Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πλάκα όλη θα είναι να βγει μάπα το πολυδιαφημισμένο KILLZONE 2 η κάνα Resistance 2 (To KZ2 μεταφέρθηκε για 2/2009)...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To killzone 2 δειχνει εντυπωσιακο αναμφιβολα, το resistance παιχνιδι μετριοτητας ηταν με γραφικα low και γενικα τεχνικο υποβαθρο πολυ μετριο. Εκανε πωλησεις γιατι δεν ειχε κατι καλυτερο εκεινη την περιοδο στο ps3, εαν εβγαινε στο χβοχ δεν θα πουλαγε ουτε το 1/10 απο αυτα που πουληθηκαν στο ps3. Δεν ειναι παιχνιδι αναμονης το resistance.

Δημοσ.
Πάντως μετά τη χθεσινη παρουσίαση της Sony, νοιώθω οτι βρίσκομαι στο 2005 πάλι...

Είμαι 3 χρόνια μικρότερος!!!! hoorah!!!!

εγω παλι γιατι κατι αντιστοιχο του little big planet εχω να δω απο εποχες amigas?

Δημοσ.
εγω παλι γιατι κατι αντιστοιχο του little big planet εχω να δω απο εποχες amigas?

Δεν κατάλαβες τι εννοούσα....

Deja Vu, you know?

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα....

Deja Vu, you know?

yeap, ειναι της υπομονης η sony :D, καλα που δεν εχω παρει ακομα καμια κονσολα γιατι με αυτα που βλεπω και με τα bugs θα ειχε φαει μπουνιες τρελες. παν οι εποχες που επερνες την κονσολιτσα σου στο εξοχικο σου, τωρα αν δεν εχεις ιντερνετ εκει θα ψαχνεις για internet cafe.

Επισκέπτης
Δημοσ.
το video εχει λιγοτερο απο 10 ingame σκηνες απο παιχνιδια του ps3....

Δες αυτα που ποσταρε ο privateer,εχουν μονο ingame σκηνες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Και μετά, PDS, έλα να με πείσεις ότι εσείς που συνεχίζετε με PS3 δεν είστε Funboys... B)

Kαταρχην πλακα κανει το παιδι.

Δημοσ.

little big planet = φαίνεται πανεμορφο, μακαρι να ειναι ετσι και καλυτερο, απλα οπως το ειδα αν ειχε τον χειρισμο του wii θα ταν next best thing :P

και μακαρι η sony να το προμοταρει οπως πρεπει και οχι οπως το uncharted και το ratchet & clank

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...