MiltoZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Γιατί πρώτη φορά θα είναι που θα λένε μαλακίες κάποιοι reviewers? Φυσικά και λένε μαλακίες. Και φυσικά μιλάω για 2-3 πειπτώσεις που μίλησαν για ελάχιστο graphical edge toy ps3, γιατί δεν είχαν όλοι οι reviewers την ίδια γνώμη όπως θέλετε να παρουσιάζετε αυτές τις μέρες. Επίσης το pop-in υπάρχει και στο ps3 και το πρόβλημα φυσικά και στις 2 εκδόσεις είναι ελάχιστο και καμία σχέση δεν έχει με τα τρολίστικα βιντεάκια από μονταρισμένες κονσόλες. Εσύ απλά δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις γιατί είχες ψηθεί ότι θα έβγαινε επιτέλους και ένα μεγάλο παιχνίδι καλύτερο στο ps3. Και τι παιχνίδι! Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και όσο και να παριγοριέσαι από τα παιδάκια στο gaf που είναι κι αυτά σε άρνηση, αυτή δεν αλλάζει. Απλά έγινε το φυσιολογικό και η έκδοση στο 360 είναι ανώτερη όπως στο 99% των games, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα? p.s. Ξαφνικά έγιναν αξιόπιστα και τα reviews. Εσύ συνέχισε να ακούς τα reviews και άσε εμάς να ακούμε τον τυπά στο beyond3d. p.s.2. Το παιχνίδι είναι πάνω κάτω το ίδιο με εξαίρεση το ότι η μία έκδοση έχει μερικές χιλιάδες λιγότερα pixels ανά δευτερόλεπτο. Live with it. p.s.3. Κατα τ' άλλα το παιχνιδάκι είναι γαμάτο και θα το ευχαριστηθούμε όλοι είτε έχουμε 360 είτε ps3.
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 halo οχι στα 720p οπως λεγανε αλλα upscale = microsoft sucks omg xbox rrod hurr hurrrrrr gta4 στο ps3 οχι στα 720p αλλα upscale = δεν παιζει ρολο το ιδιο παιχνιδι ειναι κλπκλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Γιατί πρώτη φορά θα είναι που θα λένε μαλακίες κάποιοι reviewers? Φυσικά και λένε μαλακίες. Oποτε συμφερει προφανως ετσι? Εσύ απλά δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις γιατί είχες ψηθεί ότι θα έβγαινε επιτέλους και ένα μεγάλο παιχνίδι καλύτερο στο ps3. Και τι παιχνίδι! Αυτο εχεις καταλαβει εσυ απο τα ποστ μου τοσο καιρο?λολ Εγω φιλε μου ειπα,οτι και την χειροτερη εκδοση να ειχα δεν θα με ενδιεφερε γιατι ειναι το ιδιο παιχνιδι.Το εχω πει εκατομμυρια φορες αυτο.Αλλα ξερετε να βαζετε ταμπελες οταν δεν υπαρχει καποιο αλλο επιχειρημα. Ξαφνικά έγιναν αξιόπιστα και τα reviews .Εσύ συνέχισε να ακούς τα reviews και άσε εμάς να ακούμε τον τυπά στο beyond3d. Ακριβως.Ξαφνικα εγιναν αναξιοπιστα τα reviews?Μονο οποτε μας βολευει τα reviews ειναι καλα. ξερεις πολυ καλα οτι αν γινοταν το αντιθετο και τα reviews το εβγαζαν καλυτερο στο 360 ενω ενας τυπας μιλαγε για λιγοτερη αναλυση στο 360.Θα γινοταν πανικος απο τα πανηγυρια των xbox trolls. Aπο την αλλη Για το Halo και την αναλυση του δεν ειδα κανεις μιλαει εδω μεσα ομως,believe και μπουρδες διαβαζα Εγω δεν ασχοληθηκα με αναλυση του halo τοτε. Το ποιος κανει κωλοτουμπες φαινεται λοιπον. Edit:Τουφας μολις απαντησα και στο δικο σου ποστ. edit 2: όσο και να παριγοριέσαι από τα παιδάκια στο gaf που είναι κι αυτά σε άρνηση lol θα ενημερωνομαι απο το αντικειμενικο insomnia :D:D
Udontneed2know Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 p.s. Ξαφνικά έγιναν αξιόπιστα και τα reviews. Εσύ συνέχισε να ακούς τα reviews και άσε εμάς να ακούμε τον τυπά στο beyond3d. Μα δεν τον ακουτε καν, ο ιδιος ειπε οτι παροτι η αναλυση ειναι χαμηλοτερη, συμφωνει με τα reviews οτι η PS3 εκδοση οπτικα ειναι λιγο καλυτερη, επισης ειπε οτι παροτι ηξερε την αναλυση μια μερα πριν δεν την ειχε πει γιατι φοβοταν οτι θα γινει αυτο ακριβως που κανετε εσεις, δηλαδη θα παρετε μονο το νουμερο, και θα αγνοησετε τα υπολοιπα που λεει.
anamenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πάντος στο gametrailers δεν είχαν χρόνο για install time και το review ήταν 100% βάση της έκδοσης για 360... :-D http://www.gametrailers.com/player/33326.html
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μα δεν τον ακουτε καν, ο ιδιος ειπε οτι παροτι η αναλυση ειναι χαμηλοτερη, συμφωνει με τα reviews οτι η PS3 εκδοση οπτικα ειναι λιγο καλυτερη, επισης ειπε οτι παροτι ηξερε την αναλυση μια μερα πριν δεν την ειχε πει γιατι φοβοταν οτι θα γινει αυτο ακριβως που κανετε εσεις, δηλαδη θα παρετε μονο το νουμερο, και θα αγνοησετε τα υπολοιπα που λεει. To ποσταρα και αυτο αλλα δεν πηρα καμια απαντηση.Κλασικα. Επισης απαντηση δεν προκειται να παρω και στην ερωτηση ''Γιατι αυτοι στα reviews δεν το εγραψαν αφου ειναι κατι που φαινεται''λολ Μαλλον λοιπον στα reviews εγραψαν αυτο που φαινεται τελικα,απλα δεν αρεσει γιατι τα παιδια εδω ζουν για το VS.
MiltoZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Udontneedtoknow αυτό που λέει ότι προτιμάει την έκδοση του ps3 είναι γνώμη του (δεν ξέρω γιατί το λέει αλλά κι εγώ στην θέση του ίσως έλεγα το ίδιο), ενώ τα λιγότερα pixels είναι fact. pds13 ποτέ δεν έδινα βάση στα reviews, και έχω κάνει πολλά σχετικά ποστς.
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 edit 2:όσο και να παριγοριέσαι από τα παιδάκια στο gaf που είναι κι αυτά σε άρνηση lol θα ενημερωνομαι απο το αντικειμενικο insomnia :D:D οχι-oχι, διαβαζε gaf: link>> GAF: 60/20GB PS3 owners, is your GTAIV freezing up? ή και official playstation forums: link>>cutscene video lockup ? link>>Possible temporary fix for the 60gb Freezing issue!!! αμφιβαλλω βεβαια για το αν και κατα ποσο θα <<ενημερωθεις>> :-D:-D:-D ο ιδιος ειπε οτι παροτι η αναλυση ειναι χαμηλοτερη' date=' συμφωνει με τα reviews οτι [b']η PS3 εκδοση οπτικα ειναι λιγο καλυτερη[/b] ΤΑΝ-ΤΑΑΝ-ΤΑΑΑΝ!!! ..και νικητης στον διαγωνισμο, ειναι ο.... udont!! :-D:-D:-D:-D
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ρε παιδια, εγω ok θα δεχθω, ειναι πιο καλα τα γραφικα στo ps3. pc εχετε προφανως. παρτε οποιο παιχνιδι θελετε. βαλτε τα ολα στο τερμα. βαλτε 800χ600 ας πουμε. παει σφαιρα ε? full γραφικα αλλα μικρη αναλυση. βαλτε το 1024χ768 ή 1280χ1024. εχει την ιδια ταχυτητα? προφανως οχι. τι βγαινει απο αυτο? η πιο μικρη αναλυση, μπορει να εχει πιο καλα γραφικα, γιατι απαιτει πιο λιγη ισχη για την αναλυση, και μπορει να δωσει πιο πολλα ωστε να εχουμε τελεια γραφικα. αναλογικα τα λεω ολα, αν δεν καταλαβαινετε τι θελω να πω...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 οχι-oχι, διαβαζε .... Aσχολησου και λιγο μετο 360 ρε Εχεις φαει τα χρονια σου να ψαχνεις στα ps3 φορουμς και στο ιντερνετ αρνητικα για το ps3:-D
MiltoZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Τεσπά, ας πούμε ότι η έκδοση του ps3 που λέει κι ο Toufas τελικά είναι superiorrr. Συμφωνείτε ότι την καθυστέρηση από πέρυσι τον Σεπτέμβρη την φάγαμε (όπως ήδη φιμολογούταν από τότε) γιατί δεν μπορούσε να τρέξει το ps3 στα 720p? Επίσης κάτι άλλο, ίσως λιγότερο σημαντικό. Συμφωνείτε ότι το υποχρεωτικό install γίνεται γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το drive του ps3?
damis72 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά ... μία ερώτηση κρίσεως ... Απευθύνεται σε όσους έχουν ΚΑΙ PS3 ΚΑΙ ΧΒΟΧ360... Εσείς σε ποιά έκδοση θα αγοράζατε το GTAIV ???? Εχω 15 παιχνίδια στο 360 (Original) και μόνο 3 στο PS3 ...(RFOM, Motorstorm, GT5p) Από την μία σκέφτομαι να το πάρω στο PS3 για να δώ και λίγο φώς για τα λεφτά που έδωσα, από την άλλη σχεδόν τα πάντα που θέλω τα παίρνω στο 360. Ας απαντήσουν όσοι έχουν και τις δύο κονσόλες (με επιχειρήματα αν είναι δυνατό) ... για να με βοηθήσετε να αποφασίσω ...
Toufas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 οπου εχεις φιλους για να παιξεις Μulti οταν το τελειωσεις ειναι η μονη απαντηση χωρις να μειωνει καμια εκδοση.
p3tran Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Αρχικό μήνυμα απο p3tran: οχι-oχι, διαβαζε .... Aσχολησου και λιγο μετο 360 ρε Εχεις φαει τα χρονια σου να ψαχνεις στα ps3 φορουμς και στο ιντερνετ αρνητικα για το ps3:-D
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Ματια εχεις και βλεπεις στο PC δεν αντιλεγω Eγω λεω να το κοψουμε εδω,(η καλυτερη εκδοση ειναι μακραααν αυτη του 360 ετσι και αλλιως) και ας παιξουμε το παιχνιδακι που εχει πραγματικα σαρωσει στα reviews. Βσκ ζηλευω αυτους που το εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις