johnnypatras Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 κοιτα συνηθως την μαλακια ενας την κανει αλλα επειδη αντιπροσωπευει ολοκληρη την ομαδα την πληρωνουν ολοι. ενταξει οπως και να εχει αυτο το site για βιντεακια ειναι, δεν κανει για τιποτα αλλο, απλα απο εδω και περα τα vs δεν θα τα βλεπω εγω Δεν ξέρω ποιός την έκανε την μλκία, αυτό που λέω είναι πως κρίνω πως δεν έγινε με σκοπιμότητα. Το συγκεκριμένο site εγώ το παρακολουθώ αρκετά, εχει αρκετά world exclusives videos σε αρκετά παιχνίδια και ωραίες παραγωγές , ειδικά με τον Geoff Keighley (Bonus Round, GT TV, Invisible Walls, Screwattack). Πολύ καλό και ενημερωμένο site. Οι μικροδιαφορες ποτε δε καταλαβα που εξηπηρετουν. αν παρεις 360 δεν θα παρεις επειδη εχει 2χ antialaising παραπανω η το αντιθετο, θα παρεις για τα exclusive της. δε πιστευω στο ματι αυτες οι διαφορες να κανουν μπαμΔεν το βλέπω ακριβώς έτσι. Πολύ δυνατά exclusives θα πάρεις και από τις 2 κονσόλες, οπότε δίνεις προτεραιότητα και επιλέγεις. Εκτός αυτού όμως έχεις και το 90% των τίτλων που κυκλοφορούν που είναι multi. Πολλά από αυτά είναι από απλώς καλά μέχρι κορυφαία και η συντριπτική πλειοψηφία τους τρέχουν καλύτερα σε μηχάνημα με σχεδόν τη μισή τιμή. Και πέρα από αυτό, έχεις και την online εμπειρία, που μέχρι σήμερα η υπηρεσία της MS ,με μικρό αντίτιμο βέβαια( ~3euros το μήνα) , απλά δεν μπορεί να την συναγωνιστεί κανείς. Να σημειώσω πως έχω εμπειρία και από τα 2 μηχανήματα (όχι πολύ μεγάλη με PS3 , καθώς δεν το έχω στην κατοχή μου) και εκφέρω την άποψή μου. αυτο που με εκνευριζει στο gt ειναι οτι δεν βγαζουν μια ανακοινωση σαν σωστοι επαγγελματιες με αυτο που εγινε και να ζηταν ενα συγνωμη παρα προσπαθουν να το θαψουν. αυτο δειχνει πολλα.. Ε, μίλησε ο GTShane στο kotaku και του την πέσανε εκεί όλα τα ανώριμα. Και δεν βλέπω προσπάθεια θαψίματος. Αντίθετα , συντηρείται στα fora του gametrailers ολόκληρο thread με το θέμα, το οποίο μάλιστα το έχουνε κάνει και sticky. Το τι παπαρολογία λέγεται εκεί μέσα....Πολύ γέλιο!Πιθανότατα κάποια στιγμή, μέσα από κάποιο podcast η γραπτώς, να τοποθετηθούν και πιο επίσημα. Αλλά ο φανατισμένος-κολλημένος κοσμάκης έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, οπότε μη νομίζεις ότι θα κάνει και πολλά κάτι τέτοιο. PDS13, ακόμα κι έτσι δεν θα έπρεπε να φαίνονται κάποιες διαφορές; Δεν φαίνεται απειροελάχιστη διαφορά. Κι έχω πειράξει κι εγώ αυτές τις ρυθμίσεις σε PS3 ( με τα super white κτλ στο rgb και μάλιστα σε κατάλληλη οθόνη) και δεν είδα τις διαφορές που λέγεται πως υπάρχουν. Έπειτα, γιατί να πρέπει να αλλάξει κάποιος settings για να έχει τέτοιο αποτέλεσμα; Στο 360 π.χ. πώς επιτυγχάνεται μια χαρά οπτικό αποτέλεσμα χωρίς να πειράξεις τίποτα; Θέλω να πως πως πρέπει να μπει ο χρήστης σε ειδική διαδικασία για να δει το καλύτερο ( αν τελικά ισχύει) αποτέλεσμα. Και πόσο είναι το ποσοστό των χρηστών που θα γνωρίζουν για αυτή την ρύθμιση; Απειροελάχιστο. Ενώ στην άλλη κονσόλα έχεις κατευθείαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα friendliness του PS3 interface ή κρύβεται κάτι άλλο πίσω από όλες αυτές τις ρυθμίσεις. Για το sixaxis στο οποίο αναφέρεσαι στο αμέσως προηγούμενο post σου, εγώ θυμάμαι τον ντόρο που έκανε η SONY πριν το launch του PS3 και πως είναι το next gen feature των controllers, ενώ το rumble είναι past gen. Π@παρίτσες δηλαδή, αν μου επιτρέπεις.... Για να προσφέρει μικροπινελιές συμπληρωματικά σε κάποια παιχνίδια ναι. Αλλά κατά τα άλλα απέτυχε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 PDS13, ακόμα κι έτσι δεν θα έπρεπε να φαίνονται κάποιες διαφορές; Δεν φαίνεται απειροελάχιστη διαφορά. Κι έχω πειράξει κι εγώ αυτές τις ρυθμίσεις σε PS3 ( με τα super white κτλ στο rgb και μάλιστα σε κατάλληλη οθόνη) και δεν είδα τις διαφορές που λέγεται πως υπάρχουν. Έπειτα, γιατί να πρέπει να αλλάξει κάποιος settings για να έχει τέτοιο αποτέλεσμα; Στο 360 π.χ. πώς επιτυγχάνεται μια χαρά οπτικό αποτέλεσμα χωρίς να πειράξεις τίποτα; Yπαρχει διαφορα.Καμια σχεση με αυτο που δειχνει το GT,εισαι σιγουρος οτι το εχεις δει σε ps3? Oπως και να χει ειναι λαθος της sony που δεν το εχει κανει default setting γιατι εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτερες τηλεορασεις το υποστηριζουν.
Udontneed2know Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! αρκετα με τις ανοητες παρολες σου! βαζεις στοιχημα, ναι ή ου? αμα ου, ξου. αντε γιατι ο καθενας λεει τη μαλακια του χωρις να εχει καθολου σημασια η πραγματικοτητα.. εδω!, να σε δουμε ποσο πολυ στεκεσαι πισω απο αυτα που γραφεις αερολογε! αχουυυυ το κακομοιρο, εκνευριστηκε δεν πειραζει ξυδακι και θα σου περασει:mrgreen: Υ.Γ. Εδω δεν εχω διαθεση να κανω την οποια σοβαρη κουβεντα μαζι σου μεσω Internet (μιας και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να χλευασεις) πιστευεις σοβαρα οτι θα εμπαινα στον κοπο να σε συναντησω?
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τι να πει κανεις... πρωτα χλευαζεις κατι που αποτελει προσωπικη μου παρατηρηση, και οταν ερχεται η ωρα να φανεις ανταξιος των λογων σου και του παντελονιου που (δεν) φορας.. εχεις δικιο, εχω καθε λογο να ειμαι τσαντισμενος..
greekteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 τι να πει κανεις... πρωτα χλευαζεις κατι που αποτελει προσωπικη μου παρατηρηση, και οταν ερχεται η ωρα να φανεις ανταξιος των λογων σου και του παντελονιου που (δεν) φορας.. εχεις δικιο, εχω καθε λογο να ειμαι τσαντισμενος.. η συμπεριφορα ενος αντικειμενικου admin που εχει και site για τις τρεις κονσολες... Παντως γενικα εσεις τα trolls εχετε μεγαλο κολλημα.. Εγω δεν βλεπω τους ps3 fans να φερονται ετσι.. μονο οι 360 χρηστες ( οχι ολοι προσ θεου αλλα οι καμμενοι), δεν λενε ποτε κατι αρνητικο για την κονσολα τους και δεν δεχονται ποτε κατι θετικο για μια αλλη κονσολα.. Θα ψαχνουν τον ψιλο στα αχυρα για να βρουν το 0,0000001 παραπανω που να εχει το 360 απο το ps3.. Δλδ ελεος...GET A LIFE Ενας πραγματικος gamer δεν ασχολειται ουτε με νουμερα ουτε με συγκρισεις αλλα με το παιχνιδι!
xvagos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 greekteo την ξέρεις την παροιμία στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα; Δεν πειράζει, άλλωστε συζήτηση κάνουμε, δεν προσπαθούμε να τους βάλουμε μυαλό. Άδικος κόπος δηλαδή...
anamenos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 η συμπεριφορα ενος αντικειμενικου admin που εχει και site για τις τρεις κονσολες... Παντως γενικα εσεις τα trolls εχετε μεγαλο κολλημα.. Εγω δεν βλεπω τους ps3 fans να φερονται ετσι.. μονο οι 360 χρηστες ( οχι ολοι προσ θεου αλλα οι καμμενοι), δεν λενε ποτε κατι αρνητικο για την κονσολα τους και δεν δεχονται ποτε κατι θετικο για μια αλλη κονσολα.. Θα ψαχνουν τον ψιλο στα αχυρα για να βρουν το 0,0000001 παραπανω που να εχει το 360 απο το ps3.. Δλδ ελεος...GET A LIFE Ενας πραγματικος gamer δεν ασχολειται ουτε με νουμερα ουτε με συγκρισεις αλλα με το παιχνιδι! το μόνο πρόβλημα με τους PS3 gamers παγγόσμια είναι ότι δεν γνωρίζουν αν υπάρχει άλλη κονσόλα στην αγορά που ίσως να είναι και καλύτερη σε κάποια πράγματα...
greekteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το μόνο πρόβλημα με τους PS3 gamers παγγόσμια είναι ότι δεν γνωρίζουν αν υπάρχει άλλη κονσόλα στην αγορά που ίσως να είναι και καλύτερη σε κάποια πράγματα... Τουλαχιστον εμεις καναμε μια επιλογη και οτι μας ικανοποιει το επαινουμε αλλα οτι μας δυσαρεστει το κατακρινουμε.. Δεν προσπαθουμε να μειωσουμε κατι το οποιο εμεις δεν εχουμε.. Εσεις συνεχως ψαχνετε την παραμικρη λεπτομερια μηπως και παρει μια μικρη δοξα το 360.. Τι ειναι το ps3 θα το δειξει και πλεον το δειχνει μονο του. Το 360 θα πρεπει να βγουν πολλες νεες εκδοσεις για να το φτασει.. Και τα exclusives του ps3 ειναι φοβερα και το ιδιο το συτημα απο οποια πλευρα και αν το μελετησεις ειναι κορυφαιο.
greekteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τι και πότε κατακρίνατε; Αμα ενδιαφερεσαι και καιγεσαι ρε παιδι μου να μαθεις ψαξε και βρες.
anamenos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τουλαχιστον εμεις καναμε μια επιλογη και οτι μας ικανοποιει το επαινουμε αλλα οτι μας δυσαρεστει το κατακρινουμε.. Δεν προσπαθουμε να μειωσουμε κατι το οποιο εμεις δεν εχουμε.. Εσεις συνεχως ψαχνετε την παραμικρη λεπτομερια μηπως και παρει μια μικρη δοξα το 360.. Τι ειναι το ps3 θα το δειξει και πλεον το δειχνει μονο του. Το 360 θα πρεπει να βγουν πολλες νεες εκδοσεις για να το φτασει.. Και τα exclusives του ps3 ειναι φοβερα και το ιδιο το συτημα απο οποια πλευρα και αν το μελετησεις ειναι κορυφαιο. όταν βγει το FF13 και το God of War 3 θα μπορούμε να κρίνουμε αν πράγματι το μηχάνημα είναι κορυφαίο...
greekteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 όταν βγει το FF13 και το God of War 3 θα μπορούμε να κρίνουμε αν πράγματι το μηχάνημα είναι κορυφαίο... Μονο και μονο απο το hardware το μηχανημα ειναι κορυφαιο αλλα και τα παιχνιδια που ηδη εχουν βγει και οταν το Uncharted χρησιμοποιει μονο το 30% της δυνατοτητας του ps3, φαντασου τι αλλο μπορει να γινει...
johnnypatras Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Εγω δεν βλεπω τους ps3 fans να φερονται ετσι.. Ναι, δίκιο έχεις....μια ματιά μόνο να ρίξεις στο site της υπογραφής σου για παράδειγμα θα δεις τι σχόλια γράφονται όχι απο 1 ή 2 μέλη , αλλά από ολόκληρη μερίδα χρηστών για την ανταγωνιστική τους κονσόλα (360). Και τι άθλια σχόλια γράφονται και χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο forum (αυτό εδώ που γράφω δηλαδή) χαρακτηρίζοντας συλλήβδην όλους τους γράφοντες troll και λοιπά αχαρακτήριστα. Εμένα με λυπεί μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις ατόμων που χαίρομαι να διαβάζω γραφόμενά τους, για να λέμε και τα καλά. Από εκεί και πέρα κάνε επίσκεψη σε n4g.com και σε διάφορα fora ανα τον κόσμο να δεις τι άσχημες συμπεριφορές υπάρχουν και πόσος κομπλεξισμός. ΥΓ. : Κι επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν μέλη του εν λόγω forum και γράφουν εδώ κτλ., pls μην κάνετε quote μου ζητώντας εξηγήσεις κτλ. . Είναι απλά η γνώμη μου. Και όπως ήδη είπα υπάρχουν εξαιρέσεις. ...οταν το Uncharted χρησιμοποιει μονο το 30% της δυνατοτητας του ps3...Μόνο το 30%; WOW! Τι λες τώρα; Και πώς την μετράς ποσοστιαία τη δυνατότητα; Τι είναι στραγάλια;Φαντάζεσαι νομίζω πως τέτοια σχόλια μόνο άγνοια επί του αντικειμένου δείχνουν και τίποτε παραπάνω.... Πέραν αυτού πολύ καλό παιχνίδι το Uncharted. Ο,τι καλύτερο έχει δείξει η κονσόλα μέχρι στιγμής και αφήνει και υποσχέσεις για το μέλλον. Το 360 θα πρεπει να βγουν πολλες νεες εκδοσεις για να το φτασει.. το ιδιο το συτημα απο οποια πλευρα και αν το μελετησεις ειναι κορυφαιο. Να, κάτι τέτοια ατεκμηρίωτα και fanboyστικά διαβάζω εδώ κι εκεί και με πιάνουν τα γέλια ρε γμτ....Εκτός αν έχεις ρεαλιστικά επιχειρήματα για αυτά που παραθέτεις greekteo και δεν είναι απλά λόγια του αέρα, οπότε ακούω με προσοχή. Επίσης, εδώ δεν προσπαθεί κανείς ντε και καλά να μειώσει κάτι έναντι του άλλου. Απλά είναι τέτοια η φύση του thread που αναπόφευκτα θα υπάρξουν συγκρίσεις. Άλλο αν σου αρέσει αυτό ή όχι.
greekteo Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ναι, δίκιο έχεις....μια ματιά μόνο να ρίξεις στο site της υπογραφής σου για παράδειγμα θα δεις τι σχόλια γράφονται όχι απο 1 ή 2 μέλη , αλλά από ολόκληρη μερίδα χρηστών για την ανταγωνιστική τους κονσόλα (360).Και τι άθλια σχόλια γράφονται και χαρακτηρίζουν ένα ολόκληρο forum (αυτό εδώ που γράφω δηλαδή) χαρακτηρίζοντας συλλήβδην όλους τους γράφοντες troll και λοιπά αχαρακτήριστα. Εμένα με λυπεί μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις ατόμων που χαίρομαι να διαβάζω γραφόμενά τους, για να λέμε και τα καλά. Από εκεί και πέρα κάνε επίσκεψη σε n4g.com και σε διάφορα fora ανα τον κόσμο να δεις τι άσχημες συμπεριφορές υπάρχουν και πόσος κομπλεξισμός.Μόνο το 30%; WOW! Τι λες τώρα; Και πώς την μετράς ποσοστιαία τη δυνατότητα; Τι είναι στραγάλια; Φαντάζεσαι νομίζω πως τέτοια σχόλια μόνο άγνοια επί του αντικειμένου δείχνουν και τίποτε παραπάνω.... Πέραν αυτού πολύ καλό παιχνίδι το Uncharted. Ο,τι καλύτερο έχει δείξει η κονσόλα μέχρι στιγμής και αφήνει και υποσχέσεις για το μέλλον. Να, κάτι τέτοια ατεκμηρίωτα και fanboyστικά διαβάζω εδώ κι εκεί και με πιάνουν τα γέλια ρε γμτ.... Εκτός αν έχεις ρεαλιστικά επιχειρήματα για αυτά που παραθέτεις greekteo και δεν είναι απλά λόγια του αέρα, οπότε ακούω με προσοχή. Επίσης, εδώ δεν προσπαθεί κανείς ντε και καλά να μειώσει κάτι έναντι του άλλου. Απλά είναι τέτοια η φύση του thread που αναπόφευκτα θα υπάρξουν συγκρίσεις. Άλλο αν σου αρέσει αυτό ή όχι. Οσον αφορα για το site αυτο αν διαβαζες το thread που λες θα ηξερες ακριβως τι συνεβει και ο αδικος λογος που φαγανε ban τα παιδια και δεν θα το ανεφερες καθολου. Οσον αφορα για το ποσοστο, οπως ο καθενας απο εσας μετραει τα pixels ενα ενα για να δουν πιο συστημα υπερεχει ετσι κι εγω αναφερω απλα τι γραφεται στα υπολοιπα φορα.. Το οτι το 360 εχει dvd ενω το ps3 blu ray ειναι fanboystiko?? Κοιτα γενικα σε εσας οτι και να ειπωθει ειτε τεκμηριωμενο ειτε ατεκμηριωτω και αμφισβητηση θα υποστει αλλα και χλευασμο.. Δεν ειναι κατι καινουριο Ειναι αυτο που λεμε ριχνουμε σταχτη μην δουμε την πραγματηκοτητα.
jowl_tnt Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Τουλαχιστον εμεις καναμε μια επιλογη και οτι μας ικανοποιει το επαινουμε αλλα οτι μας δυσαρεστει το κατακρινουμε.. Τι και πότε κατακρίνατε; Αμα ενδιαφερεσαι και καιγεσαι ρε παιδι μου να μαθεις ψαξε και βρες. Και να ψάξω φιλαράκι δε θα βρω τίποτα γιατί αυτό που λες δεν ισχύει απλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις