Apokleiros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχω να σου επισημανω δυο λαθη που κανεις στο παρον θεμα, αλλα και σε αλλα πιθανον, πρωτο λαθος ειναι οτι χανεις τον χρονο σου διαβαζοντας τα μηνυματα του, και δευτερο και τραγικοτερο ακομα λαθος ειναι οτι χανεις ακομα περισσοτερο χρονο απαντωνας του. Υ.Γ. και εγω μαλλον εχασα μολις τον χρονο μου για να σου επισημανω πραγματα που ηδη ξερεις :shock: Xρονο να χαλας ασκοπα εχεις μαλλον αρκετο αφου ασχολεισαι ακομα με το ps3 και με ολα του τα κουσουρια! Μα τι λεω εσυ μενεις Ραφηνα στο Παγκοσμοιο Κεντρο του BLU RAY, τι αναγκη εχεις εσυ! E, Non! Δεν μας ειπες ομως ποιος πηρε το Βραβειο folding αυτης της εβδομαδας ! Prevateer το εχεις σκεφτει να δινεις και εσυ ενα βραβειο για το πιο μακροσκελι foldarisma! Ας πουμε δωρο ενα γλιφιτζουρι μιας και τα psfans που εχουν απομεινει ειναι ξελιγομενα! Παρτε χβοχακι που μας κανετε τους καμποσους! Αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαστε μην την αφισετε την αγαπημενη σας κονσολα και φαει σκονη, και μετα τι ειναι δυνατον να αλλαξετε σταση οπως εκανε ο SPOWN που μετα απο ενα χρονο τιφλωσης και παραμυθιων που του ειχε σουβλισει το μυαλο η SONY μετα περι CELL και τα αλλα παραμυθια. Αλλα καποια στιγμη πρεπει να τα βαλεις , και ειδα οτι το ps3 δεν ηταν ουτε ενα στο 1.000.000 απο αυτα που ειχε πει η SONY! Και δεν ειμαι μονο εγω ξερεις ποσα αλλα παλικαρια μην αρχισω να λεω nicknames που δεν λενε την αποψη τους στο ps3 ελληνικο forum, kαι μου λενε οτι δεν λενε την αποψη τους μεσα στο sITE γιατι φοβουνται! Τεσπα ! Ματια και μυαλο εχει ο κοσμος και μπορει να δει! Ας μου πει καποιος σε ολα αυτα που κραζω το ps3 ΑΝ εχω δικιο! Και αν οχι που κανω το λαθος! 1) Το online ειναι για γελια! 2) Το 99% των παιχνιδιων δεν ειναι χειροτερα και απο ποιοτητα και απο ποσοτητα! 3) Και για το blu ray δεν μιλαω γιατι μπουχτισαμε στο blu ray εδω στην Ελλαδα! Τα 1 και 2 ειναι αυτα που θελει ενας gamer! Το 3 αυτοι που μενουν Ραφηνα ειπαμε! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-> ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΥΠΟΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ! Ξεχασα, go for folding! Ελα ολοι μαζι!
xvagos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 'Ντάξει δεν είναι και τόσο χάλια τα γραφικά του PS3. Είπαμε παπαριές έλεγε η $ony και την δικαιολογώ έως ενός σημείου βέβαια. Λέγε με marketing; Γενικά τα γραφικά των παιχνιδιών του είναι υποδεέστερα, αλλά όχι και τόσο πολύ που να βγάζουν μάτια, όπως πχ. PS2 vs XBOX. Κατά την γνώμη μου όλο αυτό το Marketing της $ony για Cell, Blu-Ray και άλλα γνωστά, της βγήκαν πολύ ξινά. Ας πρόσεχε... Έτυχε να έχω και τις τρεις κονσόλες (μόνο PS3 αυτή την στιγμή) και πιστέψτε με με καμία δεν είμαι ευχαριστημένος. Και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, άλλη λιγότερα και η άλλη περισσότερα. Πάντα για την αγορά μιας κονσόλας παίζει καταλυτικό ρόλο -τουλάχιστον για μένα- τα εκάστοτε exclusive games. Αν βγει τον Νοέμβριο -πρώτα ο θεός- το Gear Of War 2 και είναι μαμάτο, τότε πάω ξανάμανα για αγορά ΧΒΟΧ360. Τόσο απλά...
anamenos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 μπορεί όλοι να έχουμε συμπάθια σε κάποια κονσόλα, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν θα ήθελε να παίζει όλα τα καλά exclusives, γιαυτό συμφωνώ xvagos...
saxon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Κι εγώ συμφωνώ με τον xvagos πάντα. Είναι από τους λίγους αντικειμενικούς εδώ μέσα που είχαν και τις δύο κονσόλες και δεν ντρέπεται να πει τα υπέρ και τα κατά της κάθε μιας χωρίς fanboισμούς. ps. και για να τα λέμε όλα τα βιντεάκια από το Heavinly sword δείχνουν εντυπωσιακά. Και μια ερώτηση..Εχουν κυκλοφορήσει παιχνίδια για το ps3 που να είναι σε bluray και να υποστηρίζουν 1080p;
Apokleiros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Σε αυτο συμφωνω και εγω! Τα exclusives μας κανουν και αγοραζουμε τις κονσολες! Γιατι αλλιως θα μεναμε με τα PC! Που απλα σπερνουν σε δυναμη! Φιλαρακο saxon ps3 ειχα για ενα χρονο! Και εχω τερματισει ολα τα καλα παιχνιδια μεχρι τωρα τουλαχιστον του ps3! Eνα μονο εχει καλο , και σχεδον αρτιο κατασκευαστικα , αυτο ειναι το uncharted! Το heavenly εχει πολλα προβληματα, ασε που σε μια μερα το τερματιζεις ανετα! Μην κοιτας τα videakia!
p3tran Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 'Ντάξει δεν είναι και τόσο χάλια τα γραφικά του PS3. Είπαμε παπαριές έλεγε η $ony και την δικαιολογώ έως ενός σημείου βέβαια. Λέγε με marketing; Γενικά τα γραφικά των παιχνιδιών του είναι υποδεέστερα, αλλά όχι και τόσο πολύ που να βγάζουν μάτια, όπως πχ. PS2 vs XBOX. Κατά την γνώμη μου όλο αυτό το Marketing της $ony για Cell, Blu-Ray και άλλα γνωστά, της βγήκαν πολύ ξινά. Ας πρόσεχε... κι ομως η sony απλα κανει τη δουλεια της! τις ιδιες μαλακιες ελεγε και παραφουσκωνε το ps2, τις ιδιες εκανε και τωρα. business as usual για τη sony, και μη γελιεσαι. Ξινα, ειναι μονο οσα παιδακια περιμενανε κατι απο ..Θεο και τους ηρθε κατι απο ..μπουγατσα. αυτοι που περιμενανε κατι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ και πηρανε κατι ...ολιγον κατωτερο. θυμισου vago τις αντιστοιχες δηλωσεις του bill gates "εμεις εχουμε μια ferrari, η sony εχει μια ferrari. η διαφορα ειναι οτι εμεις κατεβαινουμε πιστα ενα χρονο πριν." και συγκρινε τις με ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΦΡΟΥ της sony θες.. ας μη δικαιολογουμε τα παντα ως μαρκετινγκ λοιπον, γιατι ακομα και το μαρκετινγκ εχει και κανονες και ορους...
Apokleiros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 κι ομως η sony απλα κανει τη δουλεια της!τις ιδιες μαλακιες ελεγε και παραφουσκωνε το ps2, τις ιδιες εκανε και τωρα. business as usual για τη sony, και μη γελιεσαι. Ξινα, ειναι μονο οσα παιδακια περιμενανε κατι απο ..Θεο και τους ηρθε κατι απο ..μπουγατσα. αυτοι που περιμενανε κατι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ και πηρανε κατι ...ολιγον κατωτερο. θυμισου vago τις αντιστοιχες δηλωσεις του bill gates "εμεις εχουμε μια ferrari, η sony εχει μια ferrari. η διαφορα ειναι οτι εμεις κατεβαινουμε πιστα ενα χρονο πριν." και συγκρινε τις με ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΦΡΟΥ της sony θες.. ας μη δικαιολογουμε τα παντα ως μαρκετινγκ λοιπον, γιατι ακομα και το μαρκετινγκ εχει και κανονες και ορους... Τhis is living !!
xvagos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δεν την δικαιολογώ. Εξάλλου υπάρχει διαφορά μεταξύ marketing και παραπλάνησης του καταναλωτή. Γιατί όταν εγώ πάω να σου πουλήσω μια Ferrari χωρίς μηχανή, τότε σε έπιασα κορόιδο... "Φύκια για μεταξωτές κορδέλες!"
ultralisk Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 η SONY καθυστερούσε το λανσάρισμα του PS3 και έλεγε ότι θα είναι ένα μηχάνημα ανώτερο από το ΧΒΟΧ σε όλους τους τομείς και φυσικά δεν θα συγκρίνεται στο παραμικρό με τον ανταγωνιστή του αποτέλεσμα? μετά από παραπάνω από 1 χρόνο κοινής ύπαρξης στην αγορά βλέπουμε μετριότατα παιχνίδια στο PS3 με ελάχιστες εξαιρέσεις, Uncharted και Heavenly Sword (που αν είχε βγει στο ΧΒΟΧ απλά θα πέρναγε απαρατήρητο σαν ένα ακόμα Hack n Slash),προβληματική και ελλειπή online δυνατότητα, συνεχώς καθυστερήσεις και αναβολές σε παιχνίδια και HOME, φυσικά να χάνει σε συγκρίσεις σχεδόν σε όλα τα multiplatforms παιχνίδια και ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι το μηχάνημα που στόχευε τοn ήλιο, σύμφωνα με τον αείμνηστο Kutaragi, όχι μόνο δεν είναι καλύτερο από εκείνο που στόχευε το φεγγάρι αλλά τελικά είναι και πολύ χειρότερο, πάντα μιλώντας για gaming δυνατότητες και είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση πολλών "παλιών" εδώ μέσα γιατί όταν εμείς είχαμε αγοράσει το ΧΒΟΧ360 και λιώναμε στα παιχνίδια (COD2,PGR3,Oblivion και αργότερα Gears of war), είχαμε κάτι τρολάκια (πρου βρίσκονται κρυμμένοι κάτω από πέτρες πλεόν και δεν τους βλέπει το φως του ήλιου) που περίμεναν την υπερκονσόλα να μας τα τουμπανιάζουν, να μας λένε πόσο κορόιδα είμαστε που συμβιβαστήκαμε με μία πρόχειρη next gen λύση και ότι μόλις κυκλοφορούσε ο Godzilla που ακούει και στο όνομα Cell, θα κρυβόμασταν στα καταφύγια έχει κάνει μλκιες η MS?έχει κάνει (πιο ευπαθής κονσόλα από Wii και PS3,πανάκριβα περιφερειακά,μη επίσημη υποστήριξη Live στην Ελλάδα), αλλά η SONY πλέον ξεπέρασε κάθε όριο κοροιδίας προς το κοινό και τις ψεύτικες υποσχέσεις...οπότε δεχτείτε το κάζο μετά τις απανωτές μπούφλες από την SONY, enjoy the ride,keep folding και ας μην χαλιόμαστε...όσο περνάει ο καιρός φαίνεται αν ήμασταν κορόιδα που 2,5 χρόνια έχουμε εμπιστευτεί περισσότερο το ΧΒΟΧ...και λέω περισσότερο γιατί όσο περίεργο και αν φαίνεται στα SONY funboys, πολλοί από αυτούς που αποκαλείτε ΧΒΟΧ τρολς έχουν ΚΑΙ PS3, οπότε και η σύγκριση που κάνουν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από κάποιους που λένε απλά ΧΒΟΧ sucks...εγώ κάτοχος του PS3 θα γίνω με την κυκλοφορία του FINAL FANTASY αφού καλούς τίτλους ξέρω να τους ξεχωρίζω ανεξαρτήτως φορματ, ενώ κάποιοι προτιμούν να κόψουν τελείως το gaming από το να πάρουν το ΧΒΟΧ του διαβόλου σόρρυ για το μεγάλο μήνυμα αλλά καιρό είχα να μακρηγορήσω
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ultralisk μπορει να εχεις δικιο σε αυτα που λες για τα ατομα που περιμεναν 10 φορες πιο δυνατο το ps3,αλλα τι φταινε οι υπολοιποι(καλη ωρα εγω) που δεν ειχαν αυτη την αποψη,να διαβαζουν ασυναρτησιες απο τα trolls? Το τι λεει η καθε εταιρια,δεν με απασχολει ουτε θα επρεπε να μας απασχολει κατ'εμε.
p3tran Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Bσκ στην πραξη το εχω δει αυτο,οποτε δεν μου φαινεται και τοσο παραλογο οσο στους haters:-) http://www.youtube.com/watch?v=wdzrW8WS0Vg LOLOLOL τωρα το ειδα αυτο... video απο το heavenly που εχει πολλους εχθρους? πσσσσσσσςςςςςς!!!! :lol::lol::lol: α ρε pds.... απο το 00:40 και μεχρι το 2:30, και μετα το φιναλε απο το 3:45 και κατω --> http://www.gametrailers.com/player/8054.html?type=wmv enjoy.... και μιλαμε για 2005....oχι 2007, ετσι? α ρε pds.... α ρε pds.... να σου υπενθυμισω κι ολας απο που ΠΡΟΕΚΥΨΕ το φοβερο heavenly sword.. >>> http://www.youtube.com/watch?v=JFopu5RLIM0 και να σου γνωστοποιησω (γιατι μαλλον δεν το ξερεις) οτι η εταιρεια που εφτιαξε το τρομερο <<ps3 exclusive>>, τωρα φτιαχνει ενα multiplatform. ;] εγώ κάτοχος του PS3 θα γίνω με την κυκλοφορία του FINAL FANTASY :lol::lol: αυτα τα λες για να μην παρεις ps3 ποτέ!! (αντε, μεχρι το 2012 τουλαχιστον) :lol::lol:
ultralisk Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ultralisk μπορει να εχεις δικιο σε αυτα που λες για τα ατομα που περιμεναν 10 φορες πιο δυνατο το ps3,αλλα τι φταινε οι υπολοιποι(καλη ωρα εγω) που δεν ειχαν αυτη την αποψη,να διαβαζουν ασυναρτησιες απο τα trolls?Το τι λεει η καθε εταιρια,δεν με απασχολει ουτε θα επρεπε να μας απασχολει κατ'εμε. καλά ναι όντως εσύ μπορεί να μην φταις, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς αφού το thread αυτό φτιάχτηκε για να μην χαλάνε τα υπόλοιπα και έτσι ακούμε ασυναρτησίες και από τις 2 πλευρές...απλά με τα λεγόμενα μου δικαιολογώ το ξέσπασμα ορισμένων (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) που είχαν κουραστεί να τους ζαλίζουν τον έρωτα τόσον καιρό και άφού δυστυχώς όπως είπα οι περισσότεροι κρύφτηκαν σε σπηλιές, τα ακούνε τώρα κάποιοι που δεν είναι τόσο κολλημένοι ΥΓ...όσο πιο γρήγορα δεχτείς ότι το thread αυτό είναι και για τρολάρισμα και για δούλεμα, τόσο πιο καλό θα κάνεις στην υγεία σου :lol::lol: αυτα τα λες για να μην παρεις ps3 ποτέ!! (αντε, μεχρι το 2012 τουλαχιστον) :lol::lol: εντάξει μωρέ...τότε θα έχει και 300 ευρώ, ξεφτίλα θα είναι
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 καλά ναι όντως εσύ μπορεί να μην φταις, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς αφού το thread αυτό φτιάχτηκε για να μην χαλάνε τα υπόλοιπα και έτσι ακούμε ασυναρτησίες και από τις 2 πλευρές...απλά με τα λεγόμενα μου δικαιολογώ το ξέσπασμα ορισμένων (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) που είχαν κουραστεί να τους ζαλίζουν τον έρωτα τόσον καιρό και άφού δυστυχώς όπως είπα οι περισσότεροι κρύφτηκαν σε σπηλιές, τα ακούνε τώρα κάποιοι που δεν είναι τόσο κολλημένοι Nαι ρε συ,αλλα για 2-3 ατομα που ελεγαν καποια πραγματα για τον cell συνεχιζεται το παραμυθι ως τωρα.Τεσπα. Petran lol,εσυ(και οι αλλοι) ειχες αντιρρηση στο οτι μπορει να βγαλει πολλα αντικειμενα στην οθονη και εγω σου απεδειξα οτι μπορει. Επισης αλλο ειδος το ενα και αλλο το αλλο.Θελω να δω στο ninja gaiden τοσους εχθρους για παραδειγμα,που εχει δημιουργηθει για να βλεπεις 10-20,οπως και το HS.
p3tran Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Επισης αλλο ειδος το ενα και αλλο το αλλο.Θελω να δω στο ninja gaiden τοσους εχθρους για παραδειγμα,που εχει δημιουργηθει για να βλεπεις 10-20,οπως και το HS. ναι ε? και το ghost busters τι ειδος ειναι που το ξερεις εσυ? γιατι αν δεν κανω λαθος, το ghost busters και μερικες ηλιθιες δηλωσεις ηταν η αιτια που μας κοτσαρες αυτο το videακι απο το heavenly sword.. correct? ..οπως θα ειδες λοιπον, οσους εχθρους κουναγε στην οθονη το 2005 το 360, το heavenly sword θα πρεπει να βγαλει και number 2 και να συνεχιζει και το αθροισμα για να τους φτασει.... οποτε καλα θα κανεις να μην τρως με τοση ευκολια οτι σου σερβιρουνε..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 γιατι αν δεν κανω λαθος, το ghost busters και μερικες ηλιθιες δηλωσεις ηταν η αιτια που μας κοτσαρες αυτο το videακι απο το heavenly sword.. correct? Λαθος Τα σχολια σας ηταν η αιτια.Δεν με ενδιαφερουν οι δηλωσεις εχω βαρεθει να το λεω. ..οπως θα ειδες, οσους εχθρους κουναγε στην οθονη το 2005 το 360, το heavenly sword θα πρεπει να βγαλει και number 2 και να συνεχιζει και το αθροισμα για να τους φτασει.... οποτε καλα θα κανεις να μην τρως με τοση ευκολια οτι σου σερβιρουνε.. λολ αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα.Αλλο ειδος το ενα αλλο το αλλο.Σου ειπα,περιμενω απο παιχνιδι σαν το ninja gaiden τοσους εχθρους και οχι απο dynasty warriors και τετοια. Τεσπα δεν ειναι ο σκοπος μου να μειωσω το 360 οπως κανεις εσυ για το ps3.Eγω εχω την αποψη μου για τις 2 κονσολες και τις δυνατοτητες τους και εσυ την δικη σου και αυτο δεν αλλαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις