Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα το Grid , όταν έβαλα το demo στο PS3,νόμιζα ότι δεν φορούσα τα γυαλιά μου (οι μύωπες γνωρίζουν..) ...

Γιατι τόση θολούρα ??

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οσον αφορα το Grid , όταν έβαλα το demo στο PS3,νόμιζα ότι δεν φορούσα τα γυαλιά μου (οι μύωπες γνωρίζουν..) ...

Γιατι τόση θολούρα ??

φιλε μηπως εισαι τρολακι του 360? :lol: επειδη εσυ ξεχασες να καθαρισεις τα γυαλια σου, σου φταιει ο ΜΕΓΑΣ cell? (spown copyright) :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

περα απο την πλακα, γιατι παιζεις multiplatform στο ps3? μαζοχας εισαι? :lol:

Δημοσ.

περα απο την πλακα, γιατι παιζεις multiplatform στο ps3? μαζοχας εισαι? :lol:

To demo κατεβασα για να το δω σε συγκριση με το 360 ,όπως ειχα κατεβασει και το demo του παιχνιδιου στο PC ....

Toσο χαλι στο PS3 δεν το περιμενα όμως....

Κριμα όμως για τις προσδοκίες που ειχαμε για το μηχανημα , αλλα και για το ιδιο το gaming..

Δημοσ.
Αν κάποιος δηλαδή πάρει xbox και σε ένα χρόνο βγεί new xbox είναι κερδισμενος.Με τέτοια λογική θα βγαίνουν new κονσόλες πιο γρήγορα και απο κάρτες γραφικών.Τώρα άμα βλέπεις το xbox σαν υποκατάστατο του pc γιατί εκεί δεν βγαίνουν πολλά games πάω πάσο. Η εταιρεία που θα βγάλει πρώτη την επόμενη γενιά(πρίν την ώρα της εννοώ και όχι σε κάποιο λογικό timing) θα είναι η χαμένη αυτής της γενιάς γιατί χωρίς να μπορούν να πανε κόντρα στον ανταγωνισμό θα βγάλουν κάτι καινούριο.Άμα ένα σύστημα πουλάει δεν υπάρχει λόγος να βγεί καινούριο πριν την ώρα του.

Και εγώ πήρα ps3 για διάφορους λόγους και ένας απο αυτούς είναι ότι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής(με βάση ps1 ,ps2 ).Τώρα για σένα αυτό μπορεί να είναι αρνητικό.Για μένα όμως είναι θετικό .

φυσικά και είναι αρνητικό...φαντάσου τώρα λέμε αν είσαι 20 χρονών στα 30 σου θα παίζεις ακόμα PS3....:lol:

εγώ παιχνίδια θέλω να παίζω φίλε μου όπου κι αν είναι αυτά...όμως να ξεγελάω τον εαυτό μου ότι πήρα την μία κονσόλα ή την άλλη μόνο επειδή είναι καλή επένδυση για τα επόμενα 4-5-6 χρόνια σόρρυ αλλά μάλλον μόνο εσύ σκέφτεσαι έτσι...όποιος θέλει να παίζει παιχνίδια και όλες τις κονσόλες παίρνει και όλες τις κάρτες γραφικών και και και.... έτσι δυστυχώς είναι το Hobby που διάλεξες κι όχι να κάνεις επενδύσεις για το μέλλον...

Δημοσ.

γιατί ρε icematrix, αμα ειναι 31 σαν και μένα ..σε 10 χρόνια θα παίζει και το παιδί του με το ps3 :)

Δημοσ.

Είναι το λιγότερο ΓΕΛΟΙΟΙ αν αρχίσουν να χρεώνουν για ότι μέχρι σήμερα είχαμε δωρεάν....Τσάμπα χαρήκαμε για το ingame xmb (επιτέλους έρχεται....) ξινό θα μας το βγάλουν αν αρχίσουν τίποτα χρεώσεις για το online.

Δημοσ.
Είναι το λιγότερο ΓΕΛΟΙΟΙ αν αρχίσουν να χρεώνουν για ότι μέχρι σήμερα είχαμε δωρεάν....Τσάμπα χαρήκαμε για το ingame xmb (επιτέλους έρχεται....) ξινό θα μας το βγάλουν αν αρχίσουν τίποτα χρεώσεις για το online.

αλλά αν είναι καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες, νομίζω θα αξίζει τον κόπο...

Δημοσ.

Είδατε που το φέρνατε σε αντιπαράθεση με το xbox live του 360(ότι είναι δωρεάν το αντίστοιχο ps3 live) με το xbox live που το χρεώνει η microsoft.

τώρα τι λέτε γι' το ότι θα χρεώνετε και το ps3 live??

Πως ξαφνικά αλλάζετε γνώμη...

Όταν λοιπόν σαν λένε ότι είστε πρόβατα προσβαλλόσαστε να που το αποδεικνύεται....

Δημοσ.
Είδατε που το φέρνατε σε αντιπαράθεση με το xbox live του 360(ότι είναι δωρεάν το αντίστοιχο ps3 live) με το xbox live που το χρεώνει η microsoft.

τώρα τι λέτε γι' το ότι θα χρεώνετε και το ps3 live??

Πως ξαφνικά αλλάζετε γνώμη...

Όταν λοιπόν σαν λένε ότι είστε πρόβατα προσβαλλόσαστε να που το αποδεικνύεται....

λογικό να αλλάξουν γνώμη ρε φίλε, αλλά αν το home πράγματι αξίζει συνδρομή θα καταλάβουν και οι ίδιοι γιατί τόσο καιρό είχαν λάθος...

Δημοσ.

Αμ δε που θα το καταλάβουν θα βρούνε να λένε κάτι ώστε να δικαιολογήσουν ότι και τότε αλλά και τώρα έχουν δίκιο.

Εδώ είσαι και εδώ είμαι...

Θα το δεις...

Δημοσ.

Ασχέτως του τι θα προσφέρει ένα ενδεχόμενο συνδρομητικό psn αν και εφόσον γίνει συνδρομητικό εγώ θα αισθάνομαι παραπλανημένος ως καταναλωτής. Το online της η sony παντού το διαφήμιζε ως free όπως και το home....Αν λέω ΑΝ όλα αυτά πάνε με συνδρομή τον κακό τους τον καιρό....Το γεγονός ότι μπαίνει αρχικά στο US με προβληματίζει....Μάλλον δοκιμαστικά πάει και αν και εφόσον τα πάει καλά ως συνδρομητικό θα επεκταθεί και σε εμάς /spit^n. Ελπίζω να αποτύχει οικτρά και το παρόν status να μην αλλάξει.

Δημοσ.

Tελικά η Sony με καθε της κινηση σχετικη με το PS3 αποδυκνειει οτι υπ'αρχει πάντα περιθώριο και για αλλο ένα λάθος ...

Ανάθεμα και αν εχει τηρήσει κάτι απο αυτά που διαλαλούσε προ της κυκλοφορίας του PS3 ..

Δημοσ.

αν το βάλουν πιλοτικά στην αμερική δε νομίζω να πιάσει ..μιας και η αμερική σε μεγαλύτερο ποσοστό έχει xbox (σε αντίθεση με την ευρώπη που κυριαρχεί το playstation)

και λέμε τα αμερικανάκια ζώα :P

Δημοσ.

οπως ειχα προβλεψει πριν 2+ χρονια, ΤΟ ΛΕΠΤΟ που η sony θα καταφερει να εχει ενα online συστημα που ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ λιγο με το live, θα αρχισει τις χρεωσεις.

δεν εφτασε ακομα αυτη η στιγμη, αλλα οι ανακοινωσεις λενε οτι πλησιαζει.... ;]

ακομα κι ετσι ομως, να κανω και αλλη μια προβλεψη για αλλα προβληματα που θα παρουσιαστουν,

οσο το ps3 <<ανθιζει>> <<μεσα στα χρονια>>:

-καθε παιχνιδι θελει να ειναι installed. απο 2gb μεχρι οσο!

-οταν το interface του ps3 θα μοιαζει με του 360, και οι gamers θα γουσταρουν να αραζουν και εκει για online,

τοτε θα σκασει το τσιμπουκι των install.

πχ. παιζουμε cod4. και λεει ο ενας -ρε δεν παμε για ενα fifa/basket/grid κλπ κλπ οπως ειμαστε? (καθημερινη πρακτικη μεταξυ φιλων/γνωστων)

στην περιπτωση του 360, θα ακουσεις το πολυ: -ωχ! που να ειναι το δισκακι.

στην περιπτωση του ps3, θα ακους: -ωχ! το εχω σβησει απο το δισκο και πρεπει α)να το βρω και β) να το κανω install.

οσο λοιπον η βιβλιοθηκη θα μεγαλωνει, τοσο αυτο το προβλημα θα γιγαντωνεται.

και το home, που υποτιθεται οτι θα ειναι ο κομβος για τετοια πραγματα,

μεσοπροθεσμα θα πηζει απο το παραπανω προβλημα:

το ποιος εχει installed τι.

Tελικά η Sony με καθε της κινηση σχετικη με το PS3 αποδυκνειει οτι υπ'αρχει πάντα περιθώριο και για αλλο ένα λάθος ...

Ανάθεμα και αν εχει τηρήσει κάτι απο αυτά που διαλαλούσε προ της κυκλοφορίας του PS3 ..

εχει κι αλλο μελλον το πραμα λεμε...it will be worth the wait. μη βιαζεσαι ;]

Δημοσ.

Για μένα το live αν είναι με πληρωμή σε κάποια λογική τιμή δεν είναι κακό αν με βάση αυτά τα χρήματα, σου προσφέρει και κάποιες ανάλογες υπηρεσίες.Εγώ ποτέ δεν κατηγόρησα το live του xbox.

Τώρα για το install είναι ένα αρνητικό του ps3 αλλά δε καμμία περίπτωση δεν νομίζω να είναι κάτι τόσο σημαντικό.Ίσα ίσα που τα games θα τρέχουν καλύτερα και δεν θα χαλάει το ματάκι.Και όσο γρήγορο και να είναι το drive πάλι ο σκληρός έχει κάποια πλεονεκτήματα.Άλλωστε μιλάμε για 5 10 λεπτά στην αρχή του game(ίσως υπάρχουν και κάποια με μεγαλύτερο), στα οποία ένα μεγάλο ποσοστό ίσως γλιτώνεις στα μικρότερα loading times μέσα στο game.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...