Exoskeletor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Όχι μια χαρά το εννοεί το παιδί... ε αφου το ξερεις και αυτο τι το συζητας, keep working, να μας λες συχνα τα συμπερασματα σου να ξερουμε τι γινεται toufas πιστευω και μεχρι τωρα μια χαρα το εχει υποστηριξει
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και μετά, PDS, έλα να με πείσεις ότι εσείς που συνεχίζετε με PS3 δεν είστε Funboys... Εννοείς fanboys ή όντως funboys?Γιατί αν εννοείς το 1ο, τότε πάει για sig το ποστ σου!:lol:
jowl_tnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 ε αφου το ξερεις και αυτο τι το συζητας, keep working, να μας λες συχνα τα συμπερασματα σου να ξερουμε τι γινεταιtoufas πιστευω και μεχρι τωρα μια χαρα το εχει υποστηριξει Οτι είσαι Fanboy φαίνετε από όλα σου τα Post. Οπότε άσε για αλλού τις εξυπνάδες... Και ΟΚ, όταν δε σας πέρνει ρίχτε το στην πλακα και στα ορθογραφικα... Μπραβο παιδια, πολυ γελάσαμε... Και στην τελική 2 τα μεσάνυχτα το έγραψα και νυσταζα...
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δε σε κορόιδεψα για το ορθογραφικό, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.Αυτά είναι τακτικές 10χρονου.Αλλά σε ρώτησα για διευκρίνιση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το περιεχόμενο της φράσης σου. Μας λες δλδ ότι όποιος κρατάει το PS3 του είναι fanboy!
jowl_tnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δε σε κορόιδεψα για το ορθογραφικό, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση.Αυτά είναι τακτικές 10χρονου.Αλλά σε ρώτησα για διευκρίνιση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το περιεχόμενο της φράσης σου. Μας λες δλδ ότι όποιος κρατάει το PS3 του είναι fanboy! Πάντα στον κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση, πχ να αρέσουν κάποια exclutives ή να το πήρατε για το φθηνό Blue-Ray. Δε μπορώ να το δικαιολογίσω αλλιώς, αφου είναι πασυφανές οτι στα γραφικά κερδίζει το 360... Άλλά μέχρι αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει κανένα exclusive που να δικαιολογει την αγορά του, όταν ή τιμή του 360 σπάει κόκκαλα. Έτσι βγαίνει το συμπέρασμα μου περι Fanboyσμου... Υ.Γ.: Μιλάω πάντα για το παρόν. Δε ξέρουμε τι επιφιλάσει το μελλον...
Exoskeletor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Πάντα στον κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση,πχ να αρέσουν κάποια exclutives ή να το πήρατε για το φθηνό Blue-Ray. Δε μπορώ να το δικαιολογίσω αλλιώς, αφου είναι πασυφανές οτι στα γραφικά κερδίζει το 360... Άλλά μέχρι αυτή τι στιγμή δεν υπάρχει κανένα exclusive που να δικαιολογει την αγορά του, όταν ή τιμή του 360 σπάει κόκκαλα. Έτσι βγαίνει το συμπέρασμα μου περι Fanboyσμου... Υ.Γ.: Μιλάω πάντα για το παρόν. Δε ξέρουμε τι επιφιλάσει το μελλον... τι μας λες ρε παιδι μου. δηλαδη αν καποιος ηθελε το mgs επρεπε να παρει τωρα το 360 και μετα οταν βγει το ps3? αλλιως ειναι ανεμιστηραςboy η οπως αλλιως το εννοεις? δωσε μου τα λεφτα εσυ και παιρνω 360. και μονο το blue ray εχει παραπανω το ps3 ε? και μετα λες για fanboys το τι ειμαι εγω αστο και εσυ μεινε στα πασυφανες σου συμπερασματα
Exoskeletor Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αφου εισαι fanboy τι να απαντησεις. εγω μπορω να πω 100 λογους σε καποιον να παρει 360. αν εσυ μπορεις να πεις μονο 1 για να παρει ps3.. αστο..
jowl_tnt Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μπράβο, ήρθες στα λόγια μου. Και γώ μπορώ να πω 200 λόγους για το 360! Προκαλείς όμως και βλέπεις ότι αποφεύγω τον τσακωμό...
Stormwatch Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 GRID360:1280x720 4xAA PS3:1280x720 2xAA Το συγκεκριμένο θέμα έχει σταματήσει να είναι είδηση...είναι ο κανόνας πλεόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις