TopGunZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Σε βρίσκω σωστό σε ότι αφορά τη φιλοσοφία. Όπως είπα, πάντα θα υπάρχουν και οι κολημένοι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον ημιμαθή πελάτη: αυτός που δεν ξέρει ίσως θέλει παραπάνω ώρα να ασχοληθείς, ενώ με τον ψαγμένο πρέπει απλά να δείξεις ότι δεν είσαι άσχετος....αυτός που νομίζει ότι ξέρει είναι που μπορεί να σου ζωγραφίσει μια απίστευτη "WTF" έκφραση στο πρόσωπο και να σε στείλει για ασπιρίνες!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Τωρα οσο για το θεμα του σταυρου δεν μιλαμε για ενα ποσοστο 50% αλλα πολλα ατομα δεν βολευονται με τον σταυρο του PS2 στο PRo απο οτι καταλαβαινω γενικος! Αρα δεν υπαρχει το ΣΤΑΝΤΑΡ οτι ο μοχλος του PS2 ειναι και ο απολυτος μοχλος για PRO ! Για pes το καλυτερο χειριστήριο ειναι αυτο του ps2.Εκτος αν παιζεις για πλακα pro και δεν ασχολεισαι ιδιαιτερα. Το R2 ειναι στην σωστη θεση και δεν υπαρχει καποιος που να εχει λιώσει τα προ και να μην το χρησιμοποιεί. PDS λες να εχουμε γνωριστει? Παντως αν διαβασεις αυτα πανω θα καταλαβεις τι πωλητης ειμαι !Φυσικα στον πελατη ποτε δεν περναω τι μου αρεσει αυτο το καιρο! Ενα 90% να χασεις τον/τους πελατη/ες το ξερω απο χερι που ατομα προσπαθουσαν να επιβαλουν ειτε PS3 , Wii , X360 και εχασαν πελατεια! Μακαρι να εισαι ετσι,γιατι εχεις απολυτο δικιο στο οτι χανουν πελατες αυτοι που προσπαθουν να επιβαλουν την μια η την αλλη κονσολα
modecris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον ημιμαθή πελάτη Υπάρχει,ο ημιμαθής πωλητής...
modecris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Το ξέρω,απλώς το έγραψα γιατί ο πελάτης έχει δικαίωμα στην ημιμάθεια,ο πωλητής όμως όχι.
TopGunZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 +1000 σε αυτό Απλά βέβαια ο πελάτης δεν μπορεί να καταλάβει ότι με την ημιμάθειά του ζημιώνεται κυρίως αυτός (όπως αντίστοιχα και ο πωλητής). Δυστυχώς όμως ζούμε στην εποχή που η πληροφορία είναι το νέο είδος νεοπλουτισμού, αν με πιάνεις
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς όμως ζούμε στην εποχή που η πληροφορία είναι το νέο είδος νεοπλουτισμού, αν με πιάνεις Αυτο πρεπει να παει για υπογραφη,αν καταλαβα καλα τι εννοεις:wink:.
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Tωρα ΚΑΙ σε καραμελα ΚΑΙ σε συσκευασια των 10 τεμαχιων Δεν χωραει σοβαρου σχολιασμου η παραπανω αποψη... και ομως το crysis ειναι η απολυτη αποδειξη οτι οι νεχτγεν κονσολες εχουν ξεπεραστει ηδη απο την τεχνολογια των πισι.οταν το dx10 δεν υποστηριζεται απο καμια κονσολα σε επιπεδο hardware (στο χβχ2 μερικως),ειναι λογικο να μην δουμε τα μεγιστα γραφικα του σε καμια κονσολα. εκει που σωζονται οι κονσολες ειναι η καθαρη τους ιπποδυναμη αλλα σε ποιοτικα χαρακτηριστικα αρχιζουν ηδη να μενουν πισω (gow κανεις ναι για καποιον που τον τυφλωνει ο φανατισμος σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση σοβαρου σχολιασμου.αλλα ας αναπτυξω λιγακι τις σκεψεις μου. θα μιλησω για την εμπειρα μου με το χβχ λαιβ.τα θετικα του ειναι η plugnplay φιλοσοφια του.βαζεις το δισκακι μεσα,συνδεεσαι αυτοματα και παιζεις ονλινε με τους ετοιμους σερβερς που βρισκεις μεσα στο χβχ λαιβ.η ολη διαδικασια ειναι απλη και γρηγορη. επισης ο αυτοματισμος δεν σταματαει μονο εκει αλλα προχωραει και στο update patches και προσθετων μπονους maps,themes ktl.επισης το ετοιμο chat voice και η διαχειριση λιστας φιλων ειναι το λιγοτερο καλοφτιαγμενη και φυσικα ευπροσδεχτη. ας παμε ομως στα αρνητικα. καταρχας ειναι το θεμα της τιμης.βρισκω ικανοποιητικη την τιμη συνδρομης του xbx live gold αλλα οι τιμες στα υπολοιπα οπως Maps,arcade games κτλ ειναι λιγακι τσιμπημενες. ομως οσο καλη και ναναι η τιμη της μς δεν ανταγωνιζεται το δωρεαν ονλινε των πισι. το κυριοτερο μειονεχτημα ομως ειναι η κλειστη αρχιτεκτονικη του χβχ λαιβ. τι σημαινει αυτο. καταρχας ο ογκος των επισημων σερβερς για να παιξεις ενα παιχνιδι ειναι πολυ λιγοτερος απο αυτον στα πισι γκειμς.στο πισι ονλινε,η ανεπισημοτητα των σερβερς τους δεν μειωνει την αξιοπιστια τους.αντιθετως η επισημοτητα των σερβερς στο χβχ λαιβ δεν εξασφαλιζει και την ομαλη λειτουργια τους. πχ σε ορισμενα παιχνιδια,κυριως στα cod,η ονλινε λειτουργια των παιχνιδιων ειναι το λιγοτερο προβληματικη.συνεχομενα disconnects,αθλια Pings και το γεγονος οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω επιτυχως το voice chat ταυτοχρονα με τον φιλο μου.φυσικα τα πχ αυτα ειναι η μειοψηφια αλλα το γεγονος παραμενει οτι τα λεφτα της συνδρομης που πληρωνω δεν πιανουν την πληρη αξια τους. προχωραμε στο επομενο μεινονεκτημα της κλειστης αρχιτεκτονικης του λαιβ που ειναι και το σημαντικοτερο. αυτο ειναι η αναπτυξη του ονλινε community σε ολες του τις πλευρες.η μς φυσικα και εχει κανει αξιεπαινες προσπαθειες στο να καλλιεργησει το δικο της ονλινε community.τα gamertags,ta rankings,ta achievements,η εγγενη υποστηριξη clans μεσα απο τα ιδια τα παιχνιδια,τα happenigs ολα αυτα αποτελουν σημαντικα θετικα στοιχεια της ολης προσπαθειας αυτης.ομως αν προσεξετε το community της εξακολουθει να εκφραζεται μεσα απο το πισι.δεν συμφωνειτε οτι αυτη την στιγμη εκθετουμε τις αποψεις μας και μιλαμε για τα αγαπημενα μας χβχ παιχνιδια μεσω του πισι,σε ενα ονλινε φορουμ;με λιγα λογια στο τομεα της επικοινωνιας το λαιβ ειναι ακομα στα σπαργανα. και η επικοινωνια για μια ονλινε community για μενα τουλαχιστον,το πιο σημαντικο στοιχειο για μια ονλινε εμπειρια παιχνιδου.θα δωσω το τυπικο παραδειγμα του wow.εκει ισχυει μια συνδρομη για να παιξεις αλλα δεστε η ελευθερη φιλοσοφια του πισι ονλινε που οδηγησε:σε αναριθμητα guilds,clans,σε απιστευτα σαιτς με οδηγους,mods,addons (ola free),στην δυνατοτητα οι παιχτες να φτιαχουν και να παρουσιαζουν τα δικα τους βιντεακια και συστημα παιχνιδιου,στο να δινουν λυσεις εκει που ακομα και η επισημη εταιρεια δεν μπορουσε,ακομα και την δυνατοτητα να παιξουν ατομα το παιχνιδι χωρις να ειναι αναγκασμενοι να πληρωσουν την συνδρομη.και πολλα αλλα αναριθμητα παραδειγματα τα οποια προωθουν την κοινωνικοτητα,ομαδικοτητα,την εκφραση και τελος την ιδια την απολαυση του παιχνιδιου.πιστευω να πιανετε την εικονα του τι προσπαθω να πω. επισης να προσθεσω οτι κατα εμενα η αυτοματοποιηση του χβχ λαιβ δεν ειναι και τοσο μοναδικη.ενας καλος,εμπειρος πισι υser που εχει μια σταθερη πισι πλατφορμα,ειναι ικανος να τρεξει και να παιξει ενα ονλινε παιχνιδι σε δευτερολεπτα.δοξα τω θεο υπαρχουν αναριθμητα προγραμματα που βελτιωνουν την ονλινε εμπειρια και την φερνουν στα ιδια επιπεδα με αυτα του χβχ λαιβ αν οχι σε καλυτερα.teamspeak,gamespy,fraps ειναι λιγα απο αυτα που υπαρχουν.και φυσικα το κυριοτερο η δυνατοτητα που εχει ο καθε user να σηκωσει ενα σερβερ η να βρει ενα απο τους αναριθμητους σερβερς ωστε να να παιξει ενα παιχνιδι,το οποιο μπορει ναναι απο private μεχρι ultra-social(ακομα θυμαμαι τις επικες μαχες με 100ατομα στο cod2uo),και απο απλα ματς αναμεσα σε φιλους μεχρι σε επαγγελματικους αγωνες για επισημα game tournaments. αυτα τα ολιγα απο μενα.σιγουρα το χβχ λαιβ,δεν το αμφισβητω,ειναι κατι που αξιζει κανεις να δωσει μια συνδρομη και σιγουρα θα ευχαριστηθει αλλα απο αποψη πληροτητας και περιεχομενου δεν συναγωνιζεται με τιποτα το πισι ονλινε. αυτα και ελπιζω οτι τα γραφομενα μου αξιζουν ενα σοβαρο σχολιασμο (η οχι
modecris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ομως αν προσεξετε το community της εξακολουθει να εκφραζεται μεσα απο το πισι.δεν συμφωνειτε οτι αυτη την στιγμη εκθετουμε τις αποψεις μας και μιλαμε για τα αγαπημενα μας χβχ παιχνιδια μεσω του πισι,σε ενα ονλινε φορουμ;με λιγα λογια στο τομεα της επικοινωνιας το λαιβ ειναι ακομα στα σπαργανα.Κανείς δεν είπε (πως θα μπορούσε άλλωστε) πως το live πήρε την σκυτάλη της επικοινωνίας από το pc.Και εσύ όμως ενώ παίζεις Gow δεν πας στο pc για να πεις/γράψεις κάτι στον συμπαίχτη σου...
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Κανείς δεν είπε (πως θα μπορούσε άλλωστε) πως το live πήρε την σκυτάλη της επικοινωνίας από το pc.Και εσύ όμως ενώ παίζεις Gow δεν πας στο pc για να πεις/γράψεις κάτι στον συμπαίχτη σου... pardon? ****************
modecris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Η επικοινωνία στο live βρίσκετε εκεί ακριβώς που πρέπει,in game. Αν εννοούσες κάτι άλλο,συμπάθα με.
Pytzamarama Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 O killik δεν ξερει να κανει ουτε quote...κατα τα αλλα προσαπτει χαρακτηρισμους. Εχεις μπλεξει μαλλον το chat σε τιποτα dating σελιδες με το gaming. Εδω μιλαμε για το δευτερο. Το xbox LIVE ειναι με διαφορα το καλυτερο gaming δικτυο. Oσοι γνωριζουν (κριμα που μαλλον δεν ανηκεις σε αυτη τη παρεα ),μπορουν να το εκτιμησουν... Επισης να εχεις καμια crapoσυνδεση δεν σου φταιει κανεις. Σε εμενα πανε ολα απροβληματιστα...
Stormwatch Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 το κυριοτερο μειονεχτημα ομως ειναι η κλειστη αρχιτεκτονικη του χβχ λαιβ. Για μενα αυτο ειναι το μεγαλο του πλεονεκτημα.... πχ σε ορισμενα παιχνιδια,κυριως στα cod,η ονλινε λειτουργια των παιχνιδιων ειναι το λιγοτερο προβληματικη.συνεχομενα disconnects,αθλια Pings και το γεγονος οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω επιτυχως το voice chat ταυτοχρονα με τον φιλο μου. Τραβα,τραβα,τραβα, το ξεχιλωσες εντελως....τοσο καιρο στο Live ειμαι και το χαλι που αναφερεις δεν το εχω αντιμετωπισει. Μια χαρα σταθεροτατη η συνδεση και πολυ καλα Ping ,παρολο που δεν υπαρχουν Ελληνικοι servers (και εχω και HOL αν σου λεει κατι αυτο) Οσον αφορα το υπολοιπες σκεψεις σου, εχω την εντυπωση οτι ξεφευγεις εντελως απο το θεμα (που ειναι το online gaming) και το πας πολυ γενικοτερα. Μου θυμιζεις στις "διαμαχες" μεταξυ PCαδων και κονσολαδων για το ποια ειναι η καλυτερη gaming πλατφορμα, τα επιχειρηματα του στυλ, "Ναι, αλλα εγω μπορω να καιω CD και να γραφω κειμενα στο Word, εσυ μπορεις;;"
KilliK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 <<O killik δεν ξερει να κανει ουτε quote...κατα τα αλλα προσαπτει χαρακτηρισμους.>> δεν ξερω να δενω και τα κορδονια μου.αλλα ουτε αυτο με εμποδισε να λεω την αποψη μου. <<Εχεις μπλεξει μαλλον το chat σε τιποτα dating σελιδες με το gaming.>> αμα εσυ αυτο καταλαβες,τοτε ενισχυεις τον χαρακτηρισμο μου. <<Εδω μιλαμε για το δευτερο. Το xbox LIVE ειναι με διαφορα το καλυτερο gaming δικτυο. Oσοι γνωριζουν (κριμα που μαλλον δεν ανηκεις σε αυτη τη παρεα ),μπορουν να το εκτιμησουν...>> φυσικα υπαρχει και ο θεος.και υπαρχει διοτι ...Oh wait.. <<Επισης να εχεις καμια crapoσυνδεση δεν σου φταιει κανεις. Σε εμενα πανε ολα απροβληματιστα...>> μια χαρα ειναι η συνδεση μου.ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλα παιχνιδια,ουτε στο πισι,ουτε στο χβχ.ξεχασα να αναφερω οτι ιδια προβληματα ειχαν και δυο φιλοι μου.αυτα περι crapsyndesis. ειλικρινα πυτζαμαρα θα πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο μαζι μου :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις