Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο όσο ξέρω και το ps3 μπορεί να κάνει το ίδιο.Δεν δουλεύει μόνο από το Tversity αλλά και από τα windows(από το οτιδήποτε κάνει media server ).Όσο για το tversity μπορεί να κάνει stream και καναλιών τηλεόρασης.Φαντάζομαι θα κάνει και photos.

Δεν είπα ότι δε μπορεί να κάνει steam από thirdparty media servers. Κάτι που το κάνει και το 360 άλλωστε.

Είπα ότι δε μπορεί να γίνει Media Center Extender. Τέρμα! Δεν γίνετε!

Πως αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε δηλαδή?

Έτσι δικαιολογώ οτι είναι καλύτερο στον τομέα Steam. Get it?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ βρηκες τωρα να σχολιάσεις και συ ενα σημειο που εμενα τουλάχιστον μου ειναι παντελώς αδιάφορο. Παρολα αυτά ειναι σωστό αυτό που γράφει.

Παρε ενα άλλο παραδειγμα:

....but the same vertex shader will run much slower on the PS3 than the XBOX 360. The 360 also has a clever new way rendering high definition anti aliased back buffers. To accomplish the same effect on PS3 is prohibitively expensive. For this reason I think many games will have no choice but to run in non-HD resolutions on the PS3 version, use a lower quality anti aliasing technique, or do back buffer upscaling. The end result in all cases is going to be noticeably worse image quality.

και το πιο πρόσφατο παιχνίδι GRID για παραδειγμα ..αν θυμαμαι καλά ιδιες αναλυσεις 360/ps3 διαφορά οτι το 360 εχει χ4ΑΑ ενω το ps3 χ2ΑΑ. Οπως βλεπεις το ειχε προβλεψει ο κυριος ανωνυμος ασχετος.

Δημοσ.
Δεν είπα ότι δε μπορεί να κάνει steam από thirdparty media servers. Κάτι που το κάνει και το 360 άλλωστε.

Πως αλλιώς να το πω για να το καταλάβετε δηλαδή?

Έτσι δικαιολογώ οτι είναι καλύτερο στον τομέα Steam. Get it?

Τι ακριβώς εννοείς με το Media Center Extender δεν ξέρω. Αλλά βρήκα ένα προιόν που λέγεται linksys media center extender και ότι κάνει αυτό το κάνει και το ps3.

Δημοσ.
οκ βρηκες τωρα να σχολιάσεις και συ ενα σημειο που εμενα τουλάχιστον μου ειναι παντελώς αδιάφορο. Παρολα αυτά ειναι σωστό αυτό που γράφει.

Παρε ενα άλλο παραδειγμα:

και το πιο πρόσφατο παιχνίδι GRID για παραδειγμα ..αν θυμαμαι καλά ιδιες αναλυσεις 360/ps3 διαφορά οτι το 360 εχει χ4ΑΑ ενω το ps3 χ2ΑΑ. Οπως βλεπεις το ειχε προβλεψει ο κυριος ανωνυμος ασχετος.

Δεν διαφωνώ. διαφωνώ στο ότι ο συγκεκριμένος είναι developer αλλά και ακόμα να είναι δεν κάνει ανάλυση ως developer.Και άμα διαβάσεις όλο το κείμενο θα δείς ότι δεν μιλάει αντικειμενικά.Φυσικά σε μερικά πράγματα μπορεί να έχει δίκαιο.Αλλά αυτο δεν αλλάζει αυτό που λέω εγώ.

Δημοσ.

τι φαινεται, οτι θεωρεί οτι το 360 ειναι καλύτερο? δε φαίνεται αμα διαβάσεις ολο το κειμενο, το λεει ξεκάθαρα στην 1η γραμμη.

Γιατί τέτοια άρνηση ποια ? νταξει ..τα λάθη διορθώνονται.. με 200 ευρώ που έχει ένα Arcade. Γιατι τιμωρείτε ετσι τους εαυτούς σας ? :)

Και γω ισως να πάρω ps3 σε κανα χρονο η δυο ..αλλα φιλε μου αυτή τη στιγμή ειναι να εχεις 360 φλασαρισμενο.

Δημοσ.
τι φαινεται, οτι θεωρεί οτι το 360 ειναι καλύτερο? δε φαίνεται αμα διαβάσεις ολο το κειμενο, το λεει ξεκάθαρα στην 1η γραμμη.

Γιατί τέτοια άρνηση ποια ? νταξει ..τα λάθη διορθώνονται.. με 200 ευρώ που έχει ένα Arcade. Γιατι τιμωρείτε ετσι τους εαυτούς σας ? :)

Και γω ισως να πάρω ps3 σε κανα χρονο η δυο ..αλλα φιλε μου αυτή τη στιγμή ειναι να εχεις 360 φλασαρισμενο.

Βασικά εγώ δεν έκανα xbox vs ps3 ανάλυση. Απλά θεωρώ αναξιόπιστο το συγκεκριμένο άρθρο με τον προγραμματιστή.Είναι και καλά lead developer και στο online κομμάτι βγάζει νικητή το xbox(όχι ότι δεν έιναι) αλλά λέει: για να πώ την αλήθεια ακόμα το live του ps3 δεν το έχω δει (κάτι τέτοιο).Είναι δυνατόν ενας προγραμματιστής και μάλιστα leader να λέει τέτοια πράγματα?

Δημοσ.

με απλα λογια: οι developers ειναι τεμπεληδες ή δεν παιρνουν αρκετα λεφτα για να κανουν την αναλογη δουλεια ωστε να αξιοποιησουν τον Cell κτλ

η microsoft εχει την αρχιτεκτονικη που ειναι συνηθισμενοι ολοι οποτε βασιζονουν τα games πανω στο ΧΒΟΧ (βλεπε GTA IV)

οι κονσολες με αυτα τα δεδομενα εχουν ελαχιστες διαφορες

αν κουνησουν τον κωλο τους οι developers τοτε θα φανει αν εχει κατι το PS3 παραπανω

μεχρι τοτε αν εισαι gamer και ειδικα Ελλαδα θες ΧΒΟΧ ή wii

εγω προσωπικα εχω PS3 γιατι το πηρα (400$=250 euro ειμαι αμερικη) συνηθισμενος απο την κυριαρχια της σονυ, βλεπω οτι υπαρχουν λιγα παιχνιδια αλλα εμενα με ικανοποιουν γιατι δεν εχω και πολυ χρονο για gaming

επισης βλεπω ταινιουλες οσο πιο συχνα μπορω (netflix ftw)

blue ray ftw

Δημοσ.

ωραια δεν γινεται, και γιατι πρεπει να μας απασχολει αυτο? αφου ο τροπος streaming που προτεινεις δεν κανει τιποτε παραπανω απο το tversity.

Δημοσ.

Δεν είπα οτι θα πάθεις κάτι επειδή δεν έχεις Media Center Extender.

Κοίτα πρώτα από πού ξεκινάει η συζήτηση για αυτό και μετά σχολίασε...

Δημοσ.

Ψηφιστε και κερδιστε ..

Ποιος απο τους παρακατω ειναι στο video : http://www.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg&feature=related

1. PDS13

2. Udontneed2 know

Aω ψαχνετε να βρειτε τον Slay στην λιστα ειναι στο παρκατω βιντεο

http://www.youtube.com/watch?v=OiYq0v9IeVM&feature=related

Δημοσ.
Δεν είπα οτι θα πάθεις κάτι επειδή δεν έχεις Media Center Extender.

Κοίτα πρώτα από πού ξεκινάει η συζήτηση για αυτό και μετά σχολίασε...

εγω μια χαρα καταλαβα, προσπαθησες να παρουσιασεις ενα + στο 360 στον τομεα του streaming το οποιο δεν υφισταται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...