Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι και βαρετό το gears of war μήπως δεν έπαιξες αρκετά? δημιούργησε μια κατηγορία μόνο του για γίνονται αντιγραφές παιχνιδιών πάνω του βλέπε army of 2

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου για τα 2 παιχνίδια και επίσης θα χαρακτήριζα το gears of war βαρετό και επαναλαμβανόμενο, αλλά ok κατάλαβαίνω την ανάγκη σας να έχετε blockbuster τίτλους στο xbox. Το fable απο την άλλη το θεωρώ πολύ καλο και προτότυπο σαν ιδέα, ίσως να είναι απο τους μόνους exclusive τίτλους (αν δεν βγεί σε pc και αυτό) που να αξίζουν (για εμένα). Βέβαια χεστήκατε τι πιστεύω εγώ ...οπότε carry on with number crunching and flaming

ναι ρε φιλε, χωρις παρεξηγηση κιολας, αλλα χεστηκα τι νομιζεις εσυ και το Pc σου ( ο νεος φερετζες του ps3ακια)

και αμα σου πεφτει "boring" το level design του halo3 και "βαρετο και επαναλαμβανομενο" το gears....

το fable αν περιμενεις μερικα χρονια (που δεν νομιζω να εχεις προβλημα, συμφωνα με αυτα που βλεπω οτι γραφεις)

θα το βγαλει η ms στα pc οταν θα συμφωνησει με τους προμηθευτες που συνεργαζεται οτι ειναι ωρα να τα σκασεις για νεο pc.

ομως το οτι ειναι 100% blockbuster τιτλοι αυτοι που αναφερεις, δυστυχως για σενα,

ειναι περα για περα αληθες οτι ειναι και blockbusters, και games που προαγουν γενικα την ολη βιομηχανια οπως αυτη εξελισσεται τα τελευταια χρονια.

η μεμψιμοιρια σου με το pc σου, δεν εχει θεση σε αυτο εδω το τοπικ...

αμα θες να φανερωθεις και να πεις για κονσολες τιποτα, εχει καλως...

ΛΕΜΕ

δεν ειναι δυνατον το 1up να δινει 100 στο gaiden sigma στο ps3,

που ειναι αναμασημενη τροφη νο.3 -και αρκετων ετων μαλιστα

και να δινει 67 στο gaiden 2, που οπως και να το κανουμε ειναι πολυ μπροστα απο το sigma

αυτη ειναι η ουσια, και οχι ποιο απο τα exclusives του 360 θα ηθελες στο ps3 σου/pc σου.

Δημοσ.
Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου για τα 2 παιχνίδια και επίσης θα χαρακτήριζα το gears of war βαρετό και επαναλαμβανόμενο, αλλά ok κατάλαβαίνω την ανάγκη σας να έχετε blockbuster τίτλους στο xbox. Το fable απο την άλλη το θεωρώ πολύ καλο και προτότυπο σαν ιδέα, ίσως να είναι απο τους μόνους exclusive τίτλους (αν δεν βγεί σε pc και αυτό) που να αξίζουν (για εμένα). Βέβαια χεστήκατε τι πιστεύω εγώ ...οπότε carry on with number crunching and flaming

Οταν θα αναφερεις το GEAR OF WAR θα πλενεις το στομα σου πρωτα! Ελεος! Ειπαμε ρε φιλε , εχεις ΗΑΖΕ εσυ! Γιατι δεν γραφεις μονο στην Psfolia με ολους τους ακυρους που εχετε μαζεψει εκει! Αφου οπως λες χεστικαμε για τις αποψεις σου γιατι ερχεσαι και μας την λες!

petran πραγματικα απορω πως κρατιεσαι και απαντας τοσο ηρεμα!!! Μπραβο σου παντως, θα μου πεις εδω αντιμετωπισες εμενα παλιοτερα που ειχα παρει το μερος της SONY με ολες αυτες τις παπαρολογιες!

Δημοσ.

Darkness rules!Αυτο ειναι παιχνιδι και ευτυχως βγαινει και στις 2 κονσολες!Επισης και το GTA4 που παλι βγαινει και στις δυο. Βασικα προς το παρον τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν βγαινουν και στις 2 κονσολες οποτε ειμαι κομπλε (pes2008,GTA4,NBAk8,...).Τωρα απο αποκλειστικοτητες Gran Turismo, MGS4, Tekken, Killzone και φυσικα το καλυτερο απο ολα GOD OF WAR III (το οποιο αργει πολυ ακομα...)

Δημοσ.
για κανε το μας ποιο λιανα αυτο, πως δουλευει ακριβως? Υποχρεωνει η Konami καποιον να γραψει κατι? η να μην γραψει κατι? γιατι απο τα reviews κατι τετοιο δεν διαφενεται, επισης η υποτιθεμενη οδηγια για τη μη αναφορα των Install και μεγεθους cut-scene παλι μουφα μου κανει μιας και τα δυο ηταν γνωστα πριν καν αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα reviews οποτε? Ασε που ουτε καν σαν αρνητικα για το παιχνιδι δεν μετραν τα δυο συγκεκριμενα.

Η μονη λογικη οδηγια που πρεπει να εχει δωσει η Konami ειναι η μη αναφορα σε συγκεκριμενα plot twists πραγμα παρα πολυ λογικο, μιας και η οποια αναφορα θα αποτελουσε spoiler.

αγορακι μου βγαλε τις παρωπιδες μια στιγμη, και διαβασε λιγακι.... δεν θα σε βλαψει..

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2174026&postcount=8515

λοιπον, οπως ξερετε ο ντορος με το mgs εγινε γιατι ζητησανε απο τα περιοδικα

να μην μιλησουν/λαβουν υποψη τους στη βαθμολογια το μεγεθος των μεγαλων cutscenes και τα installs του δισκου.

(de facto- εκ των πραγματων λοιπον, ο εκδοτης αντιλαμβανεται αυτα τα δυο ως <<λαθη>>)

το θεμα ξερετε ποιο ειναι?

εκατσα και εριξα μια ματια στα reviews, και φυσικα διαβασα και του eurogamer, που του δινει μολις 8 σε συγκριση με τα >9.6 των αλλων.

απο οτι φαινεται, πολλα reviews κανουν λογο για το μεγεθος του αρχικου install (4.6gb)

αλλα μονο το eurogamer κανει λογο για το εξης:

(Take note' date=' however, that [u'] there are several minutes of install time to be endured,not just at the start, but before each act [/u]- albeit graced with a fantastic animated graphic of Snake smoking next to some health warnings.)

πολλα ολιγολεπτα installs λεει το eurogamer, oχι μονο το αρχικο,

αλλα <<before each act>> δηλ. πριν απο καθε πιστα (!!)

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143797&page=3

αν ισχυει το παραπανω, ισως τελικα να ητανε πιο φασιστικη η απαιτηση του εκδοτη απο οτι αρχικα φανηκε...

αλλα πουυυυ να βγει η παρωπιδα... ουτε με λεηζερ.. :-D

Δημοσ.

360 Elite η αλλιώς "The retarded version" - Πρέπει να είναι βλαμμένος κάποιος για να το πάρει αυτό ..αλλά τέλος πάντων...

Εχεις απολυτο δικιο γι αυτο το πουλησα.

1) με τα λεφτά που έδωσες για τα 4-5 παιχνίδια που πήρες έπαιρνες καινούργιο xbox

Παλι εχεις δικιο αλλα εγω αγορασα μονο Darkness. Ολα τα αλλα απο φιλους και Video Club.

2) flashed xbox = bye bye κυρίως για τους άσχετους.

Δεν ειχα λογο να flasharo προς το παρον παρων το xbox οπως εξηγω παρακατω.

3) ουσιαστικά δεν χάρηκες ποτέ το 360 έχοντας καμιά 100 τελευταία games να παίζεις.

Τα παιχνιδια που αξιζουν για μενα και για τις 2 κονσολες αυτην την στιγμη δεν ειναι περισσοτερα απο 5 για καθε κονσολα (την χρονικη στιγμη).Ολα τα αλλα απλα ειναι πολυ λιγα.

κονσόλα πήρες για να παίζεις games η για να στήσεις server ?

Αυτη ειναι η διαφορα. Εγω δεν πηρα κονσολα. Παιζω παιχνιδια (οποια και οπως και αν ειναι αυτα), Βλεπω ταινιες bluray (το HDDVD εχασε) και εχω και το open source λειτουργικο μου. Εχω δηλαδι ενα multimedia center στον projectora μου.Με βαση τα 450Ε που εδωσα πιστευω οτι ειναι μια καλη αγορα.

είναι δυνατόν να συγκρίνεις το PSN με το XBL βασικά

δικιο εχεις. Σαν υπηρεσια το XBL ειναι καλυτερο αλλα συνδρομη δεν γουσταρω πληρωνω.

Δημοσ.
αγορακι μου βγαλε τις παρωπιδες μια στιγμη, και διαβασε λιγακι.... δεν θα σε βλαψει..

το ποιοι εχουν εδω μεσα τις παρωπιδες το ξερουν και οι πετρες, διαβασε ξανα τι εγραψα και πεσε μας ξανα που ακριβως διαφωνεις.

Δημοσ.
το ποιοι εχουν εδω μεσα τις παρωπιδες το ξερουν και οι πετρες, διαβασε ξανα τι εγραψα και πεσε μας ξανα που ακριβως διαφωνεις.

τι θα γινει τωρα?

θα σπαταλαμε το χρονο μας για να συλλαβιζουμε τα αυτονοητα?

reading comprehension 01:

συμφωνα με το eurogamer, τα installations γινονται KAI ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΑ, οχι μονο στην αρχη.

το γεγονος οτι ΜΟΝΟ εκει αναφερεται αυτη η <<λεπτομερεια>> απο ολα τα reviews, θα επρεπε να κανει καθε νοημονα gamer να τσαντιστει λιγακι,

ειδικα αφου ξεσπασε το θεμα με τις "υπαγορευσεις".

αλλα τι απαιτησεις να εχει κανεις απο εσενα? ε?

επισης αν κοιταξεις λιγο το thread του gaf (μιας και με τα πολλα το εμαθες που ειναι), οπου γραφουν αρκετοι <<games reporter>> που δουλευουνε ziff-davis και αλλου,

θα διαπιστωσεις οτι οι δημοσιογραφοι που γραφουν τη γνωμη τους εκει, ειναι πολυ εκνευρισμενοι για την αντιμετωπιση του εκδοτη.

στην ουσια μιλανε για φιμωμα και μαλιστα βριζουνε ατομακια οπως εσυ (παρ'ολο που αυτοι ειναι κατ' oυσιαν οι 'πελατες' τους) αποκαλωντας τα "mgs-tards" (καθυστερημενα του mgs)

αφου προκειμενου να ακουστει μια αποψη (οχι του 100 στα 100) για το παιχνιδακι τους,

δικαιολογουν τις φασιστικες πρακτικες του εκδοτη, οπως εσυ καλη ωρα...

επισης οι ιδιοι δημ/φοι λενε οτι τα cut-scenes ειναι κουραστικα και δεν εχουν ενδιαφερον αν δεν εισαι φανατικος του mg,

και επισης σαπιζουν το παιχνιδι τελειως απο καθε ειδους ΡΥΘΜΟ λογω της μεγαλης διαρκειας και του κακου editing (των cutscenes, αν μπορει κανεις να τα πει cut-scenes 10 ωρες που ειναι).

και φυσικα, οι πιο παλιοι reporters, βγαινουν και κανουν τη διαπιστωση οτι "ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ REVIEWS, ΑΦΟΥ ΟΙ <<ΦΑΝΣ>> ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ"

καταλαβες κυριε παρωπιδα?

Δημοσ.
πρεπει να εχετε πολυ καιρο να .... μου φαινεται...

ασε ρε mihdggahgfdakadafi, απο τοτε που βγηκε το ps3 μας εχουνε φαει οι πουτανες λεμε :lol::lol:

Δημοσ.
ε sorry τωρα αλλα βλεπω το 67αρι του 1up και σκεφτομαι τι σόι μαλακες υπαρχουν και τους λενε και <<επαγγελματιες>>...

αυτος ειναι ο ιδιος που ειχε θαψει το halo3...(boring level design) και το gears of war(mediocre use of a good game mechanic) ... ωραιες συμπτωσεις...

Nick Suttner.. μεγαλος καραγκιοζης..

και μαλιστα σε φανερη υπηρεσια... ουτε για φτυσιμο..*

Χαχαχαχα κορυφαίο αυτό που είχε πει για το gears.

Για μένα το gears είναι το καλύτερο και από τα πιο προτοποριακά game αυτής της γενιάς μέχρι τώρα, με εξαιρετικά game mechanics φυσικά και όταν είχε βγει το 2006 ήταν αντίο και στα γραφικά.

atomsk καλά σου λέει ο απόκληρος, έχεις το haze εσύ. Ααα σορρυ, το 2009 (3 χρόνια μετά το gears) θα βγει και το killzone 2! Άντε, καλόν ύπνο παιδάκια κι' όνειρα γλυκά! :D

Δημοσ.

Μην ανχωνεστε ρε παιδια με resolutions και frame rates.Σε 10 μερουλες βγαινει το MSG4 και θα το δουμε απο κοντα. Το να κρινεις κατι που δεν εχεις παιξει και ποσον μαλλον δεν εχεις δει επειδη ουτε καν εχει κυκλοφορισει ακομα ειναι κολημενο απο μονο του.Καθεστε και ακουτε τι λεει ο καθε ενας που πληρωνετε για να γραφει οτι γραφει(αν ειναι δυνατον!).Εγω αν δεν παιξω το παιχνιδι δεν εχω καν αποψη.Πολυ καλο site για reviews ειναι και το http://www.gametrailers.com.

Δημοσ.

καταλαβες κυριε παρωπιδα?

καταλαβα οτι επιστρατευεις ακομα και forum posts απο αγνωστους σε αλλο forum προκειμενου να περασεις την γραμμη σου, εγω ειπα συγκεκριμενα πραγματα δεν απαντησες σε τιποτε, απλα πηρατε εσυ και η παρεα σου μια φημη αρχικα, και προσπαθειτε να κανετε τα γεγονοτα να ταιριαξουν στην φημη.

Ενταξει καταλαβαινω την πικρα σας που δεν θα βγει το MGS4 στο 360, αλλα τοσο πολυ ποια?

Πολυ καλο site για reviews ειναι και το http://www.gametrailers.com.

ποο αυτο που στο συγκριτικο που ειχε κανει για το GRID εβαλε τις καλες συγκρουσεις σαν video απο το 360, ενω ηταν απο το PS3? ενω στο PS3 εβαλε τις λιγοτερο εντυπωσιακες?

Δημοσ.
καταλαβα οτι επιστρατευεις ακομα και forum posts απο αγνωστους σε αλλο forum προκειμενου να περασεις την γραμμη σου, εγω ειπα συγκεκριμενα πραγματα δεν απαντησες σε τιποτε, απλα πηρατε εσυ και η παρεα σου μια φημη αρχικα, και προσπαθειτε να κανετε τα γεγονοτα να ταιριαξουν στην φημη.

Ενταξει καταλαβαινω την πικρα σας που δεν θα βγει το MGS4 στο 360, αλλα τοσο πολυ ποια?

Γιατι πιστευεις αν εβγαινε xbox θα κανανε αυτη την συζητηση?

Δεν νομιζω, θα ειχαμε αλλο τροπαριο τοτε καλυτερα frame rates και ξυστα παυτα σου.

Παμε γερα να βγαλουμε μουφα και αυτο το παιχνιδι, μετα ποιο εχει συνεχεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...