ripperkostas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Φιλε μου συγκρισεις video μεταξυ xbox και ps3 δεν κοιταω πουθενα γιατι μονο εγω ξερω για μενα τι ειναι το καλυτερο και κανενας αλλος. Το site εχει πολυ καλα reviews σε HD...
anamenos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 να δούμε οι τύποι στο ign αν έχουν τα @@ να ρίξουν και ένα 6αράκι σε μια επικείμενη κυκλοφορία...
p3tran Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καταλαβα οτι επιστρατευεις ακομα και forum posts απο αγνωστους σε αλλο forum προκειμενου να περασεις την γραμμη σου, εγω ειπα συγκεκριμενα πραγματα δεν απαντησες σε τιποτε, απλα πηρατε εσυ και η παρεα σου μια φημη αρχικα, και προσπαθειτε να κανετε τα γεγονοτα να ταιριαξουν στην φημη. ασε ρε παρωπιδα που <<επιστρατευω ακομα και forum posts>> εσυ λοιπον ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ EUROGAMER, στο ΕΠΙΣΗΜΟ REVIEW, που ΜΙΑ ΧΑΡΑ περιγραφουν αυτο που περιγραφουν, και μη κοιτας παρακατω.. και αν δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος στο gaf, καλυτερα να μην το χρησιμοποιεις καθολου σαν πηγη σου, οπως σε εχουμε δει να κανεις στο παρελθον.. οταν οι δημοσιογραφοι που ΔΕΝ δημοσιευσαν τα reviews τους βγαινουν και καταγγελουν, δεν ειναι απλα <<forum posts>>, και ποσο μαλλον απο <<αγνωστους>>. βεβαια οταν καταγγελουν το ...MGS4, τοτε ειναι απλα...σκουπιδια. ετσι δεν ειναι? σε μαθαμε πως σκεφτεσαι εδω και καιρο, μην κουραζεσαι καν να γραφεις..
atomsk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ναι ρε φιλε, χωρις παρεξηγηση κιολας, αλλα χεστηκα τι νομιζεις εσυ και το Pc σου ( ο νεος φερετζες του ps3ακια) η μεμψιμοιρια σου με το pc σου, δεν εχει θεση σε αυτο εδω το τοπικ... αμα θες να φανερωθεις και να πεις για κονσολες τιποτα, εχει καλως... βέβαια δεν έχει θέση, γιατί η ύπαρξη του pc στην αναφορά exclusive για xbox δεν σε συμφέρει. Σας καίει το γεγονός ότι τα xbox exclusive μόνο exclusives δεν είναι καθώς μετά απο μερικούς μήνες γίνοντε τίτλοι "πουτ...ες" για τον κάθε PC user. Παρεπιπτόντος και το mass effect είναι kotor αll over again με μεγάλες δόσεις κινηματογραφικής υπερβολής ,άλλο ενα game για φούντο (ναι ξέρω ...το καζανάκι μη ξεχάσετε).
Rebel21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 βέβαια δεν έχει θέση, γιατί η ύπαρξη του pc στην αναφορά exclusive για xbox δεν σε συμφέρει. Σας καίει το γεγονός ότι τα xbox exclusive μόνο exclusives δεν είναι καθώς μετά απο μερικούς μήνες γίνοντε τίτλοι "πουτ...ες" για τον κάθε PC user. Παρεπιπτόντος και το mass effect είναι kotor αll over again με μεγάλες δόσεις κινηματογραφικής υπερβολής ,άλλο ενα game για φούντο (ναι ξέρω ...το καζανάκι μη ξεχάσετε). ναι όντως τώρα με το νέο bundle ps3+highend pc στα 443,78 euro τα xbox exclusives δεν έχουν καμια σημασία γιατί όλοι θα έχουμε highend pc.
MiltoZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μάπα και το Mass Effect. Στα χνάρια του Kotor και του gears of war.
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ε ναι μεγαλη μουφα το kotor...αρα οτι του φερνει, μουφα θα νε και αυτο. στο pc που δινουν μαζι με το ps3 εχει sli η πηγανε με μια καρτα μονο?
Apokleiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 βέβαια δεν έχει θέση, γιατί η ύπαρξη του pc στην αναφορά exclusive για xbox δεν σε συμφέρει. Σας καίει το γεγονός ότι τα xbox exclusive μόνο exclusives δεν είναι καθώς μετά απο μερικούς μήνες γίνοντε τίτλοι "πουτ...ες" για τον κάθε PC user. Παρεπιπτόντος και το mass effect είναι kotor αll over again με μεγάλες δόσεις κινηματογραφικής υπερβολής ,άλλο ενα game για φούντο (ναι ξέρω ...το καζανάκι μη ξεχάσετε). Παιδια ΕΛΕΟΣ! Ρε τι σας δινει ο στρατηγος σας στο ακατανομαστο site! Ρε ΣΤΡΑΤΗΓΕ ελα να μαζεψεις τα ΖΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ! Εχουν ξεφυγει λεμε! Τους στελνει αδιαβαστους , ασε που δεν ξερουν να διαβαζουν και να σκεφτονται. Σαν καμικαζοι ταλιμπαν σε αποστολη αυτοκτονιας ! Καλα ΑΤΟΜ κοιτα εσυ πρωτα που εχεις καταντισει πουτ.... του ΧΒΟΧ 360, παιζω το καθε παιχνιδι σου πολυ καλυτερα! Ειπαμε εχεις ΗΑΖΕ! :lol:
polakis21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω: Το ps3 μου σκονίζεται στο ράφι εδώ και πολύ καιρό και είναι κρίμα...Ούτε ένας τίτλος της προκοπής, όλοι χειρότεροι από του 360 (στο οποίο έχω 100 παιχνίδια και έχω λιώσει). Πραγματική ήττα για την Σόνυ αυτή η μάχη! Ακόμα και το wii την νικάει! Ήθελα να πάρω το metal gear 4 αλλά με αυτά που διαβάζω περί μούφα ανάλυσης, 4 ώρες cut-scenes κλπ φρικάρω και το ξανασκέφτομαι!Και ας πει κάποιος στον Kojima ότι αυτό το γκριζοπράσινο χρώμα στα παιχνίδια του κουράζει πλέον! Κρίμα και ήλπιζα σε κάτι καλυτερο από την Σόνυ. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και αρκετοί φίλοι μου που έχουν ps3! Η μόνη θετική λεπτομέρεια για μένα είναι ότι στο top spin 3 που βγαίνει 20 Ιουνίου μόνο στην έκδοση ps3 θα υπάρχει ο Nadal ώς exclusive και όχι στο 360! Για μένα αυτό είναι κάτι που είμαι λάτρης του τέννις, αλλά υποθέτω για εσάς είναι ανύπαρκτο θέμα... Ευτυχώς όμως, μου μένει να πάρω bluray από Ραφήνα!Χαχα, πλάκα κάνω...
Apokleiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω: Το ps3 μου σκονίζεται στο ράφι εδώ και πολύ καιρό και είναι κρίμα...Ούτε ένας τίτλος της προκοπής, όλοι χειρότεροι από του 360 (στο οποίο έχω 100 παιχνίδια και έχω λιώσει). Πραγματική ήττα για την Σόνυ αυτή η μάχη! Ακόμα και το wii την νικάει! Ήθελα να πάρω το metal gear 4 αλλά με αυτά που διαβάζω περί μούφα ανάλυσης, 4 ώρες cut-scenes κλπ φρικάρω και το ξανασκέφτομαι!Και ας πει κάποιος στον Kojima ότι αυτό το γκριζοπράσινο χρώμα στα παιχνίδια του κουράζει πλέον! Κρίμα και ήλπιζα σε κάτι καλυτερο από την Σόνυ. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και αρκετοί φίλοι μου που έχουν ps3! Η μόνη θετική λεπτομέρεια για μένα είναι ότι στο top spin 3 που βγαίνει 20 Ιουνίου μόνο στην έκδοση ps3 θα υπάρχει ο Nadal ώς exclusive και όχι στο 360! Για μένα αυτό είναι κάτι που είμαι λάτρης του τέννις, αλλά υποθέτω για εσάς είναι ανύπαρκτο θέμα... Ευτυχώς όμως, μου μένει να πάρω bluray από Ραφήνα!Χαχα, πλάκα κάνω... Polaki GO RAFΗNA! :lol:
raven360 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Και εγω μια απο τα ιδια, εχω PS3 απο το launch και εχω παιξει ελαχιστα.. Περιμενω mgs για να το ξεσκονισω λιγο..
Apokleiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Παντως ειμαι σιγουρος με την κυκλοφορεια του MGS4, Η SWIFFER ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ COMPANY θα κανει τρελες πωλησεις! Ε μετα απο αυτο στο ντουλαπι! Παντως Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα περασει νομο για Γαμους στεριμενων ανδρων με PS3 ! Αφου θελουν την κονσολα για παντα εεε να την παρουν τοτε! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 απόκληρε μιας και έχεις το eagle eye πες μου τι AA έχει η κάθε photo κάτω
chill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αφιερωμένη στον apokleiros για να χαλαρώσουμε λιγάκι, ήμαρτον πια σε αυτό το topic όλοι στην τσίτα.... This is Swiffer (copyrighted by chill )!!!! Για πέταμα η παλιοκονσόλα της Sony, μόνο 1000 ευρώ στο περίπου μου έχει φάει σε 6 μήνες - σήμερα κλείνει 6 μήνες στα χέρια μου - για games. Απαπαπα, σκέτη μούφα, ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα .
v0rtex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τουφα ..αν δε με γελάνε τα μάτια μου, απ το χειρότερο ΑΑ στο καλύτερο: 2η, 3η, 4η, 1η
Προτεινόμενες αναρτήσεις