Rebel21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Για μένα 3 είναι οι λόγοι που παράτησα το ΧΒΟΧ360 και πήρα PS3: - Και οι τρεις κονσόλες που είχα πάρει βγάλανε πρόβλημα. Και αυτό και μόνο φτάνει για μένα. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα ακόμα θα είχα το XBOX360 που είχα πάρε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα και ζήτημα να έπαιρνα το PS3. "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα." - Το επί πληρωμή On-line gaming, τα ban, η διαγραφή του gamertag μου (έπειτα από τρεις μήνες απλήρωτη) και κατά συνέπεια το χάσιμο των 2-3 arcade games που είχα (αν αυτό δεν είναι κλεψιά, τότε τη είναι; ) . - Το Metal Gear Solid 4. Καλά μιλάμε σε χτύπησε τρελή καντεμιά εγώ ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα ακόμα με το lanch xbox μου.οσον αφορά για τον λογαριασμό άμα τον αφήσεις απλήρωτο μπαίνει σε suspended mode και δεν μπορείς να κάνεις log αλλά τίποτα δεν χάνεται άμα ανανεώσεις τον λογαριασμό σου με gold συνδρομή θα δουλεύει κανονικα.εγω συγκεκριμένα είχα το live 12μηνες σε status canceled μέχρι που το ανανέωσα με κωδικό πριν λίγες μέρες και όλα είναι οκ. http://profile.mygamercard.net/xvagos
KAKADI Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 κανεις για πολοστη φορα μαλλον, οτι δεν καταλαβαινεις , δεν μιλησε για συνολικες πωλήσεις , στις οποιες το ps3 δεν εχει περασει το 360 ακομα, αλλα για τις εβδομαδιαιες και μηνιαιες απο τον δεκεμβρη μεχρι σημερα, τραβα λοιπον εδω για αρχη http://www.vgchartz.com/weekly.php?date=39425&boxartz=1 και προχωρα βδομαδα, βδομαδα μεχρι σημερα να δεις την κατασταση.Οσο για το nextgenwars παραμενει ανεκδοτο ακομα και τωρα που εβγαλαν τον fake real time counter των πωλησεων. δυστυχως φιλε μου δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..το πλειστεσιον, για τι ετσι μ αρεσει να το γραφω λογω του κοινου που εχω δει να προσελκυει, ξεπερναει το xbox 360 για 5000κονσολες τη βδομαδα??στις συνολικες πωλησεις ειναι κατα 10.000.000 κονσολες στο καναβατσο..για να μη μιλισω για software..οποτε ποτε νομιζεις οτι θα μπορεσει το πλειστεσιον να ξεπερασει το xbox 360?η απαντηση ειναι ποτε..το software θα επρεπε να σε ανησυχει περισσοτερο παντως..γιατι ενταξει κονσολα πηρες αλλα απο παιχνιδια τι γινεται??αλλα μαλλον πηρες και συ κονσολα για το blue ray ε????λοιπον συνοψιζοντας το xbox ειτε σας αρεσει ειτε οχι βρισκεται σε μερικα εκατομμυρια σπιτια παραπανω και στην ευρωπη και στην αμερικη και στην ασια και στην ωκεανια και στην ανταρκτικη και στον βορειο πολο και στην χαμενη ατλαντιδα..τελος επιτελους στην καραμελα των πωλησεων γιατι δε μας ενδιαφερει εφωσον το πλειστεσιον ειναι πισω και η διαφορα δε φαινεται να κλεινει..
Udontneed2know Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 δυστυχως φιλε μου δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..το πλειστεσιον, για τι ετσι μ αρεσει να το γραφω λογω του κοινου που εχω δει να προσελκυει, ξεπερναει το xbox 360 για 50000 κονσολες τη βδομαδα??στις συνολικες πωλησεις ειναι κατα 7.000.000 κονσολες στο καναβατσο.. τωρα ειναι ποιο σωστο... εφωσον το πλειστεσιον ειναι πισω και η διαφορα δε φαινεται να κλεινει.. η διαφορα κλεινει, εσυ δεν θελεις να το δεις.
xvagos Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ...οσον αφορά για τον λογαριασμό άμα τον αφήσεις απλήρωτο μπαίνει σε suspended mode και δεν μπορείς να κάνεις log αλλά τίποτα δεν χάνεται άμα ανανεώσεις τον λογαριασμό σου με gold συνδρομή θα δουλεύει κανονικα.εγω συγκεκριμένα είχα το live 12μηνες σε status canceled μέχρι που το ανανέωσα με κωδικό πριν λίγες μέρες και όλα είναι οκ. http://profile.mygamercard.net/xvagos Δεν ξέρω αν γίνεται με κωδικούς αλλά εγώ που είχα Live μέσω πιστωτικής μου το ακύρωσαν οριστικά ύστερα από 3 μήνες! Τους πήρα και τηλ. στην Αγγλία και μου το επιβεβαίωσαν. Από τότε... "μην τον είδατε τον Παναή ". Αν θες σου δίνω και το gamertag μου να το δεις και μόνος σου.
p3tran Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δεν ξέρω αν γίνεται με κωδικούς αλλά εγώ που είχα Live μέσω πιστωτικής μου το ακύρωσαν οριστικά ύστερα από 3 μήνες! Τους πήρα και τηλ. στην Αγγλία και μου το επιβεβαίωσαν. Από τότε... "μην τον είδατε τον Παναή ". Αν θες σου δίνω και το gamertag μου να το δεις και μόνος σου. xvagos εσυ την εκανες την πατατα μονος σου με καποιο τροπο. αν σε ενδιαφερει, βαλε μια καρτα μεσα και παρτους τηλεφωνο να στο ξεκλειδωσουν. p.s. οσο για τη διαφορα 360-ps3.. udont, για υπολογισε μονος σου ποσο καιρο θελει το ps3 γιανα πιασει το 360, βαση αυτων των στοιχειων που δινεις μονος σου. και μετα φυσικα -αφου υπολογισεις την κανονικη ροη- κατσε σκεψου ποια απο τις 2 κονσολες εχει περισσοτερες πιθανοντητες να κανει spikes πωλησεων σε γιορτες και μεγαλες κυκλοφοριες. κοιτα τα ιστορικα να βοηθηθεις...
pataridis Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 X360 RULES. Ότι και να λένε οι κάτοχοι Ps3 to Χbox είναι κορυφαίο μηχάνημα και στους υποψήφιους αγοραστές κονσόλας, συμβουλή, αγοράστε το με κλειστά μάτια. Όποια τυχόν RROD προβλήματα προκύψουν έπειτα από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, 1-2 χρόνων συνήθως, διορθώνονται και υπάρχουν παιχνίδια που απευθύνονται σε ποιο σοβαρούς Gamers. Αυτά συνοπτικά. LET THE WAR BEGIN.
christos.p25 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 pataridis πως ακριβώς διορθώνονται τα προβλήματα RROD; για πες μου και μένα που δεν ξέρω...
pataridis Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Mε επιμονή και υπομονή κάποιο tutorial θα βρεις στο Google. Όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή ψύξη της κάρτας γραφικών συνήθως. Πέρασα ατελείωτες ώρες διαβάσματος για να βρω τον ενδεδειγμένο τρόπο οπότε ....
Udontneed2know Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 οσο για τη διαφορα 360-ps3.. udont, για υπολογισε μονος σου ποσο καιρο θελει το ps3 γιανα πιασει το 360, βαση αυτων των στοιχειων που δινεις μονος σου. και μετα φυσικα -αφου υπολογισεις την κανονικη ροη- κατσε σκεψου ποια απο τις 2 κονσολες εχει περισσοτερες πιθανοντητες να κανει spikes πωλησεων σε γιορτες και μεγαλες κυκλοφοριες. κοιτα τα ιστορικα να βοηθηθεις... να κοιταξω τα ιστορικα? γιατι καθε χρονια ειναι ιδια με την προηγουμενη? σε αυτο ελπιζεις? εγω ξερω οτι μεσα στην χρονια ερχονται MGS4, Little big planet, killzone 2, Resistance 2, Motorstorm 2, ενω για το 360 το μονο σημαντικο exclusive που μπορω να βρω ειναι το Gears 2
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 να κοιταξω τα ιστορικα? γιατι καθε χρονια ειναι ιδια με την προηγουμενη? σε αυτο ελπιζεις? εγω ξερω οτι μεσα στην χρονια ερχονται MGS4, Little big planet, killzone 2, Resistance 2, Motorstorm 2, ενω για το 360 το μονο σημαντικο exclusive που μπορω να βρω ειναι το Gears 2 αυτά τα σημαντικά exclusives είναι συνέχειες από τα πρώτα της κάθε σειράς που έκαναν τρομερή επιτυχία ε;
Udontneed2know Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 αυτά τα σημαντικά exclusives είναι συνέχειες από τα πρώτα της κάθε σειράς που έκαναν τρομερή επιτυχία ε; killzone 0,75M Resistance 2,67M Motorstrom 3,10M οποτε σε καμια περιπτωση δεν τα λες αποτυχημενα.
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 killzone 0,75M Resistance 2,67M Motorstrom 3,10M οποτε σε καμια περιπτωση δεν τα λες αποτυχημενα. καλά το Killzone είχε σαρώσει τα 6αρια και τα 7αρια...τα άλλα 2 ήταν launch τίτλοι οπότε οι πωλήσεις ήταν σχετικά καλές και για αυτόν τον λόγο...αποτυχία σίγουρα δεν ήταν οι 2 τελευταίοι τίτλοι (γιατί το Killzone ήταν και μεγάλη μάλιστα) αλλά τίτλοι για να τους αναφέρεις σαν πολυαναμενόμενους και να τους βάζεις δίπλα στο GOW2 ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι
Udontneed2know Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 τα άλλα 2 ήταν launch τίτλοι οπότε οι πωλήσεις ήταν σχετικά καλές και για αυτόν τον λόγο.. μηπως θυμασαι τις launch πωλησεις του PS3? ηταν κατα πολυ μικροτερες απο τις συνολικες πωλησεις των 2 αυτων παχνιδιων, τα συγκεκριμενα συνεχιζαν, και συνεχιζουν ακομα και σημερα να πουλαν (1 χρονο και βαλε μετα το launch) για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι καλα παιχνιδια, οποτε καλιστα πιστευω μπορω να τα βαλω διπλα σε ενα παιχνιδι που πουλησε 5,10Μ (gears)
ultralisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 ...οποτε καλιστα πιστευω μπορω να τα βαλω διπλα σε ενα παιχνιδι που πουλησε 5,10Μ (gears) ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ
yakuza Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 μηπως θυμασαι τις launch πωλησεις του PS3? ηταν κατα πολυ μικροτερες απο τις συνολικες πωλησεις των 2 αυτων παχνιδιων, τα συγκεκριμενα συνεχιζαν, και συνεχιζουν ακομα και σημερα να πουλαν (1 χρονο και βαλε μετα το launch) για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι καλα παιχνιδια, οποτε καλιστα πιστευω μπορω να τα βαλω διπλα σε ενα παιχνιδι που πουλησε 5,10Μ (gears) bundles σου λέει κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις