Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α pds δεν κατάλαβα ότι το έθεσες έτσι :D. Είναι ακόμα πρωί συγχώρα με.

Ultra, όταν παίζεις για χρόνια fps με mouse και keyboard απλά είσαι κουλός στα fps για κονσόλες. Ίσως δηλαδή να μην φταίει ο χειρισμός αυτός καθεαυτός αλλά οι συνήθειες μου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ultra, όταν παίζεις για χρόνια fps με mouse και keyboard απλά είσαι κουλός στα fps για κονσόλες. Ίσως δηλαδή να μην φταίει ο χειρισμός αυτός καθεαυτός αλλά οι συνήθειες μου.

έχεις δίκιο...και για μένα η μετάβαση από το PC στο ΧΒΟΧ ήταν "κάπως" στην αρχή αλλά ευτυχώς προσαρμόστηκα γρήγορα αν και δεν είναι καθόλου άσχημο το χειριστήριο του για FPS...εκεί που έχουν πρόβλημα ακόμα οι κονσόλες είναι στον χειρισμό RTS και Football Managers

Δημοσ.

άσχετο αλλά εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα play3 fanboys εδώ έχουν και ένα 360 κρυμμένο στην ντουλάπα.. και το παίζουν στα κρυφά τα βράδια που δε τους βλέπει κανείς.

Επισκέπτης
Δημοσ.
ελπίζω να μην πηγαίνει σε μένα αυτό γιατί όπως είπα το έπαιξα χτες σε φίλο...ναι έχω φίλους που έχουν PS3

Oxι δεν πηγαινε σε σενα:-)

Απλα δεν καταλαβαινω την αναφορα στην αναλυση του haze γιατι δεν ειναι multi,εκτος αν εμπαιναν και βιντεο του killzone 2 ας πουμε..

Η αν γινοταν αναφορα απο τα ιδια ατομα για την αναλυση του halo 3 εδω.Αν εχει γινει ολα οκ.

Αλλιως στο ασχετο να αναφερω οτι το exclusive ΝΒΑ 08 ειναι 1080p-60fps

Kαταλαβαινεις τι θελω να πω.

άσχετο αλλά εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα play3 fanboys εδώ έχουν και ένα 360 κρυμμένο στην ντουλάπα.. και το παίζουν στα κρυφά τα βράδια που δε τους βλέπει κανείς.

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει,γιατι απο οτι βλεπω κανεις ps3fan δεν ασχολειται με το 360,ενω αντιθετα οι 360fans(ή sony haters το ιδιο ειναι) ξερουν τα παντα για το ps3,ενδιαφερονται ενημερωνονται και μετα το θαβουν.:-)

ΑΝ

Eκτος θεματος.

Δημοσ.

Ναι, ναι... ομοιοπαθείς εδώ.

Μάινα.... εσένα λέει ρε!

Δημοσ.
Oxι δεν πηγαινε σε σενα:-)

Απλα δεν καταλαβαινω την αναφορα στην αναλυση του haze γιατι δεν ειναι multi,εκτος αν εμπαιναν και βιντεο του killzone 2 ας πουμε..

Η αν γινοταν αναφορα απο τα ιδια ατομα για την αναλυση του halo 3 εδω.Αν εχει γινει ολα οκ.

Αλλιως στο ασχετο να αναφερω οτι το exclusive ΝΒΑ 08 ειναι 1080p-60fps

Kαταλαβαινεις τι θελω να πω.

Δηλαδή αν βγει ένα console-seller exclusive στο PS3 το οποίο θα σπέρνει, δε νομίζεις ότι η είδηση θα έχει θέση σε αυτό το topic?

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει,γιατι απο οτι βλεπω κανεις ps3fan δεν ασχολειται με το 360,ενω αντιθετα οι 360fans(ή sony haters το ιδιο ειναι) ξερουν τα παντα για το ps3,ενδιαφερονται ενημερωνονται και μετα το θαβουν.:-)

Γεια στο στόμα σου :-) . Έτσι εξηγούνται πολλά.

Οι ps3fan είναι απληροφόρητοι για το 360 και τον ανταγωνισμό --> Γι'αυτό μάλλον καταλήγουν στο PS3.

Οι xbox Fans ξέρουν τα πάντα για το PS3 --> Γι'αυτό μάλλον καταλήγουν στο 360.

Χαίρομαι που επιτέλους συμφωνώ με κάτι που λες :lol: :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δηλαδή αν βγει ένα console-seller exclusive στο PS3 το οποίο θα σπέρνει, δε νομίζεις ότι η είδηση θα έχει θέση σε αυτό το topic?

Εκει ειναι το θεμα...

Δεν θα μπει.

Γι αυτο καλυτερα ονομασε το κομματι αυτο του φορουμ 360fanboy.gr.

Οι ps3fan είναι απληροφόρητοι για το 360 και τον ανταγωνισμό --> Γι'αυτό μάλλον καταλήγουν στο PS3.

Οι xbox Fans ξέρουν τα πάντα για το PS3 --> Γι'αυτό μάλλον καταλήγουν στο 360.

Χαίρομαι που επιτέλους συμφωνώ με κάτι που λες :lol: :lol:

Λαθος τα εχεις καταλαβει.Γνωριζουν τα παντα,απλα δεν ενημερωνονται για να θαψουν το ps3 οπως κανετε εσεις.

Δεν ασχολουνται.

Εχουν αποφασισει οτι αυτη τη κονσολα θελουν και τελος.

Εσεις δεν ξερω γιατι αλλα κανετε αγωνα να μας πεισετε οτι το ps3 δεν αξιζει μια..

Μαλλον για να πεισετε πρωτα τον εαυτο σας γαυγιζετε τοσο.:-)

Δημοσ.

Και πως γνωρίζουν τα πάντα χωρίς να ενημερώνονται και να ασχολούνται ???

Έχεις ρέντα σήμερα :lol: :lol: :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Και πως γνωρίζουν τα πάντα χωρίς να ενημερώνονται και να ασχολούνται ???

Ααα παιζεις με τις λεξεις μου φαινεται.:P

Λοιπον εγω ενημερωνομαι απο ξενα φορουμς που ασχολουνται με ολες τις κονσολες,ωραια ως εδω?

Γνωριζω λοιπον πολλα για το 360.Επειδη ομως δεν εχω σκοπο να αγορασω,δεν με ενδιαφερει να κατσω να γραψω γι αυτο.

Εσεις και καλα δεν ενδιαφερεστε για το ps3,διοτι ειστε σιγουροι για την ανωτεροτητα της κονσολας σας και ψαχνετε να βρειτε ολη μερα αρνητικα.Το γιατι πες το μου εσυ.

Δημοσ.

Αααα, τώρα μιλάς για εσένα, πριν όμως μιλούσες για όλους τους ps3fans, σε ένα τσουβάλιασμα ps3fans vs sony haters. Figures :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Πω ρε pds ώρες ώρες είσαι απίστευός. Σου τα λέγαμε και για το haze και μας έλεγες καθίστε να δούμε και τα λέτε επειδή έγινε exclusive και κάτι άλλα τέτοια. Περιμένετε να δείτε μας έλεγες και για το haze. Για να μην ψαξω να βρω τι έλεγε ο φίλος σου ο Slay. Και σου λεγε ο έρημος o Stormwatch ότι είναι μάπα (κι όλοι οι άλλοι σου τα λέγαμε) κι εσύ εκεί στον αγώνα. Και έρχεσαι τώρα που βγήκε το παιχνίδι και έγινε πάλι αυτό που σου λέγαμε όλοι, και πάλι μας λες fanboys!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αααα, τώρα μιλάς για εσένα, πριν όμως μιλούσες για όλους τους ps3fans, σε ένα τσουβάλιασμα ps3fans vs sony haters. Figures :lol: :lol: :lol:

Το ιδιο ειναι,τι εγω τι οι αλλοι.Παραδειγμα σου εφερα τον εαυτο μου.

Συνεχιζεις και παιζεις με τις λεξεις.:P

Δεν τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι βεβαια.Αλλα μιλαμε για το τι βλεπω σε μια γενικη εικονα που υπαρχει.

Tεσπα,απ'οτι φαινεται αν και υπευθυνος του φορουμ δεν σε ενδιαφερει και πολυ η εικονα του φορουμ.

Δημοσ.

Eκτος θεματος.

εκτος θεματος αλλα και εκτος πραγματικοτητας, εισαι εσυ.

οταν το haze το δειχνανε στο 360, ητανε 720p.

ολες οι ΜΗ-ΘΟΛΕΣ φωτογραφιες που ειχανε κυκλοφορησει τοτε, ητανε απο εκεινη την εκδοση.

η ubi αποφασισε να δωσει βαρος στο ps3, γιατι ....θα δεις γιατι :lol: (και δεν αναφερομαι φυσικα στις χαμηλες αναλυσεις)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Πω ρε pds ώρες ώρες είσαι απίστευός. Σου τα λέγαμε και για το haze και μας έλεγες καθίστε να δούμε και τα λέτε επειδή έγινε exclusive και κάτι άλλα τέτοια. Περιμένετε να δείτε μας έλεγες και για το haze.

Μαλλον δεν τα θυμασαι καλα.Ειχα πει ...πως γινεται να ξερετε απο τωρα οτι ειναι μαπα,μπορει να ειναι απλα καλο.Και μαλιστα ειχα τονισει στον storm οτι μπορει να εχεις δικιο γιατι μπορει να εχεις περισσοτερη εμπειρια απο fps και να βλεπεις οτι ειναι μαπα αλλα μην το λες απο τωρα.Κατσε να δουμε.(ημουν πολυ λαθος ετσι?)

Αν ψαξεις και τα σχολια μου γενικος σε αλλα φορα,θα εβλεπες οτι δεν ημουν και τοσο ενθουσιασμενος.

Mαλλον δεν διαβαζεις προσεχτικα τι γραφω MiltoZ.

Τεσπα.

Το παιχνιδι δεν ειναι αθλιο παντως.

Δημοσ.

Δεν ήσουν ενθουσιασμένος, αλλά δεν δεχόσουν κι όλας τις διαπιστώσεις μας που σου λέγαμε ότι είναι Β' και μας έλεγες ότι τα λέμε επειδή έγινε exclusive, έτσι δεν είναι? Ο δε Slay έλεγε ότι το Haze είναι κλάσεις ανώτερο από το Halo3. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...