Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vvv23 γιατι το κανεις αυτο τωρα? 2η φορα γραφεις το ιδιο πραμα..

- το oblivion μπορει ΣΗΜΕΡΑ να το μετρας σαν multiplatform,

αλλα επετρεψε μου να σου θυμισω οτι στο ps3 βγηκε μισο αιωνα αργοτερα...

-το mass effect και το bioshock, δεν ξερω ακριβως σαν τι τα υπολογιζεις, αλλα πες μου σε παρακαλω, το uncharted τι ειναι για σενα? adventure? rpg? τι?

-υπαρχουν πολλα games στο 360, που για πολλους και διαφορους λογους δεν πηραν υψηλοτερη βαθμογια στο 360 απο οτι το uncharted στο ps3 ;) ,

αλλα σε διαβεβαιωνω οτι α) προσφερουν πολυ καλη ποιοτητα και β) δεν ειναι fps.

dead rising, blue dragon, crackdown, viva pinata, eternal sonata, kameo, lost odyssey ειναι μερικα που μου ερχονται αυτοματα.

φυσικα υπαρχουν κι αλλα. καλη αναζητηση.

αλλά στο ps3 ακόμα δεν βγήκαν τα καλά του games

hello last year

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
vvv23 γιατι το κανεις αυτο τωρα? 2η φορα γραφεις το ιδιο πραμα..

- το oblivion μπορει ΣΗΜΕΡΑ να το μετρας σαν multiplatform,

αλλα επετρεψε μου να σου θυμισω οτι στο ps3 βγηκε μισο αιωνα αργοτερα...

-το mass effect και το bioshock, δεν ξερω ακριβως σαν τι τα υπολογιζεις, αλλα πες μου σε παρακαλω, το uncharted τι ειναι για σενα? adventure? rpg? τι?

-υπαρχουν πολλα games στο 360, που για πολλους και διαφορους λογους δεν πηραν υψηλοτερη βαθμογια στο 360 απο οτι το uncharted στο ps3 ;) ,

αλλα σε διαβεβαιωνω οτι α) προσφερουν πολυ καλη ποιοτητα και β) δεν ειναι fps.

dead rising, blue dragon, crackdown, viva pinata, eternal sonata, kameo, lost odyssey ειναι μερικα που μου ερχονται αυτοματα.

φυσικα υπαρχουν κι αλλα. καλη αναζητηση.

To oblivion σαφώς και είναι multi.Πάντα ήταν.Απλά τότε δεν υπήρχε ps3 και κυκλοφόρησε μόλις κυκλοφόρησε το ps3.Το bioshock fps είναι .Για το mass effect δεν είμαι σίγουρος .Βασικά δεν έχω δεί κανένα exslusive του xbox οπότε αν κάνω κάπου λάθος πέστε μου.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν games με ποιότητα που δεν είναι fps και multi.Ίσως και περισσότερα από το ps3 τώρα.Αλλά απλά έχουν καλή βαθμολογία και όχι κορυφαία και δεν κάνουν την διαφορά.

Και ναι τα καλά παιχνίδια του ps3 δεν βγήκαν ακόμα.ΘΑ βγούν.Δεν μπορείς να μην το δείς.12 ιουνίου είναι το πρώτο game που βγαίνει.Ακόμα κανένα ps2 game δεν πέρασε σε ps3.Αντίθετα στο xbox αρχίζουν οι δεύτερες παρτίδες της next-gen(γενικότερα).

Άλλωστε εγώ πήρα ps3 για να παίξω στα επόμενα 4 5 6 χρόνια και όχι για να παίξω άμεσα.Το είδα σαν αγορά που θα κρατήσει αρκετά χρόνια.Αν κάποιος θέλει να παίξει asap αγοράζοντας κονσόλα πάει σε xbox(προς το παρόν).

Δημοσ.

Άλλωστε εγώ πήρα ps3 για να παίξω στα επόμενα 4 5 6 χρόνια και όχι για να παίξω άμεσα

ρε φίλε συγνώμη αλλά είναι λογική αυτή ?

Δημοσ.
ρε φίλε συγνώμη αλλά είναι λογική αυτή ?

εεε τώρα κι εσύ...μια επένδυση για το μέλλον έκανε το παιδί...αμέσως να το αποπάρεις...:-)

σε 4-5-6 χρόνια που θα έχει πάρει μπροστά το PS3 θα έχει γίνει Last generation όμως...-θα είναι σαν να παίζεις Ps2 σήμερα ένα πράγμα-

γιατί το πολύ σε 1 χρόνο τα γραφικά και το hardware στις κονσόλες που κυκλοφορούν σήμερα θα είναι ήδη last-gen(για να μην πω ότι ήδη είναι)!

Κερδισμένη αυτής της γενιάς θα είναι η εταιρία που θα βγάλει πρώτη την επόμενη γενιά κονσόλας...-λίγο δύσκολο να το καταλάβουν αυτό μερικοί αλλά έτσι είναι-

Δημοσ.

Σε 2 χρονια απο τωρα με την τεχνολογικη εκρηξη που ζουμε το ps3 θα ειναι κανει μονο για εκθεση στο Αρχαιολογικο Μουσειο!

Εγω την προταση την εκανα παντως για Γαμους ανδρων με ps3! Αρχιεπισκοπε κανε κατι μυριζει πολυ χρημα η ολη φαση!

P3TRO θα στο ξαναπω, εχεις πολυ μα παρα πολυ υπομονη ρε αδερφακι μου!

Το ps3 δεν εχετε κατaλαβει οτι ειναι σαν το κρασι οσο μενει στο βαρελι τοσο καλυτερο γιν εται! Τι αλλο θα ακουσουμε πρωινιατικα !

To xboxaki einai 2.5 χρονια στην αγορα , αλλα 2,5 χρονακια θελω το πολυ και μετα φυγαμε για το επομενο!

Η βιβλιοθηκη του ps3 εκτος το οτι ειναι ελιπεστατη 1,5 χρονο μετα απο την κυκλοφορεια ! Επισης το 99% των τιτλων multiplatform να ειναι χειροτερα στο μηχανημα της sony! το 1% ειναι το oblivion!!!

Στο μεταξυ θα πω κατι τα videakia που βλεπεται στο gametrailers δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο χειροτερα ειναι τα παιχνιδια απο τις αντιστοιχες εκδοσεις του 360! Μονο εαν τα εχεςι διπλα διπλα! Ας πουμε το grid , H εικονα του στο ΠΣ3 ειναι αθλια! Στο βιντεακι δεν φαινεται! Ας πουμε το THE BOURNE CONSPIRACY αθλιοτατο στο ps3! To CONDEMNED 2 θα με πειτε τρελο τρολ αλλα θα σας πω το εξης υπαρχουν σημεια με pixelarisma sto ps3 πανω κυριως σε shaders, ασε που εικονα ειναι παντου υποδιεστερη! Πραγματικα δεν εχω την αναγκη να παραπληροφορισω κανεναν στα ΠΑΠ.... ΜΟΥ απλα το τι βλεπουν τα ματια μου λεω!

Εγω ειμαι κατα βαση pcakias το ps3 σαν αποδοση στην εικονα δεν με καλυπτει ουτε για αστειο! Και δεν ειναι οτι θα δουμε στο μελλον τιποτα δεν θα δειτε στο μελλον απλα λιγο καλυτερους first party τιτλους!

Παντως να πω που πασχει κατα βαση το Ps3! Α)ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ, Β) ΑΑ , Γ) SHADERS , D) Real time efe kai dynamic efe fwtos!

Oλα αυτα τα κανει μια καρτα γραφικων και κανενας επεξεργαστης δεν εχει τον τροπο να σωσει την κατασταση ! Ουτε ο παπατζης CELL!!!!Ειναι νομος στα pc αυτο! Πες μου τι καρτα εχεις να σου πω που πας!

Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι 1,5 χρονο τωρα δεν εχει βγαλει rpg εκτος απο την FOLAKLORE! Τιποτα αλλο ! Ολοι περιμενουν το FF το 2010!!! Δεν υπαρχει ενα σοβαρο ralaki να παιξεις! Μην μου πεις PROLOGUE!! Δεν εχεις ACE COMBAT!!! Δεν εχεις ΜΟΤΟ GP!!! Και αλλα που δεν εχεις αμα το ψαξω! Γενικα δεν εχεις παιχνιδια κατηγορειες!!! Αυτα ειναι, με τοσο περιμενε ουτε ασφαλισμενος στο ΙΚΑ να ησουν!

Ασχετο, αλλα θελω GEARS 2 και το θελω αμεσα!!!! Ρε παιδες θα γινει τρελο σφαξιμο παλι!!! P3tro γουσταρω να εχουμε παλι τις παλιες καλες μαχες! Ελπιζω να θυμασαι που σε εκανα ΠΑ'Ι'ΔΑΚΙΑ!!!χαχαχα! :-)Θα ειμαι στην ομαδα του jedi και δεν εχω να φοβαμαι τιποτα! Εκτελεστης το παλικαρι!!!:o:o

Δημοσ.

Ασχετο, αλλα θελω GEARS 2 και το θελω αμεσα!!!! Ρε παιδες θα γινει τρελο σφαξιμο παλι!!! P3tro γουσταρω να εχουμε παλι τις παλιες καλες μαχες! Ελπιζω να θυμασαι που σε εκανα ΠΑ'Ι'ΔΑΚΙΑ!!!χαχαχα! :-)

ρε αντε παιξε καννα mgs που μου θες και gears2 τρομαρα σου! :mrgreen:

ο cell ειναι παπατζης, ή εσυ που ονειρευεσαι οτι θα με κανεις <<παϊδακια>>? :mrgreen:

Δημοσ.

Apokleiros νταξει ρε φιλε μην τρελαίνεσαι κιόλας, είπαμε το ps3 είναι κακή επιλογή άμα θες να παίζεις παιχνίδια αλλά μην το βγάζεις και εντελώς άχρηστο. Για τον casual gamer είναι ενα ωραίο ήσυχο επιπλάκι που παίζει ταινίες, μουσική, τρέχει Linux, κάνει folding και παίζει και κάνα παιχνιδάκι που και που..δεν είναι άσχημο.

Δημοσ.
ρε αντε παιξε καννα mgs που μου θες και gears2 τρομαρα σου! :mrgreen:

ο cell ειναι παπατζης, ή εσυ που ονειρευεσαι οτι θα με κανεις <<παϊδακια>>? :mrgreen:

Περιμενω τις επικες μαχες μας με αγωνια! :-)

Δημοσ.
Apokleiros νταξει ρε φιλε μην τρελαίνεσαι κιόλας, είπαμε το ps3 είναι κακή επιλογή άμα θες να παίζεις παιχνίδια αλλά μην το βγάζεις και εντελώς άχρηστο. Για τον casual gamer είναι ενα ωραίο ήσυχο επιπλάκι που παίζει ταινίες, μουσική, τρέχει Linux, κάνει folding και παίζει και κάνα παιχνιδάκι που και που..δεν είναι άσχημο.

Μην το λες ειναι καλο για να παιζεις κανενα arcade παιχνιδακι απο to ps store χαχααχα.Δυστυχως το εχω εδω και ενα μηνα και καθεται,αφου απο παιχνιδια δεν εχει τιποτα της προκοπης,το πηρα σε καλη τιμη βεβαια οποτε κανω υπομονη μεχρι να σπασει και να βγουν τιποτα τιτλοι της προκοπης!Εχω και 360 και αντικειμενικα το 360 ειναι κορυφη σε παιχνιδια σε σχεση με το ps3...

Δημοσ.
Παπατζης ο CELL?Τοσα ξερεις τοσα λες...Οσο για την καρτα γραφικων που λες παρε την κορυφαια και βαλτην σε ενα Pentium ΙΙΙ...

Δεν το ειπα οτι τα psbot ειναι απλα ασχετακια ! :-) Οτι να ναι!

Aπο που ξερουμε οτι ο CELL ειναι πανισχυρος !!!! Ποια ειναι η πηγη μας!!! Μηπως η SONY!!! Καταλαβαμε πιστευω ολοι μας! Επισης αφου ειναι τοσο πανισχυρος γιατι η ΙΒΜ απο τις μεγαλυτερες εταιριες δημιουργιας server δεν εχει φτιαξει ενα server me CELL , αφου ειναι και linux compatibility!

Πες μου απο που εχεις πηγη και δειχνει την τοσο μεγαλη δυναμη του CELL περα απο τα διαφημιστικα benchmarks της sony ! Kαι μην μου πεις για επιστημονες και για μαυρες τρυπες! Μην μου πεις για τηλεκατευθυνομενους πυραυλους!

Και στην τελικη ποια ειναι η sony που εμαθε να φτιαχνει και επεξεργαστες μελλοντος !

Ελπιζω ολοι να θυμομαστε τον EMOTION ENGINE και GRAPHICS SYNTHESIZER ακομη περιμενουμε να δουμε την σκηνη χορου του final fantasy! Eπεσε τρελο ΣΑΝΟ τοτε! Ολοι καναμε εξομοιωση συναισθηματων και ακομη κανουμε με τον cell!

Δημοσ.
Jump in Guys!!!

υπαρχει νοημα? με το που του αποδειξουμε οτι λεει @!$!$!%! θα μας πει , και τι με νοιαζει εμενα εγω θελω παιχνιδια , και λοιπες κουταμαρες στο γνωστο του στυλ.

Δημοσ.

1) Μιλας χωρις να εχεις ιδεα τι ειναι ο CELL.

2) Για να μαθεις τι ειναι ο CELL http://www.blachford.info/computer/Cell/Cell0_v2.html. Η αρχιτεκτονικη του CELL ειναι ετοι μπροστα απο τους παροντες intel (αν και δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιητε η συγκεκριμενη αρχιτεκτονικη).

3) ο CELL δεν ειναι linux compatible. Η εκδοση Linux ειναι για powerPC προς το παρων.

4) Τα ιδια λεγαν και για το HDDVD και τελικα κυριαρχησε το bluray.

5) "Και στην τελικη ποια ειναι η sony που εμαθε να φτιαχνει και επεξεργαστες μελλοντος". Πολυ καλο ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αν δεν ειχε η Microsoft την intel ξερεις που θαταν τωρα; Αρε Wintel...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...