Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πηρε ο αδερφος μου μεταχειρισμενο και το μηχανημα απλα ειναι τελειο.Του εβαλα και εγω ubuntu και τωρα πειραματιζομαι.Απλα χιλιες φορες καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η καλύτερη στρατηγική είναι να έχεις και τις 3 κονσόλες και από κάθε μία να παίρνεις (αυθεντικά εννοείται) τα καλύτερα (Τοπ 5) exclusive games . Πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός και να μην αγοράζεις ότι να είναι. Μόνο τα best of the best... Πχ.

PS3

----

1- MG$4 (ΤΒΑ)

2- LittleBigPlanet (ΤΒΑ)

3- GOW3 (ΤΒΑ)

4 ....

5 ....

....

Νομίζω καταλάβατε το σκεπτικό μου. ;)

Εγώ βέβαια παράτησα και επίσημα το console gaming και θα ξαναγυρίσω στο PC. :confused: :mrgreen: :o

icon4.gif xmm, καταλαβαινω το σκεπτικο σου, καθως και τους λογους που σε οδηγησαν σε αυτη την αποφαση :-D

Του εβαλα και εγω ubuntu...

ολα καλα, φτανει να μην θελει να παιζει και games ο αδερφος σου.. ;p

Δημοσ.
Παρόλα αυτά ο συντάκτης δεν το είπε για να τονίσει το playstation αλλά το goal του zidane(σαν να έλεγε goal από άλλο πλανήτη).Απλά είπε την πιο γνωστή κονσόλα παιχνιδιών.Για αυτό δεν τον θεωρώ troll.Απλά λίγη διαφήμιση έκανε αλλά δεν trollare.

Εννοείται, για πλάκα το έγραψε το τρολς, αφού έβαλε και 3 smiles :-)

Αυτό που λέω εγώ δεν είναι απάντηση στο τρολς.

icon4.gif xmm, καταλαβαινω το σκεπτικο σου, καθως και τους λογους που σε οδηγησαν σε αυτη την αποφαση :-D

:-D

Δημοσ.

Αφού κατάλαβες, για πες μας τους λόγους;

Δημοσ.

καλα μαλλον κανετε πλακα... το ποδοσφαιρακι φυσικα και ειναι συνωνυμο του Playstation

ή μηπως ξεχασατε τις εποχες Is pro 2 το οποιο εβαλε τις βασεις?

τι να λεμε τωρα!

και αν μιλανε για εξομοιωτες Gran turismo θα λενε φυσικα..

βγηκε τωρα το Forza και κατι εγινε.. το turismo ειναι τοσα χρονια

αντε γιατι κραζετε τα τρολλσ αλλα ειστε χειροτεροι

Δημοσ.
καλα μαλλον κανετε πλακα...

:shock::lol:

πιο πολυ πλακα θα εχουν οι επομενες γενιες, που θα τους λες <<εξομοιωτης>> και θα σου λενε <<ναι αμε, mario cart και wii drive!>>

;p

Δημοσ.

21k0crd.jpg

computer&video games: Itagaki interview

What did you think of the PS3 game Ninja Gaiden: Sigma? I'm told you won't even sign copies of the game....

Itagaki: It was no good.

Why's that? I thought it was pretty good.

Itagaki: All you need to do is play Ninja Gaiden II and then try and play Sigma afterwards and you'll see why.

Despite the fact that it's on a 'next-generation' console there's no evolution whatsoever. That was made not by me, but one of my sub-ordinates who basically tried to copy the success of Ninja Gaiden.

Does that mean we'll never see NGII on PS3?

Itagaki: No because it's a 360 exclusive.

But Ninja Gaiden and Ninja Gaiden: Black were Xbox exclusives at the time...

Itagaki: We've announced it as an Xbox 360 exclusive, but I don't own Tecmo the company. But if that were to ever happen it would be a loss of face for everyone involved.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189396

μιλαμε για μεγαλο chief!!

Itagaki.jpg

Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ το doa ισάξιο με το tekken που κατά την άποψη μου έχει μείνει στάσιμο από την εποχή του 3.τίποτα καινούργιο ακόμα και το animation είναι ίδιο σε κάποια σημεία απο την εποχη του tekken3.

στο doa προτιμώ το σύστημα των counters και τον τρόπο παιχνιδιού και βεβαια στο θέμα γραφικών και animation πιστεύω ότι πάντα ήταν μπροστά το doa.

Δημοσ.

το DOA ειναι και γαμω τα beatem'up, οσοι δεν ξερουνε καλυτερα να μη μιλανε για κουφετα

επισης το ιδιο ακριβως ισχυει και για το ninja gaiden. ευκολα το καλυτερο game τoυ ειδους του. ΠΟΛΥ ευκολα.

ο itagaki δεν εχει να αποδειξει κατι, ειναι ζωντανος θρυλος.

δεν υπογραφει τα ninja gaiden sigma για το ps3 γιατι "its no good" :D

Δημοσ.

Λιιιιιιγοοοοο respect δεν βλάπτει...εκτός αν όσοι γελάτε με τον Itagaki είστε προγραμματιστές κι έχετε φτιάξει κάτι καλύτερο από αυτόν, τότε πάω πάσο γελάστε είναι κατώτερος σας...

Έλεος μέχρι που θα φτάσει η μανία μερικών να καταδικάζουν παιχνίδια που ούτε καν έχουν παίξει...

Αν απευθύνομαι σε 15χρονα τότε με το δίκιο τους που να ξέρουν...

υ.γ. αν όσοι νομίζουν ότι το ΤΕΚΚΕΝ είναι κορυφή στα beat m up ας κοιτάξουν λίγο ποια είναι τα 2 παιχνίδια που έχουν επαγγελματίες παίκτες στην ιαπωνία...

Δημοσ.

για μενα ειναι κουλο να λες οτι το τεκκεν sucks σορρυ κιολας

το DoA το εχουμε λιωσει αναλογες ωρες και imo ηταν εξισου καλα

στις next gen console δεν τα εχω κοιταξει ομως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...