Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ναι, δίκιο έχεις....μια ματιά μόνο να ρίξεις στο site της υπογραφής σου για παράδειγμα θα δεις τι σχόλια γράφονται όχι απο 1 ή 2 μέλη , αλλά από ολόκληρη μερίδα χρηστών για την ανταγωνιστική τους κονσόλα (360).

Φιλε μου το ps3forums ειναι ενα φορουμ για ps3 και κρατα το καλυτερο δυνατο επιπεδο που θα μπορουσε(λογο της φυσεως του να ασχολειται μονο με μια κονσολα).Εδω(insomnia) μιλαμε για ενα και καλα ''αντικειμενικο'' για ολες τις κονσολες φορουμ που τα σχολια ειναι μακραν χειροτερα και fanboyστικα απο αυτα του ps3forums.Εκτος εξαιρεσεων.Μην κανουμε τετοιες συγκρισεις.

Επισης τα σχολια αυτα για το insomnia δεν σε προβληματιζουν?(και δεν προερχονται μονο απο το ps3forums σιγουρα).Ολοι την ιδια εικονα εχουν γι αυτο το φορουμ.Ο κοσμος το χει τουμπανο λοιπον..

Και εσυ μου κατηγορεις το ps3forums που κρατα το καλυτερο δυνατο επιπεδο για fan site..

τεσπα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και να ψάξω φιλαράκι δε θα βρω τίποτα γιατί αυτό που λες δεν ισχύει απλά...

Αν ψαχνεις εδω, εισαι σε λαθος μερος γιατι ολα τα αρνητικα που απο τοσα τα εχετε κανειτοσα τα εχετε πει εσεις και δεν χρειαστηκε να αναφερει κατι καποιος ps3 χρηστης

Δημοσ.
Οσον αφορα για το site αυτο αν διαβαζες το thread που λες θα ηξερες ακριβως τι συνεβει και ο αδικος λογος που φαγανε ban τα παιδια και δεν θα το ανεφερες καθολου.

Δεν μιλώ για το συγκεκριμένο thread, μιλώ για την γενικότερη αντιμετώπιση. Αλλά pls μην το συνεχίσουμε, αδικούμε και το site και δεν είναι και δεοντολογικό θεωρώ αυτό που κάνουμε. Και sorry που το ξεκίνησα κιόλας , απλά μου έδωσες κατά κάποιο τρόπο αφορμή με προηγούμενο ποστ σου.

ΥΓ. : Sorry ρε pds, αλλά πρκλήθηκα με το post που έκανε περί "αθώων ps3 users", όταν ξέρουμε πολύ καλα πως υπάρχει φανατισμός και από τις 2 πλευρές. Δεν μπορώ να ακούω τέτοιες γελοιότητες.

Διαφωνώ με την οπτική σου βέβαια αλλά τέλος πάντων.Θα παρακαλούσα να μην το συνεχίζουμε καθώς εγώ το ξεκίνησα κι αισθάνομαι και άσχημα.

Let's stick to the subject.

Οσον αφορα για το ποσοστο, οπως ο καθενας απο εσας μετραει τα pixels ενα ενα για να δουν πιο συστημα υπερεχει ετσι κι εγω αναφερω απλα τι γραφεται στα υπολοιπα φορα..
Μόνο που το ένα είναι fact, αδιαμφισβήτητο, γεγονός. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό είναι για εμένα ή εσένα π.χ. .

Ενώ το άλλο απλά μπαρουφολογία και ένδειξη άγνοιας.

Το οτι το 360 εχει dvd ενω το ps3 blu ray ειναι fanboystiko??
Έχω εξηγήσει και πρόσφατα και παλαιότερα γιατί θεωρώ πως είναι αποτυχημένη η επιλογή τοποθέτησης blu ray στο PS3. Επειδή δεν μπορώ να ξαναγράφω τα ίδια, πες μου αν θέλεις να ψάξω να βρω τα posts μου και να σου τα παραθέσω για να τοποθετηθείς κι εσύ επί αυτών αν θέλεις ή απλά να διαβάσεις τις απόψεις μου. Πες το μου όμως, μην ψάχνω τσάμπα.:P

Κοιτα γενικα σε εσας οτι και να ειπωθει ειτε τεκμηριωμενο ειτε ατεκμηριωτω και αμφισβητηση θα υποστει αλλα και χλευασμο.. Δεν ειναι κατι καινουριο ;) Ειναι αυτο που λεμε ριχνουμε σταχτη μην δουμε την πραγματηκοτητα.
Ορίστε; Ποιοί είναι οι εμείς και ποιοί οι εσείς; Με εμένα μιλάς, δεν εκπροσωπώ κάποιον.:shifty:
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή με βρίσκεις με το χειριστήριο του 360 στο χέρι...

Αλλα οτι αρκετοί 360fans εδω μέσα είναι αστείρευτα troll, δεν γίνεται να μην το δείς..

Ψάχνουν όντως την κάθε ευκαιρία (και δημιουργούν πολλές φορές) για να μειώσουν το ps3...

Καλό το 360..μαμεί το 360.. τι μας φταίνε όμως οι ps3users και ψαχνόμαστε με versus κτλ;

Θα μου πείς αυτό είναι το θέμα του τόπικ... Είναι.. αλλα μερικά πράγματα καταντάνε αηδία..

Αηδίες που λέγονται απο πολλά μαζεμένα άτομα και νομίζουν οτι έχουν κάποιο αντίκτυπο...

Με το ζόρι επιβολή και επιμονή... relax..

Δημοσ.
Αν ψαχνεις εδω, εισαι σε λαθος μερος γιατι ολα τα αρνητικα που απο τοσα τα εχετε κανειτοσα τα εχετε πει εσεις και δεν χρειαστηκε να αναφερει κατι καποιος ps3 χρηστης

Ε βέβαια, αφού είμαστε εδώ για εδώ θα έψαχνα.

Ακριβος, το θέμα είναι οτι οι PS3Funs δε λένε ποτέ τα ασχημα.

Και όταν τους τα επισημάνουν, τα αρνιούντε κι' όλας και τα υπερασπίζονται...

Οπότε δεν ισχύει αυτό:

Τουλαχιστον εμεις καναμε μια επιλογη και οτι μας ικανοποιει το επαινουμε αλλα οτι μας δυσαρεστει το κατακρινουμε..
Δημοσ.

Μόνο που το ένα είναι fact, αδιαμφισβήτητο, γεγονός. Ανεξάρτητα από το πόσο σημαντικό είναι για εμένα ή εσένα π.χ. .

Ενώ το άλλο απλά μπαρουφολογία και ένδειξη άγνοιας.

Έχω εξηγήσει και πρόσφατα και παλαιότερα γιατί θεωρώ πως είναι αποτυχημένη η επιλογή τοποθέτησης blu ray στο PS3. Επειδή δεν μπορώ να ξαναγράφω τα ίδια, πες μου αν θέλεις να ψάξω να βρω τα posts μου και να σου τα παραθέσω για να τοποθετηθείς κι εσύ επί αυτών αν θέλεις ή απλά να διαβάσεις τις απόψεις μου. Πες το μου όμως, μην ψάχνω τσάμπα.:P

Ορίστε; Ποιοί είναι οι εμείς και ποιοί οι εσείς; Με εμένα μιλάς, δεν εκπροσωπώ κάποιον.:shifty:

Που ξερεις εσυ οτι ειναι μπαρουφα?? Και που ξερω εγω η καθε εικονα που θα ποσταρεις ( γενικα μιλωντας ) ειναι real και οχι ρετουσαρισμενη και fake..

Το blu ray το θεωρεις αχρηστο, οκ αποψη σου, δικαιωμα σου να βλεπεις ταινιες σε dvd αλλα κι εγω βλεπω ταινιες σε blu ray ;) Οταν με το καλο προσθεσει το 360 το blu ray γιατι πλεον τα παιχνιδια δεν θα χωρανε σε ενα dvd, να δουμε τοτε:P

Αλλωστε τα ιδια ακριβως λεγανε και για το ps2 αλλα και για το psone βεβαια ασχετα αν και οι δυο κονσολες ειχαν τεραστια επιτυχια...

Μιλαω γενικα στους χρηστες 360 που φερονται φανατισμενα και θελουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους ειτε αυτα ειναι λανθασμενα ειτε οχι. Δεν αναφερομαι αμεσα σε σενα :-) Εσυ αν και καθαρα με υποκειμενικες αποψεις κρατας ενα επιπεδο απο τα ποστ που βλεπω εδω.

Δημοσ.
Αυτη τη στιγμή με βρίσκεις με το χειριστήριο του 360 στο χέρι...

LOL, good for you.:-)

Αλλα οτι αρκετοί 360fans εδω μέσα είναι αστείρευτα troll, δεν γίνεται να μην το δείς..

Ψάχνουν όντως την κάθε ευκαιρία (και δημιουργούν πολλές φορές) για να μειώσουν το ps3...

Πολύ πιθανόν, αλλά μήπως κάποιοι προκαλούνται ή έχουν προκληθεί ; Μήπως στο παρελθόν έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα ανάμεσα σε συγκρίσεις ισχύος των κονσολών κτλ. με υπερβολές κτλ. και τώρα "βγάζουν το άχτι τους;"

Δεν είναι ρητορική η ερώτηση.;)

Όχι κι ότι αυτό είναι σωστό, αλλά αν δεν έχεις ολοκληρωμένη "ιστορική " γνώση της πορείας ενός forum και της σχέσεις μεταξύ των μελών του διαχρονικά σε διάστημα 4 χρόνων π.χ., πόσο ασφαλή μπορεί να είναι τα συμπεράσματά σου για κάποιον, διαβάζοντας μόνο το "τώρα" ;

Θα μου πείς αυτό είναι το θέμα του τόπικ... Είναι.. αλλα μερικά πράγματα καταντάνε αηδία..

Αηδίες που λέγονται απο πολλά μαζεμένα άτομα και νομίζουν οτι έχουν κάποιο αντίκτυπο...

Με το ζόρι επιβολή και επιμονή... relax..

Αυτό είναι γεγονός. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το topic και για να μην γίνονται μπάχαλο όλα τα άλλα. Και προς θεού ρε παιδιά, όποιος δεν το αντέχει, ας μην το παρακολουθεί, τι να πω; Αλλά και πάλι στην κρίση του είναι.;)
Δημοσ.
Φιλε μου το ps3forums ειναι ενα φορουμ για ps3 και κρατα το καλυτερο δυνατο επιπεδο που θα μπορουσε(λογο της φυσεως του να ασχολειται μονο με μια κονσολα).Εδω(insomnia) μιλαμε για ενα και καλα ''αντικειμενικο'' για ολες τις κονσολες φορουμ που τα σχολια ειναι μακραν χειροτερα και fanboyστικα απο αυτα του ps3forums.Εκτος εξαιρεσεων.Μην κανουμε τετοιες συγκρισεις.

Επισης τα σχολια αυτα για το insomnia δεν σε προβληματιζουν?(και δεν προερχονται μονο απο το ps3forums σιγουρα).Ολοι την ιδια εικονα εχουν γι αυτο το φορουμ.Ο κοσμος το χει τουμπανο λοιπον..

Και εσυ μου κατηγορεις το ps3forums που κρατα το καλυτερο δυνατο επιπεδο για fan site..

τεσπα.

Εσύ τότε Pds τι δουλειά έχεις ακόμα εδώ ?

Δημοσ.
Ε βέβαια, αφού είμαστε εδώ για εδώ θα έψαχνα.

Ακριβος, το θέμα είναι οτι οι PS3Funs δε λένε ποτέ τα ασχημα.

Και όταν τους τα επισημάνουν, τα αρνιούντε κι' όλας και τα υπερασπίζονται...

Οπότε δεν ισχύει αυτό:

Μα εδω το site ειναι καθαρα 360 ασχετα αν το λεμε "αντικειμενικο" και δεν ειμαι ο μονος που το λεει αλλα ολοι εκτος των 360 καμμενων.. Μπες στο site της υπογραφης μου να δεις εκει τα θετικα και τα αρνητικα ;)

Υ.Γ. Παραδειγμα προς μιμηση ειναι ο klainmaingr για 360 user. Εχει μια αποψη, σεβαστοτατη, μπορει να μην συμφωνω αλλα δεν θα παω να του πω χιλια δυο πραματα για το 360, να του φερω το αιμα στο κεφαλι σωνει και καλα για το ps3..

Εγω τα ποστ που κανω σημερα τα κανω για τον εξης λογο.. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 360, αλλοι Ps3, αλλοι Wii. Οκ να τις συγκρινουμε τις κονσολες αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι και να μην τους παιρνουμε τους αλλους μονοτερμα.. Γιατι το μονο που καταφερνουμε ειναι να χανουμε τον χρονο τζαμπα.. Τουλαχιστον αμα κρινουμε σωστα χωρις fanboysmoys μονο καλο θα φερει ;) Γιατι με αυτο που επικρατει τοσο καιρο μονο αρνητικη φημη για το site φερνει!

Δημοσ.

Η απάντηση σου δεν απαντάει σε κάτι που είπα.

Και συνεχίζω να το ξαναλέω, μπας και παραδεχτείτε κάτι έστω μία φορά...

το θέμα είναι ότι οι PS3Funs δε λένε ποτέ τα άσχημα.

Και όταν τους τα επισημάνουν, τα αρνιούντε κι' όλας και τα υπερασπίζονται

Δημοσ.

Γινατε κουραστικοι.Το thread εχει καποιο τιτλο.Μπορειτε να ειστε στο θεμα ή θα αμπελοφυλοσοφειτε επειδη δεν εχετε να πειτε τιποτα?

Θελετε να το παμε με ερωτησουλες,μηπως σας βγει ευκολοτερο?

Εχει περισοτερα games το PS3?

Εχει καλυτερα games το PS3?

Εχει καλυτερο tie ratio το PS3?

Εχει πιο πολλα exclusive το PS3?

Στα multiplatform ποιος εχει το πανω χερι?

Ποια κονσολα εχει τη καλυτερη online υλοποιηση?

κτλ κτλ

Τωρα αν θελω συμβουλες περι ηθικης και νοοτροπιας προτιμω να ακουω τον Χριστοπιστια ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Δημοσ.
Που ξερεις εσυ οτι ειναι μπαρουφα?? Και που ξερω εγω η καθε εικονα που θα ποσταρεις ( γενικα μιλωντας ) ειναι real και οχι ρετουσαρισμενη και fake..

Δεν μπορεί να είναι αληθές βρε συ γιατί απλά δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να δείξεις πόσο τοις εκατό των δυνατοτήτων μιας κονσόλας χρησιμοποιείς. Είναι αστείο πραγματικά.

Για τις photos και τις αναλύσεις που αμφισβητείς, κάνε μία επίσκεψη στο forum του beyond3d στο section των κονσολών.Και πριν αρχίσεις να αμφισβητείς για την εγκυρότητά του, να σου επισημάνω πως πολλές αναλύσεις γίνονται από άτομα με πολλές τεχνικές γνώσεις, πολλοί είναι developers και στις 3 κονσόλες.

Και οι απαντήσεις τους τεκμηριώνονται τεχνικά. Αν έχεις και κάποιες γνώσεις σε θέματα γραφικών, θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εκεί. Και γενικά, όχι μόνο για κονσόλες.

Το blu ray το θεωρεις αχρηστο, οκ αποψη σου, δικαιωμα σου να βλεπεις ταινιες σε dvd αλλα κι εγω βλεπω ταινιες σε blu ray ;) Οταν με το καλο προσθεσει το 360 το blu ray γιατι πλεον τα παιχνιδια δεν θα χωρανε σε ενα dvd, να δουμε τοτε:P

Δεν το θεωρώ άχρηστο, το θεωρώ ως επί το πλείστον περιττό σε αυτή την γενιά. Πες μου αν θες να σου βρω τα posts, μην ξαναγράφω τα ίδια.

Επίσης, αν υπάρξει blu ray στο 360, είτε ενσωματωμένο, είτε ως addon, να είσαι σίγουρος πως θα είναι για αναπαραγωγή ταινιών και μόνο.;)

Μιλαω γενικα στους χρηστες 360 που φερονται φανατισμενα και θελουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους ειτε αυτα ειναι λανθασμενα ειτε οχι. Δεν αναφερομαι αμεσα σε σενα :-) Εσυ αν και καθαρα με υποκειμενικες αποψεις κρατας ενα επιπεδο απο τα ποστ που βλεπω εδω.
ΟΚ, αν και με συμπεριέλαβες στο εσάς, πιστέυω πως εν τέλει ήταν λάθος σου "εν τη ρύμη των γραφομένων σου".

Δεν υπάρχουν μόνο 360 χρήστες που τα κάνουν αυτά εκεί είναι το λάθος σου πάντως. Κοίτα και τις 2 όχθες του ποταμού.;)

100% αντικειμενικός θα ήμουν το λιγότερο αλαζόνας να ισχυριστώ πως είμαι, έχω κι εγώ προτιμήσεις όπως ο καθένας, αλλα πιστεύω αρκετά από αυτά που γράφω όταν αναφέρομαι σε τεχνικές συγκρίσεις, είναι αντικειμενικά και δεν χωρούν αμφισβήτησης. Όποιος διαφωνεί, το συζητάμε και βρίσκουμε την άκρη.;)

Δημοσ.
LOL, good for you.:-)

Πολύ πιθανόν, αλλά μήπως κάποιοι προκαλούνται ή έχουν προκληθεί ; Μήπως στο παρελθόν έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα ανάμεσα σε συγκρίσεις ισχύος των κονσολών κτλ. με υπερβολές κτλ. και τώρα "βγάζουν το άχτι τους;"

Δεν είναι ρητορική η ερώτηση.;)

Όχι κι ότι αυτό είναι σωστό, αλλά αν δεν έχεις ολοκληρωμένη "ιστορική " γνώση της πορείας ενός forum και της σχέσεις μεταξύ των μελών του διαχρονικά σε διάστημα 4 χρόνων π.χ., πόσο ασφαλή μπορεί να είναι τα συμπεράσματά σου για κάποιον, διαβάζοντας μόνο το "τώρα" ;

Αυτό είναι γεγονός. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει το topic και για να μην γίνονται μπάχαλο όλα τα άλλα. Και προς θεού ρε παιδιά, όποιος δεν το αντέχει, ας μην το παρακολουθεί, τι να πω; Αλλά και πάλι στην κρίση του είναι.;)

1)Σχεδόν πάντα γίνονται μπάχαλο κ όλα τα άλλα...

2)Το έχουμε καταλάβει.. το 360 είναι τέλειο, πολύ καλύτερο απο το ps3 και μάλιστα δεν χαλάει κιόλας σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις χρηστών του insomnia..

Επίσης το ps3 δεν έχει καλά παιχνίδια, μιάς και σε φάσεις τρέχει σε λιγότερα fps και κάνει τα μάτια μας να πονάνε..

Επίσης το blue ray είναι γτπ και περιμένουμε το 360 με αυτό που θα είναι πιο γρήγορο το drive για να μαμήσει..

Επίσης το install είναι γτπ αλλα το gta χωρίς σκληρό για cache είναι unplayable..

Επίσης το mgs θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατάτα και μάλιστα το online του ακόμα περισσότερο...

Επίσης οποιαδήποτε παιχνίδια ΘΑ βγούν είναι ανάξια λόγου.. άσχετα αμα όλοι μιλάνε για το gow2/ng2/alan wake που πάνω κάτω θα βγουν τέλη08/αρχές09

Επίσης ΟΛΑ τα παιχνίδια αναιξαιρέτως είναι εξώφθαλμα καλύτερα και μάλιστα στο ps3 πλησιάζουν τα όρια του τραγικού...

ΌΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ γυρίζουν γύρω απο τα παραπάνω.. αναμασόντας και ξαναγράφοντας και ξανασχολιάζοντας και ξαναματαβρίζοντας και πάει λέγοντας.. Λέξη πιο ισχυρή απο το τέλμα δεν μπορώ να βρώ...

Δεν έχω δει να ειπωθεί απο κάποιον...

Το uncharted μαμεί.. το rrod είναι μεγάλη μλκεια.. η γενικά κάτι καλό για το ps3/κακό για το 360...

Σχεδόν γραφικές καταστάσεις..

3)Έχουμε εγγραφεί εδώ πάνω κάτω την ίδια περίοδο (σε ρίχνω κ ένα 6μηνο ;p) + την anonymous περίοδο... Αυτό ίσως να μου δίνει το δικαίωμα να έχω διαβάσει αρκετές αηδίες τα τελευταία χρόνια (χωρίς απαραίτητα να τις έχω σχολιάσει)

4)Τα πόστ είναι για να σχολιάζονται...

edit:

5)Για να μην παρεξηγηθώ. Φυσικά και υπάρχουν trollια ps3 αλλα καλώς η κακώς δεν τους βλέπω μέσα στους "καθημερινούς" αλλα κυρίως σε first post πιτσιρικάδες... To φαινόμενο του fanboyσμού του 360 στο συγκεκριμένο φόρουμ πάντως είναι σχεδόν ανεπανάληπτο.. Αυτή είναι διαπίστωση πρίν πάρω 360.. πρίν πάρω wii... πρίν πάρω οτιδήποτε "next gen"... Όπως και να έχει θεώρησα το 360 καλύτερη επιλογή για εμένα.. αντικειμενικά σκεπτόμενος και όχι διαβάζοντας τις αηδίες που μόνο κακό κάνουν στο προφίλ κάποιων χρηστών. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να πρήζω τα ούμπαλα όσων δεν έκαναν την επιλογή μου... Προσωπικά μου την είχε δώσει τόσο πολύ το φαινόμενο που απο πείσμα και μόνο μου πέρασε απο το μυαλό να πάρω ps3.. Τελικά λειτούργησα "οικονομικά" και πήρα το 360.. θεωρώ οτι θα πάρω και ps3 μιας και αυτό έχει να μου προσφέρει κάποιες περαιτέρω επιλογές...

Υγ: Δυστυχώς δεν βλέπω "gamers" με την όμορφη έννοια του όρου, τριγύρω... :| Αν υπήρχαν gamers δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εσύ τότε Pds τι δουλειά έχεις ακόμα εδώ ?

Αυτο σε πειραξε ετσι?

Τα σχολια αυτα που γινονται συνεχως και απο αλλα μελη και οχι μονο και η σκεψη οτι βρε μπας και...εχει δικιο,δεν σου περασαν απο το μυαλο σαν admin,ετσι?

Δεν θα ηθελα να σου μεταφερω σχολια xbox fans,wii fans και ps3 fans σε pm που εχω λαβει για αυτο το κομματι(Console Games)του κατα τα αλλα πολυ καλου insomnia(σε οτι παρακολουθω τουλαχιστον).

Παντως αν βαλεις στον τιτλο console games(οnly 360) να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναποσταρω.Δεν το λεω ειρωνικα.

Τεσπα το εξαντλησαμε το θεμα,ας επιστρεψουμε στο θεμα.

Ps3 sucks.

Δημοσ.
Γινατε κουραστικοι.Το thread εχει καποιο τιτλο.Μπορειτε να ειστε στο θεμα ή θα αμπελοφυλοσοφειτε επειδη δεν εχετε να πειτε τιποτα?

Θελετε να το παμε με ερωτησουλες,μηπως σας βγει ευκολοτερο?

Εχει περισοτερα games το PS3?

Εχει καλυτερα games το PS3?

Εχει καλυτερο tie ratio το PS3?

Εχει πιο πολλα exclusive το PS3?

Στα multiplatform ποιος εχει το πανω χερι?

Ποια κονσολα εχει τη καλυτερη online υλοποιηση?

κτλ κτλ

Τωρα αν θελω συμβουλες περι ηθικης και νοοτροπιας προτιμω να ακουω τον Χριστοπιστια ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

Ναι , για ενα χρονο κυκλοφοριας εχει περισσοτερα exclusives

το αν εχει καλυτερα games ειναι υποκειμενικο, εγω θα σου πω φυσικα ναι, εσυ θα πεις οχι το ξερω ;)

εχει πιο πολλα exclusive το ps3 γιατι αρκετα του 360 βγενουν και για pc

μετα απο δυο χρονια κυκλοφοριας και οντας μονη της η κονσολα στην αγορα εχει πολλα συστηματα αρα εντελως λογικο να πωλουνται περισσοτερα multiplatforms στο 360

Για ΔΩΡΕΑΝ του ps3 μια χαρα ειναι το online και με το home να ερχεται θα γινει μοναδικο

Απο εκει και περα πολυ σημασια σου εδωσα γιατι δεν εισαι για συζητησεις. Better become openminded !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...