Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δεν ήσουν ενθουσιασμένος, αλλά δεν δεχόσουν κι όλας τις διαπιστώσεις μας που σου λέγαμε ότι είναι Β' και μας έλεγες ότι τα λέμε επειδή έγινε exclusive, έτσι δεν είναι? Ο δε Slay έλεγε ότι το Haze είναι κλάσεις ανώτερο από το Halo3. Aπλα ειπα να μην κρινουμε απο τοσο νωρις.Τοσο τραγικο ειναι? Και τωρα αυτο λεω. Εμενα μου φανηκε καλυτερο απο παιχνιδια τυπου turok ,αλλα χειροτερο απο τα καλα fps.Δεν μπορεις να το πεις κακο δλδ. Θα δειξει ομως.Να σαρωσει τα 9αρια το βλεπω δυσκολο παντως.Για 7-8 μου κανει.
MiltoZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Άστο pds. Αν έβγαινε στο 360 ούτε δισκάκι δεν θα έκαιγα...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Άστο pds. Αν έβγαινε στο 360 ούτε δισκάκι δεν θα έκαιγα... Oυτε και εγω θα το παρω μαλλον,αλλα φανταζομαι το επαιξες για να το λες ετσι?
The_Edge Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Όταν λέω ότι έχεις ρέντα δε με πιστεύεις. Δεν τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι βεβαια. Το ιδιο ειναι,τι εγω τι οι αλλοι. Consistensy?? :lol: Το ιδιο ειναι,τι εγω τι οι αλλοι. = Tεσπα,απ'οτι φαινεται αν και υπευθυνος του φορουμ δεν σε ενδιαφερει και πολυ η εικονα του φορουμ. Σε ευχαριστώ, να'σαι καλά . Κάποια συμβουλή?
chill Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Oυτε και εγω θα το παρω μαλλον,αλλα φανταζομαι το επαιξες για να το λες ετσι? Σε κάποιους αρκεί το ότι είναι ps3 only για να το βγάλουν μάπα .
butcher13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά, σαν κατοχος και των δυο κονσολων, εχω ξεγραψει απο το μυαλο μου οτι θα ευχαριστηθω παιχνιδαρες στο ps3. Αν βγει κατι πολυ καλο στο ps3 ευπροσδεκτο θα ειναι αλλα θα μου κανει εκπληξη. Ειναι μια κονσολα σαλονιού (να δουμε κανα blu ray και μαλιστα με τα καινουργια firmwares ειναι πολυ καλο player) αλλα δεν απευθυνεται στους hard core gamers που ψάχνουν για το καλυτερο αποτέλεσμα. Γι αυτό υπάρχει το xbox360, το οποιο εμφανισιάκα κατα τη γνώμη μου είναι αθλίο με ένα τουβλο διπλά που ολοι προσπαθουμε να το βαλουμε καπου να μην φαινεται, αλλά φτιαχτηκε για GAMING. Οποιος δεν το βλεπει απλα ειναι τυφλος ή κανει πλακα.
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 το ps3 είναι πολύ πιο άσχημο από το 360. το δικό μου κάνει κάλο fengshui στο δωμάτιο μου.
jowl_tnt Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ρε PDS, σταμάτα πια την καραμέλα! Xbots, 360fans, Sony haters, funboys... Όποιος έχει 360 δε πάει να πεί οτι είναι κάτι από αυτά. Αντίθετα, με αυτά που λές, εσυ δείχνεις τον Funboyσμό σου! Οι περισσότεροι απο εμάς είχαν PS1 και PS2. Το οτι σε αυτή τη γενιά κερδίζει το 360 σαν κονσόλα παιχνιδών μας έκανε να το επιλέξουμε. Και όχι το οτι γράφει πάνω Microsoft...
v0rtex Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 σωστά ..εξάλλου η μικροσοφτ τον παίρνει. Αλλα οπως και να το κάνουμε η Σονυ κανει πιο καλό μαρκετινγκ.. ο κοσμακης οταν τον ρωτας για κονσόλα ξερει απλά το "πλειστεισιον" ..και το πινω μπαφους και παιζω προ ..μεχρι εκει φτανουν. Παρτε παραδειγμα και τον αλλον που ρωταγε για να αγορασει 360 (μάλλον λογω τιμης) και πεταξε το θεικο "....επίσης τα γραφικά σχέση με αυτών του PS3 είναι πολύ κατώτερα?"
telegamesvg Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Το παιχνιδι δεν ειναι αθλιο παντως. Οχι...το παιχνιδι δεν ειναι αθλιο .. Το single player που επαιξα μου αφησε καλες εντυπωσεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Ρε PDS, σταμάτα πια την καραμέλα!Xbots, 360fans, Sony haters, funboys... Όποιος έχει 360 δε πάει να πεί οτι είναι κάτι από αυτά. Ρε φιλε αφου ισχυει αυτο που λεω τι να κανουμε.Ο κοσμος το χει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι που λενε. Δεν λεω για ολους τους χρηστες 360 φυσικα.Υπαρχει ενα 10%() που απλα γουσταρει την κονσολα του.Τωρα αν εισαι εσυ μεσα σε αυτους...sorry για τον χαρακτηρισμο. Οχι...το παιχνιδι δεν ειναι αθλιο ..Το single player που επαιξα μου αφησε καλες εντυπωσεις ... Ας μιλανε αυτοι που το επαιξαν λοιπον Oπως και να εχει,δεν περιμενα να ειναι και φοβερο,αλλα ειναι λιγο πανω απο τον μ.ο των fps
Stormwatch Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Πάντως μετά τη χθεσινη παρουσίαση της Sony, νοιώθω οτι βρίσκομαι στο 2005 πάλι... Είμαι 3 χρόνια μικρότερος!!!! hoorah!!!!
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Λαθος τα εχεις καταλαβει.Γνωριζουν τα παντα,απλα δεν ενημερωνονται για να θαψουν το ps3 οπως κανετε εσεις. Δεν ασχολουνται. Εχουν αποφασισει οτι αυτη τη κονσολα θελουν και τελος. Εσεις δεν ξερω γιατι αλλα κανετε αγωνα να μας πεισετε οτι το ps3 δεν αξιζει μια.. Μαλλον για να πεισετε πρωτα τον εαυτο σας γαυγιζετε τοσο. μαλλον ηθελες να πεις: Λαθος τα εχεις καταλαβει.Νομιζαν οτι το ps3 θα ειναι οπως το ps2 και το αγορασανε επειδη οι 2 κονσολες που ειχαν βγει ηταν πολυ καλες. Τωρα νομιζουν οτι το ps3 θα ξυπνησει μαζι με τους ΕΛ και τα παιδια του 83 fixed επισης, ακουσα στo Haze για χαλια textures, και rumble ΜΟΝΟ οταν φας damage και οχι οταν πυροβολήσεις με το οπλο πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις