Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από το όλο μπλα-μπλα για το πόσο μ@λακία είναι το PS3 και τα συναφή, σας το ξαναλέω.

Αν έχετε δυνατότητα να το κάνετε rip στον σκληρό δίσκο, κάντε το.Εχω χαλάσει 2 drives τουλάχιστον με τα απανταχού GTA, και μόνο το τελευταίο(GTA:SA) ήταν αντιγραμμένο.

Δεν θα χάσετε την περηφάνια σας με το να κάνετε rip στο σκλήρό, επειδή το ίδιο κάνει και το ''άχρηστο'' PS3, το μηχάνημά σας προστατεύετε.Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως θα προτιμούσα το game να τρέχει από το σκληρό. Όσο και να 'ναι είναι ποιο γρήγορος ο σκληρός, δεν καταπονείτε το drive και δεν κάνει και πολύ θόρυβο. Φανταστείτε να παίζαμε όλα τα games του PC από το DVD-Rom;

Δείτε και αυτό:

http://www.joystiq.com/2008/04/23/gta-iv-pirates-recommend-you-go-and-buy-this-one/

Δημοσ.

παιδες παρασυρεστε σε ονειρα απατηλα....

το τι κανει ο καθενας στην κονσολα του, ειναι δικαιωμα του.

το να θεωρουμε ως βαση ομως για γενικα σχολια, το τι δυσλειτουργιες εχει δημιουργησει ο καθενας στην πειρατικη κονσολα του ειναι λαθος,

οπως λαθος ειναι και να εξαγουμε ολιστικα συμπερασματα (καλυτερα τα install κλπ) απο τετοιες περιπτωσεις!

το dvd ΔΕΝ λιωνει απο το gta, οπως δεν εχει λιωσει και απο τα εκατονταδες υπολοιπα games του 360 που ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στο dvd.

α...και ο μονος λογος που τα install ειναι κατα κανονα απαραιτητα στο ps3, δεν ειναι η "προστασια του bluray" :-)

αλλα η μη-ικανοτητα του drive.

περα απο αυτα, στο θεμα 360 vs ps3, απο τα λιγα ps3 gta video που κυκλοφορουν στο internet, φαινεται πως και η εκδοση ps3 θα ειναι ανταξια των περιστασεων 8)

Δημοσ.
παιδες παρασυρεστε σε ονειρα απατηλα....

Ναι p3tran, εγώ το είπα για να χαρώ επειδή και το Χ360 θέλει install, όπως και το ''άχρηστο'' PS3 μου και όχι γιατί έχω εμπειρία όλων των GTA, πειρατικών και μη.Εγώ ποτέ δεν έχω μπει σε αυτό το τριπάκι...Τεσπά, συμβουλή ήταν, ο καθένας ας πράξει αναλόγως.

Δημοσ.

ρε συ katana, δεν υπαρχει επιλογη για install λεμε! :-D

τα 360 που εχουν hdd, αυτοματα εχουνε κρατημενο ενα partition, στο οποιο ολα τα games μπορουν να κανουνε cache,

εφ'οσον οι προγραμματιστες του εκαστοτε game συμπεριλαβουν τις αναλογες ρουτινες στον κωδικα τους.

η διαδικασια αυτη ειναι αορατη στο χρηστη και ουτε επιλεγει ποτε κατι σχετικο.

τωρα θελετε να πουμε ΓΙΑΤΙ να μην εχει δισκο το 360 αναγκαστικα??

ε ωραια, κοιταξτε ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ αυτη τη στιγμη το 360

360 arcade: 199e

wii: 249e

και κομπλε:

360 arcade: 199e

20gb hdd: 33e

-----------------------

232e

και παλι ειναι πιο φτηνο κι απο το wii....

Δημοσ.
ρε συ katana, δεν υπαρχει επιλογη για install λεμε! :-D

Οκ, δεν ξέρω από 360.Απλά κάποιοι το ανέφεραν και υπάρχει μια σύγχυση πληροφοριών.

Υ.Γ. Το απλό 360 με τα 199 ευρώ παίρνει σκληρό δίσκο?

Εdit: Απάντησες ήδη, άκυρο.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα. ????

Ίσως να φταίει που δεν έχω ξυπνήσει ακόμα λόγω jet lag γυρνόντας από το Liberty City.

Δημοσ.

Περιμένω με ανυπομονησία να δούμε τις διαφορές στο GTA4 μεταξύ των δύο κονσολών.

Σίγουρα κάτι θα βρεθεί για να κατηγορήσουμε το PS3. Κανένα antialiasing, τίποτα θολές υφές... Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει! ;)

Δημοσ.
Περιμένω με ανυπομονησία να δούμε τις διαφορές στο GTA4 μεταξύ των δύο κονσολών.

Και να υπάρχουν, τουλάχιστον για εμένα είναι αδιάφορες. Σιγά μη σκίσω τις κάλτσες μου επειδή στην PS3 έκδοση θα δείχνει καλύτερα το donut που τρώει ο μπάτσος ενώ στο 360 θα φαίνεται καλύτερα το φερμουάρ από το παντελόνι. :lol:

Η απαράδεκτη διαφορά για εμένα μεταξύ ps3-360 (έχω φαγωθεί με αυτό, το ξέρω :P), είναι το installation στην πρώτη περίπτωση λόγω ελλιπέστατης ανάπτυξης και ήδη αρχαίας αρχιτεκτονικής του blu ray drive της κονσόλας αυτής.

Δημοσ.

Xμ, τι λέει ο κύριος εδώ?Δλδ επιβεβαιώνονται τα όσα είχαν ακουστεί για το ότι η έκδοση του PS3 είναι ελαφρώς καλύτερη?

GTA IV: PS3 version is undoubtedly superior to the Xbox 360

34

planetGTA: Contrary to what many expected, it seems as though the PlayStation 3 version is selling more than the Xbox 360 version at certain large retailers. UK retailer ASDA is reporting that the PS3 version is selling three times more than its rival - the Xbox 360. Over in Australia, EB Games is reporting that while their pre-sales figures show both versions selling fairly close, the PS3 version is in the lead. Another retailer in that country, Gametraders, is saying the PS3 version is selling double than the Xbox 360.

Interesting indeed, I myself - who is a big fan of the Xbox 360 - will be getting the PlayStation 3 version, as I've read and heard personally from people who have played the game already that this version is undoubtedly superior to the Xbox 360. Granted, not as much that I would recommend going out to buy a PS3 console if you have a 360 already. Too bad that episodic content is Xbox exclusive, is Take-Two/Rockstar regretting that decision now?

Δημοσ.

Καλύτερη σε τι; Λένε ότι είναι καλύτερη γενικά και αόριστα όμως. Ίσως όντως να ισχύει το "πρόβλημα" με το installation;

Θα δούμε την άλλη βδομάδα, όταν επιτέλους κυκλοφορήσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...