NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κι αν είχες τη δυνατότητα να πάρεις το αυτοκίνητο με κόστος <5% του κανονικού δεν θα το έπαιρνες; Αν ήταν μία νόμιμη δυνατότητα ναι.
jowl_tnt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν έχω PS3 ακόμα. Έχω όμως αρκετές άλλες που θα μπορούσα να παίζω αντίγραφα αλλά δεν το κάνω. Δεν έχεις ακόμη αλλά θες να πάρεις. Είδες που σε κατάλαβα; Προσωπικά δεν νοικιάζω παιχνίδια. Παίζω αρκετά χρόνια για να μπορώ να καταλάβω πότε θα μου αρέσει ένα παιχνίδι. Με τα ψευτοtraylers, εσύ, καταλαβαίνεις δηλαδή αν είναι καλό ένα παιχνίδι. Που αυτά που δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... ΟΚ! Δεν αγοράζω αυθεντικά επειδή είμαι πλούσιος. Θα μου επιτρέψεις (αν εννοείς πραγματικά αυτά που λες) να μη σε πιστέψω. Όμως σέβομαι τον κόπο και τα ξενύχτια κάποιων ανθρώπων.Ελπίζω να μη χρειαστεί να σου κλέψουν ποτέ τη δουλειά σου για να το καταλάβεις. Πιστεύεις δηλαδή οτι δε τα βγάζουνε τα φράγκα τους. Ψομολυσάνε οι καημένοι! Κοίτα, άμα έχεις απωθημένο τον Superman και νομίζεις οτι θα σώσεις τον κόσμο πάω πάσο!
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν έχεις ακόμη αλλά θες να πάρεις. Είδες που σε κατάλαβα; Με τα ψευτοtraylers, εσύ, καταλαβαίνεις δηλαδή αν είναι καλό ένα παιχνίδι. Που αυτά που δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... ΟΚ! Θα μου επιτρέψεις (αν εννοείς πραγματικά αυτά που λες) να μη σε πιστέψω. Πιστεύεις δηλαδή οτι δε τα βγάζουνε τα φράγκα τους. Ψομολυσάνε οι καημένοι! Κοίτα, άμα έχεις απωθημένο τον Superman και νομίζεις οτι θα σώσεις τον κόσμο πάω πάσο! 1) Και; Λέει κάτι το ότι θέλω να πάρω το PS3; Θέλω να έχω όλες τις κονσόλες. 2) Δε βλέπω ποτέ trailers. Διαβάζω κριτικές από σελίδες και άτομα που εμπιστεύομαι. Το πολύ πολύ να δω λίγες φωτογραφίες. Ξέρω τι θέλω και διαβάζοντας μπορώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει κάτι. Μέχρι τώρα δεν μετάνιωσα καμία αγορά μου. 3) Δε με νοιάζει αν θα με πιστέψεις. Αν ήμουν πλούσιος θα είχα ήδη PS3 και HDTV, δε θα είχα βάλει δόσεις για το 360 και το Laptop μου και δε θα οδηγούσα ένα Fiat Punto αγορασμένο με δόσεις από τον πατέρα μου. 4) Δεν έχω κανένα απωθημένο. Όπως έχω ήδη πει απλά σέβομαι τη δουλειά κάποιων. Προφανώς δεν ισχύει για όλους αυτό.
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν έχεις ακόμη αλλά θες να πάρεις. Είδες που σε κατάλαβα; Με τα ψευτοtraylers, εσύ, καταλαβαίνεις δηλαδή αν είναι καλό ένα παιχνίδι. Που αυτά που δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα... ΟΚ! Θα μου επιτρέψεις (αν εννοείς πραγματικά αυτά που λες) να μη σε πιστέψω. Πιστεύεις δηλαδή οτι δε τα βγάζουνε τα φράγκα τους. Ψομολυσάνε οι καημένοι! Κοίτα, άμα έχεις απωθημένο τον Superman και νομίζεις οτι θα σώσεις τον κόσμο πάω πάσο! ποσα παιχνιδια που ελιωσες σε κοπια τα αγορασες? γιατι αν ειναι καλο το παιχνιδι οπως λες και το δεις, γιατι δεν το αγοραζεις?
klainmaingr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αν και είμαι της ενδιάμεσης κατάστασης... Θα συμφωνήσω οτι ένα παιχνίδι αν δεν το έχεις αγοράσει/πονέσει δεν του δίνεις και την πρέπουσα σημασία... Π.χ. παίζω τώρα το ninja gaiden 2 σε αντίγραφο ασφαλείας... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά επειδή είναι κωλοπαίχνιδο σε φάσεις να το παρατήσω και να πετάξω το dvd... Αυτό δεν θα το έκανα σίγουρα αν δεν ήταν bu και μάλιστα θα το έλιωνα ήθελα δεν ήθελα... Είναι ένας τρόπος να πείς.. "δεν πήγαν τζάμπα τα $$" Απο την άλλη άν είχα δώσει για το "χ" παιχνίδι λεφτά και μου έβγαινε πατάτα.. και πάλι θα ξενέρωνα... Δεν υπάρχει μέση λύση... Προσωπικά παρατάω πλέον πολύ εύκολα παιχνίδια... οπότε παίζω τα πάντα και ότι μου αρέσει το παίρνω και σε original για συλλεκτικούς και όχι μόνο λόγους... Ελάχιστα βέβαια παιχνίδια πίστεψα μέχρι σήμερα οτι αξίζουν τα εξωφρενικά 60/70 ευρώ τους... Αν ήταν όλα στα 20-30 θα τα έπαιρνα ΟΛΑ αυθεντικά (όπως κάνω με κάποια παλιότερα και used τώρα...)... Τώρα οι τιμές με απωθούν... Καλύτερη τακτική για κάποιον που δεν θέλει αντίγραφα... Νοικιάζεις και τερματίζεις σε 1-2 μέρες (που είναι και ο χρόνος ζωής των περισσότερων παιχνιδιών..) Τώρα αν κάτσει κάνα τεράστιο game το οποίο σου αρέσει και πολύ... Ε πάνε πάρτο... Για να θέλεις να 100ρίσεις τις ώρες σου πάνω σε κάποιο παιχνίδι, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του...
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 82 and dropping http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/ninjagaiden2
p3tran Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ε sorry τωρα αλλα βλεπω το 67αρι του 1up και σκεφτομαι τι σόι μαλακες υπαρχουν και τους λενε και <<επαγγελματιες>>... αυτος ειναι ο ιδιος που ειχε θαψει το halo3...(boring level design) και το gears of war(mediocre use of a good game mechanic) ... ωραιες συμπτωσεις... Nick Suttner.. μεγαλος καραγκιοζης.. και μαλιστα σε φανερη υπηρεσια... ουτε για φτυσιμο..* το gaiden 2 ειναι η κορυφη σε action games.- και δυστυχως, θα μεινει απλησιαστο μεχρι να βγαλει ο ιταγκακι το επομενο... δε πα να του βαλουνε και 17... οποιος εχει ασχοληθει εστω 10 λεπτα, ξερει.. p.s. * και για του λογου το αληθες, το ειδωλο/προϊσταμενος του μαλακα που εκανε review το gaiden2, ο shane, εκανε review στο ninja gaiden στο ps3 και του εβαλε Α και εκει φυσικα δεν τον πειραζει η φυση του παιχνιδιου, ουτε οτι ητανε η τριτη φορα που επαιζε τις ιδες πιστες (ninja gaiden1, ninja gaiden black), ουτε καν τον πειραζε το απαισιο tearing που εχει η συγκεκριμενη εκδοση, ουτε η καμερα, που ειναι χειροτερη και απο το black. ουτε φυσικα τον ενοχλουσε η δυσκολια... ....που ολα αυτα ειναι φυσικα κλασεις καλυτερα στο gaiden2 http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3160778 αλλα το <<κατοσταρι>> το εδωσε στο ps3 port.... παντα για το 1up μιλαμε.. τι να πω... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ οποτε exoskeletor, χαμογελα οσο θες με τις βαθμολογιες, αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι το gaiden2 ειναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ το καλυτερο action/fighting game που υπαρχει αυτη τη στιγμη, και προβλεπω να μενει αξεπεραστο και αυτο οπως το προηγουμενο..
Exoskeletor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 χαχαχα ημουν σιγουρος my friend πως καποιο λαθος θα ειχε γινει
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Όταν δεν έχεις λεφτά για ένα αυτοκίνητο θα πας να το κλέψεις; Καταλαβαίνεις και εσύ ότι το παράδειγμα που φέρνεις είναι μαλακία, ε; Δεν έχω PS3 ακόμα. Έχω όμως αρκετές άλλες που θα μπορούσα να παίζω αντίγραφα αλλά δεν το κάνω. Προσωπικά δεν νοικιάζω παιχνίδια. Παίζω αρκετά χρόνια για να μπορώ να καταλάβω πότε θα μου αρέσει ένα παιχνίδι. Δεν αγοράζω αυθεντικά επειδή είμαι πλούσιος. Όμως σέβομαι τον κόπο και τα ξενύχτια κάποιων ανθρώπων. Ελπίζω να μη χρειαστεί να σου κλέψουν ποτέ τη δουλειά σου για να το καταλάβεις. Ψάξε να βρεις ένα από τα πολλά τόπικ επί του θέματος εδώ μέσα. Το θέμα μας δεν είναι αν είναι σωστό αλλά το ότι μπορώ να το κάνω και μπορώ να δοκιμάσω ότι βγει στην πλήρη του μορφή.
atomsk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Πιστεύεις δηλαδή οτι δε τα βγάζουνε τα φράγκα τους. Ψομολυσάνε οι καημένοι!Κοίτα, άμα έχεις απωθημένο τον Superman και νομίζεις οτι θα σώσεις τον κόσμο πάω πάσο! Αυτή ακριβώς είναι η ιδεολογία του μέσου Έλληνα, γι'αυτό πάμε κατα διαόλου. Πιος βγάζει φράγκα ρε φίλε; Οι μεγάλες εταιρίες. Τους devs τους ρωτάς τι παίρνουν ; Αν βγάζαν φράγκα οι devs τότε τα pc games δεν θα περνάγαν την κρίση που περνάνε τώρα. Όμως επειδή βγάζουν τρίχες, σου λέει γιατί να χτυπιέμαι εγώ αφού θα πάει ο άλλος και θα κατεβάσει την δουλειά μου απο το internet πριν καλά καλά βγεί στην αγορά; Και ο superman για κάποιο λόγο δημιουργήθηκε σε αυτό το κόσμο. Αν ζούσαμε σε μια ουτοπία δεν θα είχαμε ανάγκη να δημιουργήσουμε super ήρωες για να νιώσουμε καλύτερα.
elerfalahst Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Βασικά εντάξει, μόνο κρίση δεν περνάνε τα video games σήμερα. Ίσα ίσα αυξάνονται γεωμετρικά και μαζί με αυτά και τα κέρδη. Αλλά και πάλι δεν είναι νοοτροπία αυτή του στύλ "τα βγάζουν τα λευτά τους". Ναι, τα βγάζουν γιατι τα αγοράζουν. Αμα είχαμε όλοι την νοοτροπία σου δεν θα υπήρχε ούτε ενα παιχνίδι σήμερα (άντε, 2-3 open source). Φυσικά και απο την άλλη δεν μπορείς να αγοράζεις ότι παιχνίδι δοκιμάζεις. Προσωπικά είμαι της άποψης του κατεβάζω ένα παιχνίδι, παίζο αρκετά, και άμα όντος είναι ΚΑΛΟ (όχι π.χ. του στύλ super mario βρήκαμε ένα franchise ας βγάλουμε 20 παιχνίδια το χρόνο, ή του στύλ κάθε κινούμενο σχέδιο που βγαίνει να το κάνουμε mediocre adventure game) τότε, ναί, το αγοράζω. Δες το σαν ανταπώδωση για την δουλειά και τον κόπο που βάλανε κάποια άτομα για να μου προσφέρουνε μια ποιοτική και πρωτότυπη πολλές φορές (όταν το παιχνίδι είναι πρωτότυπο) ψυχαγωγία.
Pytzamarama Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το NG2 ειναι παιχνιδαρα και κριμα που δεν θα δουμε τις συνεχειες του αφου ο Itagaki την εκανε απο την Tecmo...πιστευω οτι θα τον "μαζεψουν" τα Microsoft Studios. Γεγονος επισης ειναι η διαφορα αντιμετωπισης. Για το PS3 το γεγονος οτι δινει "τεφτερι" για το πως θα γινει το review του MGS4 ειναι ΟΚ (ευτυχως επεσε κραξιμο απο τα σοβαρα εντυπα και sites - τα υπολοιπα κακομοιρακια ριχναν 10αρια). Οταν ομως η Bungie εδωσε στυλο,τσαντες και μπανανες στους reviewers τα παπαγαλακια μιλαγαν για αισχρη δωροδοκια. Ξεφτιλα
atomsk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 αυτος ειναι ο ιδιος που ειχε θαψει το halo3...(boring level design) και το gears of war(mediocre use of a good game mechanic) ... ωραιες συμπτωσεις... Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου για τα 2 παιχνίδια και επίσης θα χαρακτήριζα το gears of war βαρετό και επαναλαμβανόμενο, αλλά ok κατάλαβαίνω την ανάγκη σας να έχετε blockbuster τίτλους στο xbox. Το fable απο την άλλη το θεωρώ πολύ καλο και προτότυπο σαν ιδέα, ίσως να είναι απο τους μόνους exclusive τίτλους (αν δεν βγεί σε pc και αυτό) που να αξίζουν (για εμένα). Βέβαια χεστήκατε τι πιστεύω εγώ ...οπότε carry on with number crunching and flaming
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Για το PS3 το γεγονος οτι δινει "τεφτερι" για το πως θα γινει το review του MGS4 ειναι ΟΚ (ευτυχως επεσε κραξιμο απο τα σοβαρα εντυπα και sites - τα υπολοιπα κακομοιρακια ριχναν 10αρια). για κανε το μας ποιο λιανα αυτο, πως δουλευει ακριβως? Υποχρεωνει η Konami καποιον να γραψει κατι? η να μην γραψει κατι? γιατι απο τα reviews κατι τετοιο δεν διαφενεται, επισης η υποτιθεμενη οδηγια για τη μη αναφορα των Install και μεγεθους cut-scene παλι μουφα μου κανει μιας και τα δυο ηταν γνωστα πριν καν αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα reviews οποτε? Ασε που ουτε καν σαν αρνητικα για το παιχνιδι δεν μετραν τα δυο συγκεκριμενα. Η μονη λογικη οδηγια που πρεπει να εχει δωσει η Konami ειναι η μη αναφορα σε συγκεκριμενα plot twists πραγμα παρα πολυ λογικο, μιας και η οποια αναφορα θα αποτελουσε spoiler.
atomsk Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το NG2 ειναι παιχνιδαρα και κριμα που δεν θα δουμε τις συνεχειες του αφου ο Itagaki την εκανε απο την Tecmo...πιστευω οτι θα τον "μαζεψουν" τα Microsoft Studios. Γεγονος επισης ειναι η διαφορα αντιμετωπισης. Για το PS3 το γεγονος οτι δινει "τεφτερι" για το πως θα γινει το review του MGS4 ειναι ΟΚ (ευτυχως επεσε κραξιμο απο τα σοβαρα εντυπα και sites - τα υπολοιπα κακομοιρακια ριχναν 10αρια). Οταν ομως η Bungie εδωσε στυλο,τσαντες και μπανανες στους reviewers τα παπαγαλακια μιλαγαν για αισχρη δωροδοκια. Ξεφτιλα Ρε φίλε εδώ το παιχνίδι είναι έτοιμο ένα μήνα τώρα. Το έχουν παίξει άτομα πριν καλά καλά κάνουν τα previews/reviews. Απο άποψη marketing καλά κάνει η konami/sony και κάνουν ότι κάνουν για να διαφημίσουν το παιχνίδι. Το γεγονός είναι ένα...Το MGS4 βγαίνει την άλλη εβδομάδα και ο Kojima να βγεί και να πει ότι ειναι πατατα εγώ θα το αγοράσω, γιατί είναι franchise που περιμένω καιρό τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις