Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψηφιστε και κερδιστε ..

Ποιος απο τους παρακατω ειναι στο video : http://www.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg&feature=related

1. PDS13

2. Udontneed2 know

Aω ψαχνετε να βρειτε τον Slay στην λιστα ειναι στο παρκατω βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=OiYq0v9IeVM&feature=related

Θα πω τον NONBORN!:lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα ο καθενας απο ενα εχει:P

Ο καθε xbox user εχει σιγουρα 2 και βαλε:P

Δημοσ.

αμε ..εγω εχω 2 + 1 που το εκανα υδοψυκτο για χαβαλε + καμια 70αριά παιχνίδια. Κοστος ????κανα 600αρι ευρω ολα αυτα.

Δημοσ.
Ψηφιστε και κερδιστε ..

Ποιος απο τους παρακατω ειναι στο video : http://www.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg&feature=related

1. PDS13

2. Udontneed2 know

Aω ψαχνετε να βρειτε τον Slay στην λιστα ειναι στο παρκατω βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=OiYq0v9IeVM&feature=related

Στο πρώτο βίντεο παίζει πολύ το 3 έτσι...

Τι να πω καλό βιντεάκι γέλασα(όχι μέχρι σκασμού αλλά γέλασα)

Όσο για το δεύτερο βίντεο πρέπει να πω ότι σειρά έχει το "I have 5 ps3" Εεεε ρε κόλλημα μόνο και μόνο ότι έχουν ps3(Και τι το κάνουν? λένε απλά ότι έχουν ps3)...

Δημοσ.
εγω μια χαρα καταλαβα, προσπαθησες να παρουσιασεις ενα + στο 360 στον τομεα του streaming το οποιο δεν υφισταται.

Τι λες ρε φίλε; Εσύ το μπιπ και ψόφησε!

Είπαμε, το 360 έχει ότι Steaming λειτουργία έχει το PS3 συν το Media Center Εxtender που ΔΕΝ έχει το PS3. Μάλιστα στο μενού Media υπάρχει ξεχωριστό εικονίδιο αποκλειστικά για αυτό.

Και όσο και να μη σας αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια και ακόμα και σε αυτό τον τομέα κερδίζει...

Οπότε άσε τα δεν υφίσταται.

Θα μας τρελάνετε εδω μέσα...

Δημοσ.
Τι λες ρε φίλε; Εσύ το μπιπ και ψόφησε!

Είπαμε, το 360 έχει ότι Steaming λειτουργία έχει το PS3 συν το Media Center Εxtender που ΔΕΝ έχει το PS3.

το καταλαβαμε, και στο ξαναλεω who fucking cares? μπορω να κανω αυτην την δουλεια στο ps3 με 5 προγραμματα , και εσυ μας λες οτι ειναι πλεονεκτημα γιατι στο 360 μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια με 5+1 προγραμματα, αλλη μια φορα who fucking cares?

Μάλιστα στο μενού Media υπάρχει ξεχωριστό εικονίδιο αποκλειστικά για αυτό.

εεεεε αφου υπαρχει και ξεχωριστο εικονιδιο κατι σημαντικο θα ειναι.. :-D:-D:-D

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη, γιατι σε αυτο το post ειμαι λιγακι εριστικος και ειρωνικος, αλλα εχει και η υπομονη και η ευγενεια τα ορια της.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=OiYq0...eature=related

ΑΜΑΝ.Τελικα η αγαμια ή μην πω κατι αλλο σε κανει να αγοραζει και να υποστιριζεις το PS3 τοσο πολυ!

Δεν παιρνω με τιποτα ps3 μιας και δεν το χρειαζομαι, αφου στο σπιτι μου τοστιερα εχω, μπαρμπεκιου εχω, φριτεζα εχω, θερμοσυφωνα εχω, τι να το κανω! να βγαλω τα ματια μου απο τα jaggies και τις SD αναλυσεις!

Στο μεταξυ ο exoskele ολο θα αγορασει και τελικα τιποτα δεν εχει παρει! Exoskele μηπως ανηκεις στην ομαδα κρουσης (κομιτατζιδες) του SLAY!!!!

Δημοσ.

Udontneed2know,

Εγώ πάντως, αντιθέτως βλέπω προσπάθεια (έντονη μάλιστα και με ένα, επίτρεψέ μου, υποτιμητικό και ειρωνικό ύφος) να υποβαθμίσεις το γεγονός πως η SONY υποσχόταν λαγούς με πετραχείλια τα προηγούμενα χρόνια.

Και ας ξεκινήσω :

Επειδη το Killzone ΟΝΤΩΣ ειναι στα επιπεδα του CGI , τι λεει? οτι θα βγει 4 χρονια μετα, λες και η sony ειχε πει οτι αυτο θα ειναι το επιπεδο των παιχνιδιων απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας, το render video που καναν ηταν για να δειξουν πως περιμεναν να ειναι το παιχνιδι και αυτο το καταφεραν, δεν εδωσαν ποτε χρονοδιαγραμμα κυκλοφοριας.

Καταρχάς το θέμα είναι πως η SONY είχε παρουσιάσει το video αυτό σαν gameplay video το οποίο αποδείχτηκε μέγα ψέμα. Και αυτό επισημαίνει ο Greenberg, πως τους πήρε 4 ολόκληρα χρόνια να παρουσιάσουν το παιχνίδι που να πλησιάζει κάπως τα video που έδειξαν τότε. Επίσης, σημαντική η διαφορά μεταξύ render video και target render video. Εκεί cheataran. Και έβγαιναν κανα μήνα μετά απολογούμενοι πως ξέρετε, ήταν target render video τελικά κλπ. κλπ....μην τα ξεχνάμε αυτά.

Πρωτον , προφανως στο παραληλο συμπαν που ζει ο κυριος, η ανοιξη του 2007 (GDC 2007) απο την ανοιξη του 2008 , απεχει 2 χρονια, και οχι 1, και δευτερον το σχολιο του οτι δεν υπαρχει buzz ειναι καταφορο ψεμα, επισκεπτομαι ps3 forums και ελληνικα και ξενα, οπως επισης και multiplatfrom forums, και η αναμονη για το Home ειναι τεραστια , εγω προσωπικα δεν την καταλαβαινω αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Σωστά. Αλλά πέρα από την υπερβολή του στο θέμα της καθυστέρησης, δεν είναι γεγονός πως το HOME έχει πάρει τις άπειρες αναβολές μέχρι τώρα και έχει αρχίσει πλέον να ατονεί το ενδιαφέρον γι'αυτό; Εγώ προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος για αυτό βέβαια, όπως κι εσύ απ' ό,τι καταλαβαίνω, αλλα well....

Τι να πρωτοπω εδω, το ενα ψεμα μετα το αλλο, για την χωρητικοτητα του blu-ray , μαλλον δεν ξερει καν τα uncharted, η το prologue που με 70 μολις αμαξια και 6 πιστες πιανει 6gb , η για το mgs4 που θελει 50gb, αυτο με το sixaxis και το rumble ειλικρινα δεν το καταλαβα, δεν καταλαβα καν τι προσπαθει να πει, για την αναλυση ποτε η sony δεν υποσχεθηκε complete 1080p game library απλα το λεει αυτος για να δειξει οτι και καλα αθετησε υποσχεσεις η sony,

Τα έχουμε ξαναπει για το blu ray αν θυμάμαι καλά και το θεωρώ πολύ άστοχη κίνηση εκ μέρους της να το χρησιμοποιήσει ενώ είναι ακόμα τόσο ανώριμο σαν τεχνολογία. Είναι πολύ αργό κτλ. κτλ.

Θα βοηθήσει πιθανόν σε παιχνίδια με πολλές cutscenes όπως το mgs και κάποια rpg και ενδεχομένως σε παιχνίδια στυλ gt5 με πολλά αυτοκίνητα, αλλά πέραν τούτου χαντακώνεις όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια βάζοντας στη μέση installs, uninstalls κτλ. για να μπορείς να παίξεις 5 παιχνίδια.

Κι όλα αυτά για να προωθήσει το format της στον video war....talk about gaming....γιατί μην μου πεις πως έχεις πειστεί πως το έκανε για την gaming industry πρωταρχικά....

Επίσης, η SONY δεν ήταν που υποσχόταν 1080p @ 60fps σε όλα τα παιχνίδια ( ή έστω, σου λέω εγώ στα 1st/2nd parties της) ;; Πού είναι όλα αυτά; Για να μην αναφέρω τα άλλα φαιδρά περί 4D και 120fps που ακούγονταν κατά καιρούς, τα οποία μόνο αφελείς θα πίστευαν....

και αντί αυτού στην συντριπτική πλειοψηφία των multis βλέπεις να τρέχουν καλύτερα σε ανταγωνιστική κονσόλα ( εν προκειμένω στο 360) και πολλές φορές στο PS3, όχι μόνο σε sub-1080p αναλύσεις, αλλά sub-720....και με χειρότερα framerates....και με λιγότερο ΑΑ....τρανό και πρόσφατο παράδειγμα το GTA IV.

Και δεν μπορώ, please, να ακούω ακόμα την καραμέλα περί δύσκολου coding και οι devs είναι τεμπέληδες. Γιατί δεν φρόντισε η SONY να δώσει ένα hardware πιο φιλικό στην developing community; Ήταν δηλαδή ο μόνος τρόπος να πετύχει υψηλές αποδόσεις; Όχι, απλά έδωσαν πολύ προσπάθεια στην κατασκευή sophisticated hardware ΜΟΝΟ από πλευράς CPU, χωρίς να φροντίσουν για την ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων εκμετάλλευσής του. Κοινώς, τους devs τους έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Και δεν έδωσαν βέβαια τόση έμφαση σε άλλα ζωτικά σημεία του hardware όπως η RAM και η GPU.

Πρόσθεσε σε όλα αυτά το γεγονός ότι στο 360 έχεις 3 generic cpus με 6 harware threads διαθέσιμα anytime να κάνεις ό,τι γουστάρεις και από την άλλη μεριά ΕΝΑΝ μόνο generic cpu στον cell. Ο οποίος, σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του cell, εκτός από τον φόρτο εργασίας που έχει ( που είναι επιβαρυμένος καθώς είναι μόνος του σε generic εργασίες) πρέπει και να συντονίζει μεταξύ τους και τα 6 spus που τρέχουν από πίσω. Ασύγχρονα. Τα οποία spus έχουν πολλούς περιορισμούς στο πώς δουλεύουν , υπόψιν.

Γιατί να βασανίζονται έτσι οι developers δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν δεν είχε το brand name που έχει το Playstation πολύ σκούρα τα πράγματα...

Μπορώ να πω πολλά ακόμα σε αυτό το σημείο, αλλά ας το αφήσω εδώ προς το παρόν γιατί ίσως καταντά κουραστικό.

Για το sixaxis και το rumble να σου εξηγήσω ευχαρίστως. Πρώτον, το sixaxis αποδείχτηκε μεγα αποτυχία. Πουθενά δεν έχει γίνει σωστά implemented και όπου ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για τον χειρισμό χαντάκωσε παιχνίδια. Για το rumble : η SONY το υποβάθμιζε συνεχώς πως δεν χρειάζεται, είναι past gen feature και λοιπά. Αποδείχτηκε τελικά πως απλά δεν ήθελε να πληρώσει τα royalties για την χρησιμοποίηση της πατέντας. Κι απλά, όταν είδε την απήχηση που είχε η έλλειψή του και πόσο ενοχλούσε έσπευσε να πληρώσει και να φέρει νέο controller...."κωλοτούμπα" από τις λίγες, αν μου επιτρέπεις.

Εν κατακλείδει, πέρα από τις κλασσικές PR μπούρδες που οι εκπρόσωποι των εταιρειών λένε, είπε σημαντικές αλήθειες ο συγκεκριμένος κύριος. Το κατά πόσο κάποιος είναι έτοιμος να τις δεχθεί είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Καταρχάς το θέμα είναι πως η SONY είχε παρουσιάσει το video αυτό σαν gameplay video το οποίο αποδείχτηκε μέγα ψέμα.

οχι δεν το ειχε παρουσιασει ετσι ακριβως, στην ερωτηση αν το παιχνιδι θα ειναι ετσι, απαντησαν οτι θα ειναι ετσι, ειναι η τεχνικη που περιεγραψα και πριν της μισης αληθειας, ειπαν αυτο αντι για "το συγκεκριμενο ειναι target render πιστευουμε οτι θα φτασουμε αυτο το επιπεδο στο πραγματικο παιχνιδι", η πραξη ΤΩΡΑ τους δικαιωνει γιατι οντως το παιχνιδι εχει φτασει εκπληκτικα κοντα στο targer render, απλα αφησαν να εννοηθει ισως (αλλη μια προσφιλης τακτικη) οτι τρεχει ετσι την εποχη που το εδειξαν.

δεν είναι γεγονός πως το HOME έχει πάρει τις άπειρες αναβολές μέχρι τώρα και έχει αρχίσει πλέον να ατονεί το ενδιαφέρον γι'αυτό; Εγώ προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος για αυτό βέβαια, όπως κι εσύ απ' ό,τι καταλαβαίνω, αλλα well....

σου ειπα και πριν, αν και συμφωνω μαζι σου στο θεμα οτι δεν θα επρεπε να γινεται τοσο χαμος, πραγματικα υπαρχει μεγαλη αναμονη.

Θα βοηθήσει πιθανόν σε παιχνίδια με πολλές cutscenes όπως το mgs και κάποια rpg και ενδεχομένως σε παιχνίδια στυλ gt5 με πολλά αυτοκίνητα, αλλά πέραν τούτου χαντακώνεις όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια βάζοντας στη μέση installs, uninstalls κτλ. για να μπορείς να παίξεις 5 παιχνίδια.

το θεμα με το install το αποδιδω σε κακη (η μη επαρκη) χρηση του streaming , δεν μπορει το uncharted που εχει τα καλυτερα γραφικα στο ps3 να μην εχει οχι μονο install, αλλα ουτε καν loading και παιχνιδια οπως το DMC4 να θελουν μιση ωρα να γραψουν 5gb στον δισκο.

Επίσης, η SONY δεν ήταν που υποσχόταν 1080p @ 60fps σε όλα τα παιχνίδια ( ή έστω, σου λέω εγώ στα 1st/2nd parties της) ;; Πού είναι όλα αυτά;

οχι ουτε αυτο το ειπε ποτε, ειπε οτι εχει την δυνατοτητα και οτι οι developers θα την εκμεταλευτουν, η sony σε κατι τετοιες δηλωσεις κανει το "εξυπνο" πραγμα να τα λεει αρκετα αοριστα ωστε να καταλαβαινει ο καθενας οτι τον συμφερει και να δημιουργειται hype.

Για να μην αναφέρω τα άλλα φαιδρά περί 4D και 120fps που ακούγονταν κατά καιρούς, τα οποία μόνο αφελείς θα πίστευαν....

καλα αυτη πρεπει να ειναι η πλεον παρεξηγημενη δηλωση αυτης της γενιας , καθως ο kutaragi οταν την εκανε μιλαγε για αναπαραγωγη video και οχι για παιχνιδια.

και αντί αυτού στην συντριπτική πλειοψηφία των multis βλέπεις να τρέχουν καλύτερα σε ανταγωνιστική κονσόλα ( εν προκειμένω στο 360) και πολλές φορές στο PS3, όχι μόνο σε sub-1080p αναλύσεις, αλλά sub-720....και με χειρότερα framerates....και με λιγότερο ΑΑ....τρανό και πρόσφατο παράδειγμα το GTA IV.

πραγμα πολυ λογικο γιατι η sony ακομα δεν εχει καταφερει να πεισει τους developers να εχουν σαν lead platform το ps3, ετσι απολυτα λογικο ειναι να βλεπουμε αυτες τις διαφορες, ενω στο burnout paradise για παραδειγμα που εγινε το αντιθετο , το παιχνιδι ηταν ιδιο η λιγο καλυτερο στο PS3.

Για το sixaxis και το rumble να σου εξηγήσω ευχαρίστως. Πρώτον, το sixaxis αποδείχτηκε μεγα αποτυχία. Πουθενά δεν έχει γίνει σωστά implemented και όπου ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για τον χειρισμό χαντάκωσε παιχνίδια.

ειναι θεμα παιχνιδιου καθαρα, στο folklore και πολυ περισσοτερο στο super rub a dub, ο χειρισμος με το sixaxis ειναι καταπληκτικος, στο lair απο την αλλη ειναι τραγικος.

Για το rumble : η SONY το υποβάθμιζε συνεχώς πως δεν χρειάζεται, είναι past gen feature και λοιπά. Αποδείχτηκε τελικά πως απλά δεν ήθελε να πληρώσει τα royalties για την χρησιμοποίηση της πατέντας. Κι απλά, όταν είδε την απήχηση που είχε η έλλειψή του και πόσο ενοχλούσε έσπευσε να πληρώσει και να φέρει νέο controller...."κωλοτούμπα" από τις λίγες, αν μου επιτρέπεις.

συμφωνω απολυτα , ετσι ακριβως εγινε, αλλα (μιας και το θεμα αρχισε απο το αρθρο κριτικης απο τον τυπο της microsoft) μην μου πεις οτι και η Microsoft δεν εχει κανει παρομοιες κινησεις? μεγεθος της καρτας μνημης, hd-dvd drive, HDMI θυρα.

Εν κατακλείδει, πέρα από τις κλασσικές PR μπούρδες που οι εκπρόσωποι των εταιρειών λένε, είπε σημαντικές αλήθειες ο συγκεκριμένος κύριος. Το κατά πόσο κάποιος είναι έτοιμος να τις δεχθεί είναι άλλο θέμα.

εδω διαφωνω μαζι σου, το εν λογω αρθρο ειναι μια PR μπουρδα επισης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...