Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aντε πανηγυριστε...

Ρε τι περιμενει ο ανθρωπος για να δει λιγο χαρα.:rolleyes:

ΥΓ.Μην μεινει ετσι αυτο...γιορταστε το.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι χιούμορ να χει το παλικάρι, εδώ κοντεύει να πάθει κλινική κατάθλιψη με όσα βλέπει κ διαβάζει για την ακριβοπληρωμένη του κονσόλα....

Δημοσ.
Ρε PDS εκτος απο LTTP,μας ξενερωνεις κιολας.

Ουτε χιουμορ δεν αντεχεις ρε μετοχε?

Παρτυ στα φορουμ = πλακα+φαγωμαρα

Τι χιούμορ να χει το παλικάρι, εδώ κοντεύει να πάθει κλινική κατάθλιψη με όσα βλέπει κ διαβάζει για την ακριβοπληρωμένη του κονσόλα....

Το αντεχω το χιουμορ.:P

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=38eb06de9235497ac091b650ea2b7491

ΥΓ.Pytzamarama το ποιος ειναι μετοχος αστο να το κρινουν οι αλλοι.Αν δεν ησουν μετοχος θα καθοσουν να ασχοληθεις μονο με την κονσολα σου και οχι με το θαψιμο του ps3.Eγω ασχολουμαι μονο με την κονσολα μου και δεν αγωνιζομαι για την πτωση της ''αυτοκρατοριας''.

Για ετσι το βλεπετε το θεμα δυστυχος:-(

Εμ θαβετε εμ σας ενοχλει και η αντιδραση των αλλων:rolleyes:λολ.

ΥΓ2.wolfidis κοιτα την υπερκονσολα σου και ασε τους αλλους να πιανονται κοροιδα επιλεγοντας το ps3,πολλα ζηταω?μαλλον ναι...

Δημοσ.

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=38eb06de9235497ac091b650ea2b7491

ΥΓ.Pytzamarama το ποιος ειναι μετοχος αστο να το κρινουν οι αλλοι.Αν δεν ησουν μετοχος θα καθοσουν να ασχοληθεις μονο με την κονσολα σου και οχι με το θαψιμο του ps3.Eγω ασχολουμαι μονο με την κονσολα μου και δεν αγωνιζομαι για την πτωση της ''αυτοκρατοριας''.

ΥΓ2.wolfidis κοιτα την υπερκονσολα σου και ασε τους αλλους να πιανονται κοροιδα επιλεγοντας το ps3,πολλα ζηταω?μαλλον ναι...

φτιαξε ΟΣΑ VIDEAKIA ΘΕΛΕΙΣ. ειναι δικαιωμα σου!

ΟΠΩΣ και ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ειναι να ΓΕΛΑΜΕ με τον ορισμο του next generation, 1920x1080 σε 4d που μας εχουνε ταξει απο το 2005 με το μηχανημα του μελλοντος

ή αλλιως 1024χ576 LOL

ΑΝ τυχον τολμησει η konami και το βγαλει ετσι!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

p.s. συν οτι λεει ο kabamaru :lol:

Δημοσ.

Μαρεσει που απαντας ρε συ.

Χαρας στο κουραγιο σου

Δημοσ.
φτιαξε ΟΣΑ VIDEAKIA ΘΕΛΕΙΣ. ειναι δικαιωμα σου!

Σωστος,σε αυτο συμφωνω.

Δεν ειπα οτι δεν εχετε δικαιωμα να γραφετε οτι θελετε.Απλα εχω και εγω δικαιωμα να σχολιαζω αυτα που γραφετε,οπως και εσεις τα δικα μου αρκει να μην εχουν προσβλητικο χαρακτηρα.

ΥΓ.Και 150p να το βγαλει δεν με ενδιαφερει πραγματικα.Δεν με ενοχλει αυτο άλλα με ενοχλουν,οποτε τζαμπα κοπος.Αν και καποιους τους ενοχλει σιγουρα.

Δημοσ.

Επειδή κάποιοι δεν χαμπαριάζουν με τίποτα και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους:

Είναι ή δεν είναι κοροιδία να σας πασάρουν screens από δυνατά πισιά ή pre-rendered videos και να σου λένε ότι έτσι θα είναι ingame χάρη στις δυνατότητες του cell? Μήπως είναι και λίγο απάτη επίσης?

Μήπως, λεω μήπως, είχαν δίκιο κάποιοι, με πρώτο από όλους τον Πετράν που σας λέει εδώ και δύο χρόνια ότι σας κοροιδεύουν κι εσείς τον κράζετε?

Δημοσ.

:lol:καλο

Ελπιζω να γελασες ομως και με το δικο μου οπως γελασα και εγω.:-D

Παντως και παλι στο βιντεακι σου ο πρωταγωνιστης ασχολειται με το ps3 και οχι με το 360.Aν πας στο ps3forums θα δεις το κραξιμο που πεφτει για την beta(αν και ειναι beta και δεν θα επρεπε να εχουμε τετοιες αντιδρασεις).Xειροτερα και απο εδω..φαντασου:P

Επειδή κάποιοι δεν χαμπαριάζουν με τίποτα και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους:

Είναι ή δεν είναι κοροιδία να σας πασάρουν screens από δυνατά πισιά ή pre-rendered videos και να σου λένε ότι έτσι θα είναι ingame χάρη στις δυνατότητες του cell? Μήπως είναι και λίγο απάτη επίσης?

Μήπως, λεω μήπως, είχαν δίκιο κάποιοι, με πρώτο από όλους τον Πετράν που σας λέει εδώ και δύο χρόνια ότι σας κοροιδεύουν κι εσείς τον κράζετε?

Πιο ονομα τους ρε συ?απο τον πρωτο χρονο του μηχανηματος,εβγαλες τελικα συμπερασματα για τις δυνατοτητες τις κονσολας.lol

Εκτος αν αρχισες τωρα να παιζεις παιχνιδια και δεν ξερεις τι γινεται.Δεν το νομιζω.:P

Ναι ειναι κοροιδια αυτο με τα CG videos,αν και μονο για το killzone2 ειχαν πει νομιζω επισημα οτι το ps3 μπορει να βγαλει τετοια γραφικα.Και το εχουν πλησιασει αρκετα.Σιγουρα δεν προκειται να το φτασουν.

Επισης τετοια video ειδα και για to halo 3...

hype υπηρχε και με το ps2.E και?Η καλυτερη κονσολα ηταν τελικα.Δεν με ενδιαφερει λοιπον το ψευτικο βιντεο.

Δημοσ.

+1000

μα εκεί είναι το ζουμί του θέματος...θυμόμαστε και τα in-game (τάχα) videos του Killzone 2...πέρα από την πλάκα και την καζούρα για την παιχνιδοστιέρα το PS3, εδώ έχουμε να κάνουμε με παραπλάνηση και απάτη, όσο και αν ακούγεται λίγο δραματικό

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ο ενθουσιασμός με τα rumors...

Πολύ λιγότερο ενθουσιάζονται που βγαίνει πχ το GTA σε μερικές μέρες...

Το mgs να είναι για τα ανάθεμα κ τπτ άλλο δεν μας νοιάζει..

Άλλωστε το mgs και κάποιοι άλλοι τίτλοι (μετάάάάάάά) είναι τα ουσιαστικά "οχυρά" των sony fans... Αν δεν αποδειχτούν άψογα αυτά...

Troll party all around...

Δημοσ.
...και μιας και ONLINE DEMO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,

παρτε ολιγο Bollywood

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=870134b16cf316a075fa38d93963f4f3

(να'σαι καλα ρε pds για το link!!!)

Eνταξει πηρες φορα:-D

Παντως χιλιες φορες αυτα τα βιντεακια απο τα εμετικα σχολια.;)

YΓ.Μονο στο ps3forums θα τον δεις αφου εδω δεν επιτρεπεται να μιλαμε για ps3.Πως υπαρχω εγω εδω ακομη ειναι ανεξηγητο.:-D

Να σου θυμησω τι ειχε γινει.Το ειχα ποσταρει πριν μηνες στο ps3forums.

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=dd7fa0416dff6636de8310a7c374fd46

:lol:

ΥΓ2.klainmaingr,ακριβως ετσι ειναι:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...