KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 το online gaming πρεπει να εξεταστει απο ολες τις πλευρες του και οχι μονο για το ιδιο το παιχνιδι καθαυτο.οποτε επιμενω και λεω οτι στο ονλινε gaming τα pc εχουν (οπως παντα) προβαδισμα απο τις κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ?? Τεσπα...ποιες ειναι οι αισθητες διαφορες?Ποια exclusive PC action titles πρεπει να ζηλευω τεχνολογικα αυτη τη στιγμη? Αυτα περι καλαθου...συμφωνω.Μιλαμε για τεχνολογια εδω μεσα Ποιο τεχνολογικο θαυμα-παιχνιδακι παιζεις στο hardcore PCακι σου? Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε φίλε μου. Εγώ μίλησα για όταν θα βγεί το Crysis, όταν θα βγεί το Jericho και σύ επιμένεις να με ρωτάς για PC τίτλους του τελευταίου χρόνου και τί παίζω τώρα στο PC μου. Απλώς σου εξηγώ ότι ο καιρός που το PC και πάλι θα βγεί πιό μπροστά τεχνολογικά από τις κονσόλες είναι δίπλα μας (τους επόμενους λίγους μήνες). Όχι τώρα. Και στο PC δεν παίζω πλέον παιχνίδια, διότι, όπως έχω ξαναπεί χιλιάδες φορές ΒΑΡΕΘΗΚΑ τις αναβαθμίσεις και τα πεταμένα λεφτά που έδινα εδώ και 16 χρόνια. Αλλά επειδή εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με το PC για gaming ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την υπεροχή του στο τεχνολογικό τομέα στα παιχνίδια. Επειδή δεν έχω XBOX360 ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω ότι έχει παιχνιδάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 CRYSIS FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 CRYSIS FTW Tωρα ΚΑΙ σε καραμελα ΚΑΙ σε συσκευασια των 10 τεμαχιων το online gaming πρεπει να εξεταστει απο ολες τις πλευρες του και οχι μονο για το ιδιο το παιχνιδι καθαυτο.οποτε επιμενω και λεω οτι στο ονλινε gaming τα pc εχουν (οπως παντα) προβαδισμα απο τις κονσολες. Δεν χωραει σοβαρου σχολιασμου η παραπανω αποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μάλλον για το online των PC εννοεί τα διάφορα mods που μπορείς να κατεβάσεις. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ.... Αλλά δεν μου απάντησες στο τελευταίο μου πόστ και φοβάμαι μήπως ήμουν επιθετικός απέναντί σου, οπότε θα το κάνω λίγο edit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Οχι ρε! Απλα σχολαγα και δεν την παλευα να κατσω Παρασκευιατικα παραπανω για να ποσταρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Εγω προτιμω το χριστουγενιατικο ps3 που θα εχει και κατεβασμενη τιμη Επισης μην ξεχναμε οτι το ps3 δεν ειναι τοσο καιρο στην αγορα οσο ειναι το xbox360. Επιπλεον μην ξεχναμε για τον οχταπηρυνο cell επεξεργαστη του ps3 που δεν εκμεταλευτηκε ακομα απ τους δημιουργους των game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Βασικά 1 κεντρικός επεξεργαστής και 6+1 περιφερειακοί, δεν είναι πολυπήρυνο. Αλλά ναι, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του... HS και Lair προς το παρόν μας δείχνουν τι μέλλει γεννέσθαι. Αν δε σε ενδιαφέρει το rumble, προτιμότερο το πακετάκι με τα δυο παιχνίδια και το δεύτερο χειριστήριο, αλλιώς πολύ πιθανόν χριστούγεννα να έχει και δόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Επιπλεον μην ξεχναμε για τον οχταπηρυνο cell επεξεργαστη του ps3 που δεν εκμεταλευτηκε ακομα απ τους δημιουργους των game http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_microprocessor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενα πηρυνα κατω εναν πανω δεν εχει σημασια Καλο για το Ps3 αν ειναι δυνατοτερο,αλλα τα γραφικα ειδικα οταν υπαρχουν τοσο μικρες διαφορες δεν κανουν την διαφορα και στα ποιοτικα παιχνιδια. Εδω το πρωτο xbox ειχε πολυ μεγαλη διαφορα σε γραφικα απο το ps2,αλλα το τελευταιο εβγαλε μακραν ποιοτικοτερα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ενα πηρυνα κατω εναν πανω δεν εχει σημασιαΚαλο για το Ps3 αν ειναι δυνατοτερο,αλλα τα γραφικα ειδικα οταν υπαρχουν τοσο μικρες διαφορες δεν κανουν την διαφορα και στα ποιοτικα παιχνιδια. Εδω το πρωτο xbox ειχε πολυ μεγαλη διαφορα σε γραφικα απο το ps2,αλλα το τελευταιο εβγαλε μακραν ποιοτικοτερα παιχνιδια. Νομίζω ότι όλα μαζί είναι 9: 1 κεντρικός+6 περιφερειακοί+1 βοηθητικός (OS, κλπ.)+1 απενεργοποιημένος/αφαιρεθείς (στο PS3) Κάνεις ένα σοβαρό λάθος όμως φίλε μου: Συνεχίζει και βγάζει ποιοτικά παιχνίδια. Το Gears of War 2 θα βγει στο X360... το Halo 4 όμως.... Ελπίζω να μη μας αφήσει η MS στα κρύα του λουτρού σαν τους δύσμοιρους του πρώτου Xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Με αυτα που ξερουμε ως τωρα, το Halo ειναι τριλογια , που σημαινει οτι το 3 θα ειναι και το τελευταιο FINISH THE FIGHT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Κάνεις ένα σοβαρό λάθος όμως φίλε μου: Συνεχίζει και βγάζει ποιοτικά παιχνίδια. Oκ sorry Eιπα να το παιξω λιγο αυστηρος,οτι και καλα ειναι τα τελευταια του παιχνιδια κτλ. Αλλα ολο ετσι λεμε και ολο βγαζει το ατιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGunZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Με αυτα που ξερουμε ως τωρα, το Halo ειναι τριλογια , που σημαινει οτι το 3 θα ειναι και το τελευταιο FINISH THE FIGHT Δεν ήθελα να θίξω το Halo, μπορεί να μη με πολυενθουσιάζει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την αξία του, απλά επειδή κάπου είχε γίνει μια συζήτηση ότι θα πήγαινε "1ο χρόνο GoW, 2ο χρόνο Halo" για αυτό το είπα, το θέμα είναι τέλος πάντων να μην κάνει το ίδιο που έκανε με το Xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 οσο δεν πουλαει το ps3, η sony θα διατηρει στο ψυγειο το ps2 για να μην χασει επαφη με την αγορα. αλλωστε ο δημιουργος του god of war, χτες ανακοινωσε οτι ιδρυει καινουργιο στουντιο παραγωγης games, και πρωτος του τιτλος θα ειναι το ....Twisted Metal®: Head On for PlayStation 2 δηλαδη ενα port απο το psp στο ps2. επισης τα dsp's που εχει μεσα το ps3 φυσικα και δεν ειναι 1+6+1 πυρηνες (), αλλα περισσοτερο ενας πυρηνας και εξι μικρα επεξεργαστακια που το καθενα εχει μικρη και ξεχωριστη μνημη απο αυτη του πυρηνα και δεν μπορει να δει ουτε την βασικη μνημη, ουτε των υπολοιπων. ειναι πολυ ικανα στο να εκτελουν συγκεκριμενες υπολογιστικες διαδικασιες, αλλα το μονο εκ των 2 μηχανηματων που ειναι πολυπυρηνο ειναι το 360, το οποιο εχει 3 πυρηνο επεξεργαστη. -> http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_Hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις