Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ νομίζω το ακριβώς αντίθετο και να σου εξηγήσω γιατί:

Σκέψου η Microsoft ή η Nintendo (η M$ δηλαδή μιας και η Ninty δε νομίζω να σκάσει με κανένα super-hd σύστημα) να βγάλουν μία κονσόλα σε 2 χρόνια με μεγάλης read speed (πες 8χ ή 12χ) blu-ray drive. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως δε θέλει το install που θέλει το ps3 λόγω πολυ αργού drive. Εκεί τι θα κάνει η Sony; Θα βγάλει άλλη κονσόλα στα 3 χρόνια μετά το ps3;;; Έκανε την μία πατάτα η M$ να κυκλοφορήσει πολύ νωρίς το 360 με αποτέλεσμα τα RROD, αλλά έκανε ακόμα χοντρότερη μπαρούφα η Sony να ενσωματώσει τόσο νωρίς blu-ray στο gaming.

Αλίμονο αν βγεί new xbox απλά για γρήγοροτερο drive.Άλλωστε μπορεί να βγει και ps3 με γρηγορότερο drive σε κάποια new έκδοση.Το blu-ray ίσως βγήκε λίγο νωρίς αλλά δεν μπορούσε να γίνει και αλλιώς.Μετά θα έπρεπε να βγεί πολύ αργά. Αν υποθέσουμε ότι η διάρκεια ζωής του ps3 θα είναι παρόμοια με ps1,ps2.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οπως ειχα προβλεψει πριν 2+ χρονια, ΤΟ ΛΕΠΤΟ που η sony θα καταφερει να εχει ενα online συστημα που ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ λιγο με το live, θα αρχισει τις χρεωσεις.

δεν εφτασε ακομα αυτη η στιγμη, αλλα οι ανακοινωσεις λενε οτι πλησιαζει.... ;]

ακομα κι ετσι ομως, να κανω και αλλη μια προβλεψη για αλλα προβληματα που θα παρουσιαστουν,

οσο το ps3 <<ανθιζει>> <<μεσα στα χρονια>>:

-καθε παιχνιδι θελει να ειναι installed. απο 2gb μεχρι οσο!

-οταν το interface του ps3 θα μοιαζει με του 360, και οι gamers θα γουσταρουν να αραζουν και εκει για online,

τοτε θα σκασει το τσιμπουκι των install.

πχ. παιζουμε cod4. και λεει ο ενας -ρε δεν παμε για ενα fifa/basket/grid κλπ κλπ οπως ειμαστε? (καθημερινη πρακτικη μεταξυ φιλων/γνωστων)

στην περιπτωση του 360, θα ακουσεις το πολυ: -ωχ! που να ειναι το δισκακι.

στην περιπτωση του ps3, θα ακους: -ωχ! το εχω σβησει απο το δισκο και πρεπει α)να το βρω και β) να το κανω install.

οσο λοιπον η βιβλιοθηκη θα μεγαλωνει, τοσο αυτο το προβλημα θα γιγαντωνεται.

και το home, που υποτιθεται οτι θα ειναι ο κομβος για τετοια πραγματα,

μεσοπροθεσμα θα πηζει απο το παραπανω προβλημα:

το ποιος εχει installed τι.

εχει κι αλλο μελλον το πραμα λεμε...it will be worth the wait. μη βιαζεσαι ;]

Πέτρο αρκεί βέβαια να βγει κάποια στιγμή το home... από αναβολή σε αναβολή το πάνε, θα βγει στο τέλος παρέα με το Duke Nukem Forever :P

btw ακυρώθηκαν και δύο τίτλοι PS3:

PS3 Titles Eight Days and The Getaway Canned

Two fairly high-profile PlayStation 3 games get the ax for budgetary reasons:

Sony Computer Entertainment Europe has announced that it has stopped production on two PlayStation 3 titles that were in development at the Sony London Studio - Eight Days and The Getaway.

A statement from the Corporation read as follows: "It has been agreed that production of both Eight Days and The Getaway will cease immediately due to the redistribution of resources and budget.

http://ve3d.ign.com/articles/news/39114/PS3-Titles-Eight-Days-and-The-Getaway-Canned

Δημοσ.

κάθεστε και λέτε ότι θα χρεώνει το online η SONY...μικρό το κακό ρε παιδιά, λες και υπάρχει κανείς που ασχολείται σοβαρά με το PSN :P

καλά καθίστε να δείτε τι θα γίνεται με το HOME sooooooon free...για να μπεις στο "σπιτικό" ενός γνωστού σου παίζει να πληρώνεις και είσοδο (σαν να πηγαίνεις για clubbing ένα πράμα) :lol: :lol:

Δημοσ.

LOL!!! Απο ολα τα site και forum του πλανητη μονο εδω διαβασα τη φοβερη ερμηνεια του Qore ως συνδρομητικο Playstation Network!!!LOL

Για οσους δε καταλαβαν τι ειναι το Qore, διαβαζοντας καταλαβαινεις ευκολα πως θα ειναι απλα μια HD εκπομπη για τα σχετικα με το Playstation, που θα μπορει κανεις να αγορασει ανα επεισοδιο ή με συνδρομη.

P.S.Ολα αυτα να σημειωσω πως τα καταλαβα με μια μονο αναγνωση της ανακοινωσης :lol:

Δημοσ.
LOL!!! Απο ολα τα site και forum του πλανητη μονο εδω διαβασα τη φοβερη ερμηνεια του Qore ως συνδρομητικο Playstation Network!!!LOL

Για οσους δε καταλαβαν τι ειναι το Qore, διαβαζοντας καταλαβαινεις ευκολα πως θα ειναι απλα μια HD εκπομπη για τα σχετικα με το Playstation, που θα μπορει κανεις να αγορασει ανα επεισοδιο ή με συνδρομη.

P.S.Ολα αυτα να σημειωσω πως τα καταλαβα με μια μονο αναγνωση της ανακοινωσης :lol:

ελα μου ντε ρε φιλε με τα μπουκομενα-τσι trolls που εχουμε γεμισει εδω μεσα, αυτο αναρωτιεμαι και εγω (αν και για καλο και για κακο χαιρομαι που δεν εχω κονσολα :D)

Δημοσ.

Για την αρχική του μορφή δεν έχω πρόβλημα για τα "perhaps...." του άρθρου εκνευρίζομαι.

Δημοσ.

Ποιός μίλησε για συνδρομητικό PSN; Είναι απλά τα πράγματα, στο XBL πληρώνεις αν θες να παίζεις Online, ενώ στο PSN πληρώνεις πλέον αν θες να κατεβάζεις τα καλά demos. Ή μήπως νομίζετε πως τα demos θα συνεχίσουν να δίνονται ελεύθερα -δεν θα είχε νόημα τότε το να τα συμπεριλαμβάνουν και στο Qore.

Εξαρτάται κυρίως το τι ζητά ο κάθε gamer - το επιχείρημα "εμάς μας ενδιαφέρει να παίζουμε τσάμπα και όχι τα demos" προβλέπω να κρέμεται από τα χείλη πολλών κατόχων PS3 τις επόμενες μέρες.

Χάνετε όμως την ουσία: το επιχειρηματικό μοντέλο της MS ήταν σαφώς καθορισμένο εξαρχής: free demos και μερικά add-ons για τα παιχνίδια και αν θέλετε να παίξετε online δώστε συνδρομή. Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Από την άλλη η Sony διατυμπάνιζε πως το online της είναι δωρεάν, από χθες μάθαμε πως τα demos πλέον θα τα πληρώνουμε σαν να αγοράζαμε ένα περιοδικό στο περίπτερο, η απορία μου είναι θα σταματήσει άραγε εκεί ή θα έχουμε και άλλες χρεώσεις στο μέλλον;

Δημοσ.
Χάνετε όμως την ουσία: το επιχειρηματικό μοντέλο της MS ήταν σαφώς καθορισμένο εξαρχής: free demos και μερικά add-ons για τα παιχνίδια και αν θέλετε να παίξετε online δώστε συνδρομή. Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Από την άλλη η Sony διατυμπάνιζε πως το online της είναι δωρεάν, από χθες μάθαμε πως τα demos πλέον θα τα πληρώνουμε σαν να αγοράζαμε ένα περιοδικό στο περίπτερο, η απορία μου είναι θα σταματήσει άραγε εκεί ή θα έχουμε και άλλες χρεώσεις στο μέλλον;

Αλλη μια πολυ ενδιαφερουσα ερμηνεια! Παρακαλω παραθεστε το σημειο στο οποιο γινεται λογος για demos επι πληρωμη. Επισης ενημερωστε μας για την πολιτικη της Microsoft να μην αφηνει ελευθερους τους χρηστες που δεν πληρωνουν το Live, ωστε να κατεβαζουν τα demos για καμια βδομαδα αφοτου εχουν βγει.

Δημοσ.
Αλλη μια πολυ ενδιαφερουσα ερμηνεια! Παρακαλω παραθεστε το σημειο στο οποιο γινεται λογος για demos επι πληρωμη. Επισης ενημερωστε μας για την πολιτικη της Microsoft να μην αφηνει ελευθερους τους χρηστες που δεν πληρωνουν το Live, ωστε να κατεβαζουν τα demos για καμια βδομαδα αφοτου εχουν βγει.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2177045&postcount=4243

Το σημείο είναι ξεκάθαρα σημειωμένο με bold.

Αν βγει μετά η Sony και πει πως τα demos είναι time exclussive για τους αναγνώστες του Qore αλλάζει το σκηνικό, αλλά και πάλι οι χρεώσεις είναι σαφείς:

Xbox Live Silver demos (1 εβδομάδα μετά το Gold) / Xbox Live Gold demos ----> €0 / €0

PSN user demos (μετά από δεν-ξέρω-κι-εγώ-πόσο-καιρό) / Qore reader demos ----> €0 / $2.99 (€3 μίνιμουμ στην Ευρώπη επειδή η Sony μας έχει δείξει πόοοσο μας αγαπάει στο pricing :lol: )

Και φυσικά σε αυτή τη φάση πάντα μιλάμε για "εκτίμηση" και "ερμηνεία" της ανακοίνωσης.

Δημοσ.

Qore will be hosted by gaming personality Veronica Belmont and will feature perhaps about a handful of showcase stories as well regular features about new content and downloable stuff, like beta invitations, demos and themes for your PlayStation XcrossMediaBar.

Διαβαζοντας τη συγκεριμενη παραγραφο δε βλεπω να γινεται λογος για priced demos αλλα για ενημερωση πανω στο downloadable content του PSN, αυτο φυσικα συμπεριλαμβανει τα demo που κυκλοφορουν αναμεσα σε αλλα.

Απο την αλλη καμια ερμηνεια δεν επιδεχεται το γεγονος πως η Microsoft κλανει κανονικα οσους εχουν Xbox live silver και δε της ακουμπανε τα ζεστα τους λεφτακια, αφηνωντας μονο οσους εχουν Gold-δηλαδη οσους πληρωνουν, να παιζουν πρωτοι τα demos. Και φυσικα ας μη γινει καν λογος για επισημη υποστηριξη του Live στην Ελλαδα.

Δημοσ.
Qore will be hosted by gaming personality Veronica Belmont and will feature perhaps about a handful of showcase stories as well regular features about new content and downloable stuff, like beta invitations, demos and themes for your PlayStation XcrossMediaBar.

αφου ξερεις αγγλικα λοιπον, θα σου προτεινα να επικεντρωθεις στα υπογραμμισμενα..

Δημοσ.

Eυτυχως δε χρειαζομαστε ολοι το babelfish, καποιοι ξερουμε αγγλικα.

Εσυ μπορεις να το χρησιμοποιεις ελευθερα για τις ''μεταφρασεις'' σου.;)

Δημοσ.
αμα δεν καταλαβαινετε τι διαβαζετε, εχω δωσει λινκ απο το babelfish λιγο πιο πανω.

"HD εκπομπη" LOL

Πάντως σαν περιοδικό-εκπομπή μοιάζει.Τα demos είναι το μόνο πρόβλημα τα οποία είναι θεωρητικά διαφημιστικά οπότε είναι λίγο δύσκολο να γίνουν qore exslusive. Πάντως το online παραμένει free.Λογικά θα έχουν κάποιες συνεντέυξεις ,αποκλειστικά νέα,behind the scenes κτλ κτλ.

Κάποιος πάνω σύγκρινε τις τιμές demo και για το gold member του xbox έβαλε 0 ευρο.Δεν μπορώ να καταλάβω με πια λογική.

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να επικεντρωθεις στη λεξη που τονιζω εντονα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...