Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρχικό μήνυμα απο johnnypatras Εμφάνιση μηνυμάτων

Πωπω, βλέπω από εχθές να επικρατεί ένας τρελός πανικός με το gametrailers.com !

Και πραγματικά, αν κάτσει κάποιος και το δει ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις το θέμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιο λάθος έγινε παιδιά.

Επειδή το παρακολούθησα το θέμα στενά:

Πρώτα απ'όλα, φαίνεται πως στο επίμαχο κομμάτι του video, οι σκηνές είναι και οι 2 από το PS3. Δεν αντέστρεψαν δηλαδή βίντεο ή κάτι τέτοιο. Έπειτα, ΤΟΣΟ ηλίθιοι είναι που ήθελαν να παραπληροφορήσουν και άφησαν στο βίντεο του 360 να φαίνονται τα πλήκτρα του PS3 ;; Πόσο ηλίθιο είναι αυτό πια;

johnny εμένα πάντως το video μου φαίνεται ύποπτο.Και όχι γιατί στην θέση του xbox έβαλαν video του ps3 με τα κουμπιά του ps3 να φαίνονται.Αυτό ίσως έγινε απο λάθος.Αλλά επειδή στην θέση του ps3 έβαλαν αυτά που έβαλαν.Μπορεί να μπέρδεψε τα video του xbox με του ps3 και να μην πρόσεξε τα κουμπιά.Αλλα δεν πρόσεξε ότι στην θέση του ps3 έβαλε κάτι άθλιες συγκρούσεις?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μετα τα ψυχαναλυτικα ας επιστρεψουμε στην αρενα.

Ειπα για το GRID οτι ειναι καλυετρο στο 360 και ορισμενοι ξυνισαν.Παρτε κουκια

Cut Scenes

Test1- BMW Event Intro

360: 30fps (6.72% torn frames)

PS3: 28.226fps (39.52% torn frames)

Test2- Nissan Silvia Event Intro

360: 30fps (no torn frames)

PS3: 30fps (no torn frames)

Test3- Mustang Event Intro

360: 30fps (no torn frames)

PS3: 29.748fps (11.76% torn frames)

In-game tests

Test4- BMW Race Start, accelerate forwards

360: 30fps (v-locked)

PS3: 28.76fps (32.38% torn frames)

Test5- Nissan Silvia Race Start, accelerate forwards

PS3: 30fps (18.07% torn frames)

Test6- Mustang Race, accelerate forwards

PS3: 26.722fps (39.79% torn frames)

και ολα αυτα με μια PS3 εκδοση που εχει εμφανες dithering και 2ΑΑ!Kαταλαβατε τωρα και γιατι η PS3 εκδοση εχει απενεργοποιημενο το Vsync...

Kαι μιας και ειμαστε στα νουμερα παρτε και GTA4

GTA IV Frame Rate Tests

Test1

Old 360: 31.990fps

Old PS3: 26.460fps

New 360: 31.627fps (3.77% torn frames)

New PS3: 26.504fps

Test2

Old 360: 28.624fps

Old PS3: 23.452fps

New 360: 29.233fps (4.26% torn frames)

New PS3: 23.989fps

Test3

Old 360: 35.252fps

Old PS3: 29.041fps

New 360: 35.662fps (2.37% torn frames)

New PS3: 29.523fps

Test4

Old 360: 26.076fps

Old PS3: 26.081fps

New 360: 26.015fps (6.07% torn frames)

New PS3: 25.803fps

Test5

Old 360: 26.712fps

Old PS3: 23.781fps

New 360: 26.507fps (4.9% torn frames)

New PS3: 23.781fps

Test6

Old 360: 33.798fps

Old PS3: 28.313fps

New 360: 33.713fps (2.35% torn frames)

New PS3: 28.313fps

Πηγη:Beyond3D,EuroGamer

Αvτε να δουμε τωρα...

Δημοσ.

Και στα μούτρα να τους τα ρίχνεις και να τους μιλάς με στοιχεία και όχι με αερολογίες(Που συνήθως μιλάνε μερικοί από αυτούς και συνέχεια χτυπάνε το κλασικό εμένα όμως έχει blu-ray που το 360 δεν έχει) πάλι σε λένε κολλημένο και xbox360 funboys...

Από εκεί και πέρα τι να πεις ρε φίλε...

Δημοσ.

Τωρα το εχουν ριξει αλλου..

Τωρα δεν τους νοιαζει αρκει να παιζουν παιχνιδια και καλα οι συγκρισεις ειναι για τα xbox funboys ...

Σιγα τις διαφορες τωρα ... μας το γυρισαν το παραμυθι ...

Δημοσ.

Πάντως σε αυτό το άρθρο (αν και δεν το διάβασα όλο μόνο λίγο) εκτός απο όλα αυτά κάπου έλεγε ότι "ps3 GTA IV looks absolutely fantastic, and even factoring in zero anti-aliasing support and a lower resolution, in many scenarios it looks as good as the 360 version, if not better"

Δημοσ.

Ασε τα αρτιστικα στην ακρη.

Εδω μιλαμε με νουμερα για το τι υπαρχει κατω απο το καπο.

Το PS3 βολταρει λιγοτερα pixels,πιο αργα και με λιγοτερο ΑΑ απο οτι το 360 ενω βγηκε αργοτερα και ακριβοτερο.

Δημοσ.
Ασε τα αρτιστικα στην ακρη.

Εδω μιλαμε με νουμερα για το τι υπαρχει κατω απο το καπο.

Το PS3 βολταρει λιγοτερα pixels,πιο αργα και με λιγοτερο ΑΑ απο οτι το 360 ενω βγηκε αργοτερα και ακριβοτερο.

πως μετρανε τα fps και τα λοιπα?

Δημοσ.

Κ μόνο που παρουσιάζεται ενα παιχνίδι ισάξιο 360 με ps3 προσωπικά το θεωρώ ήττα για το ps3.

Αυτη τη νέα μόδα με τα pixels δεν την καταλαβαίνω.... Τι σημασία έχει στη θεωρία το πόσα pixels λιγότερ - περισσότερα έχει? Πρακτικά υπάρχει διαφορά ? Αν υπάρχει τότε μάλιστα... Αν όχι είναι ανούσιο να το αναφέρουμε. Το θέμα είναι οτι μετα απο τόσο καιρό το ps3 παλεύει να είναι ισάξιο στα multiplatforms (για οποιοδήποτε λόγο,δικαιολογημένα ή όχι). Έχω ps3 κοντά ένα χρόνο κ το πήρα με κλειστά τα μάτια γιατι πάντα είχα ps. Πριν 2 εβδομάδες περίπου πήρα κ 360 κ πιστεύω οτι έπρεπε να το έχω κάνει πολυ πιο νωρίς.

Δημοσ.

Eιναι 1 τυπας (grandmaster) με πολυ ακριβο εξοπλισμο που πλεον ανελαβε τεχνικες αναλυσεις στο Eurogamer και συνεργαζεται και με τον τρελο Quaz51

Ριξε ενα βλεφαρο

Δημοσ.
Πριν 2 εβδομάδες περίπου πήρα κ 360 κ πιστεύω οτι έπρεπε να το έχω κάνει πολυ πιο νωρίς.

Έπρεπε να το είχες κάνει τουλάχιστον πριν τον Αλέκο... δεν πειράζει όμως... σου έδειξα εγώ τον δρόμο να περπατήσεις με ασφάλεια!!!

Δημοσ.
Τον δρόμο της κονσόλας σου τον έδειξα εγώ με μεγάλη προσπάθεια αλλα ευτυχώς έμαθες....βοηθέ μου.

Έμαθα... είναι αλήθεια. Και σου έμαθα εγώ με την σειρά μου το xbox 360 μετά.

Δημοσ.

εχουνε εξοπλισμο που κανει capture πηγες (και hdmi) χωρις απολυτως καμια απωλεια,

και επειτα απο πανω εχουν γραψει κωδικα στο avisynth, το οποιο ειναι επαγγελματικο tool για post-processing και editing εφαρμογες.

ο εξοπλισμος λοιπον ειναι αρτιος. μενει να οριστει επακριβως η μεθοδολογια.

παρεπιπτοντως, οτιδηποτε εχω γραψει για gta και grid framerates, τα εχω γραψει πριν να βγει ο grandmaster στη φορα.

χαιρομαι που τα εργαλεια των ειδικων οχι μονο δε με διαψευδουν, αλλα ερχονται να υποστηριξουν με αποδειξεις και ακρως μετρησιμα στοιχεια αυτα που παρατηρω με το ματι.

Δημοσ.

^^^

Μόνο και μόνο για το live αξίζει να το πάρουν 2 φίλοι για να παίζουν παρέα. Η ευκολία που σου δίνει να κάνεις chat/ invite κλπ ανεξάρτητα με το τι παίζεις και με το πάτημα ενος κουμπιού, δεν υπάρχει πουθενά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...