Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν flashara το DVD του xbox γιατι μετα bye bye on-line. Εγω τα εχω με την microsoft διοτι για να χτυπησει την sony βιαστηκε και εβγαλε μια κονσολα προβληματικη. Εγραψε κανονικα πολυ κοσμο και εβγαλε μια κονσολα που ειχε προβληματα υπερθερμανσης και οι αρχικες κονσολες καιγοντουσαν κανονικα. Τωρα γραφει αυτους που αγορασανε τις αρχικες κονσολες και βγαζουνε καλυτερες εκδοσεις (elite, καλυτερους CPU και κτλ) καθε τριμηνο. Το PS3 αργησε αλλα προβληματα hardware δεν ειχε. Γενικα η πολιτικη τις Microsoft δεν μου αρεσει καθολου. Εγω πηρα xbox360 λογο αυτων που διαβαζα και ειπα να δοκιμασω. Καλη αλλα δεν ειναι το κατι πρωτοποριακο. Επισης Linux στο PS3 πολυ καλο!!

Υ.Γ Να ναι καλα η microsoft και o bill που θελουν και συνδρομες!!!! Αν ειναι δυνατον!!!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν flashara το DVD του xbox γιατι μετα bye bye on-line. Εγω τα εχω με την microsoft διοτι για να χτυπησει την sony βιαστηκε και εβγαλε μια κονσολα προβληματικη. Εγραψε κανονικα πολυ κοσμο και εβγαλε μια κονσολα που ειχε προβληματα υπερθερμανσης και οι αρχικες κονσολες καιγοντουσαν κανονικα. Τωρα γραφει αυτους που αγορασανε τις αρχικες κονσολες και βγαζουνε καλυτερες εκδοσεις (elite, καλυτερους CPU και κτλ) καθε τριμηνο. Το PS3 αργησε αλλα προβληματα hardware δεν ειχε. Γενικα η πολιτικη τις Microsoft δεν μου αρεσει καθολου. Εγω πηρα xbox360 λογο αυτων που διαβαζα και ειπα να δοκιμασω. Καλη αλλα δεν ειναι το κατι πρωτοποριακο. Επισης Linux στο PS3 πολυ καλο!!

Υ.Γ Να ναι καλα η microsoft και o bill που θελουν και συνδρομες!!!! Αν ειναι δυνατον!!!

Κάτι έλεγες ότι το ps3 δεν έχει προβλήματα εεε? Για κοίτα αυτό λοιπόν.

Και απ' ότι ξέρω δεν πρέπει να το έχουν φτιάξει ακόμα αυτό το πρόβλημα.

Όσο για το ότι δεν υπολογίζει τους παλιούς αγοραστές 360 η microsoft και εδω έχεις άδικο γιατί γι' αυτό το λόγο ανακοίνωσε ότι η εγγύηση ΟΛΩΝ των 360 έγινε 3 χρόνια ώστε ακόμα και παλιά κονσόλα να της επιστρέψεις να σου γυρίσουν την καινούργια άρα...

Όσο για το soul calibur 4 για εμένα είναι ένα από τα καλύτερα beat em up καθότι το έπαιζα από το soul calibur 2 στο ps2.

Δημοσ.

Πεφτει αρκετο subHD γενικα.Ευτυχως το 360 εχει και οριζοντιο και καθετο scaler και τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο στο PS3.

Παντως απο οτι διαβασα ο λογος για την αναλυση αυτη στο NG2 ειναι οτι η συγκεκριμενη αναλυση δινει την βελτιστη χρηση της EDRAM αφου αφηνει μονο 20kb ανεκμεταλευτα...

Δημοσ.

For its study, SquareTrade tracked 27 Xbox 360 Elites, 57 Core systems, and 956 Premiums (No arcade systems tested). Out of the 171 failure claims reported (60 percent), a whopping 102 were general hardware failures (3-Lights of Death). Of the other 69 claims:

- 18% were disc read errors.

- 13% were video card failures.

- 13% were hard drive freezes.

- 10% were power issues.

- 7% were disc tray malfunctions.

From xbox360.ign.com

Στα προβληματα το xbox ειναι πρωτο μην το ψαχνεις...

και μην λεμε τωρα για αξιοπιστια στην microsoft (τοσα χρονια ρε τα ιδια, τοσα χρονια...)

Οσο για την microsoft δεν καταλαβες καλα. τωρα θα βγαλει τα Xbox 360 ‘Jasper’, ‘Opus’ and ‘Valhalla’. Τα οποια θα εχουν 65 nm CPU, θα κανουν λιγοτερο θορυβο και αλλα (μπες και δες αναλυτικα τι προσφερει το καθενα σε σχεση με την δικια σου κονσολα). Εσυ που εχεις την παλια κονσολα τι θα κανεις; θα παρεις την καινουργια; Αυτοι ακομα διορθωνουν το xbox...

Δημοσ.

και δεν ειναι ολων των xbox 3 χρονια. Μονον αυτων που ειχαν επιστραφει και επισκευαστει με το λεγομενο προβλημα RROD. Ερε παραπληροφοριση. Σιγα μην σου δινανε 3 χρονια για ολα τα xbox.Μονο για τα προβληματικα

http://www.megagames.com/news/html/console/microsoftconfessandfixrrodepidemic.shtml

Δημοσ.
Ευτυχως το 360 εχει και οριζοντιο και καθετο scaler και τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο στο PS3.

Το περιεργο ειναι πως το Ninja Gaiden Sigma τρεχει σε 720p στο PS3 και βγηκαν με ενα χρονο διαφορα τα παιχνιδια αυτα.

Δημοσ.

τι συγκρινεις αγαπητε μου?

βαλε το sigma και βαλε και το 2 διπλα-διπλα.

πανω απο 30 δευτερολπετα δεν θα σου παρει για να καταλαβεις γιατι το ενα απο τα δυο λεγεται ninja gaiden νουμερο 2

επισης η επιλογη της αναλυσης ειχε σαν στοχο τη βελτιστη χρηση της γρηγορης μνημης του 360 για φιλτρα κλπ.

οπως συμφωνει και ο quaz που εχεις στην πηγη σου.

αν το δεις, θα καταλαβεις..

Δημοσ.
For its study, SquareTrade tracked 27 Xbox 360 Elites, 57 Core systems, and 956 Premiums (No arcade systems tested). Out of the 171 failure claims reported (60 percent), a whopping 102 were general hardware failures (3-Lights of Death). Of the other 69 claims:

- 18% were disc read errors.

- 13% were video card failures.

- 13% were hard drive freezes.

- 10% were power issues.

- 7% were disc tray malfunctions.

From xbox360.ign.com

Στα προβληματα το xbox ειναι πρωτο μην το ψαχνεις...

και μην λεμε τωρα για αξιοπιστια στην microsoft (τοσα χρονια ρε τα ιδια, τοσα χρονια...)

Οσο για την microsoft δεν καταλαβες καλα. τωρα θα βγαλει τα Xbox 360 ʽJasperʼ, ʽOpusʼ and ʽValhallaʼ. Τα οποια θα εχουν 65 nm CPU, θα κανουν λιγοτερο θορυβο και αλλα (μπες και δες αναλυτικα τι προσφερει το καθενα σε σχεση με την δικια σου κονσολα). Εσυ που εχεις την παλια κονσολα τι θα κανεις; θα παρεις την καινουργια; Αυτοι ακομα διορθωνουν το xbox...

Και που μπορώ να τα δω αυτά ρε φίλε?

Δημοσ.

Το Sigma ειναι το πιο αμεσα συγκρισιμο για το NG2. Περα απο τα φιλτρα που χρησιμοποιει ομως, για τα οποια δεν εχω δει καπου να γινεται λογος πως ειναι ανωτερα του Sigma, και της standard definition αναλυσης που εχει το νουμερο 2 και απλα γινεται upscale, πολλες κριτικες συμφωνουν στα εξης που τονιζει το Eurogamer:

''What aren't a matter of opinion, however, are the technical flaws. Frame-rate is a persistent issue, and while a little slowdown can actually look quite cool in places, it's not so great when it prevents you from pulling off a move in combat or just makes the whole display laggy. This is especially noticeable if you're running in 1080p - we had to drop our 360's display back to 1080i to get the game to run at an acceptable frame-rate, and this on a brand new 360 running a boxed copy of the PAL release. There are other minor bugs, too. We occasionally got stuck on the legs of the larger boss creatures, and couldn't move around until the boss moved and we popped out.

The biggest issue, though, is one that's been around since the first Ninja Gaiden on Xbox and hasn't improved in all that time: the camera. NG2's camera is awful - really, speechlessly awful.''

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143163&page=2

Δημοσ.
Το Sigma ειναι το πιο αμεσα συγκρισιμο για το NG2. Περα απο τα φιλτρα που χρησιμοποιει ομως, για τα οποια δεν εχω δει καπου να γινεται λογος πως ειναι ανωτερα του Sigma, και της standard definition αναλυσης που εχει το νουμερο 2 και απλα γινεται upscale, πολλες κριτικες συμφωνουν στα εξης που τονιζει το Eurogamer:

κατ'αρχην εισαι παραπληροφορησακιας.

sd ειναι 640x400 και οχι 1120x585.

μετα αν διαβασεις τις πηγες σου, αυτοι που παρουσιαζεις σαν ειδικους απο μονος σου επικροτουν την επιλογη αυτη λεγοντας πως ειναι η πιο optimum για καλυτερη χρηση της edram με οτι αυτο συνεπαγεται..

εν συνεχεια, αν δεν εχεις δει οτι τα εφε ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ανωτερα απο του sigma,

δεν καταλαβαινω γιατι βιαζεσαι να εξαγεις τα "συμπερασματα" σου.

δες το πρωτα, και μετα γραψε.

οσο για την καμερα, ειναι καλυτερα απο οτι στο sigma φιλε μου...

και οσο για το loading..

ο itagaki ειναι αρχηγος, και εβγαλε αυτη την εκδοση για να βουλωσει ολα τα στοματα που λενε οτι χρειαζομαστε 150gb δισκακια για σοβαρα παιχνιδια.

η απλη λογικη -διαθετεις φανταζομαι- λεει οτι αν αποσυμπιεσεις μερικα πραγματα τα οποια αυτη τη στιγμη -για τον οποιοδηποτε λογο- καταλαμβανουν μολις 3.5gb απο τα 7-8gb που διαθετεις ελευθερα στο δισκακι,

οτιδηποτε θεμα θες να αναφερεις για loading times παει περιπατο...

(φυσικα, ακομα και τωρα, με το red disk, και παλι καλυτερα φορτωνει απο οτι το SIGMA )

Δημοσ.

Ειρωνικα το ειπα το sd, χαλαρωσε. Απο την αλλη σιγουρα απεχει πολυ απο το hd. τωρα αν εχουν βαλει και κανενα εφε παραπανω μετα απο ενα χρονο απο τοτε που βγηκε το Sigma πετσοκοβοντας την αναλυση ομως δε μου λεει κατι. Δεν ειναι εξελιξη μιας μηχανης γραφικων αυτη, προσαρμογη σε specs ειναι.

Οσο για τον Itagaki...Νομιζω ειναι στη κριση του καθενα, που διαθετει απλη λογικη, τα σχολια του κατα καιρους για αντιπαλα παιχνιδια, developers και κονσολες. Ο ανθρωπος αντιδραει θεωρωντας τον εαυτο του ως τον απολυτο αντρα, developer, gamer.

Δημοσ.

μα καλα δεν διαφωνω για την αναλυση...αλλα που τα ειδανε τα προβληματα στα 1080?

σε 1920χ1200 δεν εχω framedrops

Δημοσ.

Οποιος εχει να πει κατι για το NINJA GAIDEN 2 θα πρεπει να ειναι sorry αλλα τρελο στεριμενο PSFANBOY!!!

P3tran το εχω λιωσει το παιχνιδι, σαφως ανωτερο απο το παλιο σε ολα τα σημεια !

Ρε καταντιες psfanboy βαλτε ΗΑΖΕ να γουσταρεται! Αυτο το παιχνιδι και σε πρεζακι στην ομονεια να το δωσεις και να εχεις κατεβασει κιλα τους μπαφους δεν παιζεται και δεν βλεπεται! Παιζει να αρεσε μονο στον NONbornaki!!!

Ρε παιδια μετα απο 1 μηνα ban πρεπει να πω κατι για το ΑΝΕΚΔΟΤΟ που λεγεται PS3! Γελαει ολος ο πλανητης!

Εκανα για αλλη μια φορα διπλα διπλα συγκρησεις στα THE BOURNE CONSPIRACY, GRID , ακομη και το dragon ball ειναι χειροτερο στο ps3!!!! Καλα για τα δυο πρωτα η διαφορα ειναι πανω απο εμφανης και το πιο κολλιμενο PSBOT θα το δει!!!!To ειπε ετσι και αλλιως ο προεδρος της SONY AMERICA !!!! Διαβασανε το psfanboy τι ειπε!!!

Αντε να βγει ο ΜΟΝΟΧΡΟΜΟΣ SNAKE με την πλουσια διχρωμη παλετα χρωματων και σε SD αναλυση μπας και δουν προκοπη!

Παντως αφου τα ps fanboy δεν τους ενδιαφερει τι τους ειχε ταξει ο kojima δυστιχως και αυτος ζωακι της SONY εγινε ! Τα ξεχασανε ολα αυτα που τους ειπε! Αντ αυτου τους βγαζει εναν SNAKE μονοχρωμο και σε SD αναλυση το 2008 παρακαλω και αντι να τσινισουν και να πουν που πηγαν ολα αυτα που μας ταξατε λενε και ευχαριστω απο πανω! Αυτο ειναι που λενε οτι επικρατει στα psfanboy ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ MGS4 H' SONY ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!Τhis is living and this is folding!!!!

Ρε παιδια το ΗΟΜΕ που ειναι!!!! Θα ερθει και αυτο με το 5ο ΚΠΣ!!! Λοιπον Καραμανλη κανε κατι για το ΗΟΜΕ της SONY! Αφου το αλλο ΗΟΜΕ θα μας το κλεισεις σιγουρα σε λιγα χρονια!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...