Exoskeletor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 81 and dropping http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/ninjagaiden2
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 81 and dropping http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/ninjagaiden2 Οταν δεν εχεις να παιξεις παιχνιδια εχεις πολυ χρονο για σκοτωμα και κατι πρεπει να βρεις να κανεις...οταν πεσει κατω απο το ψυχολογικο φραγμα των 80 μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις!
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 1) Μιλας χωρις να εχεις ιδεα τι ειναι ο CELL. 2) Για να μαθεις τι ειναι ο CELL http://www.blachford.info/computer/Cell/Cell0_v2.html. Η αρχιτεκτονικη του CELL ειναι ετοι μπροστα απο τους παροντες intel (αν και δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιητε η συγκεκριμενη αρχιτεκτονικη). 3) ο CELL δεν ειναι linux compatible. Η εκδοση Linux ειναι για powerPC προς το παρων. 4) Τα ιδια λεγαν και για το HDDVD και τελικα κυριαρχησε το bluray. 5) "Και στην τελικη ποια ειναι η sony που εμαθε να φτιαχνει και επεξεργαστες μελλοντος". Πολυ καλο ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αν δεν ειχε η Microsoft την intel ξερεις που θαταν τωρα; Αρε Wintel... καλο παπαγαλακι ο cell δηλαδη μιας απο μπλαμπλα εχει πολλα, και στην πραξη 0.
Apokleiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 καλο παπαγαλακι ο cell δηλαδη μιας απο μπλαμπλα εχει πολλα, και στην πραξη 0. Λαθος ειναι καλος στο folding , και για τον υπολογισμο για μαυρες τρυπες!
p3tran Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ειναι "καλος" σε σχεση με τι? γιατι οι τελευταιες καρτες γρφικων κανουν folding αντι για screen saver πολυ καλυτερα εχω ακουσει...
vvv23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 εεε τώρα κι εσύ...μια επένδυση για το μέλλον έκανε το παιδί...αμέσως να το αποπάρεις... σε 4-5-6 χρόνια που θα έχει πάρει μπροστά το PS3 θα έχει γίνει Last generation όμως...-θα είναι σαν να παίζεις Ps2 σήμερα ένα πράγμα- γιατί το πολύ σε 1 χρόνο τα γραφικά και το hardware στις κονσόλες που κυκλοφορούν σήμερα θα είναι ήδη last-gen(για να μην πω ότι ήδη είναι)! Κερδισμένη αυτής της γενιάς θα είναι η εταιρία που θα βγάλει πρώτη την επόμενη γενιά κονσόλας...-λίγο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό μερικοί αλλά έτσι είναι- Αν κάποιος δηλαδή πάρει xbox και σε ένα χρόνο βγεί new xbox είναι κερδισμενος.Με τέτοια λογική θα βγαίνουν new κονσόλες πιο γρήγορα και απο κάρτες γραφικών.Τώρα άμα βλέπεις το xbox σαν υποκατάστατο του pc γιατί εκεί δεν βγαίνουν πολλά games πάω πάσο. Η εταιρεία που θα βγάλει πρώτη την επόμενη γενιά(πρίν την ώρα της εννοώ και όχι σε κάποιο λογικό timing) θα είναι η χαμένη αυτής της γενιάς γιατί χωρίς να μπορούν να πανε κόντρα στον ανταγωνισμό θα βγάλουν κάτι καινούριο.Άμα ένα σύστημα πουλάει δεν υπάρχει λόγος να βγεί καινούριο πριν την ώρα του. Και εγώ πήρα ps3 για διάφορους λόγους και ένας απο αυτούς είναι ότι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής(με βάση ps1 ,ps2 ).Τώρα για σένα αυτό μπορεί να είναι αρνητικό.Για μένα όμως είναι θετικό .
Apokleiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Aπλα μετριος ειναι ο cell για folding!!! oi καρτες γραφικων πετανε τα work units σαν στραγαλια ! To PS3 για ενα work unit θελει καμια 10αρια ωρες ! Ο 8400 που εχω εγω και ο οποιος ειναι στα 4.0 ghz δουλευοντας ο ενας μονο πυρηνας το κανει σε 15 ωρες! Εαν δουλευαν και οι δυο θα ηθελε τις μισες ακριβως ! Σε αντιθεση ο quad θα ηθελε το 1/4 του 8400 . QUAD εχει ο αδερφος μου!
vvv23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μπορεί το xbox μέχρι τώρα να παίζει τα games καλύτερα σε σχέδη με το ps3, αλλά μέχρι τώρα το καλύτερο game σε τεχνικό τομέα είναι του ps3. Y.S Αλλά τα γραφικά δεν είναι το παν.Το ps2 κέρδισε πανηγυρικά ενώ ήταν αρκετά κατώτερο στον τεχνικό τομέα από το xbox .Πολύ περισσότερο απο ότι ps3 vs xbox 360
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 παντως για να επανελθουμε στο θεμα... Εχω το χβοχ απο το launvh 2005... Το εχω ευχαριστηθει οσο καμμια αλλη κονσολα. Για μενα το χβοχ εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω Δηλαδη και κανενα ακομα παιχνδι να μην παιξω, εγω ξερω οτι τα λεφτα μου επιασαν τοπο... Το καλυτερο της υποθεσης ειναι οτι ξερω οτι εχω πολυ ψωμι ακομα!!! Δεν με νοιαζει ποιος θα κερδισει, ποια εταιρια θα βγαλει περισσοτερα λεφτα. Προσωπικα θα ψηθω να παρω PS3 οταν βγει κανενα παιχνιδι της προκοπης που να δικαιολογει την αγορα του. Και εννοω παιχνιδι οχι haze lair uncharted και διαφορα τετοια. Μιλαω για παιχνιδι επιπεδου Gears. (God of War, Killzone MGS τετοιο επιπεδο..) Δεν μπορω ομως να μην μου κανει εντυπωση που 3 χρονια μετα το launch του 360 και 1,5 χρονο μετα το launch του ps3 το 360 ειναι ακομα αρκετα μπροστα... για αυτο και μονο το 360 ειναι αν οχι ο νικητης μια πολυ πολυ μεγαλη εκπληξη για αυτη την γενια και πιστευω οτι θα παει ακομα καλυτερα την επομενη γενια..
Apokleiros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μπορεί το xbox μέχρι τώρα να παίζει τα games καλύτερα σε σχέδη με το ps3, αλλά μέχρι τώρα το καλύτερο game σε τεχνικό τομέα είναι του ps3. Y.S Αλλά τα γραφικά δεν είναι το παν.Το ps2 κέρδισε πανηγυρικά ενώ ήταν αρκετά κατώτερο στον τεχνικό τομέα από το xbox .Πολύ περισσότερο απο ότι ps3 vs xbox 360 Sorry φιλαρακο αλλα μαλλον δεν ξερεις τι ακριβως γινεται! Εχεις χασει τα παιχνιδια τα δικα σου! Η κονσολα πουλαει με το ζορι! Ιαπωνικα παιχνιδια δεν εχεις και περιμενεις! Εχεις το 99% των παιχνιδιων χειροτερα!!! Αρα Συμπερασμα εαν πηρες το ps3 για παιχνιδοκονσολα ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ!!! Εαν το πηρες να παιξεις 1 με 2 παιχνιδακια αποκλειστικα για το ps3, να κανεις folding και να υπολογισεις καμια μαυρη τρυπα τοτε εκανες την σωστη επιλογη! και να γυρισεις την πλατη στα τοσα πολλα αποκλειστικα και σαφως ποιοτικοτερα παιχνιδια που εχει το χβοχ 360! Εγω φιλαρακο ειχα ps3 απο το ξεκινημα αλλα μολις καταλαβα οτι στα χερια μου ειχα απλα λογια τοτε εφαγε πωληση και φαντασου δεν μου εχει λειψει καθολου γιατι απλα εχω 360 !!!!
BucketheadGR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Η εταιρεία που θα βγάλει πρώτη την επόμενη γενιά(πρίν την ώρα της εννοώ και όχι σε κάποιο λογικό timing) θα είναι η χαμένη αυτής της γενιάς γιατί χωρίς να μπορούν να πανε κόντρα στον ανταγωνισμό θα βγάλουν κάτι καινούριο. Εγώ νομίζω το ακριβώς αντίθετο και να σου εξηγήσω γιατί: Σκέψου η Microsoft ή η Nintendo (η M$ δηλαδή μιας και η Ninty δε νομίζω να σκάσει με κανένα super-hd σύστημα) να βγάλουν μία κονσόλα σε 2 χρόνια με μεγάλης read speed (πες 8χ ή 12χ) blu-ray drive. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως δε θέλει το install που θέλει το ps3 λόγω πολυ αργού drive. Εκεί τι θα κάνει η Sony; Θα βγάλει άλλη κονσόλα στα 3 χρόνια μετά το ps3;;; Έκανε την μία πατάτα η M$ να κυκλοφορήσει πολύ νωρίς το 360 με αποτέλεσμα τα RROD, αλλά έκανε ακόμα χοντρότερη μπαρούφα η Sony να ενσωματώσει τόσο νωρίς blu-ray στο gaming. Δυστυχώς, αν και έχω και 360, προβλέπω να παίρνει πολύ τα πάνω της η Μ$ λόγω του παραπάνω που έγραψα. Λέω δυστυχώς, γιατί σε καμία περίπτωση δε θέλω να δω εταιρία gaming να πατώνει. Ο ανταγωνισμός φέρνει καλύτερα games. Ας θυμηθούμε τι έγινε με την Sega... Προσωπικά, έχω χαρεί με την πορεία του Wii μέχρι τώρα μπας και φιλοτιμηθούν οι developers και φτιάξουν κανένα platform της προκοπής χωρίς πολλά πολλά 3d και κανένα beat-em-up. [καταναλωτικό rant] Μα κανένας από τους άθλιους δεν έχει σκεφτεί να φτιάξει ένα καινούριο final fight ή knights of the round table;;; Έλεος δηλαδή! Ένα ΣΟΒΑΡΟ beat-em-up στο ύφος των παλιών δεν υπάρχει!!! Μας έφαγε η "καινοτομία", τα γραφικά και τα fps για να βλέπουμε πόσο καλό είναι το μουστάκι του αντιπάλου! [/καταναλωτικό rant]
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Sony PlayStation reaches out to Qore gamers Sony Computer Entertainment America is launching a new monthly interactive program called Qore through its Sony PlayStation Store that will offer up a package of game previews, trailers, downloadable content, betas, developer interviews and game related material. The first "episode" comes out this Thursday and is available through the PlayStation 3, through its online store. The way it works is you either buy an individual episode ($2.99 each) or an annual subscription ($24.99) and get a few hours worth of HD content that you can watch as you choose. It's like an interactive video magazine. Qore will be hosted by gaming personality Veronica Belmont and will feature perhaps about a handful of showcase stories as well regular features about new content and downloable stuff, like beta invitations, demos and themes for your PlayStation XcrossMediaBar. For the first episode, subscribers will get a chance to check out three "stories" including one about Star Wars: The Force Unleashed. The idea is one story is actually a package of stuff including perhaps a developer interview, a game trailer and exclusive content set aside specially for Qore users. In the Star Wars: The Force Unleashed story, users can check out concept art that went into the making of the game. What's nice is you can zoom in and pan around the picture or other screen shots using the PlayStation 3 controller. Qore is one of the big first changes in store for PlayStation Network, Sony's online service. Future plans for PSN include the virtual world PlayStation Home and an upcoming video marketplace, both of which are expected later this year. New episodes of Qore will appear the first Thursday of every month. Advertisers like Burger King and Universal Pictures are jumping on the bandwagon early, eager to offer up banner and interstitial ads. I asked if gamers are gonna jump at the chance to pay for this content . The leaders behind Qore are confident people will see the value and fun in this kind of a monthly interactive HD media product. "It's merging a television show with Web and gaming technology," said Simon Whitcombe, publishing director at Future U.S. which publishes PlayStation: The Official Magazine and is collaborating on Qore. "We're creating an interactive HD video experience where the consumer is in charge. This is where the market is moving." Για όσους δεν κατάλαβαν: 1) Τα "καλά" τσάμπα demos τέρμα, θα είναι αποκλειστικά στους συνδρομητές του Qore. 2) Η Sony θα βγάλει ένα κάρο λεφτά από διαφημήσεις τρίτων (εκεί που βλέπεις το HD video, τσουπ, νά 'σου η διαφήμιση του Big Mac). Τελικά το PSN όσο πάει και μοιάζει περισσότερο με το XBL... μέχρι και συνδρομή βάλανε Άντε και χρονοχρέωση στο multiplayer με το καλό :(
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Τώρα τι έχουνε να πούνε όσοι μας διαφήμιζαν ότι το ps3 live είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ το xbox live δεν είναι? Μήπως τώρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε ps3fans να το αλλάζουν και να λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα απ' αυτά που λέγανε έως τώρα... Εγώ πιστεύω ότι η sony σε πολλά επίπεδα έχει αρχίσει και ακολουθεί τα βήματα της microsoft μήπως μπορέσει και σώσει τίποτα από την κατρακύλα που έχει πάρει.
Narayan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/sfgate/detail?blogid=19&entry_id=26965 Η πηγή του παραπάνω άρθρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις