Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καθώς έψαχνα κάποια πληροφορία σχετικά με ένα bluray player που έχω στο ποιο μεγάλο ελληνικό forum για home cinema παρατήρησα ότι η sony κάνει χρυσές δουλειές ,είναι κάποιοι τύποι που προτείνουν σε όλους ps3 για player.άτομα που δεν έχουν παίξει ποτε games στήνουν home theater με ps3.καλο αυτο για την sony αν και θελει και πωλήσεις software.

Δημοσ.

Μα δεν είναι άσχημος player για home cinema το ps3. Από τα πιο φτηνά bluray player και με καλή ποιότητα κατασκευής -όπως λένε- .

Σαν παιχνιδομηχανή δεν έχει πείσει ακόμα

Δημοσ.

μια χαρά player είναι.και κατασκευαστικά πολύ καλο(καμια σύγκριση με το xbox360)αν και το θεωρώ άσχημο.όπως και τα πρώτα stand alone blurays είναι κορυφαία κατασκευαστικά αργότερα θα γίνουν ψεύτικα και αυτά όπως έγινε και με το dvd.η sony σίγουρα δεν έκανε υλικές τσιγκουνιές αλλου έκανε τις πατάτες.

Δημοσ.

Ubisoft....περιμένατε κάτι καλύτερο παίδες? Είχα κάποιες ελπίδες αλλά φευ, ubi means SHIT. Εγώ θα το κατεβάσω τώρα που πάω για νανάκια. Αύριο θα πάρω το φτυάρι μου και θα πιάσω δουλειά :P!!!!

Δημοσ.

Βρε pds αφού exclusive είναι για το ps3 :/.

Το είδα και εγώ πριν λίγο για κανένα τεταρτάκι. Γραφικά ps2 δεν τα λες αλλά δεν έχει να πει και τίποτα σπουδαίο από πλευράς γραφικής απεικόνισης. Τώρα σαν παιχνίδι δεν ξέρω τι λέει - αισθάνομαι και σαν κουλός προσπαθώντας να παίξω fps με το sisaxis - αλλά από μια πρώτη επαφή μέτριο μου μοιάζει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα ντε..

Αλλα για να μπει σε αυτο το τοπικ η ειδηση μαλλον το επαιξαν και στο 360 χθες.lol

Tωρα to πως...μην με ρωτας.

Δημοσ.

ευτυχώς...και να φανταστείς ότι πολύ παλιά συζήταγαν να βγει και στο ΧΒΟΧ

Γραφικά ps2 δεν τα λες αλλά δεν έχει να πει και τίποτα σπουδαίο από πλευράς γραφικής απεικόνισης. .

ααα σε παρακαλώ...PS 2,5 είπα, όχι PS2 :P

πάντως πιστεύω ότι το sixaxis με το rumble θα βελτιώσει κατά πολύ την αίσθηση στα FPS, αφού όπως λες τώρα απλά δεν παίζονται

Ελα ντε..

Αλλα για να μπει σε αυτο το τοπικ η ειδηση μαλλον το επαιξαν και στο 360 χθες.lol

Tωρα to πως...μην με ρωτας.

ελπίζω να μην πηγαίνει σε μένα αυτό γιατί όπως είπα το έπαιξα χτες σε φίλο...ναι έχω φίλους που έχουν PS3

Δημοσ.

ρε Pds, μην λες σαχλαμαρες ολη την ωρα..

ΑΝ εβγαινε στο 360 (που προτιμησανε να μην το βγαλουνε επειδη απλα θα ΠΑΤΩΝΕ)

ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειχε καλυτερη αναλυση απο τη μουφο-αναλυση αυτη που εχει στο ps3,

και μαλιστα σαν ps3 exclusive.

ΟΥΤΕ το ΠΡΩΤΟ game ειναι που βλεπουμε να συμβαινει αυτο, ουτε και το τελευταιο.

εμπεδωσε το ;]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...