Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου P3tran, με σχεδον οσα ειπες, ισως ο τροπος σου ειναι περιεργος και απολυτος και σε κανει να χανεις το "δικιο" σου..

Το ΧΒΟΧ ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη για πολλους και διαφορους λογους. Ας μη χανουμε το νοημα των games ομως μετρωντας πιξελ η οτιδηποτε αλλο.. Ας δουμε λιγο ποια κονσολα μας συμφερει ως gamers και ως καταναλωτες.. (Η αρχικη επιλογη δεν αλλαζει :P)

Τελος, οι διαφορες που λετε στα γραφικα, δεν ειναι τοσο μεγαλες κατα τη γνωμη μου αν και ειναι καλυτερα τα πραγματα στην τοστιερα :P (XBOX) {Για χαβαλε το ειπα, μη με φατε...)

ΥΓ : Το χειριστηριο του ΧΒΟΧ δε μπορω να το συνηθισω με τιποτα... Αν και εχω παιξει μονο 4-5 φορες :-D

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο βασικός λόγος που 2 φίλοι το πήραν (εγώ κ ο βοηθός μου,πιο πάνω) είναι γιατι με 2 ευρώ έχεις κατι να παίξεις, ισάξιο κ πολλές φορές (δυστυχώς για μένα) καλύτερο απο το ps3.

Δημοσ.
Ο βασικός λόγος που 2 φίλοι το πήραν (εγώ κ ο βοηθός μου,πιο πάνω) είναι γιατι με 2 ευρώ έχεις κατι να παίξεις, ισάξιο κ πολλές φορές (δυστυχώς για μένα) καλύτερο απο το ps3.

Σύμφωνοι, αλλά στην πορεία θα εκτιμήσετε και το online του.

Δημοσ.
Τελος, οι διαφορες που λετε στα γραφικα, δεν ειναι τοσο μεγαλες κατα τη γνωμη μου αν και ειναι καλυτερα τα πραγματα στην τοστιερα :P (XBOX) {Για χαβαλε το ειπα, μη με φατε...)

ΟΙ διαφορές είναι αρκετές.

Δοκίμασε σε ένα μέτριο PC να τρέξεις ένα Game με AA και μεγάλη ανάλυση και σύγκρινέ το μετά χωρίς AA και μικρότερη ανάλυση...

Λογικά στη δευτερη περίπτωση θα έχεις περισσότερα FPS αλλά αρκετά χειρότερα γραφικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρίχνουν...

Αμα έβαζαν τα ίδια γραφικά με του 360 στο PS, το κάθε Multiplatform θα σερνότανε...

Δημοσ.
Σύμφωνοι, αλλά στην πορεία θα εκτιμήσετε και το online του.

Ξέρω οτι το online είναι μεγάλη υπόθεση (απο το ps3) αλλά για να είμαι ειλικρινης περιμένω το update (απ`οτι ακούω μέσα στον Ιούνιο?) κ μετα θα κάνω συνδρομή μήπως κ γλυτώσω για περισσότερο καιρό το "μπάνιο".

Δημοσ.

Είναι άλλωστε γνωστό πόσο τσίγκος είναι ο εν λόγω κύριος.

Αφήστε και το πόσο του αρέσει να επιδεικνύει τις 2 του κονσόλες (άσχετα αν η μαύρη μαζεύει εδώ και μήνες σκόνη και κάνει καλό folding) και θέλει να είναι το αφεντικό ενώ δεν έχει τα φόντα. Άκου εκεί βοηθός...

Δημοσ.
Ξέρω οτι το online είναι μεγάλη υπόθεση (απο το ps3) αλλά για να είμαι ειλικρινης περιμένω το update (απ`οτι ακούω μέσα στον Ιούνιο?) κ μετα θα κάνω συνδρομή μήπως κ γλυτώσω για περισσότερο καιρό το "μπάνιο".

Δεν κάνεις κι άσχημα.... πάντως silver account για chat/ demos κλπ μπορείτε να φτιάξετε αν δεν το έχετε κάνει.

Δημοσ.

Όχι δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα...GTΑ βλέπεις...

Είναι άλλωστε γνωστό πόσο τσίγκος είναι ο εν λόγω κύριος...

..(άσχετα αν η μαύρη μαζεύει εδώ και μήνες σκόνη και κάνει καλό folding)...

Folding??? Ξέρεις τι ρεύμα καίει?

Δημοσ.
Δεν κάνεις κι άσχημα.... πάντως silver account για chat/ demos κλπ μπορείτε να φτιάξετε αν δεν το έχετε κάνει.

Προλαβαίνουμε νομίζεις... κάτι dvd από το eshop point Καβάλας μια εβδομάδα το συζητάμε ποιος θα πάει να τα πάρει.

Δημοσ.

καλημερα σε ολους. Χρονια παρακολουθω αυτη τη συζητηση απο την εποχη που οι μαχες γινονταν και στα threads των ειδησεων της καθε κονσολας και νιωθω την αναγκη να εκφρασω τα εξης:

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο χ υποστηρικτης της μιας κονσολας νιωθει ανυπερβλητη χαρα καθε φορα που βγαινει μια αρνητικη ειδηση για την αλλη κονσολα. Θα μου πειτε : νιωθει ετσι γιατι θεωρει τον αλλο αντιπαλο και θελει να του την πει. Το ιδιο ακριβως συνανταω οταν κανω μια συζητηση με φανατικο φιλο μιας ομαδας. Ρε δικε μου του λεω , δεν καταλαβαινεις οτι αν χασει η αντιπαλη ομαδα στην ευρωπη αυτο θα συνεπαγεται απωλεια βαθμων για την ελλαδα ,αρα και ενδεχομενως ζημια και για τη δικη σου ομαδα; και μου απανταει φυσικα: οχι δεν με νοιαζει αρκει να χασει γιατι εγω ετσι νιωθω ηδονη και θα μπορω να τουν τη πω!

Το ιδιο ακριβως συμβαινει και εδω με τις κονσολες. Ενω ειναι προς το συμφερον ολων μας ο ανταγωνισμος καποιοι δεν συμφωνουν.

Δηλαδη αγαπητε φιλε χ, αν λεμε αν, ερθει καποιος και σου παρει 10000 ευρω και μετα παρει 30000 απο τον "εχθρο" σου εσυ θα χαρεις επειδη εχασε τα τριπλα και φυσικα δεν θα λυπηθεις που χασατε και οι δυο χρηματα.

Ακριβως το ιδιο πραγμα συβαινει και εδω: Αντι να λυπασαι καθε φορα που διαβαζεις κατι αρνητικο για τον αντιπαλο σου, κατι δηλαδη που θα του στοιχισει, χαιρεσαι γιατι τωρα μπορεις να την πεις στον ψ. Φυσικα δεν λυπασαι αν ο αντιπαλος καταστραφει οικονομικα και μεινεις μονος σου χωρις ανταγωνισμο, πληρωνοντας αυριο ενα μεγαλυτερο ποσο για την καινουργια κονσολα, παχνιδια κλπ. Οχι φυσικα, δεν λυπασαι ,χαιρεσαι και μαλιστα εισαι γεματος ηδονη καθε φορα που ο αλλος χανει χωρις να αντιλαμβανεσαι οτι χανεις και εσυ.

Ε λοιπον δεν μπορω να το καταλαβω αυτο, δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να χαιρεται καποιος οταν χανει.

Υ.Σ συγνωμη για την ατονια των λεξεων αλλα γραφω απο pda που δεν ειχε καν ελληνικο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

καποια εποχη οι 360 owners ακουγανε συνεχεια οτι θα κλαινε μολις βγει το ps3

ε τωρα ειναι η εκδίκηση καπως :P

Δημοσ.
Υ.Σ συγνωμη για την ατονια των λεξεων αλλα γραφω απο pda που δεν ειχε καν ελληνικο πληκτρολογιο.

Χαρά στο κουράγιο σου!

Τουλάχιστον έχει Keyboard;

Γιατί αν είσαι με πενάκι υπολογίζω να έγραφες το Post κάνα 2ωρο... :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...