Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bλεπω πολυ ενδιαφερον ξαφνικα απο τους sony haters-trolls για το MGO.

Δημοσ.
Bλεπω πολυ ενδιαφερον ξαφνικα απο τους sony haters-trolls για το MGO.

Προσωπικά κανένα ενδιαφέρον....

Την πλάκα μου κάνω, καζούρα, όπως θες πέστο....

Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του thread κατα τη γνώμη μου.

Αν χαλιεσαι, κάνε ignore

It will worth the wait :D

Δημοσ.
Προσωπικά κανένα ενδιαφέρον....

Την πλάκα μου κάνω, καζούρα, όπως θες πέστο....

Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του thread κατα τη γνώμη μου.

Αν χαλιεσαι, κάνε ignore

Δεν ειναι ακριβως πλακα ή δεν ειναι παντα πλακα.Αν ειχε τετοιο χαρακτηρα το thread και οχι την παραπληροφορηση(μεσω της υπερβολης) δεν θα ειχα προβλημα.Σιγουρα παντως δεν γινονται ολα για το χαβαλε,αλλιως δεν θα υπηρχαν τοσοι ''τσακωμοι'' σε αυτο το thread.

Eπισης κατσε να πει καποιος για το 360 κατι αντιστοιχο και θα γινει ο 3ος παγκοσμιος.Πλακα μονο απο την μια πλευρα εγω δεν την πολυκαταλαβαινω.

Δεν υπαρχει λογος ignore,μην νομιζεις κοιμαμαι κανονικα το βραδυ.:P

Απλα εχω και εγω το δικαιωμα να σχολιαζω οτι βλεπω:-)

Δημοσ.

....τι εγινε ρε παιδια?

τελικα -εκτος ολων των αλλων- HIGH DEFINITION GTA IV, MONO στο 360? :lol:

βρε τι παθανε τα καημενα τα παιδιαααα.... :lol: μα RESCALE απο χαμηλοτερη αναλυση, στη μηχανη των 4 διαστασεων και του 1080p? :lol:

δεν πειραζει, it was worth the wait. τετοιο γελιο δεν παιζει καθε μερα.. ;]

Δημοσ.

Τελικά αυτό που αποδείχθηκε με το GTA4 και τα 630p (RIP) είναι ότι φάγαμε την καθηστέρηση στην μάπα για να καταφέρουν να το κάνουν να παίξει αξιοπρεπώς στο ps3. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που να διαφωνεί...

Δημοσ.
Τελικά αυτό που αποδείχθηκε με το GTA4 και τα 630p (RIP) είναι ότι φάγαμε την καθηστέρηση στην μάπα για να καταφέρουν να το κάνουν να παίξει αξιοπρεπώς στο ps3. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που να διαφωνεί...

Τελικα αυτο που αποδειχθηκε ειναι οτι ενω ολοι στα reviews βρισκουν την ps3 εκδοση καλυτερη,το team του Insomnia δεν ξεγελιεται ποτε και βγαζει τα δικα του συμπερασματα.Τι IGN και μπουρδες,this is insomnia!Χ360DF που λεμε.:-)

Δημοσ.

Tι λετε ρε ΤΡΟΛΙΑ (p3tran, milto) , δεν εχετε καταλαβει κατι το 630p για το ps3 ειναι στην μια διασταση , στις τεσσερις διαστασεις (4d) που τρεχει το ps3 ειναι 4χ630p= 2520p!!! Kαλα τα λεω PDS, τωρα που μπηκα στον σωστο δρομο θα πεις στον αρχιγο σου να με δεχτει πισω! Καλα εκει δεν γυρναω ουτε με σφαιρες!

Aυτο ακριβως εγινε παιδια! Και που να δειτε, απο τωρα κοβω τα παπ.... μου οτι το resident evil 5 αργει τοσο γιατι να μπορεσουν να φτασουν την εκδοση του 360!

Παντως λυπαμαι την καταντια τους, το τελευταιο επεισοδιο του SNAKE δεν θα ειναι HD!!!! Αντε να βγει στο χβοχακι ανετα 1080π βγαινει με τα γραφικα που δεν εχει το MGS4!

Oσο για το HOME θα πω αυτο , Εαν ηθελα σπιτι και πειρμενα το HOME απο την SONY τωρα θα ημουν 12 μηνες αστεγος!

Δημοσ.
...και ο PDS το χαβα του...

Eσυ δλδ λες οτι πληρωθηκαν ή ειπαν αυτο που ειδαν?Φιλε Pytzamarama του team insomnia?

Δεν περιμενω απαντηση..

Δημοσ.

IGN!!!! Ελα αλεκο!!! Μα περιμενεις και απαντηση σε αυτα που λες! ΕΛΕΟΣ! Μαλλον το Αγιο Φως δεν σου ανοιξε τα ματια! Του χρονου παλι, με το home ισως να γινει κατι!

Δημοσ.

Βρε καλε μου ανθρωπε...λειπει το 1/5 της οθονης και εχει χειροτερο frame rate...

Τι αλλο να σου πω?

Ναι,το 360 λογω DVD streaming ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να εχει περισοτερο pop-in (φαντασου οτι το PS3 με install ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ να μην εχει pop-in)

Was it worth the wait after all? :)

Δημοσ.
Βρε καλε μου ανθρωπε...λειπει το 1/5 της οθονης και εχει χειροτερο frame rate...

Τι αλλο να σου πω?

Ναι,το 360 λογω DVD streaming ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να εχει περισοτερο pop-in (φαντασου οτι το PS3 με install ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ να μην εχει pop-in)

Δεν ηταν μονο το pop in φιλε μου,αλλα κρατας οτι σου αρεσει μου φαινεται.:-)

Και δεν απαντησες στην ερωτηση μου.Αναμενομενο.

Τεσπα εγω κραταω τα reviews,εσυ κρατα αυτο που ειπε ο τυπας σε ενα φορουμ.Ετσι εισαι πιο λογικος απο μενα.

Τεσπα,ακρη δεν προκειται να βγαλουμε ποτε ετσι και αλλιως.Το παιχνιδι ειναι πανω κατω το ιδιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...