Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι σε εσενα (ειναι προφανες με ποιον "συνομιλουσα").

Δεν μας λες το αστειο να γελασουμε και εμεις?

Ένα ποστ παραπάνω είχα αναφέρει τον όρο gamers και είδα λίγο πιο κάτω την απάντηση σου και ψιλοφούντωσα...

No worries κατα τα άλλα. :-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε Teo εχεις καταλαβει οτι εδω χαβαλεδιαζουμε σε ενα τυπικο vs thread?

Πες το δικο σου,θα πω το δικο μου,θα πει το δικο του.

Αυτα ειναι τα vs threads...καθαρα ψυχαγωγικος ο χαρακτηρας τους

Δημοσ.

ΑΑ γι αυτο ειναι αυτο το χαος εδω μεσα και δεν μπορει να σταθει ορθιο τιποτα, υποτιμουμε ελευθερα, οκ τοτε θα το εχω υποψη μου αυτο!;)

Δημοσ.

Δεν ειναι κατα βαση χαος.Χαος γινεται οταν καποιοι χρηστες δεν αντιλαμβανονται το λογο υπαρξης του.

Μιλανε για αδικιες,κακομεταχειριση,ατιμη κΕνωνια κτλ λες και ο HAL εχει τιποτα μετοχες ή εχει παντρευτει την ανηψια του Bill.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαζι σου 1000% αν ολοι το εβλεπαν ετσι.Δεν ειναι ομως ετσι Pytzamarama και το ξερεις.Εχουν γινει τσακωμοι και εχουν ειπωθει πραγματα που μονο για την πλακα και για τον χαβαλε δεν ειναι.

Δημοσ.
Που ξερεις εσυ οτι ειναι μπαρουφα?? Και που ξερω εγω η καθε εικονα που θα ποσταρεις ( γενικα μιλωντας ) ειναι real και οχι ρετουσαρισμενη και fake..

Το blu ray το θεωρεις αχρηστο, οκ αποψη σου, δικαιωμα σου να βλεπεις ταινιες σε dvd αλλα κι εγω βλεπω ταινιες σε blu ray ;) Οταν με το καλο προσθεσει το 360 το blu ray γιατι πλεον τα παιχνιδια δεν θα χωρανε σε ενα dvd, να δουμε τοτε:P

Αλλωστε τα ιδια ακριβως λεγανε και για το ps2 αλλα και για το psone βεβαια ασχετα αν και οι δυο κονσολες ειχαν τεραστια επιτυχια...

Μιλαω γενικα στους χρηστες 360 που φερονται φανατισμενα και θελουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους ειτε αυτα ειναι λανθασμενα ειτε οχι. Δεν αναφερομαι αμεσα σε σενα :-) Εσυ αν και καθαρα με υποκειμενικες αποψεις κρατας ενα επιπεδο απο τα ποστ που βλεπω εδω.

εγω βλεπω εργα ετσι :

c11apturelv1.jpg

οταν μου βρεις 3 παιχνιδια (μιας και ειναι ps3)που ειναι σε bluray και το δουλευουν για το παιχνιδι και μονο το bluray και δεν υπαρχει τροπος να μπει πουθενα αλλου επειδη η xboxκασελα δεν εχει bluray να δεις οτι κανεις δεν θα λεει οτι το bluray ειναι ασχετο σε μια κονσολα στο θεμα της κονσολας*

. μην σου πω αυτα που λεγανε για το παλιο xbox οτι ειναι gtp επειδη ειναι multimedia center και κονσολα και οχι σκετο κονσολα οπως θα πρεπε να ειναι.

****το metal gear ειναι ασυμπιεστο, αρα μονο αδυναμια δείχνει..

Δημοσ.

πως είναι δυνατόν να μην γίνει χαμός ρε παιδιά όταν μπαίνουν άτομα εδώ με απόψεις όπως uncharted=30% του ps3 και το ps3 είναι καλύτερο λόγο bluray.απορώ με το κουράγιο μερικών εδωμεσα που κάθονται και απαντάνε με κατεβατά.τουλάχιστον ο pds και τα αλλα παιδιά όπως ο xvagos είναι λογικά και μπορείς να ανταλλάξεις και μια άποψη μαζί τους.

Δημοσ.
εγω βλεπω εργα ετσι :

c11apturelv1.jpg

οταν μου βρεις 3 παιχνιδια (μιας και ειναι ps3)που ειναι σε bluray και το δουλευουν για το παιχνιδι και μονο το bluray και δεν υπαρχει τροπος να μπει πουθενα αλλου επειδη η xboxκασελα δεν εχει bluray να δεις οτι κανεις δεν θα λεει οτι το bluray ειναι ασχετο σε μια κονσολα στο θεμα της κονσολας*

. μην σου πω αυτα που λεγανε για το παλιο xbox οτι ειναι gtp επειδη ειναι multimedia center και κονσολα και οχι σκετο κονσολα οπως θα πρεπε να ειναι.

****το metal gear ειναι ασυμπιεστο, αρα μονο αδυναμια δείχνει..

Εσυ ως φακελους βλεπεις τις ταινιες??:lol: Εγω σαν ταινιες παντως τις βλεπω:P Τεσπα το τι μεγεθος θα εχει ενα παιχνιδι δεν εξαρταται απο την σονυ αλλα απο τις εταιριες παραγωγης software. Προς το παρον τα παιχνιδια εχουν μεγεθος dual layer dvd. Και ειναι λογικο γιατι ακομα ειναι νωρις. Ομως, θα μπορουν να φτιαχτουν παιχνιδια με μεγαλυτερη αναλυση και αποδοση γιατι το ps3 δινει πολλα περιθωρια χωρητικοτητας... Παρε ενα παιχνιδι του ps2 την εποχη που πρωτοβγηκε με ενα απο τα τελευταια που βγηκαν ;)

Οσον αφορα το blu ray, τα ιδια λεγανε για το cd που χρησιμοποιουσε το psone, για το dvd που χρησιμοποιουσε το ps2 και φυσικα η ιστορια επαναλαμβανεται....

Δημοσ.
πως είναι δυνατόν να μην γίνει χαμός ρε παιδιά όταν μπαίνουν άτομα εδώ με απόψεις όπως uncharted=30% του ps3 και το ps3 είναι καλύτερο λόγο bluray.απορώ με το κουράγιο μερικών εδωμεσα που κάθονται και απαντάνε με κατεβατά.τουλάχιστον ο pds και τα αλλα παιδιά όπως ο xvagos είναι λογικά και μπορείς να ανταλλάξεις και μια άποψη μαζί τους.

ενω αποψεις του στυλ.. το 360 ειναι τελειο, ps3 sucks, τα παιχνιδια του 360 ειναι φοβερα, του ps3 ειναι χαλια.. Ποοοολυ τεκμηριωμενες, τι να πω

Δημοσ.

ωραίος ο toufas δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ την χρησιμότητα του blue ray όταν έχουμε τις ταχύτητες αυτές στο internet και φυσικά τη πρόσβαση σε δεδομένα.

Δημοσ.

οχι δεν ειναι ετσι. ετσι τα λεει η sony. απο ποτε η αναλυση ειναι κριτηριo χωρητικότητας? τοτε το νεο doom ποσα τερα θα ειναι? γιατι λενε για textures 128000x128000. αν ο προγραμματιστης ειναι καλος, σου κανει παπαδες σε 64kb (demoscene, theprodukt και αλλα απειρα)

και dvd εχω απο τοτε που ειχε βγει το creative με την mpeg καρτα σε εναν cyrix 200+ αρα οτι μου λες δεν κανει register.

Δημοσ.
Ομως, θα μπορουν να φτιαχτουν παιχνιδια με μεγαλυτερη αναλυση και αποδοση γιατι το ps3 δινει πολλα περιθωρια χωρητικοτητας...

μήπως δεν σου φτάνει και το 1080p να φτιάξουμε καμια καλύτερη ανάλυση για να αξιοποιήσει το bluray. η sony ετοιμάζει και ένα update που θα μετατρέπει την 7800 του ps3 σε 9800 για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα νέα games.

μακράν οι ποιο άσχετες απόψεις που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό σε λίγο θα σε κράξουν και οι ps3fans. τι να πω ρε παιδιά προσπαθώ να μην τσακώνομαι αλλα έλεος μερικά άτομα είναι σαν να ζούνε στον δικό τους κόσμο.

ενω αποψεις του στυλ.. το 360 ειναι τελειο, ps3 sucks, τα παιχνιδια του 360 ειναι φοβερα, του ps3 ειναι χαλια.. Ποοοολυ τεκμηριωμενες, τι να πω

εγώ προσωπικά καταδικάζω τέτοιες απόψεις και λίγα άτομα εδώ είναι τόσο απόλυτα.αλλα δεν βλέπω κανέναν ps3fan να απαντάει στις δικες σου λανθασμένες απόψεις.εκεί φαίνεται ποιος είναι αντικειμενικός.

Δημοσ.
μήπως δεν σου φτάνει και το 1080p να φτιάξουμε καμια καλύτερη ανάλυση για να αξιοποιήσει το bluray. η sony ετοιμάζει και ένα update που θα μετατρέπει την 7800 του ps3 σε 9800 για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα νέα games.

μακράν οι ποιο άσχετες απόψεις που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό σε λίγο θα σε κράξουν και οι ps3fans. τι να πω ρε παιδιά προσπαθώ να μην τσακώνομαι αλλα έλεος μερικά άτομα είναι σαν να ζούνε στον δικό τους κόσμο.

εγώ προσωπικά καταδικάζω τέτοιες απόψεις και λίγα άτομα εδώ είναι τόσο απόλυτα.αλλα δεν βλέπω κανέναν ps3fan να απαντάει στις δικες σου λανθασμένες απόψεις.εκεί φαίνεται ποιος είναι αντικειμενικός.

για πες μου τοτε εσυ αφου λες οτι δεν εχουν σχεση το μεγεθος ενος παιχνιδιου με την αναλυση, γιατι εσυ τα ξερεις ολα και οι αποψεις σου αναμφισβητητες, γιατι ενα παχνιδι προ 4ετων ηταν 1-2gb ενω τωρα τα παιχνιδια φτανουν τα 5-6 gb και βαλε? Να με φερεις στον δικο σου κοσμο της γνωσης

Υ.Γ παντως μαρεσει πολυ ο τροπος σου ρε παιδι μου, αυτην την συμπεριφορα εχουν στον δικο σου κοσμο??

Δημοσ.

teo κακά τα ψέματα το blu-ray η $ονυ το έβαλε για να προωθήσει τις ταινίες υψηλής ανάλυσης και όχι με γνώμονα τα games.

Κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν χρειάζεται 50GB δεδομένων. Ήμαρτον δηλαδή... Η χωρητικότητα αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την υπάρχουσα γενιά των κονσολών. Ας πάρουμε παράδειγμα το καλύτερο οπτικά παιχνίδι που υπάρχει μέχρι σήμερα, το Crysis. Πες μου σε παρακαλώ πόσο χώρο χρειάζεται; Όσο και μεγάλες να είναι οι υφές δεν πιάνουν τόσο χώρο, πόσο μάλλον που υπάρχουν τεχνικές συμπίεσης που κάνουν θαύματα.

Απλώς για την $ονυ είναι ακόμα ένα φτηνό κόλπο εντυπωσιασμού.

Μπορεί σε 3-4 χρόνια να έχει κάποιο νόημα, αλλά όχι σήμερα.

Υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι μέχρι τώρα που εικάζεται πως θα πιάνει τα 50GB του Blu-ray, το MGS4. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι... να δεις πόσο εύκολα γεμίζει ο δίσκος σου από ταινίες και μουσική και να είναι και ασυμπίεστα έτσι; Όχι Divx και mp3, αλλά .vob και .wav ;)

Δημοσ.
teo κακά τα ψέματα το blu-ray η $ονυ το έβαλε για να προωθήσει τις ταινίες υψηλής ανάλυσης και όχι με γνώμονα τα games.

Κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν χρειάζεται 50GB δεδομένων. Ήμαρτον δηλαδή... Η χωρητικότητα αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την υπάρχουσα γενιά των κονσολών. Ας πάρουμε παράδειγμα το καλύτερο οπτικά παιχνίδι που υπάρχει μέχρι σήμερα, το Crysis. Πες μου σε παρακαλώ πόσο χώρο χρειάζεται; Όσο και μεγάλες να είναι οι υφές δεν πιάνουν τόσο χώρο, πόσο μάλλον που υπάρχουν τεχνικές συμπίεσης που κάνουν θαύματα.

Απλώς για την $ονυ είναι ακόμα ένα φτηνό κόλπο εντυπωσιασμού.

Μπορεί σε 3-4 χρόνια να έχει κάποιο νόημα, αλλά όχι σήμερα.

Υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι μέχρι τώρα που εικάζεται πως θα πιάνει τα 50GB του Blu-ray, το MGS4. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι... να δεις πόσο εύκολα γεμίζει ο δίσκος σου από ταινίες και μουσική και να είναι και ασυμπίεστα έτσι; Όχι Divx και mp3, αλλά .vob και .wav ;)

Οτι παιζει το μαρκετινγκ μεσα εννοειται, δεν διαφωνω καθολου, μην ξεχναμε η Σονυ μια ακομα εταιρια ειναι με συμφεροντα. Τωρα οσον αφορα τα παιχνιδια, ειπα πως τωρα η χωρητικοτητα των παιχνιδιων φτανει μεχρι και το μεγεθος ενος dual layer dvd. Μεγεθος bluray θα εχουν το MGS και το GT5 ειχα διαβασει.

Απο κει και περα με σωστο προγραμματισμο ενα αρχειο μπορει να πιασει ελαχιστον χωρο και να κανει θαυματα, τωρα γιατι δεν τα συμπιεζουν, τι παιζει δεν μπορω να απαντησω, συμφεροντα? Με την ιδια λογικη και το dvd ειναι αχρηστο. Αυτο που ισχυριστικα και ειχες αυτην την συμπεριφορα την ακρως υποτιμητηκη ειναι οτι το ps3 δινει πολλα περιθωρια στους παραγωγους software για να δημιουργησουν games που ειναι ακομα πιο ρεαλιστικα.

Τωρα αυτο που ειπε ο toufas οτι ""αν ο προγραμματιστης ειναι καλος, σου κανει παπαδες σε 64kb "" μπορει καποιος να απαντησει γιατι δεν το συμπιεζουν και τα προγραμματα πλεον εχουν τοσο μεγαλα μεγεθη??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...