chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ωπ σήμερα που τον μελέταγα εμφανίστηκε xmmmmmmmm Round 1232131 Get Ready!!!! Fight!!!! Apokleiros μήπως είχε nick ksenerwtos σε άλλο forum πριν μερικά χρόνια?
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Aπο αυτα που λεω chillako σε πια εχω αδικο! Για πες! Που τα παραλεω ακριβως! Ελα σπιτι μου να δεις τις διαφορες για να ξεκολησεις επιτελους απο την κοροιδια που εχει καταπνιξει το κεφαλι σου! Ειμαι εδω και σου προσφερω το πραγματικο THIS IS LIVING! και οχι σε cgi videakia αγορινα μου!
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ναι τώρα βρήκες άνθρωπο που τον τρώνε οι κονσολοδιαμάχες....Διάνα !!!! Ετοιμάζω κατεβατό τώρα για να σου αποδείξω την ανωτερότητα του ps3, stay tuned.... Και επιτέλους απάντησε μου σε αυτό που σε ρώτησα? Μετά την προσφώνηση chillάκο ελπίζω ακόμα περισσότερο ότι είσαι ο ksener!!!!
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ποιος ειμαι δεν καταλαβα και σε ποιο site αναφερεσαι παρακαλω! Δεν γραφω αλλου πια! Μονο στο Insomnia και αυτο μια φορα το μηνα γιατι μετα ερχεται το ΒΑΝ!!! Οσο για το chillako το ειπα για με ειπεσ ξενερωτο! Ξενερωτος εισαι εσυ! Και που κολλαει το ξενερωτος σε ολο αυτο εδω μεσα!
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Α και με ενα δεν με ενδιαφερει η μαχη γιατι για εμενα ελυξε πια ολο αυτο! Απλα τις συγκρησεις μου θα τις κανω γιατι μου αρεσει να βλεπω τις διαφορες και επισης να λεγεται η αληθεια!
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Οσο για το κατεβατο που ετοιμαζεις ! Πλακα κανεις! Πρεπει να εισαι μεγαλος Φωσκολος τελικα για να γραψεις τοσα υπερ για το ps3!
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ποιος ειμαι δεν καταλαβα και σε ποιο site αναφερεσαι παρακαλω! Δεν γραφω αλλου πια! Μονο στο Insomnia και αυτο μια φορα το μηνα γιατι μετα ερχεται το ΒΑΝ!!! Οσο για το chillako το ειπα για με ειπεσ ξενερωτο! Ξενερωτος εισαι εσυ! Και που κολλαει το ξενερωτος σε ολο αυτο εδω μεσα! a0x0ax0a0x0a Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Αμέσως εσύ όμως να παρεξηγιέσαι έτσι? Ksenerwtos είναι το nick του παιδιού, τον οποίο ο τρόπος γραφής σου μου θυμίζει πολύ. Οσο για το κατεβατο που ετοιμαζεις ! Πλακα κανεις! Πρεπει να εισαι μεγαλος Φωσκολος τελικα για να γραψεις τοσα υπερ για το ps3! Προφανώς και δεν θα μπω στον κόπο .
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Απο εδω και περα στην λεξη ΚΑΤΑΝΤΙΑ θα εχει διπλα την ονομασια PS3 ! Ας πουμε θες να πεις ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ -> ΘΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ PS3!!!!
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 a0x0ax0a0x0a Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Αμέσως εσύ όμως να παρεξηγιέσαι έτσι? Ksenerwtos είναι το nick του παιδιού, τον οποίο ο τρόπος γραφής σου μου θυμίζει πολύ. Προφανώς και δεν θα μπω στον κόπο . Κανενας πικραμενος παλιος κατοχος ps3 θα ειναι! και τωρα που εφαγε την ΦΟΛΑ καταμουτρα και λογικο να σαλταρε το παλικαρι! Ομοιοπαθης και εγω μια απο τα ιδια! Chill χαβαλεδακο κανουμε πιστευω , ετσι να γουσταρουμε ρε φιλε δεν θελω να το παρεις προσωπικα το θεμα! THIS IS OLD SPOWN MY FRIEND! Kαι οσο για το παλικαρι τοβν ξενερωτο δεν ειμαι εγω! Ορκιζομαι! Μια φορα τον μηνα στο ινσομνια και πολυ ειναι, κουραστικα! Αυτο τον καιρο λιωνω στο PCAKI ! P3TRAN ελα home μου να δεις MASS EFFECT (1920x1200+fullGRAPHICS+ FULLAF+50-60 fps) να σου φυγει η μασελα! Το εχω λιωσει στο pcaki!
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μπα όχι τρελός gamecubas (μια αντιγραφή σου τότε στο θέμα ps2vsGC) και τώρα κάτοχος 360. Απλά μετά την απόκτηση του 360 έχω χάσει εντελώς τα ίχνη του. Ξέρω ξέρω μην απαντάς "θα παίζει ανελλιπώς τις παιχνιδάρες του 360 που να προλάβει να σερφάρει" .
The_Edge Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Α και με ενα δεν με ενδιαφερει η μαχη γιατι για εμενα ελυξε πια ολο αυτο! Απλα τις συγκρησεις μου θα τις κανω γιατι μου αρεσει να βλεπω τις διαφορες και επισης να λεγεται η αληθεια! Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 apokleiros γραφε λιγο πιο ηπια για να μην τρως μπαν. οσο για αυτο: P3TRAN ελα home μου να δεις MASS EFFECT (1920x1200+fullGRAPHICS+ FULLAF+50-60 fps) να σου φυγει η μασελα! Το εχω λιωσει στο pcaki! εχω κι εγω pcακι, μην ανησυχεις. δυστυχως ομως, περα απο τα τεχνικα, το game ειναι χειροτερο στο gameplay, λογω χειροτερου τροπου χειρισμου. θα επρεπε να αφησουνε και το pad να παιζει, μιας και ολοκληρο το παιχνιδι σχεδιαστηκε να παιζει ετσι εξ'αρχης. τα κουμπακια και τα ποντικακια δυστυχως ειναι χειροτερος τροπος χειρισμου στο mass effect
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 apokleiros γραφε λιγο πιο ηπια για να μην τρως μπαν. Εχεις δικιο θα ηρεμισω λιγο!
atomsk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εχω κι εγω pcακι, μην ανησυχεις. δυστυχως ομως, περα απο τα τεχνικα, το game ειναι χειροτερο στο gameplay, λογω χειροτερου τροπου χειρισμου. θα επρεπε να αφησουνε και το pad να παιζει, μιας και ολοκληρο το παιχνιδι σχεδιαστηκε να παιζει ετσι εξ'αρχης. τα κουμπακια και τα ποντικακια δυστυχως ειναι χειροτερος τροπος χειρισμου στο mass effect http://xpadder.com/
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ειρωνικα το ειπα το sd, χαλαρωσε. Απο την αλλη σιγουρα απεχει πολυ απο το hd. αποτυχημενη προσπαθεα ειρωνειας, γιατι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να σου απαντησει οτι το NINJA GAIDEN 2 ειναι πιο HIGH DEFINITION απο οτι το METAL GEAR SOLID 4 (1120x585 vs 1024x576, εχουνε καμια 60.000 Pixels/καρε διαφορα και διπλασιο+ framerate υπερ του ninja gaiden2) και να σε μπουκωσει με το ιδιο νομισμα.. ;]
Προτεινόμενες αναρτήσεις