Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θελω πολυ να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο το μυνημα..γιατι εγω μονο θετικο το βρισκω.

μπορει να το βλεπεις οπως θελεις , αλλα αλλο νοημα εχει η φραση "ο φιλος μου που πηρε ps3 ερχεται συνεχεια και παιζει στο 360 μου" και αλλο νοημα εχει η φραση "ο φιλος μου που πηρε ps3 ερχεται και παιζει στο 360 μου, γιατι εγω εχω ποιο πολλα παιχνιδια επειδη τα αντιγραφω"

Δημοσ.
To saturn επαιζε αντιγραφες και μαλιστα πιο ευκολα απο το ps1.

Επισης δεν μπορεις να θεωρησεις νικη κατι τετοιο,γιατι αν ηταν ετσι θα ανταγωνιζονταν η καθε εταιρια για το πια θα κανει την κονσολα της να σπαει πιο ευκολα...

Ειναι νικη βεβαια για τους τζαμπατζιδες,αν το λες απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο.

pds13 για πες μου κατι σε παρακαλω..τι συνεπαγεται αν η κονσολα σπαει ευκολα??περισσοτερα παιχνιδια για τουσ gamers..χασουρα στο επιπεδο του software για την εταιρεια βεβαια αλλα τρελες πωλησεις στις κονσολες..αν λοιπον η Α κονσολα σπαει ευκολα πουλαει περισσοτερεσ κονσολες σε σχεση με τη κονσολα Β πια κονσολα θα επικρατησει??η κονσολα Α φυσικα.αυτο που λεω δεν ειναι απολυτο αλλα αφορα κονσολες παρομοιων χαρακτηριστικων και διαμετρηματος..οποτε κατω απ τα τραπεζια, πισω απ τουσ τοιχους, μεσα στις τρυπεσ κτλ γιατι να μην ανταγωνιζονται και σε αυτον τον τομεα??

σου φαινεται τοσο παραλογο?υπαρχουν πολλα που δε κσερουμε και απλα υποθετουμε..

και αν μιλας για τζαμπατζηδες στις κονσολες απλα βλεπε sony...η ιστορια το λεει σε συναρτηση με οσα ειπεσ..

Δημοσ.
μπορει να το βλεπεις οπως θελεις , αλλα αλλο νοημα εχει η φραση "ο φιλος μου που πηρε ps3 ερχεται συνεχεια και παιζει στο 360 μου" και αλλο νοημα εχει η φραση "ο φιλος μου που πηρε ps3 ερχεται και παιζει στο 360 μου, γιατι εγω εχω ποιο πολλα παιχνιδια επειδη τα αντιγραφω"

σωστος εισαι εγω δε το καταλαβα..

Δημοσ.
pds13 για πες μου κατι σε παρακαλω..τι συνεπαγεται αν η κονσολα σπαει ευκολα??περισσοτερα παιχνιδια για τουσ gamers..χασουρα στο επιπεδο του software για την εταιρεια βεβαια αλλα τρελες πωλησεις στις κονσολες..αν λοιπον η Α κονσολα σπαει ευκολα πουλαει περισσοτερεσ κονσολες σε σχεση με τη κονσολα Β πια κονσολα θα επικρατησει??η κονσολα Α φυσικα.αυτο που λεω δεν ειναι απολυτο αλλα αφορα κονσολες παρομοιων χαρακτηριστικων και διαμετρηματος..οποτε κατω απ τα τραπεζια, πισω απ τουσ τοιχους, μεσα στις τρυπεσ κτλ γιατι να μην ανταγωνιζονται και σε αυτον τον τομεα??

σου φαινεται τοσο παραλογο?υπαρχουν πολλα που δε κσερουμε και απλα υποθετουμε..

και αν μιλας για τζαμπατζηδες στις κονσολες απλα βλεπε sony...η ιστορια το λεει σε συναρτηση με οσα ειπεσ..

Στην πραγματικοτητα οι πωλησεις παιχνιδιων μετρανε και οχι κονσολων,Οποτε αν μια κονσολα πουλαει τρελα και δεν αγοραζει κανεις αυθεντικα τοτε μακροπροθεσμα δεν θα βγει κερδισμενη.Οποτε δεν στεκει αυτο που λες(Πουλαει κονσολες αρα νικησε και στην μαχη).

Δεν το ειπα τοσο με την κακη εννοια το Τζαμπατζιδες,απλα δεν υπαρχει αλλη εννοια για να το εκφρασω.Ολοι υπηρξαμε τζαμπατζιδες,αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο.

Δημοσ.
Στην πραγματικοτητα οι πωλησεις παιχνιδιων μετρανε και οχι κονσολων,Οποτε αν μια κονσολα πουλαει τρελα και δεν αγοραζει κανεις αυθεντικα τοτε μακροπροθεσμα δεν θα βγει κερδισμενη.Οποτε δεν στεκει αυτο που λες(Πουλαει κονσολες αρα νικησε και στην μαχη).

Δεν το ειπα τοσο με την κακη εννοια το Τζαμπατζιδες,απλα δεν υπαρχει αλλη εννοια για να το εκφρασω.Ολοι υπηρξαμε τζαμπατζιδες,αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο.

δε συμφωνω μαζι σου για τον εξης απλο λογο..αν αγοραστει μια κονσολα αγοραστηκε..δε ξερω παρα πολλουσ που εχουν και τις 2 κονσολες σπιτι τουσ..σε συναρτηση λοιπον με το οτι ο πολεμος κρινεται απ τις πωλησεις αν μια κονσολα εχει μπει σε 1.000 σπιτια λογω των αντιγραφων και η αλλη κονσολα εχει μπει σε 200-300 σπιτια η πρωτη κονσολα θα νικησει..δεν υπαρχει το πολυ μακροπροθεσμα εχε υπ οψη σου αν αναλογιστεις ποτε θα αντικατασταθουν αυτες οι κονσολες.απλα δεν προλαβαινει η μια να φτα σει την αλλη..

Δημοσ.

εχω ξαναπει. μην βλεπεται τα αντιγραφα οπως ειναι στην ελλαδα (που ειναι ακριβα σε σχεση με τους μισθους που επιλεγει ο ελληνας να εχει...εκλογες 2κομματισμος κλπ)

στο εξωτερικο ειναι διαφορετικα τα πραγματα

ο διπλανος μου εχει xbox (halo edition) και του ειπα οταν ειχα 2 να του το δανειζα να εβλεπε κανα παιχνιδι μηπως ηθελε να του το flasharo και μου ειπε οτι δεν θελει μιας και αγοραζει παιχνιδια μονο που θελει να παιξει

+ το game trading που προοθουνε τα ιδια τα μαγαζια, cash converters με παιχνιδια που εχουν 20 ευρω.

αρα δεν εχει να λεει τιποτα για τις διαφορες στις πωλησεις απο τις μερικες 10αδες χιλλιαδες κονσολες της ελλαδας.

αντε παω για υπνο εχω μαθημα αυριο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι σας νοιάζουν οι άλλες χώρες και αν παίζουν οι άλλοι αντιγραφές.

Εδώ είναι Ελλάδα και με τα λεφτά που έχουμε, δε μας παίρνει για αυθεντικά Games.

Όσο και να χτυπιέστε λοιπόν, είμαι σίγουρος οτι τις προηγούμενες παιχνιδομηχανές σας τις είχατε τσιπαρισμένες. Αμα είχε σπάσει και το PS3, κόπιες θα είχατε τώρα. Γι' αυτό, κόψτε τις φανφάρες και τις εξυπνάδες.

Γίνανε όλοι οι SonyFans νόμιμοι ξαφνικά...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, τι σας νοιάζουν οι άλλες χώρες και αν παίζουν οι άλλοι αντιγραφές.

Εδώ είναι Ελλάδα και με τα λεφτά που έχουμε, δε μας παίρνει για αυθεντικά Games.

Όσο και να χτυπιέστε λοιπόν, είμαι σίγουρος οτι τις προηγούμενες παιχνιδομηχανές σας τις είχατε τσιπαρισμένες. Αμα είχε σπάσει και το PS3, κόπιες θα είχατε τώρα. Γι' αυτό, κόψτε τις φανφάρες και τις εξυπνάδες.

Γίνανε όλοι οι SonyFans νόμιμοι ξαφνικά...

+5 και απο εμενα

Δημοσ.

δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο από τυπάκια που "ολοκληρώνονται" σαν άνθρωποι και καταναλωτές με την αγορά αυθεντικών τίτλων παιχνιδιών-προγραμμάτων και το έχουν τιμή και καμάρι τους. Να ξεράσω τώρα ή μετά;

Δημοσ.

lol το βαζω εδω, για να μην παρει φωτια το τοπικ με τις ειδησεις PS3:

o quaz51, ο τρομερος γαλλος που μετραει τα pixel και φανερωνει τις κουτσουκελες των προγραμματιστων,

ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ οτι το MGS4 στο ps3 θα ειναι σε χαμηλη αναλυση.

1024x576 ή αλλιως 576p συμφωνα με τον ειδικο:

for now my hypothesis is that MGO and MGS4 are perhaps in 1024x576, just hypotesis based on some clue and insight , not verified of course (MGS4 isn't available and MGO start only 21 april)

http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1149862&postcount=366

εχει πλακα..

- τι αναλυση ειναι το mgs4 κρινοντας απο την παρακατω φωτο? τον ρωτανε..

metal-gear-solid-4-screenshot-02.jpg

- i think 7680x4320 icon_smile.gif, λεει ο quaz :lol: :lol: (σαν τις <<in-game>> φωτος του GT5p ενα πραμα :devil:)

αν ομως κοιταξει κανεις φωτος που ειναι in-game και οχι oversampled promo shots:

2mhbebo.jpg

τοτε ισως και να ξερει τι λεει το γαλλακι....

576p? δεν υπαρχει forum που να αντεχει αυτα τα νεα λεμε! :D

παντως o quaz περιμενει ετοιμοπολεμος με το konami ID του ανα χειρας και το demo patch εγκατεστημενο! συντομα θα ξερουμε..

Δημοσ.
Nα υποθεσω λοιπον οτι θα εχει παρτυ στο Beyond3d σε λιγο...παω να φερω μπυρες και τσιπς :D

το <<σε λιγο>> βαλτο σε εισαγωγικα, γιατι απο οτι εμαθα παει πισω χρονικα το beta..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...