Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου θυμιζεις στις "διαμαχες" μεταξυ PCαδων και κονσολαδων για το ποια ειναι η καλυτερη gaming πλατφορμα, τα επιχειρηματα του στυλ, "Ναι, αλλα εγω μπορω να καιω CD και να γραφω κειμενα στο Word, εσυ μπορεις;;"

Του εδωσες ιδεα τωρα! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

<<Για μενα αυτο ειναι το μεγαλο του πλεονεκτημα....>>

ειλικρινα θα χαιρομουν stormwatch αν το αιτιολογουσες το παραπανω.με ενδιαφερει η αποψη σου.

<<Τραβα,τραβα,τραβα, το ξεχιλωσες εντελως....τοσο καιρο στο Live ειμαι και το χαλι που αναφερεις δεν το εχω αντιμετωπισει.

Μια χαρα σταθεροτατη η συνδεση και πολυ καλα Ping ,παρολο που δεν υπαρχουν Ελληνικοι servers (και εχω και HOL αν σου λεει κατι αυτο)>>

κανενα ξεχυλωμα.του οτι εσυ δεν εχεις προβλημα,δεν αναιρει την δικια μου εμπειρια.και να προσθεσω οτι το προβλημα με το cod2 ειχε επισημανθει (οπως με ειχε ενημερωσει ο φιλος μου με το ιδιο προβλημα) και απο σχετικα περιοδικα του αγγλικου τυπου.

<<Οσον αφορα το υπολοιπες σκεψεις σου, εχω την εντυπωση οτι ξεφευγεις εντελως απο το θεμα (που ειναι το online gaming) και το πας πολυ γενικοτερα.

Μου θυμιζεις στις "διαμαχες" μεταξυ PCαδων και κονσολαδων για το ποια ειναι η καλυτερη gaming πλατφορμα, τα επιχειρηματα του στυλ, "Ναι, αλλα εγω μπορω να καιω CD και να γραφω κειμενα στο Word, εσυ μπορεις;;>>

κανεις λαθος.μιλησα και για το ιδιο το γκειμινγκ καθαυτο και προεκτεινα την σημασια του και στα υπολοιπα.

ειλικρινα θα χαιρομουν stormwatch αν το αιτιολογουσες το παραπανω.με ενδιαφερει η αποψη σου.

Αυτοματισμος, ευκολια, ενιαια friends-list, Κλπ

κανενα ξεχυλωμα.του οτι εσυ δεν εχεις προβλημα,δεν αναιρει την δικια μου εμπειρια.και να προσθεσω οτι το προβλημα με το cod2 ειχε επισημανθει (οπως με ειχε ενημερωσει ο φιλος μου με το ιδιο προβλημα) και απο σχετικα περιοδικα του αγγλικου τυπου.

Επεσες και συ, ολως τυχαιως , σε ενα παιχνιδι που ειχε προβλημα αρχικα το οποιο διορθωθηκε με patch....Δικαιολογημενος, μονο αν η XLive εμπειρια σου περιοριστικε σε εναν μοναχα τιτλο και για περιορισμενο χρονικο διαστημα (ημερων)

Αλλιως μπορει, ως ΧΒΟΧ-νιουφηδες, να μην εχετε κανει σωστες ρυθμισεις (NAT κτλ) οποτε μπορω να βοηθησω ;)

κανεις λαθος.μιλησα και για το ιδιο το γκειμινγκ καθαυτο και προεκτεινα την σημασια του και στα υπολοιπα.

Τι κανω λαθος...εδω μου βαζεις σαν επιχειρημα οτι στο PC μπορουμε και μιλαμε στα forums...

PS:ελεος με τα quotes....

<<

Αυτοματισμος, ευκολια, ενιαια friends-list, Κλπ>>

μιλησα γιαυτα ηδη.μαλιστα αναφερα οτι ως ενα βαθμο τα πισι δεν εχουν να ζηλεψουν απο αυτα.μαλιστα εχουν να προσφερουν και περισσοτερα.αυτα για το ιδιο το γκειμινγ.

<<Επεσες και συ, ολως τυχαιως , σε ενα παιχνιδι που ειχε προβλημα αρχικα το οποιο διορθωθηκε με patch....Δικαιολογημενος, μονο αν η XLive εμπειρια σου περιοριστικε σε εναν μοναχα τιτλο και για περιορισμενο χρονικο διαστημα (ημερων)

Αλλιως μπορει, ως ΧΒΟΧ-νιουφηδες, να μην εχετε κανει σωστες ρυθμισεις (NAT κτλ) οποτε μπορω να βοηθησω ;)>>

πρωτα φταιει η γραμμη,τωρα φταιει ο noobismos μας.λυπαμαι τιποτα απο αυτα δεν ισχυει και τιποτα απο αυτα δεν αναιρει τα γεγονοτα.οποτε εμενω στην αποψη μου.

<<Τι κανω λαθος...εδω μου βαζεις σαν επιχειρημα οτι στο PC μπορουμε και μιλαμε στα forums...>>

ναι ειναι μια προεκταση της ονλινε εμπειριας.φυσικα και θα το αναφερω.

μιλησα γιαυτα ηδη.μαλιστα αναφερα οτι ως ενα βαθμο τα πισι δεν εχουν να ζηλεψουν απο αυτα.μαλιστα εχουν να προσφερουν και περισσοτερα.αυτα για το ιδιο το γκειμινγ.

Ως ενα βαθμο.... ;)

πρωτα φταιει η γραμμη,τωρα φταιει ο noobismos μας.

Ισως συνδυασμος και των δυο....

ναι ειναι μια προεκταση της ονλινε εμπειριας.φυσικα και θα το αναφερω.

Μου θυμιζεις στις "διαμαχες" μεταξυ PCαδων και κονσολαδων για το ποια ειναι η καλυτερη gaming πλατφορμα, τα επιχειρηματα του στυλ, "Ναι, αλλα εγω μπορω να καιω CD και να γραφω κειμενα στο Word, εσυ μπορεις;;"

PS: (ελεος με τα quotes)^2

<<Ως ενα βαθμο....>>

και ως αλλο ενα βαθμο υπερτερουν τα πισι σε καποια αλλα πραματα.μην παιζουμε με τις λεξεις τωρα.

<<Ισως συνδυασμος και των δυο....>>

συγνωμη συνεχιζεις;επιμενεις να μου προσαπτεις πραματα για τα οποια εισαι τελειως ανιδεος προκειμενου να στηριξεις τις θεσεις σου;λυπαμαι αλλα ετσι δεν γινεται σοβαρη συζητηση.

<<Μου θυμιζεις στις "διαμαχες" μεταξυ PCαδων και κονσολαδων για το ποια ειναι η καλυτερη gaming πλατφορμα, τα επιχειρηματα του στυλ, "Ναι, αλλα εγω μπορω να καιω CD και να γραφω κειμενα στο Word, εσυ μπορεις;;">>

παμε παλι.ναι ειναι μια προεκταση της ονλινε γκειμινγκ εμπειριας.φυσικα και θα το αναφερω.οταν ζυγιζουμε 2 καταστασεις τις ζυγιζουμε στο συνολο τους και οχι μονο ως προς τι μας συμφερει.

Καλα killik, οτι να'ναι....(οπως παντα)

Ειναι σαν να πρεπει να διαλεξεις μεταξυ ενος 205GTi και ενος σημερινου 1400αριου για να πας στην αναβαση της Αγ.Αννας και να μου θετεις σαν επειχηρημα οτι το δευτερο εχει μεγαλυτερο ντουλαπακι και θεσεις για δυο κοκα κολες

ευχαριστω.να συμπερανω δια της αποχωρηση σας,οτι για αλλη μια φορα εχω δικιο;

Θα μπορουσα να κανω quotes (αν θελεις μπορω να σου γραψω ενα tutorial πανω σε αυτο) με τις απαντησεις που σου εδωσα προηγουμενως...Πινγκ Πονγκ καταντησε....

Επισης, σιγα μην προσπαθησω να σου αλλαξω και τη γνωμη.Προσωπικα θεωρω οτι οι αποψεις σου στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ενας αχταρμας υπερβολης και ανοησιας με μερικες πινελιες πραγματικοτητας, αλλα μεχρι εκει....δικαιωμα σου να τις εκφραζεις

Καθομαι και διαβαζω τοση ωρα το chat που κανετε εδω και πραγματικα χαιρομαι που δεν εχω μαλια να μου πεφταν!

Ελεος killik το παληκαρι με επειχηρηματα σου εξηγησε 5 σωστα πραγματα και οι απαντησεις σου ηταν λες και εδεινες εξετασεις για δικηγορος - πολιτικος !

Φιλε σορυ λες ασυναρτησιες!

Δεν εισαι ικανος να κανεις ενα quote και καθεσε και μας αναλυεις με ενα ανιαρο τριασθλιο κατεβατο για την υπερτεροτητα του PC internet εναντι του LiVe ελεος φιλε !

Χαλαρωσε και βρες αλλο τροπο να χτυπησεις την τρισαθλια Microsoft και της αχρηστες υπηρεσιες!

Και το Halo 3 μην το παρεις γιατι δεν θα εχει το soundtrack μεσα (ασε που δεν θα μπορεις να το παιξει στο Live λογω των προβληματικων σερβερς του ειδικα την πρωτη μερα σκεψου 7 εκατομυρια θα παιζουν ταυτοχρονα) !!!!

Θα μπορουσα να κανω quotes (αν θελεις μπορω να σου γραψω ενα tutorial πανω σε αυτο) με τις απαντησεις που σου εδωσα προηγουμενως...Πινγκ Πονγκ καταντησε....

Επισης, σιγα μην προσπαθησω να σου αλλαξω και τη γνωμη.Προσωπικα θεωρω οτι οι αποψεις σου στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ενας αχταρμας υπερβολης και ανοησιας με μερικες πινελιες πραγματικοτητας, αλλα μεχρι εκει....δικαιωμα σου να τις εκφραζεις

μην μπαινεις στον κοπο να το κανεις.οι απαντησεις σου δεν ειχαν και καμια βαρυνουσα σημασια.κριμα διοτι με ενδιεφερε η γνωμη σου.i guess next u ll do better.

εκει που διαφωνω ειναι για τα κειμενα μου.ειχαν μπορω να πω αριστη επιχειρηματολογια,και επιμενω σε αυτο.

παντως ειλικρινα μην το θεωρεις υποτιμητικο να φευγεις απο μια συζητηση.feel free να την παρακολουθησεις τουλαχιστον.

<<Ελεος killik το παληκαρι με επειχηρηματα σου εξηγησε 5 σωστα πραγματα και οι απαντησεις σου ηταν λες και εδεινες εξετασεις για δικηγορος - πολιτικος !

Φιλε σορυ λες ασυναρτησιες! >>

επιχειρηματα 5 λεξεων και τυπου εισαι noobas ειναι ανευ σοβαρου σχολιασμου.

<<Δεν εισαι ικανος να κανεις ενα quote και καθεσε και μας αναλυεις με ενα ανιαρο τριασθλιο κατεβατο για την υπερτεροτητα του PC internet εναντι του LiVe ελεος φιλε ! >>

τα εισαγωγικα ειναι μερος του λογου μας.παντως περα απο τα τυπικα,τι εχεις να πεις για την ουσια των κειμενων μου;εξαλλου αυτο μετραει σε μια σοβαρη συζητηση.το περιεχομενο.

<<Χαλαρωσε και βρες αλλο τροπο να χτυπησεις την τρισαθλια Microsoft και της αχρηστες υπηρεσιες!

Και το Halo 3 μην το παρεις γιατι δεν θα εχει το soundtrack μεσα (ασε που δεν θα μπορεις να το παιξει στο Live λογω των προβληματικων σερβερς του ειδικα την πρωτη μερα σκεψου 7 εκατομυρια θα παιζουν ταυτοχρονα) !!!![/>>

λυπαμαι αλλα ειναι λιαν προφανεστατο οτι δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις τα κειμενα μου.λυπαμαι ειλικρινα.

Το ότι αναφέρεις το COD2 σαν παράδειγμα για τα προβλήματα σου στο Live δείχνει αυτόματα στους γνώστες ότι:

-αγόρασες την κονσόλα στο launch

-τότε που συνδεθηκες οι συνδέσεις στην Ελλάδα ήταν max 1mbit

-το παιχνίδι έγινε patched ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του αφού ειχε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρόβλημα κι όχι μόνο εδώ...

δηλαδή έχεις να παίξεις στο xbox live εδώ και 1.5 χρόνο...

προφανώς έπαιξες σε κάποιο φίλο σου ή πούλησες την κονσόλα γιατί αν συνέχιζες να ασχολείσαι θα ήξερες 5 πράγματα παραπάνω για το Live...

Τέλος το ότι το κλειστό σύστημα του live είναι το μεγάλο πλέονέκτημά του το δικαιολογεί μόνο μία πρόταση που οι χρήστες Online υπηρεσιών στο PC την αγνοούν..."NO CHEATERS"

τα υπόλοιπα περί friends list,voice chat,video chat, ignore player, recent players list ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τις υπηρεσίες που προσφέρει το live δεν στα αναφέρω γιατί δεν τα έχεις ανακαλύψει ακόμα ...

p.s. quote this...

respect στον Pytzamarama, man of the moon , stormwatch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...