Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τουφα ..αν δε με γελάνε τα μάτια μου, απ το χειρότερο ΑΑ στο καλύτερο: 2η, 3η, 4η, 1η

+1 και παει 2χ 4χ 8χ 16χ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Ninja_Gaiden_II_XBOX360-ACE completeddddddddddddddddd -->YEAH!!!! --->BURN MADAFAKA BURN!!!!

F@CK καικε το dvd στο 60 @E@@@$#$%%$^%&%$&$^&@!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 PICTURE = NO AA

3 PICTURE = X2 AA

4+1 PICTURE = IDIES 'H εχουν πολυ μεγαλο 8 και 16 αντιστοιχα!

Αυτα εχω να πω εγω!

Ειμαι και απο υπνο , μολις ξυπνησα με εβαλες να τεσταρω τα EAGLE EYE MOU!!! xaxaxa!

Παντως δεν χρειαζεται να εχεις eagle eye για να δεις τ;α jaggies του ps3! Φαινονται απο χιλιομετρο στο 99% των παιχνιδιων!

Δημοσ.

Μην είστε κορόιδα και μην τσιμπάτε με τις εικόνες του toufas.

Είχα πάρει μέρος σε παλιότερο διαγωνισμό του... δεν δίνει καλά δώρα.

Δημοσ.
ασε ρε παρωπιδα που <<επιστρατευω ακομα και forum posts>>

εσυ λοιπον ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ EUROGAMER, στο ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW,

που ΜΙΑ ΧΑΡΑ περιγραφουν αυτο που περιγραφουν, και μη κοιτας παρακατω..

μα το συγκεκριμενο review ειναι ισως και η αποδειξη οτι οι και καλα "οδηγιες" απο την Konami ποτε δεν υπηρξαν, τι ακριβως προσπαθεις να πεις λοιπον? θυμασαι τι ακριβως ειχες κανει quote απο εμενα η στην αγωνια σου να θαψεις για μια ακομα φορα το PS3 και τα παιχνιδια του το ξεχασες?

και αν δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος στο gaf, καλυτερα να μην το χρησιμοποιεις καθολου σαν πηγη σου, οπως σε εχουμε δει να κανεις στο παρελθον..

για θυμισε μου ποτε ακριβως το εκανα αυτο, γιατι το εχεις συνηθειο να πετας πραγματα που δεν μπορεις να στηριξεις.

οταν οι δημοσιογραφοι που ΔΕΝ δημοσιευσαν τα reviews τους βγαινουν και καταγγελουν,

δεν ειναι απλα <<forum posts>>, και ποσο μαλλον απο <<αγνωστους>>.

τα forum post ειναι ανωνυμα, οπως και να το δεις, και εγω μπορω να ισχυριστω οτι ειμαι δημοσιογραφος και οτι η Konami μου ειπε το ενα και το αλλο και δεν με αφησε να το κανω review, so what? αυτο με κανει δημοσιογραφο?

Οπως ειπα και πριν τα δυο υποτιθεται απαγορευμενα topics απο την konami εχουν δημοσιευτει και εχουν γινει γνωστα πριν καν αρχισουν να βγαινουν τα reviews οποτε το ολο θεμα το θεωρω μουφα.

Δημοσ.

apokleiros μπραβο, θα πρεπε να βγαλω και τα fps να το κανω πιο δυσκολο αλλα ειναι οπως τα ειπες.

παντως οπως δεν βλεπεις διαφορα σε 8χ με 16χ ετσι δεν θα δεις διαφορα στο 2χ και στο 4χ

Δημοσ.
Καταλαβαίνεις και εσύ ότι το παράδειγμα που φέρνεις είναι μαλακία, ε;

Ψάξε να βρεις ένα από τα πολλά τόπικ επί του θέματος εδώ μέσα. Το θέμα μας δεν είναι αν είναι σωστό αλλά το ότι μπορώ να το κάνω και μπορώ να δοκιμάσω ότι βγει στην πλήρη του μορφή.

1) Όχι δεν το καταλαβαίνω. Μου το εξηγείς; Κλοπή το ένα κλοπή και το άλλο.

2) Δηλαδή αν μπορούσες να κλέψεις κάτι χωρίς να σε καταλάβει κανείς θα το έκανες;

Έχει διαφορά να δοκιμάσεις και μετά να αγοράσεις από το να μείνεις απλά στη "δοκιμή" ακόμα και αν σου αρέσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

“I've got all three consoles, why should I care?”

~ Your fucking neighbor on Next-Gen Console War

“The X-Box 360 has good design, nice performance, it looks sexy and best of all, no fucking blue screens.”

~ Bill Gates, before the "red ring of death" issue appeared

“The Playstation 3 is amazingly powerful, its processing power has no limits, it... oh, fuck, we forgot to make games for it!”

~ Sony on Next-Gen Console War

“The Wii is small, dull and has relatively poor graphics. BUT... it has a cool remote control!”

~ Nintendo on Next-Gen Console War

“Every guy has a Wii, if they know where to look for it...”

~ Oscar Wilde on Wii

The War So Far

Ranking according to sales:

FIRST PLACE: Wii (Nintendo, mwhahahahah!!!! :D)

SECOND PLACE: XBox 360 (Eh, we're cool with that...really :-()

THIRD PLACE: Playstation 3 (WHAT THE FUCK HAPPENED? TRUTH: Sony decided to make the console into a George Foreman Lean Mean Fat-Reducing Grilling Machine.)

Please note that console wars do not end, in fact the Nintendo 64 and Playstation are still battling, so these rankings are subject to change... till the end of mankind or summink.

Δημοσ.

sorry udontneedtoknow, αλλα δεν θα χαραμισω αλλο χρονο για να απανταμε στα ιδια πραγματα για 8η φορα..

στην τελικη, ειτε τα εμπεδωσεις ειτε οχι, its your problem.

ειπαμε, το eurogamer ειναι το μονο περιοδικο/site που κανει αναφορα στα "προβληματα" (οπως τα οριζει και ο εκδοτης)

ολοι οι αλλοι, μοκο και 100αρια. καλη διασκεδαση

Δημοσ.
apokleiros μπραβο, θα πρεπε να βγαλω και τα fps να το κανω πιο δυσκολο αλλα ειναι οπως τα ειπες.

παντως οπως δεν βλεπεις διαφορα σε 8χ με 16χ ετσι δεν θα δεις διαφορα στο 2χ και στο 4χ

Λαθος TOUFAS το χ2 με το χ4 ΑΑ εχει σημαντικη διαφορα στα δικα μου ματια! Θα το εβλεπα και θα στο ελεγα! Στο θεμα εικονας εχω κανει MASTER!

Δημοσ.
sorry udontneedtoknow, αλλα δεν θα χαραμισω αλλο χρονο για να απανταμε στα ιδια πραγματα για 8η φορα..

στην τελικη, ειτε τα εμπεδωσεις ειτε οχι, its your problem.

ειπαμε, το eurogamer ειναι το μονο περιοδικο/site που κανει αναφορα στα "προβληματα" (οπως τα οριζει και ο εκδοτης)

ολοι οι αλλοι, μοκο και 100αρια. καλη διασκεδαση

p3tran κάπου όλα αυτά δεν στέκουν. Για το install πριν κάθε lvl θα φανεί αν ισχύει.Αλλά για την διάρκεια των cut-scenes δεν έχει λόγo η sony να το κρύψει εκτός αν το θεωρεί spoiler και καλά κάνει.Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρεί αρνητικό γιατί άμα ήταν αρνητικό το πιο εύκολο πράγμα ήταν να βάλουν μικρότερα cut-scenes.Επιλογή τους ήταν να βάλουν μεγάλα cut-scenes.Τώρα άμα σε κάποιους αρέσουν ή όχι είναι άλλο θέμα.

Υ.Σ Κανείς δεν υποχρέωσε τους δημοσιογράφους να κάνουν review.Ας κάνουν όταν βγεί το παιχνίδι.Ίσως κάποιοι δεν πήραν το game και την άδεια για να κάνουν review και για αυτό το λόγο βγάζουν απωθημένα.Όπως μου φαίνεται και εντελώς άστοχο το μην βαθμολογίσετε τα cut-scenes και το install time.Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Αυτό που δεν μαρέσει στο xbox έιναι το εξής: βλέποντας το metacritic , πάνω από το Uncharted: Drake's Fortune σε βαθμολογία είναι μόνο το Forza από παιχνίδια τα οποία δεν είναι shooter και multi. Fps fps και fps.

Δημοσ.

vvv23 θα συμφωνούσα αν μίλαγες για το xbox εκεί είχα βαρεθεί τα fps αλλά στο xbox360 έχεις πολύ μεγάλη ποικιλία έχει την πιο πλήρη συλλογή από παιχνίδια.

Δημοσ.
Αυτό που δεν μαρέσει στο xbox έιναι το εξής: βλέποντας το metacritic , πάνω από το Uncharted: Drake's Fortune σε βαθμολογία είναι μόνο το Forza από παιχνίδια τα οποία δεν είναι shooter και multi. Fps fps και fps.

:lol::lol::lol: Γελασαμε Βραδιατικα!

Δημοσ.
vvv23 θα συμφωνούσα αν μίλαγες για το xbox εκεί είχα βαρεθεί τα fps αλλά στο xbox360 έχεις πολύ μεγάλη ποικιλία έχει την πιο πλήρη συλλογή από παιχνίδια.

Μέχρι τώρα έχει πιο μεγάλη ποικιλία και περισσότερα games από το ps3 αλλά στο ps3 ακόμα δεν βγήκαν τα καλά του games που είναι διαφόρων ειδών.Αλλά και πάλι αυτά που ξεχωρίζουν στο xbox είναι τα fps .Αν δεν ήταν τα fps αυτήν την στιγμή , τα ps3 και xbox θα ήταν στα ίδια επίπεδα περίπου σε ποικιλία καλών games.Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα από το xbox 1 αλλά και πάλι πολύ fps.Όταν στο top 13 του xbox360 υπάρχουν 8 fps , 4 multi ,και μόλις ένα το Forza exslusive μη fps κάτι δεν μου κάθεται καλά(για κάποιον που τον αρέσουν τα fps φυσικά είναι μια χαρά).

Φυσικά το ps3 τώρα είναι σε χειρότερη μοίρα αλλά αναμένονται μέσα στον επόμενο χρόνο αρκετά καλά games exslusives διαφόρων κατηγοριών (για το xbox δεν έχω ιδέα τι θα κυκλοφορήσει στον επόμενο χρόνο).

Δημοσ.
Μέχρι τώρα έχει πιο μεγάλη ποικιλία και περισσότερα games από το ps3 αλλά στο ps3 ακόμα δεν βγήκαν τα καλά του games που είναι διαφόρων ειδών.Αλλά και πάλι αυτά που ξεχωρίζουν στο xbox είναι τα fps .Αν δεν ήταν τα fps αυτήν την στιγμή , τα ps3 και xbox θα ήταν στα ίδια επίπεδα περίπου σε ποικιλία καλών games.Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα από το xbox 1 αλλά και πάλι πολύ fps.Όταν στο top 13 του xbox360 υπάρχουν 8 fps , 4 multi ,και μόλις ένα το Forza exslusive μη fps κάτι δεν μου κάθεται καλά(για κάποιον που τον αρέσουν τα fps φυσικά είναι μια χαρά).

Φυσικά το ps3 τώρα είναι σε χειρότερη μοίρα αλλά αναμένονται μέσα στον επόμενο χρόνο αρκετά καλά games exslusives διαφόρων κατηγοριών (για το xbox δεν έχω ιδέα τι θα κυκλοφορήσει στον επόμενο χρόνο).

Μαλλον δεν εχεις παρει μυρουδια το τι γινεται! Ποια fps λες εσυ!!! Παιδες καλυτερη ενημερωση στους εαυτους σας δεν βλαπτει! :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...