Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα 2 πρωτα ισχυουν χωρις ομως τον τονο της υπερβολης που τους εδωσες.

Και το τριτο φυσικα το σκεφτεται η sony.Προιον της ειναι και ειναι φυσιολογικοτατο να το υποστηριζει εφοσον το γουσταρουν οι καταναλωτες.Ας το εκανε και η ms αν μπορουσε.

Μαγκιά της Sony που έχει πάει τόσο καλά το ps2. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να λέμε ότι συνεχίζει να το υποστυρίζει γιατί σέβεται τον καταναλωτή.

Εκτος αν εννοεις οτι καποιοι αγοραζουν παιχνιδια για το Ps2 για να βοηθησουν την sony.Αυτο ειναι αρωστημενο και μονο σαν σκεψη.

:???:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Petran το γνωρίζω αυτό το περιφερειακό εδώ και καιρό. Αλλά πρώτον είναι ακριβούτσικο και δεύτερον δεν πρέπει να έχει και την τέλεια ανταπόκριση. Το ίδιο πράγμα είχα κάνει και στο xbox το πρώτο αλλά και η ανταπόκριση δεν ήταν 100% αλλά 99% πράγμα που όμως έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά και δεν έκανε αλλαγές στα κουμπιά ακριβώς όπως το ps που είχα συνηθίσει (strategy buttons για όποιον γνωρίζει).

Και δεν το γύρισε κανένας στο χειριστήριο όπως λές. Και gta4 περιμένουμε και άλλα πολλά και σε 360 και σε ps3!

Υ.Γ. Αυτός που το αγόρασε δεν ασχολείται με το live καθόλου και είναι άσχετος. Την κονσόλα δεν την άναψα ποτέ μετά το update για να μπαναριστεί...

Επισκέπτης
Μαγκιά της Sony που έχει πάει τόσο καλά το ps2. Άλλο αυτό όμως και άλλο το να λέμε ότι συνεχίζει να το υποστυρίζει γιατί σέβεται τον καταναλωτή.

Και τα 2 μαζι.

Μεχρι στιγμης αυτη ειναι η πολιτικη της γιατι αυτο εδειξε και με το Ps1 και με το ps2.Εφοσον δεν εχει αποδειχθει το αντιθετο,ναι μπορω να λεω και να πιστευω οτι σεβεται τον καταναλωτη.Αυτο μου δειχνει.

Αν σε 2 χρονια παρατησει το ps3,ετσι στα καλα καθουμενα,αυτη θα ειναι και η τελευταια κονσολα της sony που θα αγορασω.

Το ιδιο εκανα και με το xbox.

Petran το γνωρίζω αυτό το περιφερειακό εδώ και καιρό. Αλλά πρώτον είναι ακριβούτσικο και δεύτερον δεν πρέπει να έχει και την τέλεια ανταπόκριση. Το ίδιο πράγμα είχα κάνει και στο xbox το πρώτο αλλά και η ανταπόκριση δεν ήταν 100% αλλά 99% πράγμα που όμως έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά και δεν έκανε αλλαγές στα κουμπιά ακριβώς όπως το ps που είχα συνηθίσει (strategy buttons για όποιον γνωρίζει).

Και δεν το γύρισε κανένας στο χειριστήριο όπως λές. Και gta4 περιμένουμε και άλλα πολλά και σε 360 και σε ps3!

Υ.Γ. Αυτός που το αγόρασε δεν ασχολείται με το live καθόλου και είναι άσχετος. Την κονσόλα δεν την άναψα ποτέ μετά το update για να μπαναριστεί...

εδώ νομίζω πήγαινε το "τεσπα" του P3tran...

Για να καταλάβετε πόσο "μπροστά" είναι το dual Shock σαν χειριστήριο που βγάζουν αντάπτορες για το 360... xaxaxa. Πλάκα κάνω... ;)

- Στον πωλητή videogames να πω ότι απλά αυτός είναι κακός πωλητής μιας και δν ενημέρωσε τους πελάτες για το τι παίζει με το ps3. Αν θέλανε ποδοσφαιράκι ή θα τους έδινες το pes6 του ps2 που παίζει άψογα και online ή θα τους έλεγες αν δε θέλετε να περιμένετε τις παιχνιδάρες που θα βγάλει η Sony ( :P :p) ή δε σε νοιάζουν τα exclusives συνέχειες από το PS2 ή νέα IP τότε προτίμησε ένα 360 που έχει και διάφορα όμορφα κολπάκια για να ελαφρύνεις και την τσέπη σου ;)

Τι να σου πω και τι να αφησω!

Οταν ερχετε πελατης με παροπιδες (κατι σαν και εσενα δηλαδη) η τον χανεις αν του πεις για κατι αλλο (Χ360) που παντα το λεω οσο πιο χαλαρα μπορω η του πουλας αυτο που θελει Τελος!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ PRO 6 το εχουν στο PS2 τους ΑΙΝΤΕ !

Ψαχνω για βοηθο θα ερθεις?

Και κατι για τον σταυρο του dualshock πολλοι δεν μπορουν να παιξουν pro με αυτον και η δικαιολογια τους ειναι οτι χανουν μια κινηση λογο του κενου που εχει ο στραυρος! με αποτελεσμα να περνουν ημιτανσιον μοχλους με τον κλασικο σταυρο χωρις κενα κατι σαν του 360 δηλαδη!

Τωρα πως βολευετε ο καθενας ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Επισκέπτης
Τι να σου πω και τι να αφησω!

Οταν ερχετε πελατης με παροπιδες (κατι σαν και εσενα δηλαδη) η τον χανεις αν του πεις για κατι αλλο (Χ360) που παντα το λεω οσο πιο χαλαρα μπορω η του πουλας αυτο που θελει Τελος!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ PRO 6 το εχουν στο PS2 τους ΑΙΝΤΕ !

Koιτα,δεν σε ξερω αλλα αν προσπαθεις να πεισεις τον πελατη με τα επιχειρήματα πχ που εχεις και εδω(Insomnia) να παρει 360 και οχι ps3,τοτε ναι εισαι κακος πωλητης.Αυτο λεει ο Nonborn.

Exει τυχει να παω σε πωλητες που να προσπαθουν να με πεισουν οτι το 360 ειναι ο απεσταλεμενος του θεου στην γη.Ε εκει δεν εχω ξαναπατησει.

Φυσικα συμβαινει και το αντιθετο.(αποθεωση ps3).

Ποια ειναι η γνωμη μου?

Ο πωλητης πρεπει να κραταει ουδετερη σταση;)

Και κατι για τον σταυρο του dualshock πολλοι δεν μπορουν να παιξουν pro με αυτον και η δικαιολογια τους ειναι οτι χανουν μια κινηση λογο του κενου που εχει ο στραυρος! με αποτελεσμα να περνουν ημιτανσιον μοχλους με τον κλασικο σταυρο χωρις κενα κατι σαν του 360 δηλαδη!

Τωρα πως βολευετε ο καθενας ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Κατι τετοια τρελα μου ελεγε και ενας πωλητης ''βαμμενος'' 360fan,βρε μπας και εισαι ο ιδιος:mrgreen:

Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίζει τις όποιες απορίες έχει ο αγοραστής και ενίοτε να τον προφυλάσσει από λάθος αγορές.Όμως πρέπει και αυτός να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αν μπει στο μαγαζί και πει ''γεια σας,θα ήθελα ένα ps3'' θα του πούνε ''πάρτο''.

Αν τους πει όμως ''ξέρετε,θέλω να παίζω PES,GT,tekken κτλ ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να τον ενημερώσει πως για 3/6/12/χ μήνες δεν θα τον ικανοποιήσει αυτή η αγορά γιατί δεν υπάρχουν τα παιχνίδια για να τα παίξει.

Αυτά θεωρητικά.Πρακτικά,ο σερβιτόρος ''σπρώχνει'' το φαγητό που έχει γενέθλια,ο πωλητής tv τις hd ready γιατί περιμένει τις truehd και θέλει να ξεστοκάρει© κτλ.

Επισκέπτης

Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίζει τις όποιες απορίες έχει ο αγοραστής και ενίοτε να τον προφυλάσσει από λάθος αγορές.Όμως πρέπει και αυτός να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αν μπει στο μαγαζί και πει ''γεια σας,θα ήθελα ένα ps3'' θα του πούνε ''πάρτο''.

Αν τους πει όμως ''ξέρετε,θέλω να παίζω PES,GT,tekken κτλ ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να τον ενημερώσει πως για 3/6/12/χ μήνες δεν θα τον ικανοποιήσει αυτή η αγορά γιατί δεν υπάρχουν τα παιχνίδια για να τα παίξει.

Σωστοτατο.

Αλλα αλλο αυτο και αλλο κακος πωλητης,δηλαδη πωλητης που να προσπαθει να με πεισει να παρω κατι με τις πλακας επιχειρηματα.

PS.Χωρις πλακα,εγω μεχρι στιγμης δεν εχω βρει εναν σωστο πωλητη που να κανει τα παραπανω που λες.... ή θα προσπαθει να με πεισει να παρω Playstation ή xbox.

Μια και βγήκαμε λίγο οφτόπικ, στο χώρο μου (αυτοκίνητο) έχουμε δύο κατηγορίες υπαλλήλων πωλήσεων: τους ΠΩΛΗΤΕΣ και τους απλούς διεκπαιρεωτές παραγγελιών. Φυσικά καταλαβαίνετε ποιοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ευχαριστημένους, άρα ΕΠΑΝΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΕΣ πελάτες. Ειδικά σε εμπορικές δραστηριότητες με προιόντα πολλαπλών εταιρειών (π.χ. υπολογιστές ή videogames) είναι γελοίο να μην μπορείς να "οδηγήσεις" τον πελάτη εκεί που πραγματικά θέλει, γιατί πολλές φορές και ο ίδιος δεν γνωρίζει, νομίζει, εκτός αν προτιμάς την one-time αρπαχτή ενός ακριβότερου προιόντος από τη συνεχή σχέση με έναν ευχαριστημένο (άρα και διαφημιστή σου μην το ξεχνάμε) πελάτη. Αν είναι κολλημένος ο πελάτης οκ, νο προμπ, αλλά από την εμπειρία μου, ένας σωστός και έμπειρος πωλητής γνωρίζει συνήθως καλύτερα πως μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ο πελάτης, αλλά κυρίως πως να τις αναγνωρίσει.

gia na min eimaste outopikoi kiolas, diskola enas ipallilos na einai authentia se ola ta proionta. eite gia tv tha kserei, eite kati psila gia video, eite gia consoles ligo/poli, gadgets klp... den einai liges fores pou exo akousei arloumpes apo polites. tis perissoteres fores akolouthoun tis odigies tis dieuthinsis. ti exoun perissotero stock, ti tous simferei perissotero na dioksoun, klp...

Σωστο πολυ σωστο ποστ προσπαθω οσο το δυνατο να ειμαι αντικειμενικος στο θεμα ποια κονσολα να δωσω !

Οταν ερθει ο πελατης και ξερει τι θελει σπανια εως καθολου δεν αναφερω την υπαρξη αλλης κονσολας ουτε καν!

Αν μπει ενας πελατης και με ρωτησει τι προτεινεις ?

Η αμεσω επομενη ετωτηση ειναι τι παιχνιδια παιζεις? Halo , Gears Forza κλπ

τοτε 360 Final Fantasy , GT , F1 τοτε PS3 mario , metroid , zelda κλπ τοτε Wii !

Και θα αναλυσω τι υπηρεσιες εχει καθε κονσολα απο hardware , software κλπ!

Τωρα οσο για το θεμα του σταυρου δεν μιλαμε για ενα ποσοστο 50% αλλα πολλα ατομα δεν βολευονται με τον σταυρο του PS2 στο PRo απο οτι καταλαβαινω γενικος! Αρα δεν υπαρχει το ΣΤΑΝΤΑΡ οτι ο μοχλος του PS2 ειναι και ο απολυτος μοχλος για PRO !

PDS λες να εχουμε γνωριστει? :) Παντως αν διαβασεις αυτα πανω θα καταλαβεις τι πωλητης ειμαι !

Φυσικα στον πελατη ποτε δεν περναω τι μου αρεσει αυτο το καιρο! Ενα 90% να χασεις τον/τους πελατη/ες το ξερω απο χερι που ατομα προσπαθουσαν να επιβαλουν ειτε PS3 , Wii , X360 και εχασαν πελατεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...