Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Qore will be hosted by gaming personality Veronica Belmont and will feature perhaps about a handful of showcase stories as well regular features about new content and downloable stuff, like beta invitations, demos and themes for your PlayStation XcrossMediaBar.

Θα σου προτεινα να επικεντρωθεις στη λεξη που τονιζω εντονα

επειδη το πολλα λογια ειναι φτωχεια, και επειδη εχω ανταλλαξει μπολικα με τους φιλους σου τους ps3 fanatics τα τελευταια χρονια, παντα χωρις νοημα και αποτελεσμα,

βαλε ενα στοιχηματακι ή αντε πεστα στο myps3

εσυ λες δηλαδη οτι το <<μαγκαζινο>> θα ΣΥΖΗΤΑΕΙ για τα beta invitations, εγω λεω οτι θα τα δινει.

λοιπον, ποσα χανεις?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω θα προτεινα στην Sony να ειναι ποιο ξεκαθαρη στο τι στο δια@#ο θελει επιτελους να κανει με την κονσολα ...και κυρίως να κάνει αυτά που υπόσχεται.

Δημοσ.
Eγω θα προτεινα στην Sony να ειναι ποιο ξεκαθαρη στο τι στο δια@#ο θελει επιτελους να κανει με την κονσολα ...και κυρίως να κάνει αυτά που υπόσχεται.

tele έχεις δίκαιο αλλά αυτό όλοι το κάνουνε.Και η MS έβγαλε dvd κονσόλα, μετά έβαλε HD-dvd addon και μετά το έβγαλε(απλά ένα παράδειγμα).Αρκεί να μην τα βλέπεις μονόπλευρα.

Δημοσ.
LOLOLOL!!!

εσυ λες δηλαδη οτι το <<μαγκαζινο>> θα ΣΥΖΗΤΑΕΙ για τα beta invitations, εγω λεω οτι θα τα δινει.

λοιπον, ποσα χανεις?

Ok!!! Παω στοιχημα οτι το PS3 θα ξεπερασει σε συνολικες πωλησεις το 360.

καταλαβαινεις λοιπον οτι λες ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.-

Δημοσ.

Εγω παω στοιχημα πως θα αναφερει τα καινουργια demo που κυκλοφορουν (για τα οποια και ξεκινησε η κουβεντα) και δε θα τα χρεωνει. Ποσα Χανεις?

Δημοσ.
καταλαβαινεις λοιπον οτι λες ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.-

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ρε θηριο εκανες Edit στο ποστ σου και μετα εγω λεω αερολογιες?:lol:

Δημοσ.
Κάποιος πάνω σύγκρινε τις τιμές demo και για το gold member του xbox έβαλε 0 ευρο.Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική.

Η λογική είναι πως στην Gold συνδρομή ΔΕΝ πληρώνεις για demos αλλά για δικαίωμα χρήσης των server της MS για να παίξεις με άλλους παίκτες. Δηλαδή τι, θεωρείς πως κάποιος θα δικαιολογεί τα ?5 μηνιαίως μόνο για να έχει τα demos μία εβδομάδα νωρίτερα;

LOLOLOL!!!

Ok!!! Παω στοιχημα οτι το PS3 θα ξεπερασει σε συνολικες πωλησεις το 360.

Τυπικό straw man argument για να αποφύγει κάποιος το θέμα που τον ρωτάνε.

Δημοσ.
Η λογική είναι πως στην Gold συνδρομή ΔΕΝ πληρώνεις για demos αλλά για δικαίωμα χρήσης των server της MS για να παίξεις με άλλους παίκτες. Δηλαδή τι, θεωρείς πως κάποιος θα δικαιολογεί τα ?5 μηνιαίως μόνο για να έχει τα demos μία εβδομάδα νωρίτερα;

Τυπικό straw man argument για να αποφύγει κάποιος το θέμα που τον ρωτάνε.

Οχι δε δικαιολογειται ετσι κι αλλιως! Το online gaming πρεπει να ειναι δωρεαν!

Βρηκες χρηση στο babelfish τελικα βλεπω.:-D

Ποιος το παει το στοιχημα ομως?

Δημοσ.
Εγω παω στοιχημα πως θα αναφερει τα καινουργια demo που κυκλοφορουν (για τα οποια και ξεκινησε η κουβεντα) και δε θα τα χρεωνει. Ποσα Χανεις?

χιλια ευρω οτι τα καλα demos και betas θα δινονται μεσα απο το <<ΗD μαγκαζινο>> σου

πχ little big planet

Δημοσ.

Μετα τη κατρακυλα του Ninja Gaiden 2 με τα sub-hd γραφικα, το τρελο framerate drop και την ενοχλητικη καμερα ερχεται και αυτο 360 GTA 4 problems Causing Outrage!:shock: Και ολα αυτα μια βδομαδα πριν τη κυκλοφορια του MGS 4 στο PS3 που δε φαινεται να το σταματαει τιποτα!

Δημοσ.
χιλια ευρω οτι τα καλα demos και betas θα δινονται μεσα απο το <<ΗD μαγκαζινο>> σου

πχ little big planet

Το στοιχημα το παω μονο για τα demos για 2000 ευρω.

Δημοσ.

απλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολο την παταω και στριμωχνω δωδεκαχρονα.. ατιμο ιντερνετ πως με μπλεκεις...

μιλας για framerate drops και sub720P αναλυσεις, ενω εχεις ps3, και μαλιστα αναφερεις και το GTA4 ως παραδειγμα?

απλα στοκτον

τεσπα το στοιχημα ισχυει -οπως το ειπαμε αρχικα- παρα τη γαργαρα σου..

αντε μαζεψτε τα λεφτα να σας τα παρω για να μαθετε

Δημοσ.
Το στοιχημα το παω μονο για τα demos για 2000 ευρω.

Ναι και μην ξεχάσεις να πληρώσεις αν χάσεις.... :lol:

απλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απλά LOL :lol: :lol:

Δημοσ.

Public Warning: Στις μερες μας οι λεξεις ''internet'', ''στριμωχνω'' και ''δωδεκαχρονα'' μπορει να παρεξηγηθουν αν βρισκονται στην ιδια προταση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...