Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εντυπωσιαστει με τις γνωσεις που εχουν μερικοι εδω μεσα για frame rates αναλυσεις κτλ. πραγματικα εδω μιλαμε για ειδικους κανουν αναλυση ακομα και σε παιχνιδια που δεν εχουν βγει μπραβο!!

Λυστε μου μια απορια πως ειναι δυνατον να υποστηριζετε με τετοιο παθος μια κονσολα να θελετε να κυριαρχήσει και απο την αλλη να αγοραζετε κοπιες!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εχω εντυπωσιαστει με τις γνωσεις που εχουν μερικοι εδω μεσα για frame rates αναλυσεις κτλ. πραγματικα εδω μιλαμε για ειδικους κανουν αναλυση ακομα και σε παιχνιδια που δεν εχουν βγει μπραβο!!

Λυστε μου μια απορια πως ειναι δυνατον να υποστηριζετε με τετοιο παθος μια κονσολα να θελετε να κυριαρχήσει και απο την αλλη να αγοραζετε κοπιες!!

:lol::lol: Ρε τι μας λετε καποιοι εδω μεσα!!!! Καταρχιν την κοπια θρησκεια την εκανε η SONY και οχι η microsoft!!!:lol::lol::lol:

Ξαφνικα η psfans ειδαν οτι υπαρχουν και τα αυθεντικα games! Μιλαμε για ανθρωπους που εκαναν την κοπια επαγγελμα!

Δημοσ.
:lol::lol: Ρε τι μας λετε καποιοι εδω μεσα!!!! Καταρχιν την κοπια θρησκεια την εκανε η SONY και οχι η microsoft!

ναι γιατί όταν η Sony έβγαζε κονσόλες ο bill "έτρωγε" γιαούρτι.

Δημοσ.
Πάντως το beyond3D δίνει στο MGS online 768p

768p οχι.

περιέργως βλεπω οτι τωρα στη γενικη λιστα δινουν 1024χ768 αναλυση στο mgs-online beta, η οποια οπως γνωριζετε ειναι 4:3 αναλυση

και οχι widescreen 16:9 (720p:1280x720, 768p:1360x768) οπως ειναι ολα τα πανελ.

1024χ600 (μπορει χ602 ή κατι, δεν θυμαμαι ακριβως) ειχα διαβασει οταν κανανε τα αρχικα τεστ απο καποια framegrabs του mgs4.

συντομα θα υπαρχει official δειγμα και θα δουμε καλυτερα... ;]

Δημοσ.

άλλο ένα comparison τίτλου που τον έχουμε λιώσει 5-6 μήνες πρίν σε pc (τουλάχιστον το demo γιατί το παιχνίδι είναι ΜΟΥΦΑ)

Δημοσ.
768p οχι.

περιέργως βλεπω οτι τωρα στη γενικη λιστα δινουν 1024χ768 αναλυση στο mgs-online beta, η οποια οπως γνωριζετε ειναι 4:3 αναλυση

Μαλλον στην βιασυνη να βγαλεις ανωτερο το NG2 η κατωτερο το MGS4 εχασες το μπουσουλα και μπερδεψες τα νουμερα, το 4:3 δεν λεει τιποτα γιατι μπορει να ειναι anamorphic, το εχουμε ξαναδει σε αλλα παιχνιδια να μην εχουν λογο 16:9.

Δημοσ.

Πάντως καμία σχέση με την ανάλυση που ακουγόταν εδώ στο forum πριν αρκετές σελίδες για 600+p(δεν θυμάμαι ακριβώς)

Δημοσ.
ναι γιατί όταν η Sony έβγαζε κονσόλες ο bill "έτρωγε" γιαούρτι.

Για αυτο τωρα ζιλεψε η sony απο τον μπιλακο! Αλλα τωρα αντι να τα τρωει τις τα πετανε στα μουτρα!

1024χ768 ειναι αναλυση σε 4/3 με τιποτα τετοια αναλυση! Και παλι τραγικοτητα για το θηρειο τον cell να πεφτει τοσο χαμηλα! θελω 1080π και 120 φραμες!!:lol::lol:

Στο μεταξυ τα ζοντοβολα απο το ακατανομαστο site περνουν τις φρασεις μου και ταιριαζουν οπως αυτοι θελουν! Ενας λεει οτι θα με τουλουμιαζε (ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΕ , Τσαμπα μαγκα απο την Αγια Βαρβαρα) Με τετοια ζοντοβολα πραγματικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε!

Απλα δεν αντιλεγω οτι ειναι θα ειναι ενα αξιολογο παιχνιδι προς θεου! Παιχνιδαρα θα ειναι για τους οπαδους του snake αλλα στον κοσμο εριξαν πολυ ΣΑΝΟ !

Δημοσ.
Για αυτο τωρα ζιλεψε η sony απο τον μπιλακο! Αλλα τωρα αντι να τα τρωει τις τα πετανε στα μουτρα!

Mεταξεταστέος στην Ιστορία. Το 1998 λοιπόν έγινε αυτό http://www.bitstorm.org/gates/

Αν θυμάμε καλά, τότε κυριαρχούσε το PS και το original xbox ήταν απλά μια ιδέα (κακή ιδέα).

Δημοσ.

Δεν καθεσαι ρε atomsk στην psφωλια σου λεω εγω που πας περαδωθε σαν τον ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ και ΝΤΕΛΑΛΗ και να λες αυτα που λεμε εδω!!! Ελεος με τα αξιολυπητα psbot!

ΤΣΙΡΑΚΙ κανενα ενα copy - paste και πεστα απο εκει ετσι να γουσταρεται με την καταντια σας ! sorry με την ps3 sas ! ηθελα να πω!

Οσο για την μουτζα που θες να ριξεις atomsk μεχρι τοτε θα στην εχω ριξει εγω και μαλιστα πενταδαχτιλη γιατι θα εχω χβοχ 720 ! Ξερεις τι λεω!

Οσο για το geolord να του πεις αυριο να παει στην εκκλησια και να ερθει σε γαμο κοινωνια με το ps3, αφου το θελει για παντα να το παρει το κοριτσι(sony) , Eγω κουμπαρος πες του! Οκ, Τσιρακι ριξε ενα copy paste απο εκει!

Δημοσ.
:lol::lol: Ρε τι μας λετε καποιοι εδω μεσα!!!! Καταρχιν την κοπια θρησκεια την εκανε η SONY και οχι η microsoft!!!:lol::lol::lol:

Ξαφνικα η psfans ειδαν οτι υπαρχουν και τα αυθεντικα games! Μιλαμε για ανθρωπους που εκαναν την κοπια επαγγελμα!

Μετα απο μια τετοια απαντηση δεν υπαρχουν λογια να εκφραστεις.

Μιλαμε για εκρηξη εξυπναδας.

Δημοσ.
άλλο ένα comparison τίτλου που τον έχουμε λιώσει 5-6 μήνες πρίν σε pc (τουλάχιστον το demo γιατί το παιχνίδι είναι ΜΟΥΦΑ)

εδω ομως η εκδοση ps3 φαινεται καλυτερη

και udontneed, δεν βιαζομαι για τιποτα, αν ξερεις να διαβαζεις..

συντομα θα υπαρχει official δειγμα και θα δουμε καλυτερα... ;]

επισης 1024χ768 φυσικα δεν ειναι 768p, ουτε 720p.

το anamorphic βλεπω το λες με "καμαρι" :-D πως κι ετσι?

Δημοσ.
εδω ομως η εκδοση ps3 φαινεται καλυτερη

Ούτε που το είδα το comparison γιατί όπως είπα το παιχνίδι είναι μούφα. Τα περισσότερα Multiplatforms για εμένα προσωπικά είναι πατάτες και όσα απο αυτά αξίζουν να φάνε τον χρόνο μου, τα παίζω σε pc.

Δημοσ.
Οσο για την μουτζα που θες να ριξεις atomsk μεχρι τοτε θα στην εχω ριξει εγω και μαλιστα πενταδαχτιλη γιατι θα εχω χβοχ 720 ! Ξερεις τι λεω!

Ξέρω ακριβώς τι λες. Είχε δεν είχε η Microsoft, έβαλε και τις κονσόλες (της) να χορευουν στον ίδιο ρυθμό με τα pc. Άιντε και μετά απο 2-3 χρονάκια πάλι να βγεί και το xbox1080.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...