Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τώρα θα έρθει και ο επόμενος που θα συμπληρώνει το "κ.α..." του προηγούμενου! :mrgreen:

Μπορει να το κανει,γιατι αφησα αρκετα απ'εξω.

Τεσπα δεν βγαζει καπου.

PS3 sucks:devil::devil:

Δημοσ.
Στο φτερο 8 (οσα ποσταρες) χωρις σκεψη και ψαξιματα

Ninja Gaiden (2)

Gears (2)

Halo (Wars)

Splinter Cell (Conviction)

Bioshock (2)

Fable (2)

Dead or Alive

Forza (3)

εχει πολλες 8αδες παντως ακομα ;)

Άλλο exlusive και άλλο time exlusive όμως έτσι :P?

PS3 sucks:devil::devil:

Amen to that lawl :D!!!

Δημοσ.
Άλλο exlusive και άλλο time exlusive όμως έτσι :P?

δεν μπορώ να καταλάβω την λογική κάποιων σε ένα topic ps3vsxbox360 με τα time exclusives. φιλε chill όταν πήρες το ps3 σου έδωσαν και ένα pc 1500 euro δώρο?δεν νομίζω οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί πχ το bioshock δεν είναι exclusive έναντι στο ps3.

όταν κάποιος λέει τίτλους must για xbox360 μπορεί να ξεχνάει και τίτλους όπως alan wake και banjo3 την ώρα που ο pds μας παραθέτει το motorstorm2,daxter και resistance.είναι σαν περιμένω πως και πως τα sequel του flatout και timeshift.

ακόμα η namco δεν έχει επιβεβαίωση το tekken σαν exclusive και τέλος μπορεί κάλλιστα κάποιος να αρχίσει να λέει sequel από το μυαλό του όπως το dead rising 2.

προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και επιβραβεύω κάθε καλή προσπάθεια του ps3 αλλα εσείς δεν τρώγεστε. αυτoεπιβεβαιώνεστε και απαντάτε ο ένας στον άλλον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
αλλα εσείς δεν τρώγεστε. αυτoεπιβεβαιώνεστε και απαντάτε ο ένας στον άλλον.

Aυτο μαλλον το κανετε εσεις καθημερινα.:-)

την ώρα που ο pds μας παραθέτει το motorstorm2,daxter και resistance.είναι σαν περιμένω πως και πως τα sequel του flatout και timeshift.

Eπιπλεον το motorstorm 2 και resistance 2 αναμενεται να ειναι καλυτερα απο τα πρωτα ,τα οποια ηταν ετσι και αλλιως πολυ καλα.Το Jak and daxter ειναι κλασικη αξια.

Αυτα τα παιχνιδια που μου λες δεν συγκρινονται με τα motorstorm και resistance.Επειδη οι xbox fans τα θεωρουν μαπα αυτα του ps3 δεν σημαινει οτι ειναι κιολας.

Mε ενα προχειρο search στο ign...

Resistance 9.1 στο IGN,με μ.ο 8.8

Μotorstorm 8,9 στο ΙGN,με μ.ο 8.4

FlatOut 8.5 στο IGN,με μ.ο 7.8

Timeshift 7.6 στο IGN,με μ.ο 6.8

Το Alan Wake δεν ειναι franchise.

Eιπαμε η συζητηση αυτη δεν τελειωνει ποτε.Ο καθενας εχει την αποψη του και πιστευει οτι θελει.

Δημοσ.

hardcore user ps3! , παιζω το grand turismo που δεν ειπαρχει σε xbox, οι κρητικες του Grand Theft Auto IV to εχουν καλητερο στο PS3, βλεπω τα B.Ray μου, κανω streaming τα video και την μουσικη μου απο τον media server μου. Τα μελόντικα παιχνιδια θα ειναι καλητερα σε PS3, οι προγραμματιστες αρχιζουν και αξιοποιουν καλητερα την ισχη του.

Και φυσικα ο καλητερος λογος που το επελεξα ειναι οτι δεν ειναι Microsoft,

P.S ( Χρηστης MAC )

Δημοσ.
Aυτο μαλλον το κανετε εσεις καθημερινα.:-)

Eπιπλεον το motorstorm 2 και resistance 2 αναμενεται να ειναι καλυτερα απο τα πρωτα ,τα οποια ηταν ετσι και αλλιως πολυ καλα.Το Jak and daxter ειναι κλασικη αξια.

Αυτα τα παιχνιδια που μου λες δεν συγκρινονται με τα motorstorm και resistance.Επειδη οι xbox fans τα θεωρουν μαπα αυτα του ps3 δεν σημαινει οτι ειναι κιολας.

καταρχήν δεν είπα ότι τα παιχνίδια είναι μάπα ούτε ήθελα να τα συγκρίνω με τα αλλα δυο.απλά ήθελα να πω ότι δεν είναι αξια αναφοράς όταν μιλάμε για δυνατά χαρτιά.

hardcore user ps3! , παιζω το grand turismo που δεν ειπαρχει σε xbox, οι κρητικες του Grand Theft Auto IV to εχουν καλητερο στο PS3, βλεπω τα B.Ray μου, κανω streaming τα video και την μουσικη μου απο τον media server μου. Τα μελόντικα παιχνιδια θα ειναι καλητερα σε PS3, οι προγραμματιστες αρχιζουν και αξιοποιουν καλητερα την ισχη του.

ότι νάναι.τι λέει ρε φιλε κανεις και streaming. ρε που έφτασε η τεχνολογία.

Δημοσ.

P.S ( Χρηστης MAC )

grats εκανες το most useless post της μερας

Δημοσ.

P.S ( Χρηστης MAC )

Κρα κάνεις από μακρυα, ότι εισαι hardcore gamer...

Δημοσ.
Κρα κάνεις από μακρυα, ότι εισαι hardcore gamer...

δεν είπε αυτό...είπε hardcore user ps3...

τα είπε όλα με μια κουβέντα

Δημοσ.

έχουν πλάκα πάντως τα κολεγιόπαιδα με το play ..ρίχνω πολύ γέλιο μ'αυτο το thread :mrgreen:

Δημοσ.

Άποψή μου: To motorstorm για αυτό που είναι είναι πολύ καλό. Το Resistance σε σχέση με άλλα fpss που μπορείς να παίξεις είναι μάλλον μέτριο. Ότι και να είναι όμως είναι λίγο άκυρο να λες ότι αυτά τα παιχνίδια είναι δυνατά exclusives.

Δημοσ.

P.S ( Χρηστης MAC )

Παίζω το Forza που δεν υπάρχει σε Playstation. So what?

Οι κριτικές που είδες δεν είναι σωστές... Ενημερώσου καλύτερα και παρατήρησε ανάλυση και ΑΑ.

Βλέπω τα avi μου που κατεβάζω. Μη τρελαθούμε ότι είναι απαραίτητο το B.Ray τη σημερινή εποχή... και στην τελική ταινίες έβλεπα και πριν από το PC μου, να παίξω θέλω με την παιχνιδομηχανη.

Steam κτλ υπερέχει το 360 λόγο και MediaCenter.

O καλύτερος λόγος που το επέλεξα είναι οτι συμφέρει και δε έχω την αίσθηση ότι με κλέβουν!

(Αρκετά euros έχουν... τους κλέβω εγώ!!!)

Σε κάλυψα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...