kabamaru21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 σε τραβηξε κανα παιχνιδι/ line up? ή σου ηρθε φλασια να παρεις ενα?
Toufas Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 το uncharted μου αρεσε πολυ οπως εχω πει πολλες φορες. το θεμα κοπιας ειναι λιγο συμαντικο, αλλα οχι απολυτο. δεν εχω δωσει ευκαιρια στο wii να πω την αληθεια, εχω ενα σωρο παιχνιδια και πιο πολυ εχω παιξει το mario kart. το καλοκαιρι θα παιξω πιο πολυ ελπιζω
gherudos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Toufas δυστυχώς όταν "έχεις" όλα τα παιχνίδια μιας κονσόλας στο πιάτο,δεν εκτιμάς καθόλου την κονσόλα και φυσικά ούτε τα παιχνίδια της.Το Wii για μένα είναι νεκρό(εννοώ το δικό μου wii) έχω τόσα παιχνίδια παίζω 5 λεπτά και τα πετάω στην άκρη.Από την άλλη στο PS3 που τα έχω χρυσοπληρώσει τα παίζω και μάλιστα τα εκτιμώ.Το Wii μου θα αναστηθεί την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το Fatal Frame 4 και το Zelda Under The Moonlight.
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Toufas δυστυχώς όταν "έχεις" όλα τα παιχνίδια μιας κονσόλας στο πιάτο,δεν εκτιμάς καθόλου την κονσόλα και φυσικά ούτε τα παιχνίδια της.Το Wii για μένα είναι νεκρό(εννοώ το δικό μου wii) έχω τόσα παιχνίδια παίζω 5 λεπτά και τα πετάω στην άκρη.Από την άλλη στο PS3 που τα έχω χρυσοπληρώσει τα παίζω και μάλιστα τα εκτιμώ.Το Wii μου θα αναστηθεί την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το Fatal Frame 4 και το Zelda Under The Moonlight. :shock::shock::shock::shock: WHAT>?
p3tran Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Toufas δυστυχώς όταν "έχεις" όλα τα παιχνίδια μιας κονσόλας στο πιάτο,δεν εκτιμάς καθόλου την κονσόλα και φυσικά ούτε τα παιχνίδια της.Το Wii για μένα είναι νεκρό(εννοώ το δικό μου wii) έχω τόσα παιχνίδια παίζω 5 λεπτά και τα πετάω στην άκρη.Από την άλλη στο PS3 που τα έχω χρυσοπληρώσει τα παίζω και μάλιστα τα εκτιμώ.Το Wii μου θα αναστηθεί την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το Fatal Frame 4 και το Zelda Under The Moonlight. κι εγω που τα αγορασα κανονικα καμια 25-30 του wii, τι καταλαβα ρε gherudo? σιγα που φταιει οτι ειναι κοπιες που βαριεται ο αλλος..
v0rtex Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 εγώ που τα έχω όλα πάντως μια χαρά το εκτιμώ το xboxάκι
nyne Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 κι εγω που τα αγορασα κανονικα καμια 25-30 του wii, τι καταλαβα ρε gherudo?σιγα που φταιει οτι ειναι κοπιες που βαριεται ο αλλος.. Το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα,ειναι η ποιοτητα και ποιοτητα στο wii δυστυχως(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)δεν υπαρχει...
xvagos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Η καλύτερη στρατηγική είναι να έχεις και τις 3 κονσόλες και από κάθε μία να παίρνεις (αυθεντικά εννοείται) τα καλύτερα (Τοπ 5) exclusive games . Πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός και να μην αγοράζεις ότι να είναι. Μόνο τα best of the best... Πχ. PS3 ---- - MG$4 - LittleBigPlanet - GOW3 XBOX360 ---------- - GoW - Lost Odyssey - Ninza Gaiden 2 Wii ---- - Mario Galaxy - Metroid 3 - Mario Kart Νομίζω καταλάβατε το σκεπτικό μου. Εγώ βέβαια παράτησα και επίσημα το console gaming και θα ξαναγυρίσω στο PC.
man_of_the_moon Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 PS3 ---- - MG$4 - LittleBigPlanet - GOW3 εεεε μεχρι σημερα με τους τιτλους που αναφερεις δεν υπαρχει λογος να εχει καποιος ps3 ..!
The_Edge Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Από το Sport24 που έχει αφιέρωμα στους τελικούς του Champions League... Top 10 CL γκολ σε video Νούμερο 1 Ζινεντίν Ζιντάν και τελικός του 2002... Τα λόγια είναι περιττά καθώς όλοι όσοι ασχολείστε με το ποδόσφαιρο είναι βέβαιο πως έχετε δει αρκετές φορές το γκολ του Γάλλου μάγου που όμοιο του μπορείτε να δείτε μόνο στο Playstation. Trolls!!! :-)
MiltoZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δεν φταίνε αυτοί που δεν ξέρουν και τίποτε άλλο. Ειδικά στους ποδοσφαιρόφιλους casuals έχει κάνει τρελό marketing η sony (χορηγός CL κλπ) Απλά δεν έχουν ιδέα για το θέμα, και ps1 να τους δώσεις δεν θα το καταλάβουν. Το παράδοξο είναι ότι συνήθως αν τεθεί ποτέ θέμα είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το brand μέχρι τελικής πτώσεως.
vvv23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Παρόλα αυτά ο συντάκτης δεν το είπε για να τονίσει το playstation αλλά το goal του zidane(σαν να έλεγε goal από άλλο πλανήτη).Απλά είπε την πιο γνωστή κονσόλα παιχνιδιών.Για αυτό δεν τον θεωρώ troll.Απλά λίγη διαφήμιση έκανε αλλά δεν trollare.
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 εδω μιλανε για εξομοιωτες και λενε gran turismo. το proevo σας πειραξε ρε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις