Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Όπως και να έχει, δε νομίζω να χαρείτε με τέτοια ανάλυση, και ας είναι το καλύτερο παιχνίδι των εποχών σε Gameplay...Έκτός και αν παίζετε σε καμιά CRT 21"... Ε θα χαρειτε εσεις.Απο το τπτ κατι ειναι και αυτο.
jowl_tnt Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δε θα χαρούμε για το παιχνίδι, ούτε για τις δυνατότητες που δείχνει το PS3. Θα χαρούμε γιατι κάποιοι από έσας, βλέποντας και αυτό, θα βγαλουν τις παρωπίδες...
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ναι έχεις δίκιο θα βγάλουμε τις παρωπίδες για ΈΝΑ παιχνίδι που με το ζόρι θα είναι 720p(Αν είναι και τόσο...) ενώ εμείς παίζουμε πολλά παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση και σε 1080p που εσείς ακόμα ΔΕΝ έχετε δει... Αρα... Το άκρων άωτον του γελοίου θα είναι να βγει και για 360 και να είναι και αυτό το παιχνίδι καλύτερο σε 360 παρά σε ps3
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ουπς συγνώμη φίλτατε. Δεν το ήξερα. Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η... Για ακόμα μια φορά.
jowl_tnt Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλά, χαλάρωσε! Δε τρελάθηκα κι'ολας. Απλά επισήμανα για να καταλάβεις τη συζητηση...
Giant360 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δε θα χαρούμε για το παιχνίδι, ούτε για τις δυνατότητες που δείχνει το PS3.Θα χαρούμε γιατι κάποιοι από έσας, βλέποντας και αυτό, θα βγαλουν τις παρωπίδες... Φιλαρακια επαιξα το HAZE! 5 λεπτα αρκουσαν να καταλαβω οτι το παιχνιδι ειναι για τα μπαζα....sorry για την εκφραση , αλλα λυπαμαι αυτους που θα το αγορασουν χωρις να ξερουν τι θα παρουν και θα το παρουν επειδη ακουσαν για μια αποκλειστικοτητα στο ps3.
Pytzamarama Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Παντως το γεγονος οτι η Sony εχασε μετα απο πολλα χρονια το Formula1 license και φετος οι Codemasters θα το πανε multiplatform (με μια μηχανη που οπως απεδειξε και το Grid τρεχει πολυ καλυτερα στο 360) αποτελει τρελη φαπα.
jowl_tnt Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Σοβαρά, εγινε αυτό. Είναι σίγουρο; Γιατί ήταν ο μόνος λόγος που ξενέρωνα για το 360...
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πωπω πολλές "φάπες" τρώμε εμείς που έχουμε ps3....σε σημείο που να σκέφτομαι να μην ξανακουρευτώ (όχι ότι κουρεύομαι μαλλιάς γαρ ) μην τυχόν και σπάσει το σβέρκο μου από την πολύ φάπα.... Είχαν δεν είχαν πάντως το πάνε για wii χειρισμό το sisaxis και χωρίς κορδόνι για το χέρι....Έπαιζα bowling χτες lol και στο τσακ δεν έφυγε το χειριστήριο στην tv. Το παιχνιδάκι τα σπάει, μαζί με το Pain μακράν τα καλύτερα games που έχω δει εδώ και καιρό για χαβαλέ με την παρέα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 αποτελει τρελη φαπα. Που την ειδες την τρελη φαπα?Μια χαρα τρεχει το grid στο ps3. Θα ηταν φαπα αν ηταν xbox exclusive,τωρα ειναι multi. Eκτος αν αποδεχθεις οτι ετρωγες φαπες τοσα χρονια που ηταν PS exclusive. Aσε ξερω,ηταν μαπα. Πωπω πολλές "φάπες" τρώμε εμείς που έχουμε ps3....σε σημείο που να σκέφτομαι να μην ξανακουρευτώ (όχι ότι κουρεύομαι μαλλιάς γαρ ) μην τυχόν και σπάσει το σβέρκο μου από την πολύ φάπα.... Ναι ρε παιδι μου,πολυ φαπα.Τι ειναι αυτο το πραγμα..
Pytzamarama Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μα δεν ειχε μεινει αλλο σοβαρο exclusive franchise στη Sony. Παει κι αυτο... Οσο για το Grid κοιτα για ΑΑ και για reviews
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Όντως κανένα exlusive πια .... WTS PS3 5 μηνών 300 ευρώ!!!! Αλλά τόσο χάλια που είναι ποιος θα το αγοράσει? Το δίνω τσάμπα να το ξεφορτωθώ....Αλλά τόσο χάλια που είναι ποιος θα το πάρει και τσάμπα....OMG το στέλνω στην χωματερή ΑΜΕΣΩΣ!!!! Για μια στιγμή.... Και κλασσικά τώρα θα αρχίσουν τα περί fanboy και τα λοιπά . Και είναι και κάτω το ps3forums και που να βρω τα posts μου στα οποία κράζω για πολλά και διάφορα το ps3....Αλλά άλλο να κράζεις για κάτι που δεν σου αρέσει, γιατί κάποια πράγματα δεν τα θεωρείς σωστά ή τα βρίσκεις λίγα κλπ και άλλο η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ που γίνεται από μερικούς εδώ μέσα. Λυπούμαστε βαθύτατα αλλά κάποιοι γουστάρουμε ps3. Incoming....kek Τιιιιιι γουστάρεις ps3? Δεν έχεις ιδέα από παιχνίδια, είσαι casual, γουστάρεις να foldάρεις και μόνο, είσαι γκαβός και ηλίθιος, δεν σου αρέσει το online, δεν πας καλά, είσαι υποχείριο των μικροτσούτσονων japs, είσαι πιόνι των σχιστομάτιδων, είσαι .... Oh well το έχω μάθει απ' έξω
Daredevil Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Παντως το γεγονος οτι η Sony εχασε μετα απο πολλα χρονια το Formula1 license και φετος οι Codemasters θα το πανε multiplatform (με μια μηχανη που οπως απεδειξε και το Grid τρεχει πολυ καλυτερα στο 360) αποτελει τρελη φαπα.το πολύ καλύτερο είναι το 4χΑΑ αντί για 2χΑΑ?
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μα δεν ειχε μεινει αλλο σοβαρο exclusive franchise στη Sony.Παει κι αυτο... μην τα λες παραεξω αυτα, μονο εδω να τα λες στο τελος ισως τα πιστεψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις