Daredevil Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 μαλλον δεν ξερεις να τα βλεπεις καλα τα εργα για το assasins creed ελεγα απο την αρχη οτι θα ειναι multiplatform, και τελικα ολοι οι διαφωνουντες βγηκαν λαθος. για το gta4 απο την αρχη ελεγα οτι αυτα περι ανωτεροτητας εκδοσης ps3 λογω bluray,cell κλπ ειναι αηδιες, και για το dlc οτι θα ειναι exclusive του 360. θα εξακριβωθει αυτο πολυ συντομα με την κυκλοφορια του τιτλου.(!) ....και τι εννοεις <<ΑΝ ακουστει τιποτα>>?? http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3159604 http://www.destructoid.com/mgs4-is-coming-to-the-xbox-360-updated-for-internet-mattlockery--31775.phtml http://www.google.gr/search?q=mgs4+xbox+360+confirmed this.. last year κοίτα τα πάντα γίνονται πλέον εδώ έβγαλαν από το ΜΚ τα fatalities γιατί θα χαλούσε το image της DC....αν είναι δυνατόν τα fatalities!!!! αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι έσκασε πολλά η SONY για την αποκλειστικότητα στα άλλα δυο απλώς δεν τα έσκασε.
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 When asked what version of UT3 has the better graphics, Rein replied: "You'll have to judge that for yourself. I think it goes without saying that the more time you spend on a product the more optimisation you get, and you can draw your own conclusions from that. But this is a great version of the game. And now we have split screen as well. A lot of optimisation was necessary for this version to get decent performance with split screen. That was no easy task." http://www.videogamer.com/news/19-04-2008-8080.html
p3tran Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 κοίτα τα πάντα γίνονται πλέον εδώ έβγαλαν από το ΜΚ τα fatalities γιατί θα χαλούσε το image της DC....αν είναι δυνατόν τα fatalities!!!! αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι έσκασε πολλά η SONY για την αποκλειστικότητα στα άλλα δυο απλώς δεν τα έσκασε. χμμ ποσα λες να εχει σκασει για αποκλειστικοτητα? και τα εχει σκασει σιγουρα? το link που εχω παραθεσει πιο πανω απο το destructoid εχει αλλαξει, λογω παρεμβασης των δικηγορων της sony, αλλα με λιγη προσπαθεια μπορεις ακομα και τωρα που εχουν αφαιρεθει/αντικατασταθει ολε οι επιμαχες λεξεις-κλειδια με αλλες που "μοιαζουνε" να καταλαβεις τι λεει... συγκεκριμενα, λεει κατι για το πως γινονται αυτες οι δουλειες... λεει οτι οταν υπαρχει μια συμφωνια αναμεσα σε ενα publisher και ενα κατασκευαστη κονσολας, αναγκαστικα καποια στιγμη τα χαρτια καπου κατατιθενται διοτι ειναι public records αφου περιεχουν και οικονομικες συμφωνιες.. σε ενα τετοια επιμαχο χαρτι λοιπον, παντα περιλαμβανεται και αναφερεται ρητα η οποια συμφωνια exclusiveness (πχ 12 μηνες, 6 μηνες, 3 μηνες κλπ), ΑΝ υπαρχει. ;] επισης μετα μας υπενθυμιζει οτι πριν το MGS4 υπηρχαν 3 αλλα games τα οποια η sony τα διαχειριζοτανε ΛΕΣ και ητανε ps3 exclusives, αλλα οταν ηρθε η μερα κυκλοφοριας τους, τοτε βγηκαν απο την πρωτη μερα στο 360... εσυ τα remember αυτα τα games? ;] τελος, λεει οτι (τοτε, 2007) δεν ξερανε ημ/νια κυκλοφοριας για ps3, αλλα για 360 κατι λεει για νοεμβριο..
Rebel21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 κοίτα τα πάντα γίνονται πλέον εδώ έβγαλαν από το ΜΚ τα fatalities γιατί θα χαλούσε το image της DC....αν είναι δυνατόν τα fatalities!!!! αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι έσκασε πολλά η SONY για την αποκλειστικότητα στα άλλα δυο απλώς δεν τα έσκασε. Εγώ θεωρώ όλα τα mortal κombat από την μετάβαση σε 3d και μετά απλά ηταν δευτεροκλασάτα(animation,μοντελα) .Τα γραφικά τους πάντα φαίνονταν μούφα για την εποχή τους.το team του mortal kombat είναι άλλη μια από τις εταιρίες που ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν την μετάβαση στο 3d πολλές τα παράτησαν αλλά αυτοί συνεχίζουν μόνο που είναι απλά ατάλαντοι. Μπορούν και αυτοί να ακολουθησουν το παράδειγμα άλλων όπως η παλιά μεγάλη Hudson που κατάντησε να βγάζει 10 games το μηνά για την εξυπνότερη απάτη στην ιστορία των video games.call me wii.
KAKADI Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εχουμε 2 κονσολες σπιτι.ενα xbox360 και ο αδερφος μου επειδη ηθελε να μου μπει στο ματι και επειδη ειναι φανατιλας και εχοντας για καβαντζα τη νικη του ps2 πηρε ps3.στην αρχη ηταν ολα νορμαλ αυτος επαιζε τα 2 παιχνιδακια του και γω επαιζα τα 10 δικα μου..τωρα τελευταια ειδε το codnamed 2 που επαιζα και ολο και με πλησιαζε πιο πολυ..ωσπου χτες γυρισα απ τον καφε που ειχα παει και τον βρικα να χει λιωσει στο xbox..σημειωτεον το ps3 δε το χω ακοθμπησει ακομα και αυτη τη στιγμη που γραφω ο αδερφουλης μου εχει αλλακσει game στο xbox και παιζει forza.. ..ρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι..
Rebel21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εχουμε 2 κονσολες σπιτι.ενα xbox360 και ο αδερφος μου επειδη ηθελε να μου μπει στο ματι και επειδη ειναι φανατιλας και εχοντας για καβαντζα τη νικη του ps2 πηρε ps3.στην αρχη ηταν ολα νορμαλ αυτος επαιζε τα 2 παιχνιδακια του και γω επαιζα τα 10 δικα μου..τωρα τελευταια ειδε το codnamed 2 που επαιζα και ολο και με πλησιαζε πιο πολυ..ωσπου χτες γυρισα απ τον καφε που ειχα παει και τον βρικα να χει λιωσει στο xbox..σημειωτεον το ps3 δε το χω ακοθμπησει ακομα και αυτη τη στιγμη που γραφω ο αδερφουλης μου εχει αλλακσει game στο xbox και παιζει forza.. ..ρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι.. Αυτό δεν λέει τίποτα φιλέ αν ο αδελφός σου έχει 2 games και εσύ 10 (αντιγραφές ισως) λογικό είναι να βαρεθεί και να παίξει κάτι από την μεγάλη ποικιλία που έχεις εσυ.και εγώ άμα είχα μόνο δυο παιχνίδια κάποια στιγμή θα προτιμούσα να παίξω έστω mame παρά τα ιδία και τα ιδία.
KAKADI Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 ναι συμφωνω σε αυτο..το θεμα ειναι οτι με εβριζε που χαλασα τα λεφτα μου για να παρω xbox και τωρα αυτος ειναι που λιωνει μεσα στο δωματιο..λες να με βρισει αν παω και του το κλεισω?θα τα χω δει ολα μετα..σκοπος που τα στειλα αυτα τα μηνυματα δεν ειναι για να πω ποια κονσολα ειναι καλυτερη, που πιστευω οτι το xbox ειναι απλα το ps3 υπρεχει αλλου και οχι σα κονσολα, αλλα ηθελα να το μοιραστω αυτο που γινεται τωρα με τον αδερφο μου..ειναι για γελια ο τυπος..χαχαχα
xvagos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Έτσι με λέγανε και μένα όταν πήρα το XBOX360 μόλις κυκλοφόρησε. "Μα καλά μ@λ@κ@ς είσαι; Πάρε κανένα PS3 ρε βλάκα; ΧΒΟΧ τι;" κτλπ. Εεε, πήρα μετά ο καημένος και εγώ ένα PS3. Και τι κατάλαβα; Αρχίζω και κλαίω τα λεφτά μου σιγά σιγά, γιατί δεν πήρα κανένα PC αντί του PS3. Άντε να βγει κανένα MGS4 γιατί δεν την παλεύω άλλο...
jowl_tnt Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Έτσι γίνετε σε όλους μας παίδες. Εγώ πήρα 360 την ίδια περίοδο που ο κολλητός θα έπαιρνε PS3. Προσπαθούσε να με πείσει να πάρω PS3 ένα μήνα. Τελικά δε με έπεισε αλλά ούτε εγώ αυτόν και πήρε PS3. Τώρα έρχεται σπίτι για Co-op Army of Two...
Udontneed2know Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Τελικά δε με έπεισε αλλά ούτε εγώ αυτόν και πήρε PS3. Τώρα έρχεται σπίτι για Co-op Army of Two... το οποιο εσυ φανταζομαι εχεις αντιγραμενο, ενω αυτος για να το παιξει θα πρεπει να το αγορασει ετσι δεν ειναι?
KAKADI Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 το οποιο εσυ φανταζομαι εχεις αντιγραμενο, ενω αυτος για να το παιξει θα πρεπει να το αγορασει ετσι δεν ειναι? θελω πολυ να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο το μυνημα..γιατι εγω μονο θετικο το βρισκω.αυτη ειναι αλλη μια νικη του xbox..ατυπη και παρανομη βεβαια αλλα ειναι ισως η σημαντικοτερη νικη που θα κρινει και τον "πολεμο"..αυτος ειναι ισως και ενα παραγοντας που το saturn υποσκελιστικε απο το ps1..απο κει αρχισε η sony να χτιζει ονομα στις κονσολες.ή οχι?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 θελω πολυ να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο το μυνημα..γιατι εγω μονο θετικο το βρισκω.αυτη ειναι αλλη μια νικη του xbox..ατυπη και παρανομη βεβαια αλλα ειναι ισως η σημαντικοτερη νικη που θα κρινει και τον "πολεμο"..αυτος ειναι ισως και ενα παραγοντας που το saturn υποσκελιστικε απο το ps1..απο κει αρχισε η sony να χτιζει ονομα στις κονσολες.ή οχι? To saturn επαιζε αντιγραφες και μαλιστα πιο ευκολα απο το ps1. Επισης δεν μπορεις να θεωρησεις νικη κατι τετοιο,γιατι αν ηταν ετσι θα ανταγωνιζονταν η καθε εταιρια για το πια θα κανει την κονσολα της να σπαει πιο ευκολα... Ειναι νικη βεβαια για τους τζαμπατζιδες,αν το λες απο αυτη την αποψη ναι εχεις δικιο.
anamenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 oi Playstationakides δεν πρέπει να μιλάνε για αυτό το θέμα γιατί χάρη των copies χτίστηκε ολόκληρο το Brand...
stathakis21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 θελω πολυ να μου εξηγησεις τι εννοεις με αυτο το μυνημα..γιατι εγω μονο θετικο το βρισκω.αυτη ειναι αλλη μια νικη του xbox..ατυπη και παρανομη βεβαια αλλα ειναι ισως η σημαντικοτερη νικη που θα κρινει και τον "πολεμο"..αυτος ειναι ισως και ενα παραγοντας που το saturn υποσκελιστικε απο το ps1..απο κει αρχισε η sony να χτιζει ονομα στις κονσολες.ή οχι? θα συμφωνησω εμεσα...αλλα οχι για το saturn αλλα για τις κονσολες τις nintedo που αν και ηταν καλυτερα απο τις αντιστοιχες της sony σε τεχνικα χαρακτηρηστικα δεν τα πηγαν τοσο καλα σε πωλησεις...(ειδικα το gamecube,για το n64 δεν ειμαι τοσο σιγουρος).. ενω το με το wii,βλεπουμε ολοι τι γινεται σε πωλησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις