Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι σαν να ερχεται καποιος στο σπιτι σου και αρχιζει να το κακολογει οτι ειναι κακοφτιαγμενο,τα επιπλα ειναι χαλια κτλ...δεν θα τον πεταγες με τις κλωτσιες εξω;
βασικά όχι θα συζητούσα μαζί του ;)
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν το σχόλιο "το τι ειναι εδώ μέσα ο κόσμος το έχει τούμπανο" το είχες κάνει με pm, ούτε πρόβλημα θα είχε δημιουργηθεί εξ'αρχής, αλλά και θα δεχόμουν να μου εξηγήσεις σε pm "τι στο καλό είναι αυτό που έχει ο κόσμος τούμπανο και προσωπικά ενστερνίζεσαι".

Αλλά πρόσεξε. Επέλεξες να κάνεις αυτή την κουβέντα δημόσια. Εκεί ακριβώς είναι και η ένσταση μου για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο site που σε φιλοξενεί. Λούσου τα επακόλουθα λοιπόν τώρα και πες μας την πραγματική σου άποψη για το insomnia δημόσια. Τι στο καλό λοιπόν είναι αυτό το site κατά την άποψη σου και "το έχει τούμπανο ο κόσμος" και αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από τη μεριά σου? Το να πετάς υπονοούμενα δημόσια και να τα εξηγείς με pm δεν είναι ιδιαίτερα έντιμο.

The_Edge πλακα μου κανεις ετσι?Σε λιγο θα μου πεις οτι κρυβομαι πισω απο τα πμ και δεν τα λεω ευθεως,τεσπα.λολ.

Τα ιδια που λεω παντα θα σου εγραφα,πραγματα που εχεις ακουσει ουκ ολιγες φορες οχι μονο απο μενα και οχι σε pm,αλλα με επιπλεον επιχειρημματα που δεν γινεται τα γραψω εδω,για λογους που θα καταλαβαινες οταν διαβαζες το pm.

ο admin δεν ειπε να το συνεχισουμε με pm αν θελουμε?

τεσπα δεν εχει νοημα να τα πουμε ουτε απο pm αστο.

Εγω πρεπει να ειμαι το προβλημα σε αυτο το φορουμ τελικα.

Δημοσ.
ρε σεις μην παιρνετε στα σοβαρα μερικα πραγματα!

οσοι διαβαζετε κι αλλα φορα (οχι μονο ελληνικα), θα εχετε ηδη διαπιστωσει οτι πλεον ο τυφλος playstationακιας ειναι το τσιρκο των forum παγκοσμιως. :-D

δεν τους ενδιαφερει η πραγματικοτητα.

δεν τους ενδιαφερει η ενημερωση.

δεν τους ενδιαφερουν καν τα videogames.

το μονο που τους απασχολει, ειναι να μην βλεπουν πουθενα γραμμενο τιποτα που να μειωνει τις "δυνατοτητες" του ps3,

ασχετως αν αυτες οι δυνατοτητες ητανε λογια του αερα..

:-D

κι οταν (αναποφευκτα) βλεπουν κατι τετοιο, ορμανε σαν τον ταυρο στο κοκκινο πανι,

αδιαφορωντας πληρως για το ποια ειναι η πραγματικοτητα, τι επιπλοκες θα εχει μια προσωπικη επιθεση, αν εχουν δικιο ή αδικο, κλπ κλπ κλπ

ολα τα παραπανω ειναι δευτερευοντα.

το μοναδικο πρωτευον για αυτους ειναι η αποσιωπηση της οποιας συγκριτικης αδυναμιας... ολα τα αλλα ειναι απλα ασημαντες λεπτομερειες...

αϊντε καλημερα και μη σκατε οι moderators. :-D

Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά μόλις τώρα περιέγραψες τι κάνεις ΚΑΙ εσύ :-)

Δημοσ.
The_Edge πλακα μου κανεις ετσι?Σε λιγο θα μου πεις οτι κρυβομαι πισω απο τα πμ και δεν τα λεω ευθεως,τεσπα.λολ.

Τα ιδια που λεω παντα θα σου εγραφα,πραγματα που εχεις ακουσει ουκ ολιγες φορες οχι μονο απο μενα και οχι σε pm,αλλα με επιπλεον επιχειρημματα που δεν γινεται τα γραψω εδω,για λογους που θα καταλαβαινες οταν διαβαζες το pm.

ο admin δεν ειπε να το συνεχισουμε με pm αν θελουμε?

τεσπα δεν εχει νοημα να τα πουμε ουτε απο pm αστο.

Εγω πρεπει να ειμαι το προβλημα σε αυτο το φορουμ τελικα.

Εσύ?? Μιλάς με υπονοούμενα για το insomnia? Όχι βέβαια. Ποτέ. lol

Εγώ το λήγω εδώ. Ένα ακόμα σχόλιο για το insomnia, ένα ακόμα υπονοούμενο και έφυγες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εσύ?? Μιλάς με υπονοούμενα για το insomnia? Όχι βέβαια. Ποτέ. lol

Εγώ το λήγω εδώ. Ένα ακόμα σχόλιο για το insomnia, ένα ακόμα υπονοούμενο και έφυγες.

Δεν μιλαω με υπονουομενα ,ευθεως εχω πει καποια πραγματα.Το να κοπανας ενα quote συνεχεια δεν μου λεει κατι.

Και θα σε παρακαλουσα να σταματησεις επιτελους να προκαλεις με ειρωνια και απειλες.

Δημοσ.

Δεν είναι απειλή, είναι η πολιτική του insomnia. Όλοι οι χρήστες που δε σέβονται το site, μιλάνε με υπονοούμενα για τη λειτουργία του κτλ, φεύγουν. Απλά με εσένα κάνουμε μια εξαίρεση και σου δίνουμε ακόμα μια ευκαιρία ;)

Δημοσ.
Με το συμπάθιο δηλαδή, αλλά μόλις τώρα περιέγραψες τι κάνεις ΚΑΙ εσύ :-)

μπα βαγγελακη. σου διαφευγει οτι εγω αυτα που γραφω ΙΣΧΥΟΥΝ.

αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα.. ;]

Δημοσ.
μπα βαγγελακη. σου διαφευγει οτι εγω αυτα που γραφω ΙΣΧΥΟΥΝ.

αυτη ειναι η ειδοποιος διαφορα.. ;]

εσυ και ο μπαμπης ο σουγιας εχετε μεινει

Δημοσ.

Εγω απορω με το κουραγιο μερικων ατομων που ακομα προσπαθουν να αντιπαραθεσουν τις αποψεις τους με φανατικους του ΧΒΟΧ.. Πραγματικα θα τα ειχα παρατησει εδω και καιρο (οπως και εκανα)..

Απλα αφηστε το thread να γινει ΧΒΟΧ360 rulez και τελειωνει η υποθεση.. Τσαμπα προσπαθειτε να μεταπεισετε η να ερθετε σε λογικη αντιπαραθεση με μερικους.. Δεν ειναι θεμα φορουμ, ειναι θεμα ατομων..

ΥΓ : Playstation3 rules!! Επειδη δεν ειμαστε hardcore gamers... (Εχουμε και pc για αυτο το σκοπο) χοχο!

Δημοσ.
Μπραβος σας συγχαρητηρια το διαλυσατε το τοπικ δυο σελιδες Off topic.

Ναι ρε... κρίμα. Και μέχρι τώρα πήγαινε τόσο καλά...

Δημοσ.
Ναι ρε... κρίμα. Και μέχρι τώρα πήγαινε τόσο καλά...

aXXAxxaAXXaAXxa

Ναι ρε γμτ... και είχα όνειρα για το τόπικ...

Κρίμα πραγματικά.. τόση δουλειά για το τπτ ;p

Δημοσ.
Εγω απορω με το κουραγιο μερικων ατομων που ακομα προσπαθουν να αντιπαραθεσουν τις αποψεις τους με φανατικους του ΧΒΟΧ.. Πραγματικα θα τα ειχα παρατησει εδω και καιρο (οπως και εκανα)..

Απλα αφηστε το thread να γινει ΧΒΟΧ360 rulez και τελειωνει η υποθεση.. Τσαμπα προσπαθειτε να μεταπεισετε η να ερθετε σε λογικη αντιπαραθεση με μερικους.. Δεν ειναι θεμα φορουμ, ειναι θεμα ατομων..

ΥΓ : Playstation3 rules!! Επειδη δεν ειμαστε hardcore gamers... (Εχουμε και pc για αυτο το σκοπο) χοχο!

φιλε μου το προβλημα ειναι οτι μερικοι δεν εχουν αντιληψη της πραγματικοτητας,

και ακομα και οταν αυτη τους χαιρεταει στα μουτρα, απλα βαζουν μεγαλυτερες παρωπιδες..

κανε μια ανασκοπηση να δεις τι εχει ειπωθει αυτα <<τα χρονια του Ps3>>.

οοοο,τι μαλακεια μπορεις να φανταστεις...

για παραδειγμα το gta..

2 χρονια γελαγανε μερικοι <<γνωστοι-αγνωστοι>> εδω μεσα,

λεγοντας οτι το gta θα ειναι ετσι κι αλλιως και στο 360 θα αλλαζεις dvdια στα διοδια,

ενω στο ps3 "ο cell θα μας εδειχνε την παντοδυναμια του".. (ειδες ποσο κλισε ακουγεται πια?)

βγηκε το παιχνιδι, ειδαμε τα αποτελεσματα, και αντι να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ μερικοι που μας σκοτιζαν τα @@,

μπηκαμε στη διαδικασια της υπερτατης μαλακυνσης εγκεφαλου, δηλ:

<<το gta ειναι 25% χαμηλοτερη αναλυση στο ps3, αλλα με καποιο μαγικο τροπο ειναι καλυτερο στα γραφικα>>

ε εχω αδικο αμα λεω οτι μερικοι το σκασανε απ'το ΠΙΚΠΑ, ή οχι?

προχτες παλι, γραφω σχολια για το grid που το ΕΙΔΑ και στα 3 φορμα, και τα σχολια-απαντησεις που διαβασα κυμαινονταν απο ηλιθια εως γελοια, επι της ουσιας τιποτα, ως συνηθως.

απλα μια μονιμη προσπαθεια γελοιοποιησης προκειμενου να γινει τι?

να πουμε οτι ο Χ πετρος ειναι μη-αντικειμενικος κλπ κλπ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (που τις στελνετε και με πμ),

ετσι ωστε εσεις που εχετε/σκεφτεστε για ps3, δεν χρειαζεται να μαθαινετε οτι πχ και το grid εχει χειροτερο framerate και tearing απο οτι στο pc και στο 360.

αυτο ειναι το νοημα μιας στηλης που λεγεται PS3 vs. 360?

για ξανασκεψου το καλυτερα κ. casual gamer..

δηλαδη θα γινεται μονιμα και σκοπιμα αποκρυψη της αληθειας (με ολα τα μεσα),

επειδη καποια ατομα εχουνε αποφασισει οτι για την επομενη δεκαετια της ζωης τους,

ο,τι καλυτερο θα τους συμβει ειναι ενα ..playstation?

και ο αλλος, που εχει πχ 2 κονσολες και ψαχνεται σε ποια απο τις 2 θα αγορασει κατι ωστε να εχει το μεγαλυτερο δυνατο ωφελος? στα @@ μας κι αυτος, ετσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...