anamenos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Βεβαια ειναι καλυτερο, με βασει το gametrailer που παρουσιαζει το 360 ως PS3. Πιο μεγαλη ξεφτιλα δεν υπαρχει.. Να παιρνει βιντεος απο το ps3 για να τα δειχνει για 360. Ουτε πως να υπερσπισουν την κονσολα τους δεν ξερουν πλεον. Αλλα, λογικο, να συγκρινεις το ps3 με το 360?? Δυο ανομοια πραματα με το πρωτο να ναι κορυφαιο και το αλλο της πλακας.. Η καλυτερη συγκριση θα ηταν ps3 με ps3.. Το κανε και το gametrailer αλλωστε το 360 είναι της πλάκας ρε γμτ δεν κάνει folding@home...
anamenos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις το GT Pytzamarama?Δεν ειναι η πρωτη πατατια που κανει εις βαρος του ps3.Ξεχνας μαλλον τα και καλα washed out γραφικα του ps3 σε συγκριση με το 360.Μονο που ''ξεχναγαν''(lol) να βαλουν τα σωστα settings στο ps3. Tεσπα δεν εχει σημασια.Οι διαφορες των multiplatform τιτλων ειναι παρα πολυ μικρες για να το κανουμε θεμα.Απλα ξερουμε εδω και καιρο απο που παιρνει γραμμη το GT. όπως επίσης και το ign.com για το PS3, μην ξεχνάμε το 8,6 για το PES2008 και το review του GTAIV...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 όπως επίσης και το ign.com για το PS3, μην ξεχνάμε το 8,6 για το PES2008 και το review του GTAIV... Γραμμη ειχε για το PES2008 οχι για το ps3. Mε αυτα που εγραψε το IGN για το GTA4 συμφωνουσαν τα περισσοτερα reviews. Το τελικο συμπερασμα ειναι οτι μαλλον η καθε εκδοση εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της. Τωρα το προς τα που γερνει η ζυγαρια δεν ξερω.Μονο με τα ματια μου θα κρινω.Αλλα απο το να τρεχω σε σπιτια για να συγκρινω εκδοσεις,καθομαι και παιζω το game που ειναι κορυφη.Αυτα ειναι αγχη για εσας και οχι για μενα.
johnnypatras Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οχι δεν το ειχε παρουσιασει ετσι ακριβως, στην ερωτηση αν το παιχνιδι θα ειναι ετσι, απαντησαν οτι θα ειναι ετσι, ειναι η τεχνικη που περιεγραψα και πριν της μισης αληθειας, ειπαν αυτο αντι για "το συγκεκριμενο ειναι target render πιστευουμε οτι θα φτασουμε αυτο το επιπεδο στο πραγματικο παιχνιδι", η πραξη ΤΩΡΑ τους δικαιωνει γιατι οντως το παιχνιδι εχει φτασει εκπληκτικα κοντα στο targer render, απλα αφησαν να εννοηθει ισως (αλλη μια προσφιλης τακτικη) οτι τρεχει ετσι την εποχη που το εδειξαν. Τι να πω, εγώ δεν το είχα δει το βιντεάκι που πόσταρε ο john2gr, απλά απ'ο,τι είχα ακούσει. Βλέποντας το βιντεάκι είναι προφανής η παραπληροφόρηση που προσπάθησαν να επιτύχουν. Για το ίδιο το παιχνίδι, βλέποντας και τα τελευταία βιντεάκια από την PD, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις...αλλά καμία σχέση με το cgi video που παρουσιάστηκε τότε, έτσι; Μην κοροιδευόμαστε τώρα.... Και ενώ έχουν κατορθώσει να δώσουν ένα cinematic feel στο παιχνίδι, φοβάμαι μην ποαρασυρθούν στην παγίδα να προσπαθούν συνεχώς να έρθουν πιο κοντά στο cgi του 2005 και αμελήσουν τα πραγματικά σημαντικά στοιχεία που συγκροτούν έναν blockbuster τίτλο. Ίδομεν.... το θεμα με το install το αποδιδω σε κακη (η μη επαρκη) χρηση του streaming , δεν μπορει το uncharted που εχει τα καλυτερα γραφικα στο ps3 να μην εχει οχι μονο install, αλλα ουτε καν loading και παιχνιδια οπως το DMC4 να θελουν μιση ωρα να γραψουν 5gb στον δισκο. Καλώς ή κακώς όμως αποτελεί όλο και πιο προσφιλή τακτική τον τελευταίο καιρό. Και όταν στα ίδια παιχνίδια δεν το βλέπεις σαν πρακτική στον ανταγωνισμό και μάλιστα στην συντριπτική πλειοψηφία τρέχουν και καλύτερα....κάτι δεν πάει καλά.Και είπαμε , έχουμε ως δεδομένο πως το 2Χ του blu ray είναι πιο αργό από το 12Χ του DVD + ότι το DVD έχει ΠΟΛΥ καλύτερα seek times.... Μιας που το ανέφερες πάντως, το πόση ώρα θα πάρει να γίνει εγκατάσταση έχει να κάνει και με το πόσο κατακερματισμένα είναι τα αρχεία που πρέπει να αντιγραφούν....καμία σχέση π.χ. να μεταφέρεις 5GB από 5 αρχεία του 1GB με 5GB από 1.000.000 αρχεία των 5ΜΒ. Οι χρόνοι θα διαφέρουν τραγικά. πραγμα πολυ λογικο γιατι η sony ακομα δεν εχει καταφερει να πεισει τους developers να εχουν σαν lead platform το ps3, ετσι απολυτα λογικο ειναι να βλεπουμε αυτες τις διαφορες, ενω στο burnout paradise για παραδειγμα που εγινε το αντιθετο , το παιχνιδι ηταν ιδιο η λιγο καλυτερο στο PS3. Στο Burnout Paradise οι 2 εκδόσεις ήταν καθαρά ισάξιες, από ανάλυση, framerates, view distance κτλ.Και η lead platform όντως ήταν η έκδοση για PS3. Σε 2 άλλες περιπτώσεις όπου η engine κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία με την SONY, και αναφέρομαι σε DIRT και GRID, η έκδοση για 360 είναι ανώτερη. Αυτό για εμένα δείχνει ότι : όπου έχουμε lead platform το 360, το PS3 "struggles" να επιτύχει το ίδιο αποτέλεσμα. Όπου έχουμε lead platform το PS3, το 360 άνετα φτάνει στα ίδια επίπεδα ή και τα ξεπερνά. Και υπάρχει βέβαια και εξήγηση για τις μικρότερες διαφορές στα multis όσο περνά ο καιρός. Η οποία μάλιστα δίνεται ακόμα και από PS3 developers. Ένα χαρακτηριστικό quote βρίσκεται εδώ (ο joker454 είναι PS3 dev) και το χαρακτηριστικό του απόσπασμα για την αντιμετώπιση των multis από τουσ PS3 coders, για να μην τους κατηγορούν για...ανικανότητα ( και τη νύφη την πληρώνουν τελικά οι 360 users....αλλά έτσι λειτουργεί η αγορά, τι να κάνουμε) : There is a reality going on today that people won't like' date=' but here goes anyways. [b']It's better to leave 360 performance unused, and have both 360/PS3 versions run at parity. It just makes good business sense.[/b] Why? There's many reasons, but in the end having a deficient PS3 version gives bad press, and reflects badly on the studio. On the other hand, putting out two versions that are identical reflects very nicely on the studio and yields lots of good press. Whether or not technical boundaries of a given platform are maxed out turns out to be irrelevant. Making a good looking game is important, but making it run the same on both machines is becoming even more important. If that means leaving performance/memory unused, then so be it. Is this happening today? Yes. Does it suck? Perhaps. Does it really matter? I don't think so. In the end, the consumer doesn't really know whats going on, they are just happy that their version is running nice. 360 owners still get a good looking game and are happy. PS3 owners get a version that runs the same as the 360 version, and they are happy. Everyones happy, which is good for business. Pretty straightforward. (τα bold είναι δικά μου) -------------- ειναι θεμα παιχνιδιου καθαρα, στο folklore και πολυ περισσοτερο στο super rub a dub, ο χειρισμος με το sixaxis ειναι καταπληκτικος, στο lair απο την αλλη ειναι τραγικος.Ναι, ΟΚ, σύμφωνοι. Αλλά καμία σχέση με τον τρόπο που το προώθησε η SONY, ως αντι-wii mote controller με επαναστατική τεχνολογία κτλ. κτλ. Όταν προσωπικ;aτην είχα αυτήν την τεχνολογία 6-7 χρόνια πριν σε ένα sidewinder controller της MS που είχα αγοράσει τότε ( btw αποτυχία και τότε, κατέληγα να το απενεργοποιώ και να παίζω με κλασσικά controls:-D) . Απλά δεν της βγήκε. συμφωνω απολυτα , ετσι ακριβως εγινε, αλλά (μιας και το θεμα αρχισε απο το αρθρο κριτικης απο τον τυπο της microsoft) μην μου πεις οτι και η Microsoft δεν εχει κανει παρομοιες κινησεις? μεγεθος της καρτας μνημης, hd-dvd drive, HDMI θυρα.Για την κάρτα μνήμης δεν βλέπω να υπήρξε κάποιο θέμα "αποτυχίας", απλά κάποια στιγμή αύξησε την χωρητικότητά της. Πού είναι το πρόβλημα;Στο hd-dvd ΟΚ, απέτυχε, αλλά δεν ήταν ο στόχος της να επικρατήσει σαν format. HDMI, δεν προσθέτει καμία παραπάνω χρηστικότητα, το έκανε απλά επειδή μπορούσε να το κάνει και είχε και τρομερή πίεση ότι η κονσόλα της δεν έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό ( αποτέλεσμα του marketing της SONY). Ε, το έβαλε και ησύχασε. Έχω μία κονσόλα με component out και μία με HDMI out, διαφορές απλά δεν υπάρχουν. Σε αντίθεση με την SONY, μιας και το αναφέρεις, που διαφήμιζε το HDMI σαν μάννα εξ'ουρανού και επανάσταση στην μετάδοση εικόνας και ήχου. Μπούρδες. Απλά έχεις λιγότερα καλώδια να τρέχουν στο πάτωμα.
S2Katana Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Και εγώ είμαι της λογικής ότι όταν διασπάς σε κομμάτια(graphics, gameplay κτλ) ένα game και τα συγκρίνεις σε τόσο έντονο βαθμό, απλά καταστρέφεις την ουσία του.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Και ενώ έχουν κατορθώσει να δώσουν ένα cinematic feel στο παιχνίδι, φοβάμαι μην ποαρασυρθούν στην παγίδα να προσπαθούν συνεχώς να έρθουν πιο κοντά στο cgi του 2005 και αμελήσουν τα πραγματικά σημαντικά στοιχεία που συγκροτούν έναν blockbuster τίτλο. Ίδομεν.... Συμφωνω. Απο γραφικα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι φοβερο,σε gameplay το φοβαμαι. Ναι, ΟΚ, σύμφωνοι. Αλλά καμία σχέση με τον τρόπο που το προώθησε η SONY, ως αντι-wii mote controller με επαναστατική τεχνολογία κτλ. κτλ. Aυτο ποτε εγινε? Ειναι αρκετα χρησιμο πολλες φορες σε παιχνιδια παντως.Ενα προσφατο παραδειγμα ειναι το reload του οπλου στο GTA4.Kουνας το χειριστηριο προς τα πανω και γεμιζει.Η στην μηχανη για να αποφυγεις τις αποτομες κινησεις σε μεγαλους δρομους που κανεις με τον αναλογικο,το εχεις ενεργοποιημενο και το χρησιμοποιεις εκει που σε βολευει. Με λιγα λογια ειναι μια αρκετα χρησιμη προσθηκη. Οχι για βασικο χειρισμο παιχνιδιων παντως,τουλαχιστον μεχρι στιγμης,γιατι διαβαζω οτι παιζει καλα το wipeout HD με αυτον τον τροπο.
johnnypatras Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πωπω, βλέπω από εχθές να επικρατεί ένας τρελός πανικός με το gametrailers.com ! Και πραγματικά, αν κάτσει κάποιος και το δει ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις το θέμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιο λάθος έγινε παιδιά. Επειδή το παρακολούθησα το θέμα στενά: Πρώτα απ'όλα, φαίνεται πως στο επίμαχο κομμάτι του video, οι σκηνές είναι και οι 2 από το PS3. Δεν αντέστρεψαν δηλαδή βίντεο ή κάτι τέτοιο. Έπειτα, ΤΟΣΟ ηλίθιοι είναι που ήθελαν να παραπληροφορήσουν και άφησαν στο βίντεο του 360 να φαίνονται τα πλήκτρα του PS3 ;; Πόσο ηλίθιο είναι αυτό πια; Έπειτα , επειδή αναφέρετε και το θέμα με τις λάθος ρυθμίσεις στα settings του PS3 για τις συγκρίσεις, το gametrailers είχε δώσει απάντηση με ένα συγκριτικό : link Εδώ επίσης μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις μέλους της ομάδας του gt στο kotaku. Είμαι κι εγώ συνήθως καχύποπτος με κάτι τέτοια και δεν είχα πρόβλημα να δεχθώ πως το GT έκανε "μπινιά" . Αλλά εδώ πραγματικά φαίνεται να έχει γίνει λάθος. Απλά κάποια φανατισμένα πηραν το θέμα και το αναπαρήγαγαν όσο μπορούσαν και του έδωσαν τεράστιες διαστάσεις. This is the internet, anyways.... Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως, όχι για κάποιον άλλο λόγο, όλοι θα το ευχαριστηθουμε τελικά( αν μας αρέσει) , απλά for the record η έκδοση για 360 είναι ελαφρώς ανώτερη. Χαρακτηριστικά σημεία διαφοροποίησης είναι 2 μέχρι στιγμής : 1ον, 720P 4X AA στο 360, 720P 2X AA στο PS3. 2ον, v-lock στο 360 σταθερά στα 30fps, χωρίς v-lock στο PS3. Πιθανός λόγος που δεν υπάρχει v-lock στο PS3; Κάποιες φόρες πέφτει κάτω από τα 30. Άλλο ένα side effect της έλλειψης v-lock είναι να έχουμε κάποιες φορές tearing στην PS3 έκδοση. Σχετικά μικρές οι διαφορές, απλά όπως είπα just for the record.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 το gametrailers είχε δώσει απάντηση με ένα συγκριτικό : link Τι να σου πω,εβαλε το καταλληλο παιχνιδι(με εντονα χρωματα κτλ) για να συγκρινει τις ρυθμισεις.Αστο,χειροτερα τα εκανε τα πραγματα με αυτο το συγκριτικο. Πραγματικα κριμα που δεν εχω καλη φωτογραφικη για να καταλαβεις την διαφορα...
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 η συγκριση ειναι οντως για γελια, γιατι αυτο τον σκοπο εχει να προκαλεσει το γελιο, αυτο μαλλον δεν το ειδες ετσι? Αυτό δεν το κάνει λιγότερο αστείο
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μετα το Gametrailers, τωρα εχουμε το P3trantrailers :-D νομιζω -και ξερεις- οτι εισαι πολυ λιγος για να με αμφισβητησεις! παρ'ολα αυτα, ισχυει η παγια προσφορα μου: -πρωτα στοιχημα, και μετα αποδειξη. βαλε 2 κατοσταρικακια στο τραπεζι, για να μαθεις να μη μιλας οταν δεν πρεπει, και ελα απο δω να πιεις καφε και να τα δεις και τα τρια να τρεχουν. (πικρος καφες, το ξερω )
Exoskeletor Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Πωπω, βλέπω από εχθές να επικρατεί ένας τρελός πανικός με το gametrailers.com ! Και πραγματικά, αν κάτσει κάποιος και το δει ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις το θέμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιο λάθος έγινε παιδιά. Επειδή το παρακολούθησα το θέμα στενά: Πρώτα απ'όλα, φαίνεται πως στο επίμαχο κομμάτι του video, οι σκηνές είναι και οι 2 από το PS3. Δεν αντέστρεψαν δηλαδή βίντεο ή κάτι τέτοιο. Έπειτα, ΤΟΣΟ ηλίθιοι είναι που ήθελαν να παραπληροφορήσουν και άφησαν στο βίντεο του 360 να φαίνονται τα πλήκτρα του PS3 ;; Πόσο ηλίθιο είναι αυτό πια; Έπειτα , επειδή αναφέρετε και το θέμα με τις λάθος ρυθμίσεις στα settings του PS3 για τις συγκρίσεις, το gametrailers είχε δώσει απάντηση με ένα συγκριτικό : link Εδώ επίσης μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις μέλους της ομάδας του gt στο kotaku. Είμαι κι εγώ συνήθως καχύποπτος με κάτι τέτοια και δεν είχα πρόβλημα να δεχθώ πως το GT έκανε "μπινιά" . Αλλά εδώ πραγματικά φαίνεται να έχει γίνει λάθος. Απλά κάποια φανατισμένα πηραν το θέμα και το αναπαρήγαγαν όσο μπορούσαν και του έδωσαν τεράστιες διαστάσεις. This is the internet, anyways.... κοιτα συνηθως την μαλακια ενας την κανει αλλα επειδη αντιπροσωπευει ολοκληρη την ομαδα την πληρωνουν ολοι. ενταξει οπως και να εχει αυτο το site για βιντεακια ειναι, δεν κανει για τιποτα αλλο, απλα απο εδω και περα τα vs δεν θα τα βλεπω εγω Οι μικροδιαφορες ποτε δε καταλαβα που εξηπηρετουν. αν παρεις 360 δεν θα παρεις επειδη εχει 2χ antialaising παραπανω η το αντιθετο, θα παρεις για τα exclusive της. δε πιστευω στο ματι αυτες οι διαφορες να κανουν μπαμ αυτο που με εκνευριζει στο gt ειναι οτι δεν βγαζουν μια ανακοινωση σαν σωστοι επαγγελματιες με αυτο που εγινε και να ζηταν ενα συγνωμη παρα προσπαθουν να το θαψουν. αυτο δειχνει πολλα..
Exoskeletor Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 νομιζω -και ξερεις- οτι εισαι πολυ λιγος για να με αμφισβητησεις! παρ'ολα αυτα, ισχυει η παγια προσφορα μου: -πρωτα στοιχημα, και μετα αποδειξη. βαλε 2 κατοσταρικακια στο τραπεζι, για να μαθεις να μη μιλας οταν δεν πρεπει, και ελα απο δω να πιεις καφε και να τα δεις και τα τρια να τρεχουν. (πικρος καφες, το ξερω ) και τα 3 στο τραπεζη? να ερθω και γω? place and time please
Udontneed2know Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 νομιζω -και ξερεις- οτι εισαι πολυ λιγος για να με αμφισβητησεις αυτη η υπεροψια σου εχει παθολογικα αιτια? μηπως να το κοιταγες με κανεναν γιατρο? -πρωτα στοιχημα, και μετα αποδειξη.βαλε 2 κατοσταρικακια στο τραπεζι, για να μαθεις να μη μιλας οταν δεν πρεπει, και ελα απο δω να πιεις καφε και να τα δεις και τα τρια να τρεχουν. (πικρος καφες, το ξερω ) οοοοο τρεμω, αλλα λεω καλυτερα να βαλουμε στοιχημα γιαλενια, ταιριαζει περισσοτερο στην πνευματικη σου ηλικια. Υ.Γ. jhonypatras θα σου απαντησω το βραδακι που θα εχω περισσοτερο χρονο στη διαθεση μου.
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 οι κονσολες δεν μπαινουν σε tv μπαινουν σε μηχανηματα που κανουν record και ποιες ρυθμισεις λετε, εγω δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση στην οθονη μου για 2 κονσολες
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 αυτη η υπεροψια σου εχει παθολογικα αιτια? μηπως να το κοιταγες με κανεναν γιατρο? οοοοο τρεμω, αλλα λεω καλυτερα να βαλουμε στοιχημα γιαλενια, ταιριαζει περισσοτερο στην πνευματικη σου ηλικια. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!! αρκετα με τις ανοητες παρολες σου! βαζεις στοιχημα, ναι ή ου? αμα ου, ξου. αντε γιατι ο καθενας λεει τη μαλακια του χωρις να εχει καθολου σημασια η πραγματικοτητα.. εδω!, να σε δουμε ποσο πολυ στεκεσαι πισω απο αυτα που γραφεις αερολογε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις