Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Καποιοι ηταν σιγουροι οτι το blu ray δεν χρειαζεται,οτι μας το φορτωσε η sony με το ετσι θελω και χωρις λογο.Εγω απλα ελεγα οτι δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει κτλ. Τωρα που σιγα σιγα οι περισσοτεροι μιλανε για πλεονεκτηματα του blu ray σε σχεση με το dvd στα παιχνιδια,παλι καποιοι το ριχνουν στην ειρωνια και στην πλακα. Δεκτη η πλακα Stormwatch:smile: αλλα καλο ειναι να παραδεχομαστε τα λαθη μας(δεν λεω για σενα μονο γιατι δεν θυμαμαι τις αποψεις σου για το θεμα,αν και τις φανταζομαι:razz:) Ποια λαθη να παραδεχθουμε;;; Σαφως και υποστηριζω οτι η MS τη χρονικη στιγμη εκεινη εκανε την καλυτερη κινηση.... Το 360 κλεινει σχεδον 2 χρονια και το μονο multidisc παιχνιδι ειναι το Blue Dragon. Τι κερδισα εγω απο την επιλογη της MS;; Πρωτον, παιζω κοντα δυο χρονια.Δευτερον μου βγαινει η ολη κατασταση πολυ πιο οικονομικα. Αν τιτλοι σαν το Gears και το Halo3 μπορουν και χωρανε σε DVD εγω ειμαι καλυμενος (μεχρι το 2010 που υπολογιζω να ερχεται το επομενο "τερατακι") Αλλωστε εχει να κανει και με το πως διαχειριζονται οι devs των ογκο των δεδομενων (βλεπε πχ το Darkness που πιανει διπλασιο χωρο στην εκδοση του PS3 αλλα η καλυτερη εκδοση ειναι αυτη του 360) Ολα ειναι θεμα επιλογων και ποια ειναι τα υπερ και τα κατα καθεμιας...Το βελτιστο θα ηταν ενα μεσο μεγαλο,φθηνο και ετοιμο για μαζικη παραγωγη το 2005...δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, πως να το κανουμε Η Sony καθυστερησε το μηχανημα της υπερβολικα λογο του Bluray με οτι αυτο συνεπαγεται.Εκανε την επιλογη της γιατι την εκαιγε να επικρατησει το δικο της format.Προφανως και αν η MS ειχε αντιστοιχο format που ηθελε να επικρατησει θα εκανε πιθανως το ιδιο
damis72 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο θέμα το Blu-Ray τώρα. Σίγουρα είναι ενα Plus για το PS3 αλλά από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα άμεσης σύγκρισης. Δεν πιστεύω ότι στην παρούσα φάση θα παίξει τόσο ρόλο το μέγεθος του δίσκου. Αποτελούν εξαίρεση τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο. 8.5GB είναι αρκετά πιστεύω για 2 χρόνια ακόμα για την πληθώρα των παιχνιδιών. Μετά από 2 χρόνια το 360 θα έχει κλείσει ήδη 4 χρόνια στην αγορά οπότε μέχρι τα 5 θα περιμένουμε σίγουρα το επόμενο βήμα. Οπωσδήποτε υπάρχει πλεονέκτημα του PS3 στον τομέα αυτό το οποίο όμως δεν έχει φανεί ακόμα, το αντίθετο μάλιστα είναι ο βασικός υπαίτιος για την καθυστέρηση έναρξης και για τις χαμηλές πωλήσεις μέχρι σήμερα λόγω της υψηλής τιμής που επέβαλε στο PS3. Σε ένα χρόνο θα είναι διαφορετικά τα πράγματα με ενδεχόμενη μείωση τιμής του PS3 κάτω από τα 400? και με τους αναμενόμενους Killer τίτλους. Τότε το PS3 θα φαντάζει καλή περίπτωση για 1-2 χρόνια μέχρι το επόμενο XBOX.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν δεν κανω λαθος Stormwatch σε αυτην την γενια υπαρχει το προβλημα με την χωρητικοτητα και οχι στην επομενη.;-) Σε αυτην την γενια ειναι και οι 2 κονσολες(ps3-360) και οπως λες και εσυ η καθε εταιρια κανει τις επιλογες της,μενει λοιπον να δουμε πια απο τις 2 θα δικαιωθει. Απλα προβλεπω οτι το επομενο κυριο και μοναδικο επιχειρημα των xbox fans θα ειναι το εξης. ''Ναι αλλα σε 1-2-3 χρονια θα βγει το xbox 370'' (ή οπως αυτο θα λεγεται.).
p3tran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 damis μην πας στην χωρητικοτητα καν! κοιτα τι περιεχει το bluray του motorstorm , και αν θες και πιο επικαιρα, κοιτα τι θα περιλαμβανει το bluray του gt5 prologue :D . επειδη η bizarre θελει να τα δωσει ολα, δεν παει να πει ουτε οτι στραβωσε η κλιματαρια, ουτε οτι τη δαγκασε ο γαϊδαρος. μακαρι ολοι να ηταν bizarre.
damis72 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν δεν κανω λαθος Stormwatch σε αυτην την γενια υπαρχει το προβλημα με την χωρητικοτητα και οχι στην επομενη.;-) Αναφέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα με την χωρητικότητα. Εστω ότι υπάρχει, πόσο μεγάλο θεωρείς πως είναι; όταν το 99.5% των παιχνιδιών χωράει άνετα σε ένα DVD9.
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Σε αυτην την γενια ειναι και οι 2 κονσολες(ps3-360) και οπως λες και εσυ η καθε εταιρια κανει τις επιλογες της,μενει λοιπον να δουμε πια απο τις 2 θα δικαιωθει. Σαφως και εχει δικαιωθει η MS...καταφερε απο δευτερος παιχτης να κανει το 360 την leading platform αυτης της γενιας
Pytzamarama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Οι κατοχοι 360 παιζουν nextgen 2 χρονια τωρα... Η καραμελα του τυπου "του χρονου θα δειτε..λαλαλαλαλαλα" ειναι για γελια... Με εναν ΑΑ τιτλο (!!!!) (που ειναι και μεταφορα απο το ΧΒΟΧ1) και με παιχνιδια με μεσο content ~5gb δεν μπορεις να μιλας για χωρητικοτητες και αλλα χαριτωμενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αναφέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα με την χωρητικότητα. Εστω ότι υπάρχει, πόσο μεγάλο θεωρείς πως είναι; όταν το 99.5% των παιχνιδιών χωράει άνετα σε ένα DVD9. Δεν ξερω ποσο μεγαλο θα ειναι το προβλημα,μπορει να ειναι μικρο και σε λιγα παιχνιδια,μπορει να ειναι ομως και μεγαλο. Εγω απλα ηθελα να τονισω οτι δεν επρεπε να υπαρχει τοση σιγουρια οτι το Blu ray δεν χρειαζεται. Σαφως και εχει δικαιωθει η MS...καταφερε απο δευτερος παιχτης να κανει το 360 την leading platform αυτης της γενιας Δεν εχει δικαιωθει ακομα. Στο τελος κανουμε ταμειο. Επαιζε μονη της next gen παιχνιδι και ηρθε δευτερη αν δεν κανω λαθος(βλ.Ps2)
damis72 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 damis μην πας στην χωρητικοτητα καν! κοιτα τι περιεχει το bluray του motorstorm , και αν θες και πιο επικαιρα, κοιτα τι θα περιλαμβανει το bluray του gt5 prologue :D . επειδη η bizarre θελει να τα δωσει ολα, δεν παει να πει ουτε οτι στραβωσε η κλιματαρια, ουτε οτι τη δαγκασε ο γαϊδαρος. μακαρι ολοι να ηταν bizarre. Ακριβώς αυτό λέω, η χωρητικότητα είναι κάτι πολύ σχετικό. Μην πάμε μακριά. Η Sony στα Blu-Ray που κυκλοφορεί πλεόν προτιμάει Mpeg-2 κωδικοποίηση (αντί του VC-1 της Microsoft που επίσης υποστηρίζει) και γεμίζει 45GB σε ένα Dual Layer Δισκάκι. Το αντίστοιχο HD-DVD χρησιμοποιεί VC-1 και φτάνει 25-30 GB σε Dual-Layer HD-DVD. Αντίστοιχα με H.264 (x264) κωδικοποίηση το μέγεθος φτάνει σε DVD9 για ποιότητα 1080p χωρίς τα extras.
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν ξερω ποσο μεγαλο θα ειναι το προβλημα,μπορει να ειναι μικρο και σε λιγα παιχνιδια,μπορει να ειναι ομως και μεγαλο. Εγω απλα ηθελα να τονισω οτι δεν επρεπε να υπαρχει τοση σιγουρια οτι το Blu ray δεν χρειαζεται. Αποφασισε τελικα.Μια μου λες και καλα να παραδεχθω το λαθος μου, αλλα απο την αλλη "δεν ξερω, και ο χρονος θα δειξει, και μπορει...." κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αποφασισε τελικα.Μια μου λες και καλα να παραδεχθω το λαθος μου, αλλα απο την αλλη "δεν ξερω, και ο χρονος θα δειξει, και μπορει...." κλπ Δεν ειπα για σενα και το τονισα,γιατι δεν ξερω τι ελεγες τοτε. Απλα η σιγουρια σας δεν μου αρεσε στο παρελθον.
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν εχει δικαιωθει ακομα.Στο τελος κανουμε ταμειο. Επαιζε μονη της next gen παιχνιδι και ηρθε δευτερη αν δεν κανω λαθος(βλ.Ps2) Δεν καταλαβες τι εννοω leading platform....απο εκει που την προηγουμενη γενια το ΧΒΟΧ ετρωγε στη μαπα ports απο το PS2, τωρα η βασικη πλατφορμα στην οποια δημιουργουνται τα παιχνιδια ειναι το 360....και αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμα Και ενω στην προηγουμενη γενια η ανωτεροτητα του ΧΒΟΧ σε hardware ηταν τοση ωστε να αντισταθμιζει αυτο το μειονεκτημα (και να καταφερνει εστω και ετσι να εχει τις καλυτερες εκδοσεις), τωρα δεν συμβαινει το ιδιο (το PS3 εχει με διαφορα τις χειροτερες εκδοσεις....και μην αρχισει κανενας να μου πιπιλα παλι την καραμελα του Oblivion, με ενα google search θα βρει πανω απο 30 τιτλους που πιστοποιουν αυτο που λεω)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν καταλαβες τι εννοω leading platform....απο εκει που την προηγουμενη γενια το ΧΒΟΧ ετρωγε στη μαπα ports απο το PS2, τωρα η βασικη πλατφορμα στην οποια δημιουργουνται τα παιχνιδια ειναι το 360....και αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμα. Λογικοτατο αφου βγηκε πρωτο στην αγορα(για να προλαβει). Αν καθε κονσολα που εβγαινε πρωτη στην αγορα κερδιζε και την μαχη τοτε η η βιομηχανια του gaming δεν θα ηταν στην σημερινη της μορφη. Οι εταιριες θα συμμετειχαν σε 100ρια και οποιος προλαβε το Κυριο ειδε Και ενω στην προηγουμενη γενια η ανωτεροτητα του ΧΒΟΧ σε hardware ηταν τοση ωστε να αντισταθμιζει αυτο το μειονεκτημα (και να καταφερνει εστω και ετσι να εχει τις καλυτερες εκδοσεις), τωρα δεν συμβαινει αυτο (το PS3 εχει με διαφορα τις χειροτερες εκδοσεις....και μην αρχισεις να μου πιπιλας παλι την καραμελα του Oblivion, με ενα google search θα βρεις πανω απο 30 τιτλους που πιστοποιουν αυτο που λεω) Δεν θα ψαξω να βρω τιποτα γιατι απο το γυμνασιο εχω να ασχοληθω σοβαρα με τετοια θεματα.Θεωρω οτι εχω ωριμασει πλεον για να καταλαβαινω οτι ειναι το ιδιο παιχνιδι με ελαχιστες διαφορες. Και για σενα αντισταθμησε το μειωνεκτημα. Για να μενα το xbox ηταν η κονσολα που εβλεπα ωραιοτατα τα dvd μου χωρις κανενα προβλημα καθως το Ps2 ειχε ηταν ''ευαισθητο''.Κατα τα αλλα στο ραφι...
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Λογικοτατο αφου βγηκε πρωτο στην αγορα(για να προλαβει).Αν καθε κονσολα που εβγαινε πρωτη στην αγορα κερδιζε και την μαχη τοτε η η βιομηχανια του gaming δεν θα ηταν στην σημερινη της μορφη. Οι εταιριες θα συμμετειχαν σε 100ρια και οποιος προλαβε το Κυριο ειδε Εμενα με απασχολει να εχω τις καλυτερες εκδοσεις στο μηχανημα μου και οχι να πουλησει το 360 10 εκ. κονσολες παραπανω απο την Sony (και τουμπα) Δεν θα ψαξω να βρω τιποτα γιατι απο το γυμνασιο εχω να ασχοληθω σοβαρα με τετοια θεματα.Θεωρω οτι εχω ωριμασει πλεον για να καταλαβαινω οτι ειναι το ιδιο παιχνιδι με ελαχιστες διαφορες. Και να εψαχνες....αλλα να μην σε κουραζω....μετα το γυμνασιο ασχολεισαι με την καταστροφη του πλανητη και την παγκοσμια ειρηνη, αντιθετως με ολους εμας τους ανωριμους
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Εμενα με απασχολει να εχω τις καλυτερες εκδοσεις στο μηχανημα μου και οχι να πουλησει το 360 10 εκ. κονσολες παραπανω απο την Sony (και τουμπα) Παρε PC ,και μην το παιζεις κονσολακιας ενω δεν εισαι;-) Και να εψαχνες....αλλα να μην σε κουραζω....μετα το γυμνασιο ασχολεισαι με την καταστροφη του πλανητη και την παγκοσμια ειρηνη, αντιθετως με ολους εμας τους ανωριμους Κλασικo χαρακτηριστικο xbox fan. Ειρωνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις