατι ασχολειστε ρε παιδια πραγματικα τωρα δλδ και γιατι οποιος εχει ps3 ειναι προβατο και ολα τα αλλα κοσμητικα επιθετα? Για να το πηρε καποιος μαλλον αυτο του εκανε κεφι να παρει και δεν χρειαζεται να του την λετε και σττην τελικη δεν σας ζητησε τα δικα σας χρηματα για να το κανει καλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι είπα και σε πείραξε??? δεν είπα ότι όποιος αγόρασε PS3 είναι πρόβατο, απλά είναι πολύ επηρεασμένος από το hype και το brand name, that`s it... πολύ απλά εμένα δεν με απασχολούν καθόλου το exclusive του PS3 με εξαίρεση το God of War 3 , αλλά δεν το θεωρώ ικανό να με κάνει να αγοράσω το μηχάνημα...
v0rtex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό το βιντεάκι βγάζει γέλιο (GT5 vs GRID) http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
Slayer12001 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 καλά μπορείς να μου εξηγήσεις τι είπα και σε πείραξε??? δεν είπα ότι όποιος αγόρασε PS3 είναι πρόβατο, απλά είναι πολύ επηρεασμένος από το hype και το brand name, that`s it... πολύ απλά εμένα δεν με απασχολούν καθόλου το exclusive του PS3 με εξαίρεση το God of War 3 , αλλά δεν το θεωρώ ικανό να με κάνει να αγοράσω το μηχάνημα... Δεν με πειραξε κατι και δεν εχω τιποτε μαζι σου και με κανενα αλλο παιδι απο εδω προς θεου, sorry αν περασε κατι τετοιο το μυνημα μου Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οκ καποος για να αγορασει την μια η την αλλη κονσολα το εκανε για τους λογους του. Τεσπα, μακαρι να ειχα τα χρηματα να ειχα ολες τις κονσολες αλλα αυτο δεν ειναι εφικτο
ultralisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό το βιντεάκι βγάζει γέλιο (GT5 vs GRID) http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY καλά ναι πολύ γέλιο...το είχα ποστάρει παλιότερα στο thread του GT
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δεν με πειραξε κατι και δεν εχω τιποτε μαζι σου και με κανενα αλλο παιδι απο εδω προς θεου, sorry αν περασε κατι τετοιο το μυνημα μουΑυτο που θελω να πω ειναι οτι οκ καποος για να αγορασει την μια η την αλλη κονσολα το εκανε για τους λογους του. Τεσπα, μακαρι να ειχα τα χρηματα να ειχα ολες τις κονσολες αλλα αυτο δεν ειναι εφικτο gamers είμαστε όλοι, απλά εντάξει το console war μας κάνει να θέλουμε να πειράξουμε τους άλλους καμιά φορά
atomsk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αυτό το βιντεάκι βγάζει γέλιο (GT5 vs GRID) http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY Το Grid μου αρέσει και εμένα περισσότερο απο το GT5P Το βίντεο όμως είναι μούφα γιατί πέραν του ότι συγκρίνει τα αρχικά αυτοκίνητα του GT, δείχνει καθαρό gameplay ενώ για το GRID δείχνει τα εμπορικά highlight videos. Και μην ξεχνάμε οτι το GT στην τελική του μορφή θα έχει και damage. Αλλά νταξ...food for the trolls ως συνήθως.
v0rtex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Το Grid μου αρέσει και εμένα περισσότερο απο το GT5P Το βίντεο όμως είναι μούφα γιατί πέραν του ότι συγκρίνει τα αρχικά αυτοκίνητα του GT, δείχνει καθαρό gameplay ενώ για το GRID δείχνει τα εμπορικά highlight videos. Και μην ξεχνάμε οτι το GT στην τελική του μορφή θα έχει και damage. Αλλά νταξ...food for the trolls ως συνήθως. ναι εκτος του οτι ηταν λιγο τρολλαρισμα και λιγο στην πλάκα το λινκ. Εχω λιωσει και εκτιμώ το GT4 στο ps2 αλλα δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός οτι το GRID οντως ειναι πιο ευχαριστο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Εχω παιξει αρκετά και το GT5 Prologue σε ενα φίλο και δεν ενθουσιάστηκα. Το μόνο εντυπωσιακό ειναι το polycount στα αμάξια. Και πειτε μου τωρα εσεις ... εκτος απ την αρχη του παιχνιδιού, θα παει κανεις να τρεξει με οτιδηποτε εκτος απο supercars ? Εγω θυμάμαι οτι επαιρνα τη formula η κανα group C ..αντε και κανα m3-m5 κλπ και προσπαθουσα να κανω record χρόνου στην nurbring η πως την λένε... ποιος τα γ@μαει ολα αυτα τα δευτερα.... που το μισο παιχνίδι ειναι ακυρα αμαξια. Οσο για το GRID, μπορεί τα μοντέλα των αμαξιών να μην εχουν την ιδια λεπτομέρια αλλα συναγωνίζεται ανετα στο overall look στα γραφικά. Το gameplay φυσικά ειναι καλύτερο... και μην αρχίσετε για 'driving simulation'... δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ρε Udontneed2know πάντως το hype πρέπει να σε έχει επηρεάσει πολύ... μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο? εγω σου απαντησα συγκεκριμενα σε οτι ρωτησες προσωπικα εμενα, εσυ πετας ενα γενικο αφοριστικο σχολιο, χωρις καμια ερμηνια.
MiltoZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 βγαλε τα συγκεκριμα 2 με bold απο την λιστα σου, και πολυ πιθανα σε λιγο καιρο και το Mass Effect. Έλα έλα, μην λέμε ότι θέλουμε παρακαλώ. Καταρχήν για το Mass Effect δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο/ λινκ κάτι που να οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, εκτός από κάτι που είπε κάποιος αναλυτής (που τυχαίνει να είναι ο γνωστός καρπαζοεισπράκτορας Pachter) Trust me, Electronic Arts, when they threw out the 300 million [for Bioware and Pandemic]—that is multiplatform—that is not 360 only...It has to [come to PS3], I wouldn't be shocked if Mass Effect 1 came to PlayStation 3. Ας δούμε τι λένε και στην Bioware: When asked about the possibility of the trilogy continuing on the PlayStation 3, Greg Zeschuk had this to say: “We have no plans currently to pursue that. Our focus is pure and simple; it’s to deliver the best game possible for our fans with Mass Effect, and that’s an Xbox 360 exclusive. Microsoft’s a great partner… and they’ve really helped build the value of the product and we’re proud to work with them.” Let me take the time to analyze that for you all. To start things off Dr. Zeschuk said that they “currently” have no plans to develop Mass Effect 2 and Mass Effect 3 on the PlayStation 3. “Currently” is the key word as it leaves room for possibility. If Greg Zeschuk was 100% sure that Mass Effect and its future games will stay on the 360, then he would have said so, however he didn’t when given the opportunity. By saying “currently”, this could be implied as, “possibly, but right now we’re not thinking about it” this is different from “No, we have no plans to pursue that” which would have been more firm and precise. http://www.psu.com/Does-Mass-Effect-have-a-future-on-PS3--a0001762-p2.php Γι αυτό αν δεν έχουμε στοιχεία μην λέμε ότι θέλουμε γιατί με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να λέω ότι "είναι πολύ πιθανό" γίνει πορτ το mgs ή το ff στο 360. Έπειτα αν ένα παιχνίδι γίνει πορτ μετά από ένα χρόνο θεωρείς ότι είναι το ίδιο πράγμα και ανοίκει στην κατηγορία multiplatform? Δηλαδή τα GTA την προηγούμενη γενιά ήταν multiplatform ή θεωρούνται παιχνίδια του ps2?
Pytzamarama Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εδω δεν βγαζει το RedAlert3 για PS3 και κανεις χαρες για Mass Effect?? Βλεπω την ιστορια EA-SegaDC να παιζει αναποδα σε αυτη τη γενια
atomsk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 We have no plans currently to pursue that. Our focus is pure and simple; itʼs to deliver the best game possible for our fans with Mass Effect, and thatʼs an Xbox 360 exclusive. exclusive του xbox360? και το pc version τι είναι;
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Ρε atomsk pc(windows) & xbox360 = microsoft Άρα...
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 atomsk το pc δεν ειναι κονσολα βαλτο στο μυαλο σου λιγο
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Έλα έλα, μην λέμε ότι θέλουμε παρακαλώ. Καταρχήν για το Mass Effect δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο/ λινκ κάτι που να οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, εκτός από κάτι που είπε κάποιος αναλυτής (που τυχαίνει να είναι ο γνωστός καρπαζοεισπράκτορας Pachter) Ας δούμε τι λένε και στην Bioware: http://www.psu.com/Does-Mass-Effect-have-a-future-on-PS3--a0001762-p2.php ναι τα ιδια ακριβως διαβαζαμε και για το bioshock και ομως και αυτο θα βγει για PS3, και πλεον την Bioware την εχει η ΕΑ, που ως γνωστον ΔΕΝ βγαζει exclusives, και απο την στιγμη που το IP πλεον ανηκει σε αυτην, το μονο λογικο ειναι να περιμενουμε την ανακοινωση οτι και αυτο θα βγει για το PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις