ZukaBazouka Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 αποτυχημενη προσπαθεα ειρωνειας, γιατι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να σου απαντησει οτι το NINJA GAIDEN 2 ειναι πιο HIGH DEFINITION απο οτι το METAL GEAR SOLID 4 (1120x585 vs 1024x576, εχουνε καμια 60.000 Pixels/καρε διαφορα και διπλασιο+ framerate υπερ του ninja gaiden2) και να σε μπουκωσει με το ιδιο νομισμα.. ;] Αμαν πολυ προσωπικα το πηρες! Ειρωνικα το ειπα απεναντι στον χαρακτηρισμο της αναλυσης του NG2 ως hd (αφου μονο hd δεν ειναι) και οχι απεναντι σου. Δε το φτιαχνεις εσυ το παιχνιδι. Η συγκριση με το Metal Gear που κανεις δε νομιζω να ευσταθει παντως αφου ακομα δε κυκλοφορησε το παιχνιδι και επιπλεον ειναι και πολυ διαφορετικο απο το NG2. Εγω με το Sigma το συγκρινα. Τωρα για το framerate δε ξερω αλλα πολλα review οπως του Eurogamer που προανεφερα κανουν λογο για πολυ εντονο framerate drop.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 επισης 1024χ768 φυσικα δεν ειναι 768p, ουτε 720p. δεν ισχυριστηκα ουτε το ενα ουτε το αλλο, οποτε γιατι ακριβως μου κανεις αυτη την επισημανση? το anamorphic βλεπω το λες με "καμαρι" πως κι ετσι? το καμαρι παλι που ακριβως το ειδες?
Apokleiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Παντως παιδια επειδη το εχω λιωσει το NINJA GAIDEN 2 πουθενα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι σε μικροτερη αναλυση απο HD 720P ! Μην πω οτι φαινεται πιο HD απο αλλα που ειναι native HD! H εικονα του ειναι καμπανα! Βεβαια μην ξεναμε οτι το xbox εχει hardware upscaler και οχι software!
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 καλα οχι πως θα καταλαβαινες και ακομα πιο μεγαλη διαφορα να ειχανε...μην λεμε οτι θελουμε. και μην λες συνεχεια φανμποτιστικα πραγματα, και αλλοι εχουμε xbox αλλα δεν κανουμε ετσι...
Apokleiros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν παιζει μονο η αναλυση ρολο αλλα και τι ΑΑ εχει! Για χ4 ΑΑ μου φαινεται πως εχει! Τι φανμποιστικα λεω! Απλα δεν με πειραζει η εικονα του! Ας πουμε το ΗΑΛΟ 3 ειχε οντως προβλημα στην εικονα! Το ninja μια χαρα δειχνει!
The_Sheep Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μου φαινεται οτι χανουμε το δασος. το θεμα ειναι οτι μας πουλανε για HD παιχνιδια που στην ουσια δεν ειναι. και στις 2 κονσολες.
BucketheadGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 μου φαινεται οτι χανουμε το δασος. το θεμα ειναι οτι μας πουλανε για HD παιχνιδια που στην ουσια δεν ειναι. και στις 2 κονσολες. Άλλο παραμύθι αυτό. Να σκέφτομαι να πάρω τηλεόραση για το 360 να το χαρώ και στην πορεία να ανακαλύπτω αυτό που λες... Ουστ και στις δύο εταιρίες.
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1) με τα λεφτά που έδωσες για τα 4-5 παιχνίδια που πήρες έπαιρνες καινούργιο xbox 3) ουσιαστικά δεν χάρηκες ποτέ το 360 έχοντας καμιά 100 τελευταία games να παίζεις. 1) Δεν έχουν όλα τα παιχνίδια 60Ε. 3) Δηλαδή έτσι χαίρεσαι εσύ μία κονσόλα; Με πόσα από αυτά τα παιχνίδια πραγματικά ασχολήθηκες; Πόσα τα έχεις 100% τερματισμένα; Κοίταξες καμία κριτική πριν τα πάρεις;
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ο κολλητός μου έχει ps3 εδώ και ένα χρόνο και δεν είχε άλλο παιχνίδι εκτός από το pro. Τώρα τελευταία πήρε και το Gran Turismo. Από την ώρα που πήρα εγώ xbox και ψήθηκε και αυτός έχουμε κατεβάσει ότι σαχλαμάρα υπάρχει (skate, baseball και άλλα κορυφαία) με κόστος όσο κάνει το δισκάκι... με αυτό το τρόπο δεν την χαιρόμαστε την κονσόλα στο έπακρο; Αυτά που αξίζουν τα λιώνεις και τα υπόλοιπα τα βάζεις και τα βγάζεις όποτε σου καπνίσει.
jowl_tnt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1) Δεν έχουν όλα τα παιχνίδια 60Ε.3) Δηλαδή έτσι χαίρεσαι εσύ μία κονσόλα; Με πόσα από αυτά τα παιχνίδια πραγματικά ασχολήθηκες; Πόσα τα έχεις 100% τερματισμένα; Κοίταξες καμία κριτική πριν τα πάρεις; 1) Τα νέα παιχνίδια τόσο έχουν. 3) Πώς αλλιώς να τη χαρείς την κονσόλα αμα δεν έχεις παιχνίδια ρε man; Foldάροντας; 100 κόπιεςDualLayerDVD= 200ευρώ ======== 3 Original= 200ευρώ Εσύ πιστεύεις οτι δεν έχει τερματίσει 3 τουλάχιστον από τα 100; Καλύτερα έτσι φιλαράκι παρά να νομίζεις οτι είναι Super-Duper το Game, να τα σκας και να σου βγαίνει πατάτα...
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1) Δεν είναι ανάγκη να πάρεις ένα παιχνίδι με το που βγει αν δεν έχεις λεφτά. Ακόμα δεν είναι ανάγκη να το πάρεις από Ελλάδα. Υπάρχει και το Internet. 2) Θα τη χαρείς με αυθεντικά παιχνίδια. Θα ψάξεις πριν πάρεις ένα παιχνίδι διάφορες κριτικές, θα δεις βαθμολογίες, στην τελική για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος θα το νοικιάσεις οπότε όταν τα σκάσεις θα είσαι σίγουρος. Όταν δεν έχεις λεφτά για ένα αυτοκίνητο θα πας να το κλέψεις;
jowl_tnt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 1) Δεν είναι ανάγκη να πάρεις ένα παιχνίδι με το που βγει αν δεν έχεις λεφτά.Ακόμα δεν είναι ανάγκη να το πάρεις από Ελλάδα. Υπάρχει και το Internet. Αυτά τα "δεν είναι ανάγκη" ισχύουν όταν έχεις PS3... (Sorry ) 2) Θα τη χαρείς με αυθεντικά παιχνίδια. Θα ψάξεις πριν πάρεις ένα παιχνίδι διάφορες κριτικές, θα δεις βαθμολογίες, στην τελική για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος θα το νοικιάσεις οπότε όταν τα σκάσεις θα είσαι σίγουρος. Εγώ χαίρομαι την κονσόλα παίζοντας. Όχι κοιτώντας τα βιβλιαράκια από τα δισκάκια... Τα περισσότερα Reviews είναι πληρωμένα. Τι να δω; Τα 10άρια του RainbowSix2; Με τα λεφτά που θα το νοικιάσεις εσύ, για να το δεις αν είναι καλό το Game, εγώ θα πάρω ένα DualLayerDVD... Όταν δεν έχεις λεφτά για ένα αυτοκίνητο θα πας να το κλέψεις; Αν είχα τα σχέδια του αυτοκινήτου (ISO), τα κατάλληλα εργαλεία(Recorder) και ήξερα τον τρόπο(Download) θα το έφτιαχνα μόνος μου...
Toufas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δεν παιζει μονο η αναλυση ρολο αλλα και τι ΑΑ εχει! Για χ4 ΑΑ μου φαινεται πως εχει! Τι φανμποιστικα λεω! Απλα δεν με πειραζει η εικονα του! Ας πουμε το ΗΑΛΟ 3 ειχε οντως προβλημα στην εικονα! Το ninja μια χαρα δειχνει! ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν μπορεις να ξεχωρησεις μια εικονα με 2ΑΑ με 4ΑΑ
zousgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Όταν δεν έχεις λεφτά για ένα αυτοκίνητο θα πας να το κλέψεις; Κι αν είχες τη δυνατότητα να πάρεις το αυτοκίνητο με κόστος <5% του κανονικού δεν θα το έπαιρνες;
NickTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Αυτά τα "δεν είναι ανάγκη" ισχύουν όταν έχεις PS3... (Sorry ) Εγώ χαίρομαι την κονσόλα παίζοντας. Όχι κοιτώντας τα βιβλιαράκια από τα δισκάκια... Τα περισσότερα Reviews είναι πληρωμένα. Τι να δω; Τα 10άρια του RainbowSix2; Με τα λεφτά που θα το νοικιάσεις εσύ, για να το δεις αν είναι καλό το Game, εγώ θα πάρω ένα DualLayerDVD... Αν είχα τα σχέδια του αυτοκινήτου (ISO), τα κατάλληλα εργαλεία(Recorder) και ήξερα τον τρόπο(Download) θα το έφτιαχνα μόνος μου... Δεν έχω PS3 ακόμα. Έχω όμως αρκετές άλλες που θα μπορούσα να παίζω αντίγραφα αλλά δεν το κάνω. Προσωπικά δεν νοικιάζω παιχνίδια. Παίζω αρκετά χρόνια για να μπορώ να καταλάβω πότε θα μου αρέσει ένα παιχνίδι. Δεν αγοράζω αυθεντικά επειδή είμαι πλούσιος. Όμως σέβομαι τον κόπο και τα ξενύχτια κάποιων ανθρώπων. Ελπίζω να μη χρειαστεί να σου κλέψουν ποτέ τη δουλειά σου για να το καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις