Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ω ρε μανα μου γελια

http://www.sonydefenseforce.com/?p=423

hahahaha οντος σε αυτες της εικονες φαινεται η υπεροχη :D :D

παιζει του 360 να της τραβηξαν με κανα κινητο και να κουναγαν το κινητο ταυτοχρονα :D 10 στο ενα 0 στο αλλο χαχαχαχα

μια αντιπροσωπευτικη εικονα του gow για ενημερωτικους λογους :)

gears2.jpg

τελικα υπαρχουν και χειροτερα, αναρωτιεμαι αν στο εκπαιδευτικο τους προγραμμα εχουν μαχη σωμα με σωμα, αν εχουν... petran ετοιμασου, ερχομαι

τι @@ρες ειναι στο gametrailers τοσο ωραιο site εχουν και κανουν τετοιες πουστιες?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ξεφτυλικι του gametrailers δεν εχει τελειωμο, τωρα αρχισαν να σβηνουν threads απο τα forums τους προσπαθωντας να σκεπασουν το θεμα.

Gametrailers deleting many threads that prove they are biased

No freedom of speech I guess. Also check the PS3 section of their forums, its out of control.

Many people have said to been banned becuase they spoke the truth and said "GT is biased".

Updates:

All threads have been removed from the website. Normally when a thread is closed you can still view it. But here they removed it completely.

Now they are covering everything up, as well as deleting the truth.

Check out their latest episode of "why to sell your wii or not". At the end the editor implies PS3 is junk. When he says so what should you spend your money on other than a wii (but these guys joke about everything) and are people not allowed to prefer?

http://www.n4g.com/ps3/News-144107.aspx

βεβαια για κακη τους τυχη το youtube video που εκανα πριν post, θα τους κυνηγαει καθε φορα που θα προσπαθησουν να κανουν αλλο ενα πειραγμενο (υπερ του 360 παντα) συγκριτικο.

Και ο λογος που αγαπαν τοσο πολυ το 360? τα λεφτα τι αλλο...

On December 19, Viacom signed a five year, $500 million contract with Microsoft that included content sharing and advertisement. The deal allowed Microsoft to license many shows from Viacom owned cable television and film studios for use on Xbox Live and MSN. The deal also made Viacom a preferred publisher partner for casual game development and distribution through MSN and Windows. On the advertisement side of the deal, Microsoft's Atlas ad-serving division became the exclusive provider of previously unsold advertising inventory on Viacom owned web sites. Also, Microsoft purchased a large amount of advertising on Viacom owned broadcasts and online networks. Finally, Microsoft will also collaborate on promotions and sponsorships for MTV and BET award shows, two Viacom owned cable networks.[

Assets

# Video Gaming: Xfire, Harmonix, GameTrailers, Neopets

# Internet Sites: Screwattack

http://en.wikipedia.org/wiki/Viacom

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω...εννοεις οτι το GT τα πηρε απο την MS να παρουσιασει το GRID ως καλυτερο στο 360?

Mα αφου το GRID ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στο 360...γιατι να μπει σε αυτο το τριπακι?

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω...εννοεις οτι το GT τα πηρε απο την MS να παρουσιασει το GRID ως καλυτερο στο 360?

εννοω οτι το gametrailers τα παιρνει γενικα απο την microsoft για να παρουσιαζει ειτε τα παιχνιδια του 360 καλυτερα, ειτε του ps3 χειροτερα. Το site που δινεις για την συγκριση ουτε που το εχω ξαναδει , και δεν προκειται κιολας να το εμπιστευτω, εδω εκανε πατατα το πασιγνωστο gametrailers θα εμπιστευτω ενα τελειως αγνωστο site?

Δημοσ.
τελικα τι εγινε με crysis δεν αξιζε? τσαμπα τοσο hype? ουτε Online καλο? το single βαρετο? εμενα δεν μου παιζει στο μπρικι που εχω για pc.:D

το crysis ειναι καλο να χαζεψεις καννα φοινικα. μεχρι εκει.-

Δημοσ.

Βεβαια ειναι καλυτερο, με βασει το gametrailer που παρουσιαζει το 360 ως PS3. Πιο μεγαλη ξεφτιλα δεν υπαρχει.. Να παιρνει βιντεος απο το ps3 για να τα δειχνει για 360. Ουτε πως να υπερσπισουν την κονσολα τους δεν ξερουν πλεον. Αλλα, λογικο, να συγκρινεις το ps3 με το 360?? Δυο ανομοια πραματα με το πρωτο να ναι κορυφαιο και το αλλο της πλακας.. Η καλυτερη συγκριση θα ηταν ps3 με ps3.. Το κανε και το gametrailer αλλωστε;)

Δημοσ.

Τα bullshots τα ειδες? Ματακια εχεις? Σε κανα Beyond3D μπαινεις να ριξεις ποτε καμμια ματια?

Τι μου λες τωρα για GT? Οι τυποι ειναι βιομηχανια βιντεο - γραμμη παραγωγης.Πρεπει να βγαζουν 50 βιντεο την ημερα.Kανανε αφιερωμα στο MGS και ξεχασανε τα MSX!

Αλλωστε θυμασαι (μιας και βλεπω το avatar σου) με ποιανου παιχνιδιου του 360 τα car models διαφημιζε η Sony Europe το GranTurismo...

Μπορουσες απλα να μου πεις "Στο PS3 βλεπουμε ταινιες"...εεε δεν θα ελεγα τιποτα :D

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα εννοεί ότι το gametrailers κατά καιρούς έκανε unfair comparisons.Όπως και στο Grid.Τώρα άμα όντως είναι το Grid καλύτερο στο xbox είναι άλλο θέμα.Ίσως να είναι καλύτερο ίσως όχι(δεν ξέρω δεν τα έχω παίξει).Αλλά σίγουρα οι διαφορές θα είναι ελάχιστες.

Όπως και το killzone vs gow που αναφέρθηκε πιο πάνω σε ένα site με ps3 fanboys.Μπορεί το killzone να είναι καλύτερο αλλά το comparison είναι για τα γέλια.

Δημοσ.

Όπως και το killzone vs gow που αναφέρθηκε πιο πάνω σε ένα site με ps3 fanboys.Μπορεί το killzone να είναι καλύτερο αλλά το comparison είναι για τα γέλια.

η συγκριση ειναι οντως για γελια, γιατι αυτο τον σκοπο εχει να προκαλεσει το γελιο, αυτο μαλλον δεν το ειδες ετσι?

kz2vsgow.jpg

Δημοσ.
Τα bullshots τα ειδες? Ματακια εχεις? Σε κανα Beyond3D μπαινεις να ριξεις ποτε καμμια ματια?

Τι μου λες τωρα για GT? Οι τυποι ειναι βιομηχανια βιντεο - γραμμη παραγωγης.Πρεπει να βγαζουν 50 βιντεο την ημερα.Kανανε αφιερωμα στο MGS και ξεχασανε τα MSX!

Αλλωστε θυμασαι (μιας και βλεπω το avatar σου) με ποιανου παιχνιδιου του 360 τα car models διαφημιζε η Sony Europe το GranTurismo...

Μπορουσες απλα να μου πεις "Στο PS3 βλεπουμε ταινιες"...εεε δεν θα ελεγα τιποτα :D

Αυτο που κανανε για το GT5 που λες το θεωρω πολυ παραξενο γιατι τα αυτοκινητα στο Gran turismo εχουν απιστευτο σχεδιασμο και ρεαλιστικοτητα σε αντιθεση με τις κινουμενες πλαστικουρες του Forza 2.

Απο κει και περα τα παιχνιδια δεν ειναι νουμερα να μετραω τα pixels ενα ενα για να δω που ειναι καλυτερο.. Προτιμω να το δω με τα ματια μου;) και τα ματια ( οσο τα εχει καποιος και δουλευουν σωστα) δεν σε προδιδουν ποτε ενω οτι site αναφερθει φυσικα και μπορει να σε εξαπατησει.

Δημοσ.
η συγκριση ειναι οντως για γελια, γιατι αυτο τον σκοπο εχει να προκαλεσει το γελιο, αυτο μαλλον δεν το ειδες ετσι?

kz2vsgow.jpg

Εννοείται το είδα.Απλά έδωσα ένα παράδειγμα.Του GT είναι παραπληροφόρηση αυτό απλά κάνει την πλάκα του.

Δημοσ.

παιδες μιας και ειδα το grid demo σε ολες τις εκδοσεις, απλα σας λεω οτι η εκδοση ps3 ειναι η ..χειροτερη.

πιο θολη και με περισσοτερα προβληματα framerate απο τις αλλες 2 εκδοσεις.

βεβαια το game παραμενει υπερ-arcade παντου, αλλα μιας και το συζητατε....

Δημοσ.
παιδες μιας και ειδα το grid demo σε ολες τις εκδοσεις, απλα σας λεω οτι η εκδοση ps3 ειναι η ..χειροτερη.

πιο θολη και με περισσοτερα προβληματα framerate απο τις αλλες 2 εκδοσεις.

βεβαια το game παραμενει υπερ-arcade παντου, αλλα μιας και το συζητατε....

μετα το Gametrailers, τωρα εχουμε το P3trantrailers :-D:-D

Επισκέπτης
Δημοσ.
Eιναι προφανες οτι το GT το εκανε απο τεμπελια.

Γιατι προσπαθεις να δικαιολογησεις το GT Pytzamarama?Δεν ειναι η πρωτη πατατια που κανει εις βαρος του ps3.

Ξεχνας μαλλον τα και καλα washed out γραφικα του ps3 σε συγκριση με το 360.Μονο που ''ξεχναγαν''(lol) να βαλουν τα σωστα settings στο ps3.

Tεσπα δεν εχει σημασια.Οι διαφορες των multiplatform τιτλων ειναι παρα πολυ μικρες για να το κανουμε θεμα.Απλα ξερουμε εδω και καιρο απο που παιρνει γραμμη το GT.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...