Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο σε πειραξε ετσι?

Τα σχολια αυτα που γινονται συνεχως και απο αλλα μελη και οχι μονο και η σκεψη οτι βρε μπας και...εχει δικιο,δεν σου περασαν απο το μυαλο σαν admin,ετσι?

Δεν θα ηθελα να σου μεταφερω σχολια xbox fans,wii fans και ps3 fans σε pm που εχω λαβει για αυτο το κομματι(Console Games)του κατα τα αλλα πολυ καλου insomnia(σε οτι παρακολουθω τουλαχιστον).

Παντως αν βαλεις στον τιτλο console games(οnly 360) να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναποσταρω.Δεν το λεω ειρωνικα.

Τεσπα το εξαντλησαμε το θεμα,ας επιστρεψουμε στο θεμα.

Ps3 sucks.

'Οχι αγαπητέ δε το εξαντλήσαμε

Το αν ο άλλος είναι αντικειμενικός η όχι για τη κονσόλα του δεν είναι θέμα του insomnia. Το αν περισσότεροι έχουν μια συγκεκριμένη κονσόλα ούτε πάλι δικό μας θέμα είναι. Γι'αυτό υπάρχουν τα vs topics όπου ο καθένας θα πεί τα δικά του. 'Ετσι γινόταν και θα γίνεται σε όλα τα forums αρκέτα μεγαλύτερα του insomnia όπου οι "μάχες" μεταξύ των χρηστών είναι αρκετά συχνές.

Βέβαια η μνήμη για όσους από ps3 μεριά φωνάζουν είναι επιλεκτική και βλέπω μια επίθεση από χρήστες που είναι και moderators σε άλλο site το οποίο τυχαίνει να έχουν στην υπογραφή τους. Το κατα πόσο είναι αυτό σωστό το αφήνω να το κρίνουν άλλοι.

Η προσπάθεια σου pds να εμφανιστείς αντικειμενικός είναι τουλάχιστον αστεία. Τουλάχιστον σεβάσου το forum στο οποίο φιλοξενείσαι με τα όποια ελαττώματα του εσύ πιστεύεις έχει και μην επανέρχεσαι σε άσχετες κατηγορίες. Κριτική δεχόμαστε φτάνει να είναι καλοπροαίρετη και με επιχειρήματα κάτι που θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω ότι θα κάνεις. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις υπάρχουν τα pm.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν μπορεί να είναι αληθές βρε συ γιατί απλά δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να δείξεις πόσο τοις εκατό των δυνατοτήτων μιας κονσόλας χρησιμοποιείς. Είναι αστείο πραγματικά.

Για τις photos και τις αναλύσεις που αμφισβητείς, κάνε μία επίσκεψη στο forum του beyond3d στο section των κονσολών.Και πριν αρχίσεις να αμφισβητείς για την εγκυρότητά του, να σου επισημάνω πως πολλές αναλύσεις γίνονται από άτομα με πολλές τεχνικές γνώσεις, πολλοί είναι developers και στις 3 κονσόλες.

Και οι απαντήσεις τους τεκμηριώνονται τεχνικά. Αν έχεις και κάποιες γνώσεις σε θέματα γραφικών, θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εκεί. Και γενικά, όχι μόνο για κονσόλες.

Δεν το θεωρώ άχρηστο, το θεωρώ ως επί το πλείστον περιττό σε αυτή την γενιά. Πες μου αν θες να σου βρω τα posts, μην ξαναγράφω τα ίδια.

Επίσης, αν υπάρξει blu ray στο 360, είτε ενσωματωμένο, είτε ως addon, να είσαι σίγουρος πως θα είναι για αναπαραγωγή ταινιών και μόνο.;)

ΟΚ, αν και με συμπεριέλαβες στο εσάς, πιστέυω πως εν τέλει ήταν λάθος σου "εν τη ρύμη των γραφομένων σου".

Δεν υπάρχουν μόνο 360 χρήστες που τα κάνουν αυτά εκεί είναι το λάθος σου πάντως. Κοίτα και τις 2 όχθες του ποταμού.;)

100% αντικειμενικός θα ήμουν το λιγότερο αλαζόνας να ισχυριστώ πως είμαι, έχω κι εγώ προτιμήσεις όπως ο καθένας, αλλα πιστεύω αρκετά από αυτά που γράφω όταν αναφέρομαι σε τεχνικές συγκρίσεις, είναι αντικειμενικά και δεν χωρούν αμφισβήτησης. Όποιος διαφωνεί, το συζητάμε και βρίσκουμε την άκρη.;)

το site που μου προτεινες θα το κοιταξω γιατι ειναι ωραιο πραμα να μαθαινεις :-).

Εσενα οχι δεν σε συμπεριελαβα στους καμμενους γιατι μπορει να υποστηριζεις το "απεναντι" στρατοπεδο αλλα ο τροπος σου ειναι ευγενεστατος και προσπαθεις να εισαι αντικειμενικος και αν ημουν σε κατι απεναντι σου αποτομος συγνωμη:rolleyes: απλα ειμαι εκνευρισμενος με ατομα εδω μεσα που ειναι εντελως καμμενα.

Αναφερομαι σε ατομα βλεπε Pytzamarama που αλλαζουν το επιπεδο του thread τελειως.

Δημοσ.
1)Σχεδόν πάντα γίνονται μπάχαλο κ όλα τα άλλα...

2)Το έχουμε καταλάβει.. το 360 είναι τέλειο, πολύ καλύτερο απο το ps3 και μάλιστα δεν χαλάει κιόλας σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις χρηστών του insomnia..

Επίσης το ps3 δεν έχει καλά παιχνίδια, μιάς και σε φάσεις τρέχει σε λιγότερα fps και κάνει τα μάτια μας να πονάνε..

Επίσης το blue ray είναι γτπ και περιμένουμε το 360 με αυτό που θα είναι πιο γρήγορο το drive για να μαμήσει..

Επίσης το install είναι γτπ αλλα το gta χωρίς σκληρό για cache είναι unplayable..

Επίσης το mgs θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατάτα και μάλιστα το online του ακόμα περισσότερο...

Επίσης οποιαδήποτε παιχνίδια ΘΑ βγούν είναι ανάξια λόγου.. άσχετα αμα όλοι μιλάνε για το gow2/ng2/alan wake που πάνω κάτω θα βγουν τέλη08/αρχές09

Επίσης ΟΛΑ τα παιχνίδια αναιξαιρέτως είναι εξώφθαλμα καλύτερα και μάλιστα στο ps3 πλησιάζουν τα όρια του τραγικού...

ΌΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ γυρίζουν γύρω απο τα παραπάνω.. αναμασόντας και ξαναγράφοντας και ξανασχολιάζοντας και ξαναματαβρίζοντας και πάει λέγοντας.. Λέξη πιο ισχυρή απο το τέλμα δεν μπορώ να βρώ...

Δεν έχω δει να ειπωθεί απο κάποιον...

Το uncharted μαμεί.. το rrod είναι μεγάλη μλκεια.. η γενικά κάτι καλό για το ps3/κακό για το 360...

Σχεδόν γραφικές καταστάσεις..

Υγ: Δυστυχώς δεν βλέπω "gamers" με την όμορφη έννοια του όρου, τριγύρω... :| Αν υπήρχαν gamers δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα..

ΕΛΕΟΣ, η υπερβολη στην υπερβολη αλλα τεσπα, ασε τον τρελο στην τρελα του xixi:lol:

Δημοσ.
Υγ: Δυστυχώς δεν βλέπω "gamers" με την όμορφη έννοια του όρου, τριγύρω... :| Αν υπήρχαν gamers δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα..

Καλέ μου άνθρωπεεε!Χρυσή κουβέντα!:-):-):-):-)

Παιδιά, έχετε αντιληφθεί ότι όσο βελτιώνεται η εμπειρία του gaming, τόσο φθίνει η ποιότητα των gamers?Κρίμα δεν είναι?Εχουμε τόσο hitech gaming εμπειρία με σχετικά προσιτές τιμές, και αντί να τα φχαριστιόμαστε, μετράμε fps και ΑΑ!:mad:

Με τα παραπάνω κλείνει η συμμετοχή μου σε αυτό το τόπικ, ανευ απροόπτου.

Δημοσ.

Βρε,βρε ολοι οι χθεσινοι γινανε gamers πλεον...και εχουν και αποψη περι καψιματος.

Τους πηρε ο μπαμπας PS2 και εχουν γνωμη.

Νιουφηδες χρειαζεστε φροντιστηριο.Μετα ξαναμιλαμε

ΥΓ:Η καραμελα με το "επιπεδο" μπορει να ληξει plz?

Δημοσ.
1)Σχεδόν πάντα γίνονται μπάχαλο κ όλα τα άλλα...

Ναι. Ξανασυμμαζεύονται όμως γιατί μεταφέρονται τα posts εδώ. Είναι σαν ένα thread-καταβόθρα, ας πούμε.:-D

2)Το έχουμε καταλάβει.. το 360 είναι τέλειο, πολύ καλύτερο απο το ps3 και μάλιστα δεν χαλάει κιόλας σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις χρηστών του insomnia..

Επίσης το ps3 δεν έχει καλά παιχνίδια, μιάς και σε φάσεις τρέχει σε λιγότερα fps και κάνει τα μάτια μας να πονάνε..

Επίσης το blue ray είναι γτπ και περιμένουμε το 360 με αυτό που θα είναι πιο γρήγορο το drive για να μαμήσει..

Επίσης το install είναι γτπ αλλα το gta χωρίς σκληρό για cache είναι unplayable..

Επίσης το mgs θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατάτα και μάλιστα το online του ακόμα περισσότερο...

Επίσης οποιαδήποτε παιχνίδια ΘΑ βγούν είναι ανάξια λόγου.. άσχετα αμα όλοι μιλάνε για το gow2/ng2/alan wake που πάνω κάτω θα βγουν τέλη08/αρχές09

Επίσης ΟΛΑ τα παιχνίδια αναιξαιρέτως είναι εξώφθαλμα καλύτερα και μάλιστα στο ps3 πλησιάζουν τα όρια του τραγικού...

ΌΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ γυρίζουν γύρω απο τα παραπάνω.. αναμασόντας και ξαναγράφοντας και ξανασχολιάζοντας και ξαναματαβρίζοντας και πάει λέγοντας.. Λέξη πιο ισχυρή απο το τέλμα δεν μπορώ να βρώ...

Δεν έχω δει να ειπωθεί απο κάποιον...

Το uncharted μαμεί.. το rrod είναι μεγάλη μλκεια.. η γενικά κάτι καλό για το ps3/κακό για το 360...

Σχεδόν γραφικές καταστάσεις..

Πέρα από τις τεχνικές συγκρίσεις που αναφέρεις σε κάποιες προτάσεις σου και οποίες δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην γίνονται πεδίο ανάλυσης ή/και αντιπαράθεσης, για τα υπόλοιπα φαινόμενα έχει να κάνει περισσότερο με τα σχόλια των χρηστών του forum.

Πολύ πιθανόν να έχει να κάνει και με την εγκατεστημένη βάση χρηστών της κάθε κονσόλας στην Ελλάδα ( ειδικά στην Ελλάδα, που το 360 φλασάρεται).

Από άποψη νέων και ειδήσεων π.χ. βλέπω ότι τα sticky threads γίνονται τακτικά και σε καθημερινή βάση updated για νέα για όλες τις κονσόλες.

3)Έχουμε εγγραφεί εδώ πάνω κάτω την ίδια περίοδο (σε ρίχνω κ ένα 6μηνο ;p) + την anonymous περίοδο... Αυτό ίσως να μου δίνει το δικαίωμα να έχω διαβάσει αρκετές αηδίες τα τελευταία χρόνια (χωρίς απαραίτητα να τις έχω σχολιάσει)
Είσαι πιο παλιός εσύ, γεγονός.:P Εξάλλου εγώ σπάνια συμμετέχω ενεργά. Απλά, σε στιγμές βαρεμάρας/ ή διαλείμματος από διάβασμα π.χ. έχω διαβάσει threads από την αρχή τους γιατί απορούσα πώς γίνονται κάποιες τόσο έντονες αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν απαντήσεις πολλές εκεί.

4)Τα πόστ είναι για να σχολιάζονται...

Δεν νομίζω πως έδειξα κάπου να διαφωνώ με αυτό σαν principle. Εννοείται.

greekteo, χαίρομαι.:-)

Από εκεί και πέρα, μπορεί ο τρόπος του Pytzamarama στον οποίον π.χ. αναφέρεσαι να σου φαίνεται απότομος ή κάπως, είναι γεγονός όμως πως θέτει κάποια ερωτήματα ( και βασικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα κι εγώ αν έγραφα/συμμετείχα ενεργά επί μήνες για ένα θέμα κι έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύω τα προφανή). Πολύ κρίσιμα.

Δεν είναι κακό να υπάρχει και πείραγμα καλοπροαίρετο, αλλα να προχωρά παράλληλα και η κουβέντα. Αρκεί να μην χάνεται ο έλεγχος.

Αν δεν υπάρξει και λίγος χαβαλές και καζούρα, πώς θα ζήσουμε άλλωστε;:-D

Δημοσ.

@S2Katana παντα υπηρχαν κοντρες.Δεν σημαινει οτι φθινει η ποιοτητα του gamers.Μαλλον δεν εχεις ζησει τις κοντρες Spectrum-αδων / C64-αδων,Amiga-αδων / ST-αδων...(ειχαμε και ανοιγμενες μυτες και μετρημα σκαλιων τοτε...ωραια χρονια :D)

Χαβαλες να γινεται

Δημοσ.
Βρε,βρε ολοι οι χθεσινοι γινανε gamers πλεον...και εχουν και αποψη περι καψιματος.

α σορρυ δεν ηξερα οτι εσυ φυτρωσες με ενα 360 στο χερι.. gimme a break man. Φυσικα και ΕΧΩ αποψη, ΕΙΧΑ και ΘΑ ΕΧΩ!! Αμα θες σωστη αντιμετωπισει κανε και αναλογα ποστ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το αν ο άλλος είναι αντικειμενικός η όχι για τη κονσόλα του δεν είναι θέμα του insomnia. Το αν περισσότεροι έχουν μια συγκεκριμένη κονσόλα ούτε πάλι δικό μας θέμα είναι. Γι'αυτό υπάρχουν τα vs topics όπου ο καθένας θα πεί τα δικά του. 'Ετσι γινόταν και θα γίνεται σε όλα τα forums αρκέτα μεγαλύτερα του insomnia όπου οι "μάχες" μεταξύ των χρηστών είναι αρκετά συχνές.

Oχι δεν ειναι,αλλα για να εχουν μαζευτει ολοι αυτοι οι ''αντικειμενικοι'' εδω μεσα επετρεψε μου να πιστευω οτι μονο τυχαιο δεν ειναι.

'Βέβαια η μνήμη για όσους από ps3 μεριά φωνάζουν είναι επιλεκτική και βλέπω μια επίθεση από χρήστες που είναι και moderators σε άλλο site το οποίο τυχαίνει να έχουν στην υπογραφή τους. Το κατα πόσο είναι αυτό σωστό το αφήνω να το κρίνουν άλλοι.

Για εξηγησε μου που ειναι το λαθος.Γιατι σε εμενα αναφερεσαι.Τα σχολια μου για το insomnia σε εκεινο το site ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που εχω κανει ευθεως εδω, προηγηθηκαν αυτα που εχω κανει εδω.Και τα εκανα οταν δεν ημουν mod(αλλα το τελευταιο δεν εχει καμια σημασια)

Επιπλεον τα περισσοτερα αν οχι ολα εγιναν μετα απο αδικαιολογητο ban μου εδω.

Πραγματικα θελω να μου εξηγησεις που ειναι το κακο λοιπον.

Η προσπάθεια σου pds να εμφανιστείς αντικειμενικός είναι τουλάχιστον αστεία.

Αυτο το αφηνω στους αλλους να το κρινουν.:-)

Τουλάχιστον σεβάσου το forum στο οποίο φιλοξενείσαι με τα όποια ελαττώματα του εσύ πιστεύεις έχει και μην επανέρχεσαι σε άσχετες κατηγορίες. Κριτική δεχόμαστε φτάνει να είναι καλοπροαίρετη και με επιχειρήματα κάτι που θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω ότι θα κάνεις. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις υπάρχουν τα pm.

Δεν εχω βρισει κανεναν ουτε προκαλεσει,οποτε το σεβομαι το φορουμ νομιζω.Αν η κριτικη ειναι μη σεβασμος τοτε οκ.

Μαλιστα,και γιατι αμφιβαλεις οτι ειναι καλοπροαιρετη η κριτικη μου και χωρις επιχειρηματα.Αμφιβαλω αν εχεις διαβασει κανα ποστ μου.

Μαλλον και εσυ δεν εισαι καλυτερος απο τους αλλους,καθως φανταζομαι οτι μου εβαλες την ταμπελα ''ps3fanboy'' επειδη υπερασπιζομαι το ps3 μετα απο το καθημερινο θαψιμο που παρακολουθω.

Ειναι οσο πιο καλοπροαιρετη φανταζεσαι και ειδικα μετα απο αυτα που εχουν γινει,οπως ban σε ps3 fans επειδη επειδη εκαναν το λαθος να αναφερουν οτι γινεται πρωταθλημα στο ps3forums,συνεχεις προσβολες απο συγκεκριμενα μελη που δεν τιμωρουνται κ.α.

Εσενα λοιπον σε πειραξε που κατηγορω το φορουμ σου...ουτε καν σκεφτεσαι οτι βρε μπας και εχει αυτος και αλλα μελη(γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που το διαβαζεις ενα τετοιο παραπονο)καποιο δικιο.

Ο κοσμος το χει τουμπανο..λεμε.:P

Τεσπα οτι νομιζει ο καθενας,συζητηση κανουμε.

Δημοσ.

Αυτό αν θές διευκρίνησε λίγο σε ποιόν αναφέρεται για να ξέρω να βάλω τα γέλια ή όχι..

Δημοσ.
Τι να πω, εγώ δεν το είχα δει το βιντεάκι που πόσταρε ο john2gr, απλά απ'ο,τι είχα ακούσει. Βλέποντας το βιντεάκι είναι προφανής η παραπληροφόρηση που προσπάθησαν να επιτύχουν.

αυτο ουτε εγω το ειχα δει, ο τυπος δεν χρησιμοποιει καν την τεχνικη της μισης αληθειας, λεει καταφορα ψεματα.

Για το ίδιο το παιχνίδι, βλέποντας και τα τελευταία βιντεάκια από την PD, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις...αλλά καμία σχέση με το cgi video που παρουσιάστηκε τότε, έτσι; Μην κοροιδευόμαστε τώρα....

διαφωνω, παρα πολλα στοιχεια εχουν περασει στην playable εκδοση, οι εκρηξεις, οι φωτια που πιανουν οι ανθρωποι, το animation οταν τους πυροβολας, η λεπτομερεια στα οπλα, σιγουρα δεν ειναι σαν το CGI αλλα εχει φτασει πολυ κοντα.

Μιας που το ανέφερες πάντως, το πόση ώρα θα πάρει να γίνει εγκατάσταση έχει να κάνει και με το πόσο κατακερματισμένα είναι τα αρχεία που πρέπει να αντιγραφούν....καμία σχέση π.χ. να μεταφέρεις 5GB από 5 αρχεία του 1GB με 5GB από 1.000.000 αρχεία των 5ΜΒ. Οι χρόνοι θα διαφέρουν τραγικά.

Εξακολουθω να εχω την ιδια αποψη με αυτη που σου ειπα πριν, το παιχνιδι φτιαχτηκε για να παιζει και σε 360, αρα δεν ειναι αδυνατον να ξεπερνουσε σε μεγεθος ενα dvd, ακομα και αν υποθεσουμε οτι η Ps3 εκδοση ειχε περισσοτερο ασυμπιεστο ηχο, η textures, μπορουσαν καλιστα να βρουν 5GB ελευθερα στο blu-ray δισκακι που θα εβαζαν τα αρχεια που θα εκαναν Install ετσι ωστε να γινει η διαδικασια γρηγορα.

Στο Burnout Paradise οι 2 εκδόσεις ήταν καθαρά ισάξιες, από ανάλυση, framerates, view distance κτλ.

Και η lead platform όντως ήταν η έκδοση για PS3.

Σε 2 άλλες περιπτώσεις όπου η engine κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία με την SONY, και αναφέρομαι σε DIRT και GRID, η έκδοση για 360 είναι ανώτερη.

η engine ομως φτιαχτηκε ωστε να ειναι multiplatform , δεν χρησιμοποιει τα δυνατα σημεια του ps3 , Cell blu-ray, γιατι αν το εκανε δεν θα γινοταν port σε 360, και αυτο δεν το ηθελε η codemasters.

Αυτό για εμένα δείχνει ότι : όπου έχουμε lead platform το 360, το PS3 "struggles" να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Όπου έχουμε lead platform το PS3, το 360 άνετα φτάνει στα ίδια επίπεδα ή και τα ξεπερνά.

η ταση με τα ελαχιστα multiplatforms που ειχαν σαν lead to PS3 μεχρι στιγμης αυτη ειναι.

Για την κάρτα μνήμης δεν βλέπω να υπήρξε κάποιο θέμα "αποτυχίας", απλά κάποια στιγμή αύξησε την χωρητικότητά της. Πού είναι το πρόβλημα;

το προβλημα ειναι οτι αφου εκανε την πατατα να βγαλει 360 χωρις δισκο, περιοριζε τα downloadble games στο μεγεθος της πρωτης καρτας μνημης των 65ΜB, οταν ομως ειδε οτι ο ανταγωνισμος ειναι σε θεση να βγαλει μεγαλυτερα και καλυτερα downloadable games, αποφασισε να δωσει μεγαλυτερο λασκο στον περιορισμο και να βγαλει μεγαλυτερη καρτα, κανοντας οσους ειχαν core να χρειαζονται να αγορασουν νεα καρτα.

Στο hd-dvd ΟΚ, απέτυχε, αλλά δεν ήταν ο στόχος της να επικρατήσει σαν format.
οχι και αυτο ειναι το σπαστικο, δεν την ενδιεφερε να επικρατησει το hd-dvd ,απλα ηθελε να κανει ζημια στο blu-ray εξου και τα 150Μ που πηγαν (στραφι τελικα) στην συμφωνια με την Paramount.
HDMI, δεν προσθέτει καμία παραπάνω χρηστικότητα, το έκανε απλά επειδή μπορούσε να το κάνει και είχε και τρομερή πίεση ότι η κονσόλα της δεν έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( αποτέλεσμα του marketing της SONY).

ε κολοτουμπα δεν ειναι αυτο? που διαφωνεις?

Πωπω, βλέπω από εχθές να επικρατεί ένας τρελός πανικός με το gametrailers.com !

Και πραγματικά, αν κάτσει κάποιος και το δει ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις το θέμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιο λάθος έγινε παιδιά.

το θεμα με το gametrailers εχει ξεκινησει εδω και πολλους μηνες, οταν χρηστες PS3 λεγαν οτι στην δικη τους κονσολα το παιχνιδι του εκαστοτε συγκριτικου δεν εδειχνε οπως αυτοι το παρουσιαζαν , τελικα αποκαλυφθηκε οτι δεν χρησιμοποιουσαν τα καλυτερα settings για το PS3, και τωρα βγαινει στην φορα αυτο, που μαλιστα χρησιμοποιει υλικο απο PS3 για να δειξει τις καλες συγκρουσεις στο 360, ενω στο PS3 δειχνει μη θεαμτικες συγκρουσεις, με δεδομενη την προιστορια τους λοιπον, εγω το μονο λαθος που βλεπω ειναι οτι δεν καλυψαν τα συμβολα του Ps3 στο υλικο που υποτιθεται ηταν απο 360, και τους επιασαν.

Δημοσ.
greekteo, χαίρομαι.:-)

Από εκεί και πέρα, μπορεί ο τρόπος του Pytzamarama στον οποίον π.χ. αναφέρεσαι να σου φαίνεται απότομος ή κάπως, είναι γεγονός όμως πως θέτει κάποια ερωτήματα ( και βασικά δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα κι εγώ αν έγραφα/συμμετείχα ενεργά επί μήνες για ένα θέμα κι έπρεπε συνεχώς να αποδεικνύω τα προφανή). Πολύ κρίσιμα.

Δεν είναι κακό να υπάρχει και πείραγμα καλοπροαίρετο, αλλα να προχωρά παράλληλα και η κουβέντα. Αρκεί να μην χάνεται ο έλεγχος.

Αν δεν υπάρξει και λίγος χαβαλές και καζούρα, πώς θα ζήσουμε άλλωστε;:-D

δεν συμφωνω γιατι κι εγω ισχυριζομαι και αποδεικνυω τα αντιθετα δεν σημαινει πως πρεπει να εχω καυστικη συμπεριφορα.;)

Δημοσ.
Αυτό αν θές διευκρίνησε λίγο σε ποιόν αναφέρεται για να ξέρω να βάλω τα γέλια ή όχι..

Οχι σε εσενα (ειναι προφανες με ποιον "συνομιλουσα").

Δεν μας λες το αστειο να γελασουμε και εμεις?

Δημοσ.
Κοιτα το παραπανω ποστ και πες τις αγνωστες λεξεις

Και αν δεν εισαι μεγαλομετοχος...coolαρε!

Θα σου πω τα εξης.. ΣΕΒΑΣΜΟΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εσυ τις ξερεις αυτες τις λεξεις ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...