Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε να η απαντηση μου στο @ρχιδατο σου x box 360(μεσα θα δειτε να γραφω και μερικα "κακα" πραγματα για το ps3)

PS3

1) Χειριστηρια που φορτιζουν απο την κονσολα εναντι επιπλεον περιφερειακου αξιας 20 ευρω στο 360

2) Υποστηριζονται 8 παικτες ταυτοχρονα εναντι 4 στο 360 Αν παίξεις ποτε 8 άτομα ελα να μου το πείς

3) Bluetooth 2.0 εναντι wireless στο 360.

4) Sixaxis υποστηριξη στα παιχνιδια. έχεις δεί κανένα τέτοιο game

5) Touch buttons και slim in οπτικο μεσο.

6) Card Reader Τελείως άχρηστο όταν έχεις υποστήριξη usb

7) Σκληρος δισκος που αντικατηστατε πανευκολα με οποιοδηποτε της αγορας εναντι των δυο fixed 20gb/120gb 90 και 180 ευρω αντιστοιχα με την Elite έκδοση παρέχετε 120g αποσμόμενος 100 ευρώ κάτω απο την τιμή του ps3 με 40g δισκο

8) Wireless network εναντι επιπλεον περιφερειακου αξιας 90 ευρω στο 360

9) 4 USB ports

10) Απουσια εξωτερικου τροφοδοτικου εναντι ενος τεραστιου τουβλου που κουβαλαει το 360

11) Πιο ακριβη ποιοτητα κατασκευης Αυτό πως το έχεις καταλάβει

12) Αθορυβο εναντι της σκουπας hoover του 360. σωστό!

13) Δεν εχει προβληματα εναντι του 360 που εχει αποδεδειγμενα 3 διαφορετικα και καιγεται σε ποσοστο 6 στα δεκα. Τα τελευταια μοντέλα ειναι αρκετά αξιοπιστα

14) Υπερδιπλη επεξεργαστικη ισχυς δεν μας λες τιποτα για την κάρτα γραφικών όμως...

15) Υποστηριξη HD ηχου 7.1

16) Υποστηριξη DTS 5.1 ηχου και AC3 ,SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, bitstream , PCM εναντι καμιας υποστηριξης απο το 360 δεν έχει υποστήριξη 5.1 το xbox???

(τα συγκεκριμενα ειναι μια κατηγορια απο μονα τους)

17) Hdmi version 1.3 εναντι της παλιας εκδοσης του 360

18) Blue Ray player 2.0 πληρως αναβαθμισιμος με 24p και 10bit εναντι της παντελως απουσιας στο 360 με κερδος τουλαχιστον 500 ευρω. τελείως αδιάφορο αυτην την στιγμή μιας και δεν κυκλοφορούν τίτλοι. δεν αξίζει ακόμα η αγορά του για να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής του Ps3 με το xbox

19) Εναλλαγη μεταξυ εξοδων ηχου εναντι επιπλεον περιφερειακου αξιας 50 ευρω στο 360

20) Native υποστηριξη πληκτρολογιου, ποντικιου και στα games οπως και υποστηριξη εκτυπωτη. και στο xbox γίνεται

21) Linux official υποστηριξη δηλαδη φουλ Pc εναντι της παντελως απουσιας αλλου λειτουργικου απο το 360.

22) Upscaler εναντι παντελως απουσιας στο 360 με ποιοτητα αντιστοιχιας 300 ευρω τουλαχιστον.

23) Ενσωματωμενος Internet Browser εναντι παντελως απουσιας στο 360

24) Δωρεαν multiplayer εναντι 70 ευρω ετησιος στο 360 οχι όμως απροβλημάτιστο ε?

25) 50 giga χωρητικοτητες σε παιχνδια. δ. 40g έχει και δεν έχει πλέον support για PS2 games

26) Χρησιμοποιηση του σκληρου δισκου και installation σε παιχνδια με αποτελεσμα μικροτερα loading times. Πολύ αργή διαδικασία εγκατάστασης.

27) Ισχυροτεροι exclusives τιτλοι

28) Καλυτερα γραφικα σε αναλογα παιχνιδια αντιστοιχης κατηγοριας (Uncharted - GT5 - Unreal III) Απλά καμία σχέση. Δίαβασε τα reviews απο το Internet.Καλύτερα γραφικά το xbox 360 σε ίδιους τίτλους

29) Καλυτερα physics σε παιχνιδια λογω δυνατοτερης επεξεργαστικης ισχυς. Πάλι καμία σχεση

30) Μοιρασμα των downloadable παιχνιδιων μεχρι και σε 5 ατομα με αποτελεσμα μειωση του κοστους στο 1/5. αδιάφορο

31) Ισχυρος Media Server compatible με τα περισσοτερα video/audio format. το xbox που χάνει?

32) Καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης. Όταν ακόμα δεν υποστηρίζεται full το blueRay απο την αγορά σε θέματα τίτλων που το στηρίζεις αυτο?

33) Υποστηριξη ελληνικου store.

34) Υποστηριξη Java 2 και Macromedia Flash.

XBOX360

1) Το 360 ειναι hackαρισμενο οποτε τα παιχνιδια του ειναι σχεδον free εναντι του Ps3 που δεν hackαρεται ΑΚΟΜΗ. Τεράστιο Ατου!!

2) Πιο βολικα χειριστηρια με ανυπαρκτο "σταυρο" βεβαια.

3) In game communication εναντι του ps3 που θα ενσωματωθει σε λιγους μηνες.

Υ.Γ

1) Η διαφορα στην τιμη σε hardware/software ειναι πανω απο 1000 ευρω.

2) Οι αναμενομενοι τιτλοι οπως και το HOME για online θα ειναι κατι πρωτοφανες για κονσολες.

3) To 360 τσιπαρεται αλλα με hack = No Online = Single playing .

moderator ξερω δεν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα αφησε με να δειξω πιο ειναι το @ρχιδατο χ box 360

PS3

1) η κονσολα κανει 200 ευρω ομως.

2) xbox live. αν μαζεψεις 16 ελληνες εσυ τοσο ευκολα στο gta οπως κανουμε καθε βραδυ τωρα ελα να μου το πεις

3) αυτο κανει το ps3 καλυτερο?

4) ποσα παιχνιδια παιζεις πανω απο 10ωρες και το δουλευεις συνεχεια ωστε να με κανει να το θελω εγω?

5) WOW ΕΧΕΙ ΣΛΙΜ ΙΝ ΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ!!!!11

6) usb ports

7) ο 2.5 ιντσες ειναι ο οποιοςδηποτε δισκος? και δεν εχει τετοιες τιμες, και δεν χρειαζετε για οτι παιχνιδι βγαινει. εσενα το ps3 βγαινει χωρις δισκο και δουλευει μονο με καρτα μνημης?

8) δεκτο, υπαρχουν πιο φτηνες λυσεις ομως.

9) 4 USB ports εχει και το xbox

10) το xbox ειναι πιο μικρο απο το ps3

11) που το χεις καταλαβει εσυ αυτο?

12) δεκτο, τουλαχιστον ο ηχος απο τα πιο πολλα παιχνιδια που μπορω να παιξω, δεν με κανει να ακουω τον θορυβο που ειναι 4 μετρα μακρια.

13) οχι 11 στα 10 χαλανε

14) δες multiplatform τιτλους και βρες 5 που ειναι πιο καλοι στο ps3 λογω του πιο καλου hardware που λες οτι εχεις

15-16) και το βαζεις στην τηλεοραση και τα ακους αυτα ολα ε? ή ξερεις τι ειναι το καθε ενα που λες και τα θες να τα εχει η επιλογη σου

17) καμια διαφορα

18) για κονσολα παιχνιδιων λεμε οχι για video players. να πουμε το οτι μπορεις να αγορασεις τα εργα σε hd απο το νετ?

19) ε??

21) και??

22) ε??

23) εχω pc δεν με νοιαζει να μπω στο νετ απο την tv

24) δωρεαν multi που και τα ιδια τα trolls λετε οτι ειναι xalia. και δεν εχει 70 ευρω.

25) κανεις install τα παιχνιδια και τα παιζεις απο τον δισκο και θες τον χωρο ε? και τα παιζεις χωρις δισκακι

26) 3-5 secs κερδος!!! θελει μιση ωρα να το κανει αρα σε 600 loadings θα χεις κανει την πρωτη αποσβεση.

27) εδω γελαμε?

28) ή εδω γελαμε?

29) μαλλον εφω γελαμε

30) ο φιλος μου που μου λεει οτι πηρε το ps3 ΜΟΝΟ για τι metal gear μου λεει οτι προσπαθει να κατεβασει το update του metal gear και σερνεται με 10kb/s.

31-34) ελεος...

XBOX360

λες πραγματα που ειναι τοσο ανοητα ωστε να κατσω με πληκτρολογιο στα ελληνικα για να απαντησω. απλα σημαδευες τον στοχο και πετηχες τον εαυτο σου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To ps3 ειναι δυνατοτερο αλλα δεν χρειαζεται ολο αυτο το κατεβατο για να το καταλαβεις.:P

Το PS3 ίσως ειναι δυνατοτερο στα χαρτια ,αλλα θα πρεπει να το αποδειξει και στην πραξη....

Για εμενα αυτη την στιγμη ειναι περιπου στα ιδια με το xbox360(χανει στα σημεια στους multiplayer τιτλους..) , αλλα με την καμια δεν προκειται να αγγιξει σε αποτελεσματα ,ολα αυτα τα ψεματα που ελεγε το απαραδεκτο marketing της Sony ..

Εμενα αυτη η κοροιδια ειναι που μου την εχει δωσει με το PS3..για να μην πω καμια χειροτερη λεξη ..

Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα μηχανημα ,ειδικα στην τιμη που ειναι τωρα ..

Αν μη τι αλλο περνεις και ενα παρα πολυ καλο BR Player...

Aλλωστε μπροστα στην προωθηση του BR η Sony δεν εδωσε βαση στον τομεα gaming και περιμενε οτι θα πουλησει μονο και μονο λογω ονοματος ....

Δημοσ.
moderator ξερω δεν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα αφησε με να δειξω πιο ειναι το @ρχιδατο χ box 360

Άντε,τράβα και το καζανάκι τώρα :lol:

Δημοσ.

LOLOL@giorgos147, αλλα το κλου ειναι αλλο:

Kαλα τι πηγες και εγραψες ρε giorgos147.λολ

To ps3 ειναι δυνατοτερο αλλα δεν χρειαζεται ολο αυτο το κατεβατο για να το καταλαβεις.:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το πρωινο γελιο ειναι το καλυτερο!! 8)

Επισκέπτης
Δημοσ.
το πρωινο γελιο ειναι το καλυτερο!! 8)

Χαρα μου,ευτυχισμενους ανθρωπους θελω να βλεπω:-D

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει αλλα ειχε πεταξει την καλυτερη ατακα..

Καλα ρε Slay τι κανεις τους δινεις ενα οπλο και τους στελνεις για πολεμο ? Δεν τους εκπαιδευεις καθολου?

Κατι τετοιο ειχε πει ο τυπος..!

Και το δικο μου σχολιο.!

giorgo πισω για την βασικη εκπαιδευση....

Δημοσ.

Παιδια ξαφνικα μου σβιστικαν τα ποστ! Ειχα κανει ενα ποστ και ρωτουσα για τα 4D παιχνιδια του PS3, και το ποτε τα περιμενουμε! Και επισης γιατι το metal gears solid 4 το online beta ειναι τοσο low graphics! Tι εγινε!

Δημοσ.
Παιδια ξαφνικα μου σβιστικαν τα ποστ! Ειχα κανει ενα ποστ και ρωτουσα για τα 4D παιχνιδια του PS3, και το ποτε τα περιμενουμε! Και επισης γιατι το metal gears solid 4 το online beta ειναι τοσο low graphics! Tι εγινε!

πρέπει να τα έχει σβήσει κάποιος admin , πάντως δεν γράψαμε κάτι προσβλητικό...

Δημοσ.

Με ρεγουλα τα σχόλια παίδες , και πάνω απ'όλα στο σωστό timing...

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή στο άσχετο, κουράζουν...

Η άποψη μου τουλάχιστον...

Δημοσ.
Άντε,τράβα και το καζανάκι τώρα :lol:

φιλε νομιζω οτι δε καταλαβες καλά τι εννοώ...άλλοσ μου είπε οτι το x box είναι αρχιδάτο

Δημοσ.
φιλε νομιζω οτι δε καταλαβες καλά τι εννοώ...άλλοσ μου είπε οτι το x box είναι αρχιδάτο

καλά μιλάμε έλιωσα με το συγκριτικό...στο μόνο που συμφωνώ είναι στην Περιοχή που γράφεις ότι μένεις στο avatar σου, συγκεκριμένα "Περιοχή: εσυ που ζεισ?εγω παντως ζω στο κοσμο μου"...σίγουρα ζεις στον δικό σου κόσμο :lol:

Δημοσ.

εγώ φίλε πάντος ξερω οτι η xbox version του παιχνιδιού, εχει καλήτερα textures οπως και πιο διορθομένα χρώματα (απο οτι εχω δει , και παιξει)Τώρα τι λετε εσεις για χοριτικότητα δεν ξέρω. Eξάλου μιν 3εχνάτε οτι και στις 2 κονσόλες τα γραφικά είναι κορυφαία και ετσι και αλλιως , δεν ειναι τοσο συμαντικά οσο το gameplay.

Δημοσ.
εγώ φίλε πάντος ξερω οτι η xbox version του παιχνιδιού, εχει καλήτερα textures οπως και πιο διορθομένα χρώματα (απο οτι εχω δει , και παιξει)Τώρα τι λετε εσεις για χοριτικότητα δεν ξέρω.

Ποιανού παιχνιδιού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...