Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3.5K posts: "doohh dudee... Xbox owns! - nahh dude!PS3 Owns! - Gears of war pew pew pew! - Noooo! Killzone2 > all duuude Sony ftw!ye!!!stfu xbox!"

Thanks for the free entertainment! =]

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Giant360 κάνεις σύγκριση παιχνιδιών -πράγμα άτοπο- και όχι κονσολών. Εδώ το topic είναι XBOX360 vs PS3 και όχι Killzone2 vs GoW2.

Επιπλέον το GoW2 μπορούσε (μάλλον) άνετα να τρέχει και στο PS3 αν ήθελε η Epic, αφού χρησιμοποιεί την Unreal Engine

3.

Τέλος όσοι δικάζουν και καταδικάζουν την $ony για τον -κατ' εμέ- λάθος τρόπο να αντιμετωπίσει την Μ$, καλά κάνουν.

Η $ony έφτιαξε ένα μηχάνημα καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Μπορεί να έχει χάλια hardware, να μην προγραμματίζεται εύκολα, να μην χρησιμοποιείτε σωστά κτλπ... Αλλά για αυτό, δεν φταίει το ίδιο το μηχάνημα, αλλά φυσικά η $ony για το υπέρμετρο hype που δημιούργησε! Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Ευχαριστούμε την $ony που μας επιβεβαίωσε...

Θέλω να πω με λίγα λόγια και παίρνοντας ως παράδειγμα το hardware του Wii, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα αναβαθμισμένο GameCube, πως δεν ευθύνεται το PS3 ως hardware αλλά ως μέσο και κατ' επέκταση η πολιτική της $ony απέναντι στον ανταγωνισμό.

Άλλωστε πότε είχε καλύτερα γραφικά ένα παιχνίδι στη σειρά Playstation από ότι ο ανταγωνισμός; ΠΟΤΕ! Και από ότι φαίνεται μέχρι τώρα τουλάχιστον θα αργήσει πολύ, αν γίνει.

Απλώς σήμερα η $ony έχει να αντιμετωπίσει ένα ποιο ανελέητο αντίπαλο, ένα αντίπαλο που δανείζεται τακτικές από τον χώρο τον Η/Υ (και καλά κάνει) και δεν συγχωρεί λάθη. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Μ$ και τη μπορεί να κάνει αν θέλει κάτι πραγματικά.

Το PS3 είναι μια φυσική μετεξέλιξη του PS2. Δηλαδή, έχει ένα στιλ υπεροπτικό, εγωιστικό, κλειστό και υποτιμητικό προς τους ανταγωνιστές του. Δεν βασίζεται στη δύναμη του hardware του, αλλά στο software. Όμως υπολόγισε λάθος και την πάτησε, γιατί ο αντίπαλός της αυτή την φορά δεν είναι ούτε η Sega, ούτε η Nintendo, αλλά η M$. Αν δεν υπήρχε και υπήρχε κάποια άλλη τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει...

Θέλω να πιστεύω πως η $ony κατάλαβε τα λάθη της, έβαλε μυαλό και από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει να γίνει άξιος αντίπαλος. Γιατί όλοι μας θα βγούμε κερδισμένοι. Κανένας δεν θέλει το μονοπώλιο, όπως κανένας μας δεν θέλει να υπάρχει μόνο μία εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός, πιστέψτε με.

Εν κατακλείδι, ας το παραδεχτεί επιτέλους η $ony πως ΔΕΝ μπορεί να φτιάξει μια κονσόλα που να βγάζει ποιο καλύτερα γραφικά από μία άλλη, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρει ποτέ. Θυμηθείτε λίγο τι εταιρία είναι η $ony. Μερικές φορές η ξεροκεφαλιά δεν βγαίνει σε καλό.

Την προτρέπω να βάλει το κεφάλι της κάτω και να στρωθεί στη δουλειά. Ο gamer ξύπνησε, μεγάλωσε και δεν συγχωρεί εύκολα. Οι καιροί άλλαξαν, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πλέον. Μπορεί παλιά αυτά τα κόλπα του εντυπωσιασμού και της υπεροψίας να περνούσαν, αλλά σήμερα όχι!

Είμαι σίγουρος πως η M$ θέλει να κυριαρχήσει και σε αυτή την αγορά και κάποια στιγμή θα το κάνει. Αν και ούτε αυτή την φορά είναι πρώτη. Είναι εκεί που είναι γιατί κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της $ony με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλαξε τις ισορροπίες, έφερε καινούργια πράγματα, ανέβασε το gaming ένα επίπεδο ποιο πάνω. Φυσικά έκανε και αυτή κάποια λάθη από την βιασύνη της και για αυτό δεν είναι κυρίαρχη.

Αλλά ο δρόμος προς την κορυφή είναι τώρα ποιο εύκολος...

το ut ειπανε οτι ειναι χειροτερο στο ps3 (πιο λιγα fps) απο αυτο που θα βγει για xbox

Δημοσ.
το ut ειπανε οτι ειναι χειροτερο στο ps3 (πιο λιγα fps) απο αυτο που θα βγει για xbox

Δε χρειαζόταν να το πουν. Το υποθέταμε και μόνοι μας.

Είδηση θα' ταν να έλεγαν το αντίθετο... :-D

Δημοσ.

το gow2 με τέτοιο scale και αυτά τα textures θα ήθελε τρελή δουλειά στο ps3 λόγο ram.το unreal του ps3 ήταν σαν μια υποχρέωση που έβγαλε η epic προς την sony για εμενα αφού οι δυο εταιρίες δεν φαίνετε να έχουν και ιδιαίτερες σχέσεις.από ότι φαίνεται ίσως να είναι πολύ κοντά μια εξαγορά της epic από την microsoft.

Δημοσ.
το gow2 με τέτοιο scale και αυτά τα textures θα ήθελε τρελή δουλειά στο ps3 λόγο ram.το unreal του ps3 ήταν σαν μια υποχρέωση που έβγαλε η epic προς την sony για εμενα αφού οι δυο εταιρίες δεν φαίνετε να έχουν και ιδιαίτερες σχέσεις.από ότι φαίνεται ίσως να είναι πολύ κοντά μια εξαγορά της epic από την microsoft.

μην εισαι τοσο σιγουρος, μιλαμε για u engine θα φανει αυτο στην διαφορα του ut στις 2 κονσολες. δεν εχει βγει ακομα για 360? αρχες του χρονου δεν ηταν να βγει?

Δημοσ.
3.5K posts: "doohh dudee... Xbox owns! - nahh dude!PS3 Owns! - Gears of war pew pew pew! - Noooo! Killzone2 > all duuude Sony ftw!ye!!!stfu xbox!"

Thanks for the free entertainment! =]

Το καλυτερο post εδω και καιρο! :-D

Δημοσ.
μην εισαι τοσο σιγουρος, μιλαμε για u engine θα φανει αυτο στην διαφορα του ut στις 2 κονσολες. δεν εχει βγει ακομα για 360? αρχες του χρονου δεν ηταν να βγει?

7/7 αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρονται και πολλοί για τον τίτλο.το παιχνίδι πήγε πίσω λόγο gow2.λέω κάτι παράλογο στο προηγούμενο post?η μάχη είναι άνιση λόγο διαφοράς κυκλοφορίας.

Δημοσ.
7/7 αν και δεν νομίζω να ενδιαφέρονται και πολλοί για τον τίτλο.το παιχνίδι πήγε πίσω λόγο gow2.λέω κάτι παράλογο στο προηγούμενο post?η μάχη είναι άνιση λόγο διαφοράς κυκλοφορίας.

τι λες που δεν ενδιαφερονται, αν δεν ενδιαφερονται για το καλυτερο online fps για ποιο θα ενδιαφερονται, τοσο γρηγορο τουλαχιστον εχει αλλο το 360?

Δημοσ.
τι λες που δεν ενδιαφερονται, αν δεν ενδιαφερονται για το καλυτερο online fps για ποιο θα ενδιαφερονται, τοσο γρηγορο τουλαχιστον εχει αλλο το 360?

στο pc εχω crysis,cod 4,tf2,quakewars,ut3 (αγορασμενα ολα)

μονο tf2 και cod4 παιζω.crysis τσαμπα λεφτα, ut3 καλο, αλλα ηθελα πιο καλο

Δημοσ.
στο pc εχω crysis,cod 4,tf2,quakewars,ut3 (αγορασμενα ολα)

μονο tf2 και cod4 παιζω.crysis τσαμπα λεφτα, ut3 καλο, αλλα ηθελα πιο καλο

τελικα τι εγινε με crysis δεν αξιζε? τσαμπα τοσο hype? ουτε Online καλο? το single βαρετο? εμενα δεν μου παιζει στο μπρικι που εχω για pc. tf2 καλο?

Το cod4 ειναι για τους υπομονετικους και το ut για τους εξυπνους και γρηγορους :D

Δημοσ.

δεν θα ελεγα οτι το cod kαι το ut ειναι οπως τα λες

το crysis πιο πολυ το παιξα στο demo παρα στο retail....

το tf ειναι το πιο καλο απο ολα παντως, εχει το χουζουρι του για να ξεσκας.

Δημοσ.

Μια χαρα ηταν το Crysis και το SP και το MP μπορει να μην διεκδικει δαφνες καλυτερου fps σε κανενα απο αυτους τους τομεις ηταν ομως αρκετα απολαυστικο imo σε ολους τους τομεις..

Δημοσ.

Gametrailers Blows It with PS3/360 Footage

So I poked the console-wars snake last week and learned a big Fat Albert lesson about people's feelings in the process. Gametrailers, with a longer history than me, not so much. We've been hearing a lot of chatter about how they botched a comparison video of Race Driver: GRID. In an attempt to show cooler crash physics on the 360, they used PS3's instead — easily identifiable by the controller map in the lower left corner. Doh!

Gametrailers took down the video after getting barbecued in the comment flamewar. But someone already YouTubed it and spliced in comments pointing out the negligence, or worse.

http://kotaku.com/5008547/gametrailers-blows-it-with-ps3360-footage

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...